Jump to content

Thorn

Members
 • Content count

  14
 • Joined

 • Last visited

About Thorn

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 03/06/1987
 1. Barcelona : Euroopan ykkönen

  Näinhän se on, Valencialle on mennyt keskinäiset kohtaamiset. Mutta onneksi sarjassa se on kokonaisuus, joka ratkaisee. Tämän kokonaisuuden perusteella Barca on ykkönen ja Valencia on takana. Ja näin off-topicina voin sanoa, että Valencia hakee jälleen itseään ja muutaman vuoden päästä seura voi olla jo kova tekijä eurokentillä.
 2. TV-sarjat

  Ehdottomiin suosikkeihini kuuluuu edelleen subilta näkyvä Kolmas kivi auringosta. Näyttelijäkaarti on jo pelkästään sen verran loistava, että sarjaa on pakko katsoa. Alien-juoni tuo sarjaan oman säväyksensä, ja näiollen se poikkeaa useista vastaavanlaisista sketsisarjoista. Ohjelman näyttämisiaika on myös se tekijä, joka mahdollistaa ohjelman katsomisen.
 3. Barcelona : Euroopan ykkönen

  Päädyin sitten tähän foorumiin. Jatketaan. Milan kaatui sitten 0-1 vieraskentällä ja tie kohti CL-mestaruutta näyttää todella hyvältä nyt. La Ligassa mestaruus on varmistettu, mikä taas on auttanut sitä, että joukkue on voinut täysillä keskitty eurokentille. Valmentaja joukkueella on ehkäpä tämän hetken yksi taitavimmista taktiikkaneroista. Sen voi jokainen huomata siitä miten hän miehistönsä ja pelisysteeminsä saa laitettua joukkueeseen.
 4. Idea..

  Niin no minä nyt tässä tarkotin tätä: http://futisforum2.org/index.php En tätä:http://www.soccernet.fi/forum/ Ei tuossa kakkosessa ole lähelläkkään niin paljon tuota roskapostia ja toimivuus on aivan eri luokkaa. On sinne ollu ihan mukava jo muutama viesti kirjotella. Erona tähän on, että myös omiin kirjoituksiin saa vastauksia ja on tuolla noin 5 oikein hyvää kirjottajaa ja sitten tavallisia kirjottajia.
 5. Idea..

  No joo eiköhän tuo "miesjuora" juttu kuulu vain muutamalle FF1:n perusjäsenelle. Pitää katsoa, että mihin sitä nyt suuntaa.
 6. Idea..

  Aika kaukana tuolla näkyy olevan meininki FF1:stä kuitenkin. Eikä tuolla ilmeisesti ole lähellekkään kaikki samoja tyyppejä vaan sellaisia löytyy jotka eivät ole saaneet nikkiänsä toimimaan foorumilla. Näyttäisi olevan huomattavasti aktiivisempi ja asiapostauksia tulee kuitenkin jatkuvasti. Harkinnan paikka, sanotaanko näin.
 7. Idea..

  Huh, tämäpä on melko hiljanen ja vaisu foorumi. Melkein suosittelisin yhteistyötä tuon FF2:n kanssa. Kumpikin on kuitenkin tyyliltää samanlaisia ja yhteisenä ominaisuutena toimivuus FF1:n verrattuna.
 8. Paitsio.comin IRC-kanava avattu

  Niin sitä kanavaa ei ilmeisesti tule quakenettiin vai miten on?
 9. Uusittu paitsio-teema foorumilla

  Invasion olisi jotenkin vain selkeämpi. Ei kai sitä varmaan kyllä kannata softaa vaihtaa. Eiköhän tähän totu, kai.
 10. Uusittu paitsio-teema foorumilla

  Ihan mukava foorumi asiasisällöltään jne. Mutta foorumin tyyli häiritsee, en pidä tästä softasta ollenkaan. Esimerkiksi Invasion olisi huomattavasti parempi. Saapa nähdä, että miten tottuu vai tottuuko ollenkaan.
 11. Paitsio.comin IRC-kanava avattu

  Quakenet on ehdottomasti paras vaihtoehto servereistä. Se on helppokäyttöisin ja hyvin monella on ongelmia päästä edes Irc-nettiin.
 12. Roy Hodgson

  Niin siis mikä nyt pointti? Kyllähän kaikki tietävät ja ovat nähneet, että Litmanen ei todellakaan ole enää 90 minuutin pelikunnossa, 30 minuuttiakin voi olla kova sana.
 13. Roy Hodgson

  Tuskinpa on Englannin maajoukkueeseen lähdössä tai yleensä mitään kutsua kyseiseen tehtävään edes tule. Melkosta spekulointia siitä minne hän olisi milloinkin lähdössä, vaikka vasta aloitti tehtävänsä Suomen maajoukkueessa. Merkillistä huhupuhetta hänen lähtemisestään ties millon minne. Päättäväisyyttä Roylta ainakin löytyy. Vaikka tappioita tulee eikä peli kulje, niin silti jaksaa uskoa omaan pelisysteemiinsä. Ihan hyvältä vaikuttaa, mutta jos hänen kokojoukkuepuolustus -systeeminsä toimii kapteeni Litmasen näytellessä siinä suurta roolia, niin toimivuutta on syytä epäillä. Litti ei ole enää kuitenkaan 90 minuutin kunnossa.
 14. Barcelona : Euroopan ykkönen

  Päätin sitten tännekkin vihdoin rekisteröityä. Aloitetaan. Tänäänhän tosiaankin tulee Urheilukanavalta 20.55 Barcelona-Malaga. Barca ei otteluun kovin suurilla panoksilla lähde. Mestaruus alkaa olla käytännössä jo varmistettu ja keskittyminen suuntautuu ensi viikon Benfica-otteluun. Barcalta on muistakin syistä sivussa pelaajia, kuten pelikieltojen ja loukkaantumisten takia. Toivottavasti näemme kuitenkin hyvää jalkapalloa tänään, kuten viime viikkoinen peli osoitti miten Barcelonankin peli voi olla pahimmillaan hyvinkin epämiellyttävää katseltavaa.
×