Jump to content

Jarvis

Members
 • Viestit

  76
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Jarvis

 • Taso
  Advanced Member

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

301 profiilin katselua
 1. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  En kyllä nähnyt Keitan yrityksiä lukuunottamatta pariakymmentä viimeistä minuuttia. Miten on mahdollista että Matip oli ainut joka pääsee vastustajan linjojen läpi juoksemalla? Keitahan ostettiin juuri sitä varten ettö se spurttaa parilla akeleella vastustajan keskikentän läpi ja pääsee syöttelemään ja vetämään keskikentän ja puolustuslinja välistä. Just sitä mitä hän teki Leipzigissä. Mutta eihän se onnistu millään..
 2. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Vitun firmino pitää tiputtaa u23 jengiin keräilemään itteensä. Ei ainuttakaan onnistunutta syöttöä koko matsissa vastustajan kolmanneksella. Kaikki menee West Hamin pelaajille tai jää taakse. Mitä Firminolle on tapahtunut? Klopp munii hyvän mestaruussauman kun ei viittinyt leventää joukkueen rosteria talvitauolla. Joku Fekirin tyyppinen rakentaja olis voinut tehdä ihmeitä joukkueelle. Ei ole mestarin arvoista pelaamista ollut pitkiin aikoihin Liverpoolilta.. Että syö miestä..
 3. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Vähän erilainen matsi. Lopputulos oli hyvä (4-3) mutta muuten ei esitysksessä kovin paljoa hurrattavaa ollut. Viimekauden tuloksillakin näköjään tulee voittoja myös tälläkin kaudella. Toivottavasti Fabinho ei loukkaantunut pahasti koska Milnerin punasen ansionsta oikeat pakit alkaa todellakin olemaan kortilla. Clyneä kaivataan.. Tärkeintä oli kumminkin 3 pistettä mitkä tuli plakkariin..
 4. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Aika suolanen hinta pojalla oli, 19 miljoonaa puntaa. Toivottavasti siirrossa on myös tulevista siirroista provikat jos lyö kunnolla läpi. Oiskohan Lepzigin Werner sitten talvi-ikkunassa siirtymässä Liverpooliinpäin, toivoa sopii..
 5. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Peppi oli sanonut myös jossain haastattelussa että city tähtää prässiä liverpoolin puolustuslinjaan sekä ennenkaikkea Alissonia kohtaan. Cityn oman puolustuslinjan tulisi pelata korkeella ja paitsioansoja tehden. Tiedä sitten paikkaansa pitävyydesta
 6. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Lainatakseni omaa tekstiä, Gomez on pois kuvioista vähintään 6 viikkoa. Ei hyvä...
 7. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Voi perse. Gomez Tippui lasarettiin, pahalta näytti kun akillesta piteli. Saattaa olla että tulee pitkä rupeama Lovrenilla ja Matipilla VVDn parina. Taso laskee kun lehmänhäntä. Ei hyvä..
 8. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Tuntuu että puolet kesän aikana ostetuista pelaajista ei pääse millään liverpoolin peliin mukaan. Muutenkin pelityyli on muuttunut viimekaudesta. Olisi milenkiintoista nähdä miten aikasempi prässipeli toimii ku on laadukkaampia pelaajia pelaamassa (alisson, gomez, keita) kokoonpanossa. Mutta surkeeta on. Buvac taisi viedä hyökkäyspelin terän mennessään..
 9. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Hyvä lopputulos (voitto) mutta JÄRKYTTÄVÄN heikkoa pelaamista. Jos vastustaja olisi ollut vähänkään kliinisempi niin pisteitä olisi mennyt aikasempien kausien tapaan. Ehkä pitää tosiaan olla tyytyväinen että surkeallakin esityksellä tulee nykyään tulosta. Viime kaudella tottui vähän turhan hyvään kun tämäkin ottelu silloin olisi päättynyt jotain 0-5. Joku perustavaa laatua oleva asia on pielessä Liverpoolin pelissä. Tai no, luovuus on täysin nollissa tällähetkellä.. Ei muuta kun uuden Coutinhon ostoksille talvi-ikkunassa
 10. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Pettynyt Kloppiin. Fabinhon pitäis pikkuhiljaa näkyä kentillä, eikä lallana kylmiltään kuulosta mitenkään erinomaiselta idealta. Tosin kun sitä Fekiriä ei kesällä ostettu niin AM pelipaikan pelaajat on todella vähissä. Toivottavasti loukkaantumisista pelaavat pelaajat ei lähe samantien lasarettiin takaisin. 3 maalin voittoa odotellaan jokatapauksessa!
 11. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Liverpoolin avauspelaaminen oli täysin jäässä. Omista ei päästy oikeen millään pois. Liverpoolilla ei ollut keskelle syöttölinjoja ollenkaan ja siitä syyttävä sormi osoittaa Hendoa ja Winjia. Laidalta puskettiin, Gomez ja Robertson oli mahdottomissa paikoissa pallojen kanssa kun syöttösuuntia ei ollut. Sitten vaan roiskittiin pitkiä. Jos katsoo miten City lähti liikkeelle omista niin kerta toisensa jälkeen joko keskuspuolustajat tai maalivahti syötti liverpoolin hyökkäyslinjan eli ekan prässin läpi silvalle tai fernandinholle ja siitä sit nopeasti edettin laidoille. Viimevuonna näin ei tapahtunut vaan keskikenttääkin prässättin, ei ollenkaan hyvä suunta pelissä. Heikolta näyttää hyvän alkukauden jälkeen. Nyt tosin ohjelma helpottuu ja toivottavasti taas Salah, bobby ja mane saisi juonen päästä kiinni ja alkaisi tehdä tulosta. SALAH tai MANE voitais kyl tiputtaa penkille jossain vaiheessa, jotain pitää muuttua!
 12. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  No niin. Palattiin sitten juurille näihin viimehetken päästettyihin maaleihin. Alisson piti jengiä pystysssä koko illan ja senhän takia hänet joukkueeseen on ostettu. Oli kyllä turhauttava matsi kattoa. Jengin trendi on aika rajusti laskussa sitten alkukauden ja kauhistuttaa jo tuleva City matsi vaikkei citykään tällähetkellä kaikilla sylintereillä ammu. Josko maajoukkuetauolla saataisiin punottua taas juonia paremman pelin toivossa. Otteluohjelma ainakin tulee helpottumaan..
 13. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Lähes identtinen kirjotus
 14. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  First things first. 3 Pistettä, paras alku kaudelle sitten 1990-91. Neljä täyttä pistepottia. Mutta hälyttävää on kuinka kauden alusta ollaan kokoajan menty heikompaan suuntaa pelaamisessa. Hyökkäys ei toimi, kuviot on sekaisin ja ajoitukset eivät ole alkuunkaan kohdillaan. Huolimattomuus vaivaa. Prässipeli on heikkoa tällähetkellä ja tänään keskikenttä ei pärjännyt mielestäni vastustajan vastaavaa vastaan ainakaan erikoisemmin. Winji palasi omalle tasolleen ja Hendon panos ottelussa oli mitäänsanomatonta. Milner on kiyllä kone keskikentällä! Ja sitten tämä Alissonin kikkailu. Tykkään Alissonista ja hän torjuu varmasti tilanteet jota maalille tulee mutta tämänpäivän kikkailun näki jo minuuttia aikasemmin ehkä vastustajat ovat kiinnittäneet siihen erikoishuomioita että driblailuja tulee myös liverpoolin alimmalta pelaajalta. Kieltämättä VVDn syöttö alas oli heikko mutta välillä Alisson voi kenkästä pitkälle eikä aina tarvitse mennä omille. Mutta tekevälle sattuu ja pisteethän oli tärkeimpiä tässä tuloksessa. Nyt sitten turhauttavalle maju tauolle, toivottavasti kaikki palaa ehjänä ja mahdollisesti vähän paremmalla ilmeellä taas valioliigaan tauon jälkeen.
×