Jump to content

Sherlock

Members
 • Content count

  68
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Sherlock

 1. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Surkea valmistautuminen peliin, selkeästi tultiin hakemaan pienellä vaivalla kolme pistettä. Keskikentän toimimattomuus on varmasti suurin syy heikkoihin peliesityksiin! Välit kasvavat jatkuvasti, pallon siirtely on hidasta ja mielikuvituksetonta. Jos tästä kuitenkin haluaa hakea jotain hyvää, niin ehkä tämä toimii joukkueelle herätyksenä, että mitään ei saada ilmaiseksi. VIime kaudella peli parantui huimasti Wembleyn nöyryytyksen jälkeen ja uskon kyllä, että nyt tulee erittäin sisuuntunut Liverpool. Sunnuntain peliltä odotan kunnon teurastusta, jolla palautetaan uskottavuus taas tähän projektiin. Kaikki kunnia punaiselle tähdelle, pelasivat ihan huikean pelin ja ansaitsivat täysin voittonsa. Toivottavasti venyvät myös seuraavissa peleissä. Kaikki on kuitenkin omissa käsissä ja vesi kielellä saa odottaa näitä huippumatseja.
 2. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Hienoa tekemistä! Vieraissa voitto Tottenhamista, vaikka tuhlailtiin paikkoja aika huolella. Mieletäni tästä on pirun hyvä jatkaa! Ottelun alkuhan näytti aika samalta mitä ManU-Spurs, eli Spurs ottaa vastaan kunnolla ensimmäisellä puoliajalla. Sieltä onneksi tuli Poolille se vapauttava osuma, muuten olisi voinut mennä hyvinkin vaikeaksi. Toki Liverpoolin paketti on paljon yhtenäisempi mitä ManUlla tällä hetkellä, joten ehkä ihan samanlaiseen romahdukseen ei olisi ollut mahdollisuuksia. Gomezilta tosiaan pari heikompaa hetkeä, mutta toisaalta myös vastapainona todella upeita liukuja. Muutenkin puolustuspäässä vahvaa tekemistä. Laitapakit eivät ihan hirveästi osallistuneet hyökkäyspeliin, mutta toisaalta hyvä näinkin niin ei jää selustaan niin paljoa tilaa. Keskikenttä toimii loistavasti näin ilman Hendoa. Varmaan joihinkin peleihin ihan pätevä kaveri, mutta juuri nyt ei mielestäni ole asiaa avaukseen. Tosin PSG:tä vastaan uskon kaverin avauksessa olevan.
 3. Täysin samaa mieltä yllä olevasta kirjoituksesta sekä kokoonpanosta. JOS Mourinho tosiaan tajuaa mitä fanitkin haluaa (=näyttävempää futista, vaikka aina ei voittoa tulisikaan) niin ehkä se vielä seisoo. Väittäisin Pogban ym. syttyvän taas touhuun kun huomaavat, että tämähän voi olla kivaakin. Ja pukukopin menetykseen en millään usko. Mikään joukkuen ei pelaa sillä intensiteetillä, jos valmentajaan ei olisi mitään luottoa.Verrataan vaikka Chelseaan , kun ovat pelanneet koutsiaan pihalle. Mielestäni tuohon kokoonpanoon ylivoimaisesti paras topparipari olisi Smalling-Bailly. Jones ja Lindelöf stunttaavat minkä on pakko.
 4. Liverpool FC - Kausi 2017/18

  Ehkä kieli poskella heitetty viesti ylempänä, mutta eiköhän Pool voi kiittää ihan itseään jos ja kun neljän joukkoon menevät. Mutta kyllähän tuo paineita helpottaa, että pakkovoitto ei ole tiedossa. Pitäisihän Brighton kotona kaatua 10 kertaa 10:stä, mutta yksittäisessä ottelussa voi tapahtua mitä vain. Onneksi, sillä siinä on myös Poolilla paikka Rellua vastaan.
 5. Liverpool FC - Kausi 2017/18

  Huhhuh! Jos ennen kauden alkua joku olisi sanonut, että Champion leaguen finaalipaikka on taskussa, mutta silti on hieman pettynyt olo, niin en olisi kyllä uskonut. Tärkeintähän tässä on kuitenkin lopulta vain ja ainoastaan se, että ollaan finaalissa! Viimeinen maali oli kosmetiikkaa, joten ei tässä nyt todellisuudessa ihan niin tiukille menty, mitä numerot ehkä antavat ymmärtää. Torres9 kanssa samaa mieltä, että Manelta eilen huiikea peli. Firmino ja Salah pelasivat molemmat eilen enemmän tai vähemmän heikon pelin, mutta eihän siellä näillä kavereilla todellisuudessa ollut tilaa lähellekään niin paljon mitä viikko sitten. Kun miettii Liverpoolin pelitapaa, niin ei ole mikään ihme että meinaa vähän piiputtaa. Lähes samat kaverit olivat pelaamassa 90 minuuttia lauantaina eikä tällä keskikentän loukkaantumissumalla pääse kierrättämään juuri ollenkaan.Liverpoolin pelin toimivuuden kannalta keskikentän dynaamisuus on pirun tärkeässä roolissa, ja sinne kaivattaisiin todellakin tukemaan rotaatiota Ox, Can ja Lallana. Etenkin kun miettii näitä keskikentän poissaoloja, niin huikea suoritus on jo itse finaaliin meno! Vielä jos pureskelee eilistä, niin siellä kuitenkin kaatui Romalle Barca 3-0. joten ei tuo todellakaan ole mikään helppo paikka pelata. Chelsea-peli pelottaa aika paljon, koska siellä on varmasti Liverpoolilla takki aika tyhjä tällä hetkellä ja Chelsea lyö kaiken likoon sunnuntaina.
 6. Liverpool FC - Kausi 2017/18

  Jäänyt myös kommentoimatta, mutta ehkä juuri siksi kun viimeinen viikko mennyt täysin fiilistellessä viimeaikaisia tuloksia. Roma on loistava vastus, mutta jollain kierolla tavalla olisin halunnut rellun kohdata. Toivottavasti sitten finaalissa. Nämä ovat niitä kohokohtia miksi tässä on viimeiset kymmenen vuotta jaksanut tätä taaperrusta katsoa yksittäisiä välähdyksiä lukuunottamatta. Eilen kyllä koko rosteri pelasi mahtavan pelin. Ox on ollut myös huikea! Mahtavia kuljetuksia, oivaltavia syöttöjä ja uhkaa myös 16 takaa. Kyllä mies varmasti nyt huokaisee kun valitsi Liverpoolin ja pienemmän palkan kuin Chelsean tai jatkon Arsenalissa. Tykkään todella pelaajasta ja tällä on kaikki saumat vielä saada tasaisuutta otteisiin niin puhutaan pian ihan maailmanluokan keskikenttämiehestä.
 7. Liverpool FC - Kausi 2017/18

  Canin puuttuminen iso miinus, kun ei ole penkilläkään. Keskikenttä joutuu painamaan raakaa duunia ja ainut vaihtomies sinne on Woodburn. Jotenkin pelkään pahinta ja nitrot loppuu kesken, jos tilanne on esim. 2-0 eka puokin jälkeen. Luojan kiitos ManUn leiriin kun näyttivät, että tuo sininen joukkue voi tosin senkin sulaa, vaikka ois minkälaista peliä eka puoliaika. Parempi jatkoon!
 8. Tulosten valossa ManU on suoriutunut top 6 väännöistä oikein hyvin. Sitten jos mennään hieman tulosten taakse, niin Tottenhamia vastaan Moun porukka oli täysin vastaantulija. Liverpoolia vastaan myös bussittaminen onnistui, mutta pienestä oli kiinni ettei olisi jäänyt luu käteen ensimmäisessä ottelussa. Cityä vastaan ManUn pelasti ainostaan Sterlingin totaalinen off-päivä ja munaton tuomarityöskentely. Tuosta olisi hyvin pienillä vivahteilla lähtenyt pinnoja pois enemmänkin eikä ManU missään niimessä vakuuttava ole näitä isoja vastaan ollut. Tämän lisäksi Sevillaa vastaan täysin munattomalla pakittelulla lauluun, niin onko se nyt kuinka hyvä suoritus seuralta, jolta pitäisi odottaa hieman jotain enemmän? Kuitenkin pisteet ratkaisevat ja Moun porukka on selviytynyt näissä paremmin tällä kaudella mitä Kloppon porukka.
 9. Arsenal F.C. 2017–2018 – Still The Arsenal

  Arsenalin kevään vireeseen voi aina luottaa Vakuuttava voitto. Peliä en nähnyt, oliko peli-ilme parempi mitä viikonlopun matsissa?
 10. Liverpool FC - Kausi 2017/18

  Nämä loukkaantumiset osuivat kyllä pahimpaan mahdolliseen paikkaan. Samalla City taas on saanut jalkeille parhaan mahdollisen joukkueen. Molempien joukkueiden hyökkääjät osaavat tehdä omat taikansa, joten keskikentän merkitys korostuu tässä suuresti. Paperilla City vie meitä keskikentän osalta 100-0, mutta onneksi nämä pelit ratkotaan nurmella. Cania kaivataan tähän matsiin todella kovasti, joten toivottavasti mies pystyy avaamaan! Ippen kanssa samoilla linjoilla TAA:sta. Lähtisin myös rohkeasti kokeilemaan Clyneä, mutta toisaalta Klopp tietää tasan tarkkaan miehen iskukyvyn tällä hetkellä. Vaikka nuorella TAA:lla saattaa paineet olla suuret, niin olisi ne kyllä Clynellä. Pitkän loukkaantumisen jälkeen paluu näin massiiviseen otteluun. Ehkä viikonloppuna Evertonia vastaan avaukseen ja sieltä vauhtia. Cityä vastaan tosiaan ainut mahdollisuus mennä jatkoon on All in -taktiikka. Toki voidaan pakitella ja jättää prässi tekemättä ja ottaa sellainen sievä 1-2 tappio. Jos jatkoon halutaan niin samalla taktiikalla kuin viimeksi, kovaa kiinni puolustukseen ja yritetään pakottaa City pallon menetyksiin. Ainahan tässä on omat vaaramomenttinsa, mutta jos heidän antaa pelata täysin omilla vahvuuksillaan niin noutaja tulee.
 11. Liverpool FC - Kausi 2017/18

  Salah kyllä ihan huikeassa tikissä, kun kauden tärkeimmät ottelut ovat nurkan takana. Kunhan tuo iloinen peli-ilme saadaan pidettyä ja onnistutaan jättämään typerät yksilövirheet pois, niin tällä joukkueella on mahdollisuudet vaikka mihin. Keitakin kaatoi eilen Bayernin iskemälllä 2-1 voitossa tehot 1+1 ja pokkasi samalla parhaan pelaajan palkinnon. Mahtava nähdä, että mies alkaa olemaan iskussa vaikean syksyn jälkeen. Vielä kun tuijottaa Kloppin recordia pelaajahankinnoissa, niin ensi kautta odottelee jo vesi kielellä. Vielä kun saataisiin Can pidettyä, niin 2-3 täsmähankinnalla tulee huikea kausi. Pelkona toki Realin mahdolliset Salah kisuttelut, mistä saadaan varmasti kesällä lukea paljon.
 12. 10.3.2018 Manchester United vs Liverpool@Old Trafford

  En nauttinut. Suurin osa Liverpoolin peleistä kuitenkin on erittäin nautittavaa katseltavaa. Tunnen paljon Manufaneja, joita nykyinen pelitapa sylettää pahasti. Ensi kausi on nurkan takana ja olettaisin Manufanin hamuavan vain ja ainoastaan mestaruutta tuolla budjetilla.
 13. 10.3.2018 Manchester United vs Liverpool@Old Trafford

  Olen samaa mieltä, että aika tasan menisi pitkässä juoksussa noilla statseiila. Pienestähän nämä ovat kiinni, aiempi peli De Gean jumalmoodin ansiosta päättyi tasan ja nyt ManUlle voitto, ansaitusti. ML:ssa iloisella hyökkäyksellä ollaan jo jatkopeleissä ja inhottavalla tuloksen hakemis-tyylillä se on vielä auki. Mestareiden liigassa harva joukkue pelaa puhtaasti Manumaisella taktiikalla (pl.Juventus), jolloin näkisin Poolilla olevan paremmat saumat mennä pidemmälle. Poolin pelillä pystytään ottamaan myös kaikista kovimmilta voittoja, kuten City sai kokea. ManUn taktiikkakin voi toki onnistua, mutta näkisin sen aika lailla myös vaatimuksena. Kun pelataan puolustuksen kautta, niin pytyt on niitä mitä sitä jälkikäteen muistellaan. Uskoisin suurimman osan futisfaneista katsovat mieluummin iloista hyökkäävää futista, jos tulos on sama palkintokaapissa, mitä puolustusvoittoisella pelityylillä. Jos Mou onnistuu pokaalin tuomaan kauden päätteeksi kaappiin, niin taktiikka on onnistunut, muuten ei todellakaan.
 14. 10.3.2018 Manchester United vs Liverpool@Old Trafford

  Se on pääasia, jos nautitte tämän päivän ManUsta. Kotipeli ja statsit seuraavat: Hallinta 32-68, laukaukset 5-14 ja kulmat 1-13. Jos eilinen peli pelattaisiin 10 kertaa, niin eiköhän tulos aika usein olisi noilla lukemilla ihan jotain muuta. Ja edelleen, ManU oli parempi ja ansaitsi voittonsa, mutta tuolla menolla ei tsämppärissä pitkälle pötkitä ja City karkaa ensi kaudella vieläkin kauemmaksi. Mutta ei siinä mitään, jos tämä riittää..
 15. 10.3.2018 Manchester United vs Liverpool@Old Trafford

  Onpa ylimielisiä kommentteja. Kotona voitto yhdellä maalilla ja toinen puoliaika täysin yhtä päätä. ManU saa kiittää onneaan, että hyökköystriolla oli tänään off-päivä. Moulle propsit, että vei Kloppia kyllä tänään. Ei tuo lopulta niin vakuuttavasti tullut, mitä ensimmäinen puoliaika antoi ymmärtää. Toisella tuomarilla olisi voinut punakortti viuhahtaa ja olisikin ollut taas toinen peli. Parempi joukkue kuitenkin voitti, onnea siitä.
 16. UEFA Champions League 2017-2018

  Ymmärrän pointin Gallasin ja Aden suhteen miksi Arsenal-fani näin kokee. Näin neutraalista vinkkelistä katsoen olen aina sympannut Spursia ja toivonut heille pelkkää hyvää. Nyt Pochin filmikoulun, Allin, Lamelan ja muiden vastenmielisten henkilöiden takia en voinut olla muuta ku syvästi tyytyväinen Juven mentyä jatkoon.
 17. Liverpool FC - Kausi 2017/18

  Minimi tehtiin, ja se riitti. Aika mitäänsanomaton ottelu, mutta mahtavaa kun mm. Ings sai lohkovaiheen matsin vyölleen. Kaikilla oli selkeästi asenne sellainen, että liikoja ei lähdetä sykkimään ja pidetään peli hallussa omalla pallokontrollilla ja tarkalla puolustamisella. Hieno nähdä, että Kloppin joukkue on kehittynyt tässä ja tällainenkin vaihde löytyy. Erityisesti ilahdutti Lovren/Matip + Moreno trion otteet alakerrassa. Olin ennen matsia täysin varma, että omissa tulee kolisemaan ainakin kerran. Onkohan tuolla kolmikolla nollia tullut pidettyä? Tämä on itseluottamuksen kannalta todella tärkeää, koska ei se VvD välttämättä jokaista peliä voi pelata. Tästä on erittäin hyvä jatkaa kohti lauantaita ja odotella arvontoja.
 18. Liverpool FC - Kausi 2017/18

  Kaikkihan riippuu siitä pääseekö Moun bussi jatkoon Tätä epäilin jo ennen ottelua, että Porto ei kotona lähde pakittelemaan. Uhkarohkeaa ja tyhmää Liverpoolia vastaan, mutta toisaalta taas kunnioitettavaa kun pelaa oman filosofiansa mukaan. Yksittäisessä pelissä voi kuitenkin tapahtua mitä vain eikä se Porton 1-0 maali mikään mahdoton olisi ollut. Siitä Liveproolilla linja ylös ja hyökkäämään ja taas Portolle vastaiskusta 2-0. Se mitä yritän tässä sanoa on, että avausmaali merkitsee Liverpoolin taktiikalle todella paljon. Nyt päästiin pelaamaan täysin omilla vahvuuksilla ja sen vuoksi onkin upea huomata, että alku osataan ottaa rauhassa eikä lähdetä liian suurella riskillä liikkeelle. Tämähän on oppimisprosessi ja selkeästi Klopp on ottanut tästä kopin. VvD:n tulo on kyllä ollut todella suuri tekijä parantuneissa otteissa. Tekee selkeästi pelikavereistaan parempia pelaajia. Lovren on ollut rautaa ja toppariparin pelitapa sopii mainiosti yhteen. Innolla voi odottaa jatkokierroksia ja mikä vain on mahdollista. Toki myös Liverpoolin tipahtaminen seuraavalla kierroksella. Liverpoolia tämä formaattia on kaivannut ja nyt on todellinen mustahevonen Tottenhamin ohella kisassa mukana.
 19. UEFA Champions League 2017-2018

  Ai ai mitä champparin kiimaa! Liverpool rankaisi Portoa vielä kovemmin, mitä uskalsi ennakkoon edes odottaa. VvD:n hankinnan myötä joukkue on huomattavasti tasapainoisempi ja tulee olemaan kenelle tahansa jatkossa vastaan tuleville joukkuelle erittäin epämiellyttävä vastustaja. Tottenhamilta ihailtavaa venymistä Juvea vastaan, toivottavasti jatkaa. Myös City klaarasi homman ja vielä on paineet ManUlla ja Chelsealla onnistua. Tain no Chelsealla ei taida sen kummemmin paineita olla, mutta toivottavasti yllättävät.
 20. Liverpool FC - Kausi 2017/18

  Hieno ja ennen kaikkea tasapainoinen esitys kahden huonon pelin jälkeen. Suurin ero Swansea ja Weba peleihin oli viimeistelyn laadussa ja pallon liikuttelun nopeudessa. Nytkin oli vaikeuksia luoda tarpeeksi laadukkaita paikkoja, mutta koko ajan oli tunne, että kyllä se uppoaa. Alaspäin pääosin erittäin varmaa tekemistä. Tällä kertaa puolustus ei jäänyt oman onnensa nojaan vaan sai hienosti tukea keskikentän kolmikolta. Milneriltä, Hendolta ja Canilta erittäin onnistuneet pelit. Mane oli oikeastaan ainut, kenen esityksessä jäi enemmänkin toivomisen varaa. Myös topparipari pelasi hyvin ja ihan hyvä antaa VVD:lle lepoa ennen Tottenham matsia. Samalla kun Arsenal hävisi oman pelinsä, niin kierros alkoi punaisten lasien läpi täydellisesti. Illalla ManUn ja Tottenhamin pelissä joutuu melkeinpä toivomaan tasuria tai jopa ManUn voittoa. On aikoihin eletty..
 21. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Kyllä tuo nyt näyttää todennäköisimmältä vaihtoehdolta. Kun lyödään fakatat tiskiin, että Coutinho lähtee joka tapauksessa nyt tai viimeistään kesällä, niin jotain tarvisi tehdä. Onko parempi vain jääräpäisesti kieltäytyä Barcan tarjouksista ja pitää mahdollisesti kiukutteleva pelaaja rosterissa? Tämä olisi se pahin skenaario. Cousta ei olisi mitään hyötyä seuralle ja todennäköisesti top-4 karkaisi käsistä. Paras olisi, että tehdään soppari valmiiksi ja Cou antaa Liverpoolille vielä parhaan mahdollisen panoksen kevään ajaksi ja sen siivittämänä napataan paikka neljän joukosta ja edetään chämppärissä mahdollisimman pitkälle. Jos Cousta nyt luovutaan, niin sitten toisin heti sisään Lemarin ja Mahrezin. Ei lopulta edes huono vaihtokauppa, kun Coutinhoa ei seurassa kuitenkaan voida väkisin pitää. Jotenkin vain en näe tätä kovinkaan todennäköisenä skenaariona. Chelsea on myös Mahrezin perässäja Lemarin kimpussa on myös muitakin. Ja rahaa palaisi ja paljon. Minimivaatimus on, että nämä kaupat hierotaan valmiiksi ja vasta sen jälkeen päästetään Coutinho menemään. Muutenkin tammikuussa kaikki maksaa maltaita, ja jos tiedetään vielä Liverpoolin ahdinko, niin hintaan tulee äkkiä se 30 milliä vielä ilmaa päälle.
 22. Liverpool FC - Kausi 2017/18

  Teki kyllä niin gutaa tämä voitto! Jos tässä aiemmin jäätiin tasuriin kun olisi ansaittu voitto, niin tänään sitten näin päin. Gomezille ihan vastaava nukahdus kuin Arsenalia vastaan. Silloin menetettiin kaksi pinna, onneksi ei tänään kiitos toppariparin ja Oxin. Ox muuten alusti myös ensimmäisen hienolla karvauksella, pitkällä kuljetuksella ja passilla TAAlle jonka keskityksestä Mane osui. Muuten tämän päiväisestä plussat Oxille, Klavanille, Lovrenille ja Mignoletille. Muilla saamatonta tekemistä. Etenkin Ginillä, Solankella ja Canilla. Laitapakitkaan eivät tänään odellakaan onnistuneet. Lopputulokseen voi olla erittäin tyytyväinen, kun potentiaalisesta parhaasta avauksesta n. 7 miestä oli pois.
 23. Arsenal F.C. 2017–2018 – Still The Arsenal

  Dean vei Arsenalilta kolme pinnaa. Ei tuossa käsivirhesäännössä ole mitään järkeä, kun välillä vihelletään ja välillä ei. Ei Arsenal tosin pelillisesti tuosta olisi pisteitä ansainnutkaan, mutta silti. Poolilta vieetiin yhtä heppoisesti Evertonia vastaan kolme pinnaa. Vielä jos saataisiin ManUa ja Chelsea vastaan samanlaiset fiaskot, niin menisikö nämä sitten tasan pitkässä juoksussa?
 24. Liverpool FC - Kausi 2017/18

  Kiitos Jahnnylle loistavasta kirjoituksesta! Hyvillä perusteluilla niin negaa kuin posiakin. On täysin totta, että yksi pelaaja ei tule tuota kokonaisvaltaista puolustusta pelastamaan, mutta parantamaan toki tullee. Jos mietitään vaikka viime kautta ja nykyistä kautta, että kuinka paljon pisteitä on valunut pois suoraan toppareiden heikoista otteista, niin jos nyt saadaan osa näistä pelastettua niin se näkyy hyvin nopeasti myös sarjataulukossa. Hyvillä pelaajilla on myös tapana nostaa muiden tasoa, ja tämä on ehkä se tärkein pointti tässä siirrossa. Se näkynee vielä paremmin sarjataulukossa, jos nämä lukuisat tasapelit saadaankin käännettyä voitoiksi. Edes osa niistä. Tämä siirto on myös erittäin tärkeä signaali muille siirtomarkkinoilla. Liverpool janoaa tosissaan menestystä eikä halua viettää taas seuraavaa 20 vuotta ainoastaan top-4 taistelussa. Sitä en tiedä onko mies 75 millin arvoinen, mutta jos tällä hankinnalla pelataan jatkossakin chämppäriä ja jopa edetään siellä jatkopeleissä X-pisteeseen, niin äkkiä tuo hankinta maksaa itsensä takaisin. Ihan mielenkiinnosta vielä haluaisin kuulla ne ehdottomat viisi pelaajaa, jotka menevät VVD:n ohi Valioliigassa? Jos siisvtilanne olisi se, että kaikki viisi olisi hankittavissa, niin mitkä olisivat olleet parempia hakuja Liverpooliin?
 25. Liverpool FC - Kausi 2017/18

  VVD oli kyllä ihan täydellinen joululahja! Ainahan miehellä on myös mahdollisuus flopata, mutta valjussa tasonsa osoittanut loistava toppari, jonka perässä myös ylivoimainen City oli, antaa kyllä myrskyvaroituksen myös muille. Hendon poissaolo on menetys, mutta keskikentälle on laittaa vielä avauskolmikon lisäksi tosiaan Ox, Grujic ja Lallana. Eli kerrankin tilanne on se, että heti ei tarvitse junnuihin turvautua. Tulee kyllä huikea loppukausi, kun Totte ja Arsenal ovat myös parantaneet ja ManUn formi on ollut laskeva. En kyllä vielä heitäkään pitäisi kuivilla top-4 kamppailussa. Paljon tulee vaikuttamaan myös tsämppäri, ne ketkä menee pitkälle ovat enemmän vaikeuksissa valjun suhteen.
×