Jump to content

Jarvis

Members
 • Content count

  83
 • Joined

 • Last visited

About Jarvis

 • Rank
  Advanced Member

Recent Profile Visitors

345 profile views
 1. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Tämä on tulos tai ulos päivä. Huolestuttaa miten 3 miehen keskikenttä pärjää 5 miehen keskikenttää vastaa. Vain voitto pitää punaiset mestaruustaistelussa!
 2. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Huhumylly pyörii että Klopp olisi luopumassa Keitasta kauden jälkeen 10 miljoonan punnan tapppiolla. Ostajaehdokkaat jotka ovat jo neuvotelleet Keitan edustajien kanssa olisi Saksasta Bayern Tai Dortmund. Tiedä sitten kuinka roskaa kyseinen uutinen on mutta ei Keita ole varsinaisesti syttynyt liekkeihin tällä kaudella, valitettavasti.
 3. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Ei mitään. On höpissyt myös 4 staran ostamisesta. Mielenkiintoista nähdä kun ei talvi ikkunassa saanut jengiä vahvistettua vaikka tarve oli silmiin pistävä.. Toivottavasti tekee jotain..
 4. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Jatkossa ollaan.. Erinomainen ottelu Liverpoolilta. Robbo olisi saanut jättää sen viime hetken keltaisen ottamatta! Muuten juurikaan mitään negatiivistä ei ottelusta voi sanoa ottelu oli vähintään kohtuuhyvin hanskassa. YNWA
 5. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  On kyllä erittäin kyseenalaista jättää Fabinho pois avauksesta. Mies on kuitenkin ollut viimeaikoina paras keskikenttäpelaaja joukkueessa. Oliskohan joku pikku kolhu tullut alkulämmittelyissä tai Melwoodissa? Vaikka Bayerniltä puuttuu muutama olennainen palikka omasta palapelistä niin kovinkaan ruusuisesti ei Liverpoolilla ole tämän vuoden CLssa vierasottelut menneet joten ottelusta on odotettavissa erittäin tiukka. TÄMÄ olisi hyvä ottelu kärjen aloittaa toimimaan kaikilla sylintereillä, viime kauden tapaan! Sitä odotellessa...
 6. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Eikä sitä voi kieltää etteikö Liverpool ole mennyt harppauksin eteenpäin ja kilpailukykyisemmäksi joukkueeksi Kloppin aikakaudella. Vain viimeinen silaus puuttuu. Ehkä se tapahtuu kesällä kun saadaan taas deadwood osaston kavereita ulos jengistä.
 7. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Kloppon puolustukseksi voi sanoa ettei hän ole koskaan operoinut parhaalla materiaalilla tai suurimmilla resursseilla. Sama juttu saksassa kuin englannissa. Peppi puolestaan porskuttaa täysin överimateriaalin ja rahakirstun turvin meni se sitten minne vaan. Kloppin heikoin piirre on itseppäisyys ja sokea luotto pelaajiin ketä rosterissa jo on ja että hän ei tunnu haluavan joukkueisiinsa kovaa kilpailua pelipaikoista. Avaus on vahva aina mutta loukkaantumisten tullessa sormi menee suuhun kun penkiltä ei löydy ketään. Jos liverpoolissa olisi nykyisen materiaalin lisäksi yksi hyvä 10 ja 9 paikan pelaaja niin joukkue olisi paljon kilpailukykyisempi. Koko kauden joukkue on kaivannut coutinholle korvaajaa mutta sitä ei saada ostettua edes talvitauolla kun loukkaantumiset muutenkin kavensi materiaalia.
 8. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  En kyllä nähnyt Keitan yrityksiä lukuunottamatta pariakymmentä viimeistä minuuttia. Miten on mahdollista että Matip oli ainut joka pääsee vastustajan linjojen läpi juoksemalla? Keitahan ostettiin juuri sitä varten ettö se spurttaa parilla akeleella vastustajan keskikentän läpi ja pääsee syöttelemään ja vetämään keskikentän ja puolustuslinja välistä. Just sitä mitä hän teki Leipzigissä. Mutta eihän se onnistu millään..
 9. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Vitun firmino pitää tiputtaa u23 jengiin keräilemään itteensä. Ei ainuttakaan onnistunutta syöttöä koko matsissa vastustajan kolmanneksella. Kaikki menee West Hamin pelaajille tai jää taakse. Mitä Firminolle on tapahtunut? Klopp munii hyvän mestaruussauman kun ei viittinyt leventää joukkueen rosteria talvitauolla. Joku Fekirin tyyppinen rakentaja olis voinut tehdä ihmeitä joukkueelle. Ei ole mestarin arvoista pelaamista ollut pitkiin aikoihin Liverpoolilta.. Että syö miestä..
 10. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Vähän erilainen matsi. Lopputulos oli hyvä (4-3) mutta muuten ei esitysksessä kovin paljoa hurrattavaa ollut. Viimekauden tuloksillakin näköjään tulee voittoja myös tälläkin kaudella. Toivottavasti Fabinho ei loukkaantunut pahasti koska Milnerin punasen ansionsta oikeat pakit alkaa todellakin olemaan kortilla. Clyneä kaivataan.. Tärkeintä oli kumminkin 3 pistettä mitkä tuli plakkariin..
 11. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Aika suolanen hinta pojalla oli, 19 miljoonaa puntaa. Toivottavasti siirrossa on myös tulevista siirroista provikat jos lyö kunnolla läpi. Oiskohan Lepzigin Werner sitten talvi-ikkunassa siirtymässä Liverpooliinpäin, toivoa sopii..
 12. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Peppi oli sanonut myös jossain haastattelussa että city tähtää prässiä liverpoolin puolustuslinjaan sekä ennenkaikkea Alissonia kohtaan. Cityn oman puolustuslinjan tulisi pelata korkeella ja paitsioansoja tehden. Tiedä sitten paikkaansa pitävyydesta
 13. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Lainatakseni omaa tekstiä, Gomez on pois kuvioista vähintään 6 viikkoa. Ei hyvä...
 14. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Voi perse. Gomez Tippui lasarettiin, pahalta näytti kun akillesta piteli. Saattaa olla että tulee pitkä rupeama Lovrenilla ja Matipilla VVDn parina. Taso laskee kun lehmänhäntä. Ei hyvä..
 15. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Tuntuu että puolet kesän aikana ostetuista pelaajista ei pääse millään liverpoolin peliin mukaan. Muutenkin pelityyli on muuttunut viimekaudesta. Olisi milenkiintoista nähdä miten aikasempi prässipeli toimii ku on laadukkaampia pelaajia pelaamassa (alisson, gomez, keita) kokoonpanossa. Mutta surkeeta on. Buvac taisi viedä hyökkäyspelin terän mennessään..
×