Jump to content

shanks

Members
 • Content count

  112
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by shanks

 1. Torres, huippuhankinta?

  Mikähän toi meikän viesti on ollut kun niin turha oli? Ilkeiden manumiesten juonia vaiko liian homomainen rakkaudentunnustus Fernandoa kohtaan..
 2. Liverpool FC 07-08

  Jep. Vaikka Snake usein harhaan astuukin kirjoituksissaan niin musta UL:n tekstit on usein kuitenkin ihan asiallisia ja niissä myös kritiikkiä on. Toisin kuin esim. Arvaajan teksteissä.
 3. Rafalle kenkää

  Näinhän se nykyään Englannissakin menee. Jostain syystä FA:lla oli erilainen käytäntö tuon suhteen kuin UEFA:ssa, jossa toki hallitseva mestari halutaan aina mukaan seuraavan kauden kisaan.
 4. Rafalle kenkää

  Hankinnoistahan on jauhettu monessa paikassa monta kertaa aikaisemminkin, mutta sanotaan nyt vielä kerran, että esim. Ferguson on ManUssa pitkään ollessaan päässyt aina tekemään juuri näitä täsmähankintoja jenginsä parantamiseksi. Rafa käsittääkseni on aikaisempina kesinä joutunut tyytymään enemmän tai vähemmän juuri näihin kakkos- tai kolmosvaihtoehtoihin kun esim. Alvesin ja Simaon siirrot ovat kariutuneet viime hetkillä ylimääräisen rahan puutteeseen eikä huippuhyökkääjään ole ennen Torresia ollut massia. Nythän Rafalla on käytössään melkoisen laadukas rinki joka kestää periaatteessa pitkän kauden rasituksia. Noustakseen ykköseksi on vain pelattava koko kausi riittävän laadukkalla tasolla ja siihen nykyinen rinki ei riitä. Tarvitaan siis pari-kolme täsmähankintaa tietyille paikoille ennen kuin tämän hetkisen tilanteen mukaan voidaan odottaa mestaruustaistoon nousemista. Houllier teki toki myös paljon hyvää, mutta jätti oikeasti ringin täyteen melkoisesti myös sellaisia pelaajia joille ei oikeasti ollut mitään käyttöä. Toki Rafankin hankintoihin lukeutuu monta heikkoa pelaajaa, mutta kuten yllä kirjoitin niin olosuhteiden pakosta ainakin näitä voidaan myös ikäänkuin selitellä.
 5. Liverpool FC 07-08

  Peliä katellessa kyllä ihmetteli kumpi se kotijoukkue oli kun punakone vyöryi (joskin tehottomasti) kohti Cityn maalia. Svennis ilmeisesti tiesi ettei voittoa tule kuin pienellä tuurilla ja lähti varmistelemaan 0-0:aa heti alusta lähtien. Toki saatiin piste ManUa kiinni, mutta toisaalta menetettiin kaksi pistettä Arsenaliin nähden. Keväällä näihin on varaa entistä vähemmän.
 6. Rafalle kenkää

  No ymmärrän kyllä, että ärtymys kasvaa kovaksi jos kerran olet kunnolla rahaa kuluttanut päästäksesi katsomaan todellista pupeltamista. Ehkä tuo oma oneliner ei ihan toiminut tuon purkautumisesi jälkeen ja varmaan ei tämän forumin (muualla kenties menee ns. vitsinä) sanastoon sinällään kuulukaan. Eli summa summarum, ärsytyskynnykseni nousi kiivaan kommenttisi jäljiltä sen verran, että päätin pistään muka-hauskan kommentin ja perustella ehkä myöhemmin. Eri mieltä toki olen edelleen monista noista asioista, mutta ehkä 26vee näkee asiat vähän positiivisemmin kuin elämää nähnyt ja 40 vuoden aikana kasoittain glooriaa kohdannut konkari. Mene ja tiedä. Reading-pelin valinnat selittyivät mielestäni sen jälkeisellä Marseille-pelillä, jonka Rafa näki oman työpaikkansa takia tärkeimmäksi ja päättii lepuuttaa ykkösnimiään. Minusta sillä jengillä joka kentälle juoksutettiin olisi kyllä Reading pitänyt pystyä kaatamaan. ManU-pelin kokoonpanosta en osaa sanoa mikä siinä olisi pitänyt tehdä toisin? Se oli mielestäni paras kokoonpano siihen paikkaan ja toisekseen minusta Pool oli jopa epäonnekas hävitessään pelin, koska ManUlla ei sen maalin lisäksi juuri paikkoja ollut. Ja maalikin oli mitä oli. Toki omakaan esitys ei loistelias ollu. Nykyfutiksessa rotaatio (fiksu sellainen) on pakollista. Ei tätä kiivasta joulunaikaa kukaan pelaaja selviä joka pelin alusta loppuun pelaamalla. Jossain vaiheessa se näkyy. On näkynyt myös muiden jengien kohdalla. Noista floppiostoksista nyt voi vääntää vaikka kuinka. Miten hitossa se määritellään? Joku Pellegrino (huono hankinta toki) oli silloin kevätkaudella 2005 tärkeässä roolissa kun Sami Hyypiää lepuutettiin muutamassa pelissä esim. juuri CL:an voittoa ajatellen. Ja useat muut hankinnat ovat kaiketi olleet enemmän tai vähemmän pakon sanelemia kakkos- tai kolmosvaihtoehtoja kun ei ole ollut rahaa käytettävissä parempiin. Vasta viime kesänä Rafa sai esim. hyökkäykseen hommattua todellisen tekijän sekä luonnollisesti toisen tavoitellut pelaajan Ryan Babelin muodossa. Molemmista varmasti iloa pitkään. Niin ja en tiedä miten Wenger on onnistunut luomaan "pikkurahalla" toimivan jengin kerta toisensa jälkeen? Onhan se toki ollut puikoissa jo yli 10 vuotta ja saanut rakentaa rauhassa. Osaako Rafa tehdä saman on tietysti eri juttu, mutta ei musta merkit vielä mitenkään katastrofaaliset ole, vaikka jälleen ollaankin kymmenen pojoa kärkeä jäljessä ja itsekin jonkin verran arvostelen Rafaa siitä, että esim. CL:n takia Valioliigassa on lepuutettu ehkä liikaakin tärkeitä pelaajia.
 7. Ucl 07-08

  Seuraavaksi sitten Inter.
 8. Rafalle kenkää

  Pullo pois Smith.
 9. Torres, huippuhankinta?

  Floppi mikä floppi.
 10. Vuoden Foorumisti 2007

  meinasin jo äänestää, mutten keksinyt viittä nimimerkkiä joita tuntisin tarpeeks hyvin.
 11. Ucl 07-08

  Eikös tämä mene kuitenkin niin, että Pool kohtaa seuraavaksi Porton ja vikassa pelissä vasta edessä on Ranskan matka? Sinällään helppo tilanne kyllä, että ei tarvitse spekuloida, riittää kun voittaa molemmat jäljelläolevat pelinsä.
 12. Rafalle kenkää

  Tätähän tuolla toisaallakin on puitu jo pitkään ja hartaasti. In Rafa we trust!
 13. Liverpool FC 07-08

  Joo no siis kyl munkin mielestä ois ihan hyvin voinu hylätä, koska kuten totesit, niin maalin edessä seisoneet kaverit taatusti vaikuttivat maalivahdin työskentelyyn. Mutta nykytulkinta antaa myös mahdollisuuden siihen, että tuomari voi katsoa etteivät nämä osallistuneet peliin, joten sinällään tuomion myös ymmärtää.
 14. Liverpool FC 07-08

  Nojoo, nykysen tulkinnan mukaan toisaalta ne maalin edessä seisoneet eivät vaikuttaneet pelitapahtumiin..
 15. Opintonäytetyö Liverpool FC

  Voinhan määkin osallistua jos tarvis.. Oletko muuten muilla foorumeilla käyny "mainostamassa", tää nimittäin ei kovin ison porukan käytössä ole, joten materiaalia ei varmaan mahdottomasti tule..
 16. Ucl 07-08

  Paletta myytiin Boca Juniorsiin!
 17. Liverpool FC 07-08

  Ehkä Riley odotti sitä, että pääseekö Gerrard tuosta itse vielä palloon? Selvä vaparin paikka musta jos paidasta repien estää etenemisen, mutta kieltämättä vähän hassun näkönen tilanne näin hidastuksesta katottuna kun Gerrardin karjaistua jotain viheltää Riley pilliinsä.
 18. Liverpoolin siirrot 07-09

  No tuskinpa Yossia sen takia otettiin, että Bellamy kaupaksi saatiin... kylhän Rafa israelilaista on jo kauan joukkueeseensa halajannut. Nythän Bellamyustä saadaan enemmän mitä mieheen tuhlattiin, joten hyvää bisnestä mielestäni. Ja mitä tohon Gonzalesiin tulee, niin aika selkeästi kävi ilmi ettei kaverista ole Valioliigaan. Ei pääse kenestäkään ohi ja laukauksetkin jäivät kokonaan uupumaan. Niinno, voitot ehkä on tullu Houllierin miehillä (jos nyt sellaisina pitää kaikkia jotka täystuhon aikana meillä pelas..), mutta mielestäni Rafa on kehittänyt joukkuetta ihan oikeaan suuntaan ja hankkiutunut järjestään eroon turhista pelaajista ja rakentaa joukkuetta mieleisekseen.
 19. Liverpoolin siirrot 07-09

  Emmä kyllä tosta Bentistä hirveästi lämpenisi. Jotenkin vaan epäilen onko kaverista sittenkään ison seuran maalitykiksi. Mut vaikeeta se on tietysti etukäteen tietää.
 20. Liverpoolin siirrot 07-09

  Taitaa vaan olla niin ettei Cisse Rafan suunnitelmiin kuulu alkuunkaan, joten ihan se ja sama mitä lainadiilipykäliä laitetaan. Ja muutenkin lainasiirto ei ole musta se ykkösasia jota nyt kannattaa heti lähteä hakemaan, vaan jollakin siirtosummalla nyt vaan muualle, että saadaan edes jotain niistä £14,2 miljoonasta jotka mösjöö Huliäär fransmanniin tuhlas.
 21. Liverpoolin kausi 2006 - 2007

  Toi viiden miehen keskikenttä toimi minusta eilen loistavasti. Melkein toivoisi, että sellasta nähtäisiin useamminkin. Tosin sillon Crouchin pitäs kärjessä pystyä tekemään tasasesti noita maaleja. Massen ja Alonson ollessa toi keskikentän keskusta varsin vahvalla pohjalla.
 22. Liverpoolin kausi 2006 - 2007

  No onhan tässä tietysti vielä pelejä jäljellä liigassa, mutta onko sillä sitten lopulta hirveästi väliä onko kolmas vai neljäs. Hyvä vire sopivasti kadonnut ennen Barcelona-matseja.
 23. Liverpool uuteen omistukseen?

  Enpä kyllä usko, että Chelsean tielle lähdetään. Stadion on nyt se pääasia ja tietysti myös Benitezille on tarjottava rahaa tarvitsemiensa pelaajien hankkimiseen. Tämä nyt antaa vaan Poolille entistä paremmat mahdollisuudet taistella viimeinkin tosissaan Valioliigan mestaruudesta.
 24. Liverpool-fanit Huomio!!!!

  Tukehu pullaas Everton-vässykkä.. taitaa olla omassa älykkyydessä jotain mätää kun tollasia suustaan päästelee.
 25. Chelsea

  Eiköhän tuonne toppariosastolle ole jostain päin apua tulossa nyt siirtoikkunan auettua. Viimesissä peleissä mennyt omiin luokattoman paljon osumia ja kaikki tuskin johtuu siitä, että maalin suulla seisoo kolmosveskari.
×