Jump to content

Jontrik

Members
 • Content count

  773
 • Joined

 • Last visited

About Jontrik

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 07/04/1991

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Helsinki
 1. Liverpool F.C 2010-2011

  Carrollkin on vielä niin nuori, että varmasti sopeutuu aikanaan Liverpoolin pelitapaan. Ei Kenny varmasti lähde nykyistä voittavaa tapaa muuttamaan vain yhden pelaajan takia, joten kaikki on kiinni nyt Andysta ja hänen sopeutumisesta erilaiseen systeemiin. Ensi kaudella vaan vastuuta aina kun jaksaa pelata, niin voidaan saada tulostakin aikaan. Omasta mielestä on muutenkin turhan aikaista lähteä lupaavaa kaveria penkittämään tässä vaiheessa, kun on vihdoin päässyt/pääsemässä täyteen pelikuntoon.
 2. Koko ajan peli on parantunut, mutta kyllä hyökkäyspäästä voisi odottaa vielä enemmänkin tehoja. Livenä käyty vasta Inter-peli katsomassa ja ihan positiivinen fiilis jäi. Keskuspuolustuksen kanssa sai jännittää aina välillä, mutta muuten tasapainoinen esitys (Litmanen oli loistava tultuaan kentälle, mutta on kyllä nykyään max 30min kunnossa ) Toivotaan, että joku hyökkääjistäkin alkaa mättää nyt tasaiseen tahtiin maaleja.
 3. Liverpool F.C 2010-2011

  Eilen ei tosiaan kulkenut toivotulla tavalla, mutta ei joukkue silti huonosti pelannut. Viimeinen silaus maalin edessä puuttui tällä kertaa ja myös Howard Webb otti hieman roolia. Molemmilla jengeillä taisi olla kolme laukausta maalia kohti, joista tällä kertaa Tottenhamilla upposi pari. Tasainen ottelu ja toisena päivänä lopputuloskin olisi ollut erilainen. Tässä kun nyt kausi loppuu, niin voi kyllä luottavaisin mielin lähteä ensi kaudelle, kun tietää millaista peliä Liverpoolilta voi odottaa Kennyn ollessa puikoissa. Pari uutta pelaajaa kesällä sisään (puolustukseen & keskikentälle), niin jälleen voi uskoa 'Poolin olevan mukana kärkikahinoissa.
 4. FIFA World Cup Fantasy

  Eli jokaisella kierroksella ''pelaat'' toista käyttäjää vastaan ja se kumpi saa kerättyä enemmän pisteitä sillä kierroksella voittaa. Luonnollisesti voitosta 3p, tasapelistä 1p ja tappiosta ei yhtään. Liigan parhaat sitten loppuvaiheessa pelaavat vielä pudotuspelikierrokset (käsittääkseni mukana tällä kertaa myös normaalissa liigassa), joiden paras voittaa koko liigan. Vielä ei ole mitään palkintoja luvassa kummankaan Paitsio.com -liigan voittajalle, mutta tilanne saattaa muuttua ennen kisojen alkua
 5. FIFA World Cup Fantasy

  Avataas ketju FIFA:n omalle fantasy-pelille kesän kisoja koskien. Joukkueita voi alkaa kasaamaan 4.6 eteenpäin, mutta liigaan ja sivustolle voi rekisteröityä sitä aikaisemmin. Normaali liiga - 87431-20909 H2H-liiga - 87431-20922 Peli löytyy täältä.
 6. Jääkiekko

  Se riippuu täysin siitä mihin kukakin asettaa siedettävän tason, jolla viitsii lähteä katsomaan jalkapalloa paikan päälle. Satunnaisille futiksen ystäville Veikkausliigan taso varmaan onkin surkea, mutta jalkapalloa rakastaville ei. Muutos (katsojamääriin yms.) ei lähde pelin tason muuttamisesta, vaan ihmisten ajatusten ja mielipiteiden muuttumisesta.
 7. Vancouver 2010

  Eiköhän tän koko Vancouver 2010 -otsakkeen voisi vetästä dopingin alle.
 8. ¡Viva la revolución! Foorumin nykyinen taso ei miellytä, joten jospa muutama piste äänestyksessä toisi hyviä kirjoittajia takaisin.
 9. Vuoden foorumisti 2009

  5p - Etzo 4p - Blint 3p - G.Rossi 2p - Ginga 1p - CR#7 Ja joulusauna lämpimäks
 10. En kyllä tiedä mitään asiaa, mikä nostaisi Huntelaarin tällä hetkellä van Persien ohi, kun puhutaan Hollannin ykköshyökkääjästä Kuyt tuppaa nykyisin pelaamaan laidalla, mutta kyllä Huntelaar hänenkin kanssaan saisi taistella peliajasta, jos kärkeen pitäisi joku laittaa.
 11. Mikä joukkue? -peli

  OT: Kyllä tuolla vittuilullakin on rajansa ja jokainen voi koittaa onneaan saako viikon vai kuukauden huilin foorumilta.
 12. Liverpool FC 09-10

  Voisi lyhyesti sanoa, että tuo kohta on melkeinpä se ainut, josta jokaisella on varmasti täysin oma näkemyksensä. Tuo on niistä miinuksista kuitenkin valtavan kokoinen, kun muut ovat vain sellaisia pikkuruisia, jotka voi sulattaa Edit. Niin ja kyllähän tuon tekstin varmasti jätti moni allekirjoittamattakin, mutta nämä tyypit ovat sitten vihanneet Beniteziä jo alusta pitäen.
 13. Liverpool FC 09-10

  Viime viikonloppuna teksti lähti IS:lle menemään, joten odotetusti tämän viikon Veikkaajassa ei ollut siitä mitään mainintaa. Ensi viikon Veikkaajassa voisi olettaa jotain olevan, sillä tekstin allekirjoitti kuitenkin noin 40 henkilöä omalla nimellään. Vastaus ei ole tosiaankaan se tärkein elementti, vaan pitää toivoa että jatkossa kirjoittavat Liverpoolin ja MYÖS muiden jutut paremmin perehtyen taustoihin, eikä vain siihen mitä nopeasti vilkaistuna ulkoapäin näkee.
 14. Liverpool FC 09-10

  Täälläkin on ollut niin paljon väittelyä Rafan siirtopoliitikasta tai sitten ylipäätänsä Liverpoolista, joten postaanpa tänne eräällä toisella foorumilla kirjoitetun viestin, joka alunperin lähti menemään IS:n toimitukselle. Liverpoolia kannattava henkilö on kyseisen viestin kirjoittanut, mutta sitä ei pidä heti tuomita punalasien läpi kirjoitetuksi, sillä tällä kertaa tarkoituksena on välittää pelkkiä faktoja, ei propagandaa.
 15. Liverpool FC 09-10

  Liverpoolissa Babel ei ole tosiaan onnistunut noissa kunnoin pommeissa kuin pariin otteeseen, mutta korjataan yleinen ennakkoluulo vääräksi, sillä Hollannin ja varsinkin Ajaxin paidassa noita nähtiin useastikin. Se on sitten eri asia pohtia, että onko ongelma pääkopassa vai missä, kun ei enää verkko soi niin useasti, mutta kyllä siellä edelleen on se kaikki potentiaali tallella. Esimerkkejähän samankaltaisista pelaajista (mm. Mati Fernandez, Willian, SWP yms.) on kymmenittäin, jossa kyseisellä pelaajalla on kaikki taito yltää huippusuorituksiin, mutta silti niitä nähdään niin harvoin. Olihan tuo vaihto sinällään perusteltu, sillä lopussahan tarvittiin karvausvoimaa ja N'Gogilla sitä riittää. Maali ei kuitenkaan johtunut tuosta vaihdosta, vaan aivan muista asioita, joten siinäkin mielessä tyhmä jossitella. Ja sitäkin on myöhäistä perua, että maali oli paitsio, mutta tällä kaudella nyt on ollutkin tavallista enemmän huonoa tuuria.
×