Jump to content

Jarvis

Members
 • Content count

  88
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Jarvis


 1. Onpas Liverpoolin peli sekaisin. Chelskin junnut pyörittää mennen tullen Liverpoolia. Maalivahtiin ei ole luottoa ja adrian on jo näyttänyt kuinka luokaton hän on pelinavaajana. Yksi hieno torjunta matsiin kuin matsiin sentäs mahtuu mistä peukku hänelle. Puolustus on sekaisin ja keskikenttäkin kuutamolla. Läpi juostaan jatkuvasti. Onneksi hyökkäys sentään saa tilaisuuksia aikaan. 

   

  Klopp ei kykene antamaan peliaikaa edes näissä mikkihiiri cupeissa nk vakiokokoonpanon ulkopuolisille. Fat frank sentään anto junnuille saumaa, tuntuu ku klopp haluaisi väkisin voittaa suuren ja mahtavan superkupin.

  Mahtaa muunmuossa shaqiria ja brewsteriä vituttaa ja missä keita on?

  No voitto mikä voitto mutta hämmentävä kaudenalku jokatauksessa.

   


 2. HALUAN EPL TITTELIN LIVERPOOLIIN!

  Kausi alkaa maltillisin odotuksin. Otteluita tulee olemaan kaikennäköisten community shieldsien ja muiden huuhaa WC cuppien muodossa liikaa,  mihin joukkueen rosteri ei tule taipumaan kun Klopp kumppaneineen ei sitä ÄLYÄ vahvistaa! Nyt pitäisi takoa kun rauta on kuumaa, niinkuin City on tehnyt viimeset 5 vuotta.

   Joukkueen runko on vihdoin erittäin vahva maalivahdita ja keskuspuolustuksesta lähtien mutta materiaali on AIVAN liian kapea ja köykäinen eikä se kestä edes yhtä avainpelaajan (Alisson,VVD,AR,ATA, ja kärki) loukkaantumista. Vaikka junnut kuten Ki YL  ja ennenkaikkea miltä Fulhamista tullut TODELLINEN superjunnu Elliot näyttää ja tuntuu  niin ei niistä ole pelaamaan Sterlingiä Sanea ja Mendyä vastaan. 

  Ahdistaa todella tuo Liverpoolin saamattomuus siirtomarkkinoilla. Puolustus keskikentän hyökkäävä osasto ja hyökkäyksen leveys ahdistaa. Sinäänsä en ole scoutti tai Muu vastaava mutta en voi ymmärtää miksi joukkue ei ole  vasemman laitapakin(AR) ja vasemman laiturin(SM) tuuraajaksi lahjakkaan Ryan Sessegnonin jäljillä? Voisi paikata jossain määrin molempia saattaisi olla jommankumman paikkaaja tulevaisuudessa.

   

  Kaikesta huolimatta, HIENOA ETTÄ KAUSI ALKAA TAAS!


 3. 8 tuntia sitten, Pipo kirjoitti:

  Kovin on hiljaista siirtomarkkinoilla Poolin osalta. Näyttääkin siltä ettei ainakaan mitään isomman profiilin hankintaa ole tulossa.

  Hyvä asia tietysti on että kukaan isommista kaloista ei ole lähtökuopissakaan. Varmastikin Iso Kannu toi lisää uskoa sekä pelaajille että myös meille kannattajille että menestystä saattaa olla jatkossakin luvassa.

   

  Erittäin hiljaista. Tottenham, City ja Manu mellastaa siirtomarkkinoilla tällähetkellä mikä ei ole alkuunkaan hyvä asia. 

  Mitä tässä voi sanoa Liverpoolin passivisuudesta siirtomarkkinoilla, se ei mene jakeluun alkuunkaan. Nyt pitäisi takoa kun rauta on kuumaa  ja vahvistaa joukkuetta. Kakkosveska, vasenpakki, hyökkäävä keskikenttä ja kärkeen yhtä lisäiskuria kaivattaisiin kovasti. Näyttää siltä että Nabystä tulee uusi Lallana joukkueelle eikä herra siten pääse edes yrittämään lunastaa odotuksia.

  Juorutkin on ollut vähissä kesän aikana, tällähetkelllä eniten juoruissa oleva Madridin Ceballos kyllä kelpaisi hyökkääväksi keskikentäksi ainakin nuorten kisojen perusteella. Vaikutti huimalta pelaajalta. Fekirkin maistuisi edelleen ainakin allekirjottaneelle! toisaalta juoruissa on ollut VP Firpokin mutta vain man cityllä on varaa maksaa 50 miljoonaa vaihtopelaajasta vasemmaksi pakiksi koska Robertsoniahan Firpo ei ohittaisi millään vaikka mitä tekisi. Pepe Lillestä maistuisi kärkikolmikkoon jos keskellä pystyy pelata(tai salah kärjessä), Firminon jatkuva tehottomuus sekä seura että maajoukkueessa alkaa jo ahdistamaan. Dortmundin Larsenista en tiedä mitään mutta jos on ostoslistoilla niin toivotaan nopeita kauppoja.

  Täytyy nyt kuitenkin toivoa ettei Klopp aikaile mahdollisten siirtojen kanssa elokuun puolelle, saisi tehdä aina kaikki kiirrot ennen kuin harjoituskausi alkaa ettei taas uusien pelaajien sisäänajossa mene joulukuulle asti. Uudet pelaajat pitäisi olla heti ensimmäisestä harjoitusottelusta asti ringin mukana.


 4. Oikeassahan pipo oli osittain. Liverpool hävisi mestaruuden materiaalin kapeuteen ja niin kauan kun rosteria ei levennetä penkin osalta huomattavasti niin ei voida vaatiakkaan että voidaan kunnolla laittaa citylle kampoihin. 

  Tammikuun tasurit oli syy miksi mestaruutta ei päästä juhlimaan tällä kaudella. Silloin oli otteluruuhkassa pahimmat loukkaantumissumat eikä joukkuetta vahvistettu. Klopp tykkää pienestä rosterista ja se taisi kostautua tälläkertaa.

  Muuten erittäin positiivinen kausi valioliigassa, useat pelaajat kehittyi huimin harppauksin eteenpäin ja odotukset tulevalle kaudelle on entistä suuremmat.


 5. Kun muistaa 5 vuoden takaista Sturridgea ja nykyistä niin ei voi muuta kuin sanoa että sääliksi käy. Ei pitäisi olla mitään asiaa kentälle, enemmän saisi varmaan u 23 pelaavat hyökkääjät aikaiseksi kentällä. Liverpool pelaa 10 miehellä vastustajan 11 vastaan ja kumminkin dominoi täysin.Ehkä tämä on Kloppin ja liverpoolin kiitos Sturridgelle palveluksista vuosien varrelta.

  PS. Jos Pool myy jomman kumman laiturin kesällä niin olkoon se Salah. Mane on Liverpoolin kaikki kaikessa hyökkäyspäässä..


 6. Huhumylly pyörii että Klopp olisi luopumassa Keitasta kauden jälkeen 10 miljoonan punnan tapppiolla. Ostajaehdokkaat jotka ovat jo neuvotelleet Keitan edustajien kanssa olisi Saksasta Bayern Tai Dortmund. Tiedä sitten kuinka roskaa kyseinen uutinen on mutta ei Keita ole varsinaisesti syttynyt liekkeihin tällä kaudella, valitettavasti. 


 7. On kyllä erittäin kyseenalaista jättää Fabinho pois avauksesta. Mies on kuitenkin ollut viimeaikoina paras keskikenttäpelaaja joukkueessa. Oliskohan joku pikku kolhu tullut alkulämmittelyissä tai Melwoodissa? Vaikka Bayerniltä puuttuu muutama olennainen palikka omasta palapelistä niin kovinkaan ruusuisesti ei Liverpoolilla ole tämän vuoden CLssa vierasottelut menneet joten ottelusta on odotettavissa erittäin tiukka.

   

  TÄMÄ olisi hyvä ottelu kärjen aloittaa toimimaan kaikilla sylintereillä, viime kauden tapaan! Sitä odotellessa...


 8. 2 tuntia sitten, Pipo kirjoitti:

  Se on totta. Ja kun huomaa ettei Poolissa tule pyttyjä niin kyllä se myös nopsaan lähteekin.

  Mielenkiintoinen kysymys on että jos tänäkään vuonna ei pyttyä tule uskooko seurajohto että voidaanko Kloppin johdolla oikeasti voittaa mitään...? Itselläni usko hiipuu. Kiva kaveri mutta ilmeisen kyvytön näkemään joukkueen heikkouksia ja paikkaamaan niitä. En usko että rahasta se on kiinni.. mutta näkeekö huippupelaajat Kloppin ns. voittavana mangerina kun pääasiassa plakkarissa on vain finaalitappioita...?

  Kloppon puolustukseksi voi sanoa ettei hän ole koskaan operoinut parhaalla materiaalilla tai suurimmilla resursseilla. Sama juttu saksassa kuin englannissa.

  Peppi puolestaan porskuttaa täysin överimateriaalin ja rahakirstun turvin meni se sitten minne vaan.

  Kloppin heikoin piirre on itseppäisyys ja sokea luotto pelaajiin ketä rosterissa jo on ja että hän ei tunnu haluavan joukkueisiinsa kovaa kilpailua pelipaikoista. Avaus on vahva aina mutta loukkaantumisten tullessa sormi menee suuhun kun penkiltä ei löydy ketään. Jos liverpoolissa olisi nykyisen materiaalin lisäksi yksi hyvä 10 ja 9 paikan pelaaja niin joukkue olisi paljon kilpailukykyisempi.

  Koko kauden joukkue on kaivannut coutinholle korvaajaa mutta sitä ei saada ostettua edes talvitauolla kun loukkaantumiset muutenkin kavensi materiaalia.


 9. 11 tuntia sitten, Pipo kirjoitti:

  Niin se vaan piste pisteeltä pokaali karkaa...mitään muuta hyvää en keksi kuin että Keita ainakin uskalsi jo yrittää pelin tekemistä.

  En kyllä nähnyt Keitan yrityksiä lukuunottamatta pariakymmentä viimeistä minuuttia. Miten on mahdollista että Matip oli ainut joka pääsee vastustajan linjojen läpi juoksemalla? Keitahan ostettiin juuri sitä varten ettö se spurttaa parilla akeleella vastustajan keskikentän läpi ja pääsee syöttelemään ja vetämään keskikentän ja puolustuslinja välistä. Just sitä mitä hän teki Leipzigissä.

  Mutta eihän se onnistu millään..


 10. Vitun firmino pitää tiputtaa u23 jengiin keräilemään itteensä. Ei ainuttakaan onnistunutta syöttöä koko matsissa vastustajan kolmanneksella. Kaikki menee West Hamin pelaajille tai jää taakse. Mitä Firminolle on tapahtunut?

  Klopp munii hyvän mestaruussauman kun ei viittinyt leventää joukkueen rosteria talvitauolla. Joku Fekirin tyyppinen rakentaja olis voinut tehdä ihmeitä joukkueelle. Ei ole mestarin arvoista pelaamista ollut pitkiin aikoihin Liverpoolilta..

   

  Että syö miestä..


 11. Vähän erilainen matsi. Lopputulos oli hyvä (4-3) mutta muuten ei esitysksessä kovin paljoa hurrattavaa  ollut.

  Viimekauden tuloksillakin näköjään tulee voittoja myös tälläkin kaudella. Toivottavasti Fabinho ei loukkaantunut pahasti koska Milnerin punasen ansionsta oikeat pakit alkaa todellakin olemaan kortilla. Clyneä kaivataan..

  Tärkeintä oli kumminkin 3 pistettä mitkä tuli plakkariin..


 12. 19 tuntia sitten, Jarvis kirjoitti:

  Voi perse.

  Gomez Tippui lasarettiin, pahalta näytti kun akillesta piteli. Saattaa olla että tulee pitkä rupeama Lovrenilla ja Matipilla VVDn parina. Taso laskee kun lehmänhäntä. Ei hyvä.. 

  Lainatakseni omaa tekstiä, Gomez on pois kuvioista vähintään 6 viikkoa. Ei hyvä...


 13. 10 tuntia sitten, 20Legend kirjoitti:

  Tää oli kyllä viihdyttävä peli. Erityismaininta alakerrassa dominoineelle Buffon-Marquinhos-Silva -kolmikolle. Liverpoolin pitäisi Napoli voittaa kotonaan kahdella maalilla. Jälkikäteen helppo viisastella, mutta ehkä se Punainen tähti olisi kannattanut vieraissa voittaa. 

  Mikäs muuten on Keitan tilanne, ei näytä ainakaan vielä siltä vahvistukselta jota vuoden ajan seuraan hypetettiin. 

  Tuntuu että puolet kesän aikana ostetuista pelaajista ei pääse millään liverpoolin peliin mukaan. Muutenkin pelityyli on muuttunut viimekaudesta. Olisi milenkiintoista nähdä miten aikasempi prässipeli toimii ku on laadukkaampia pelaajia pelaamassa (alisson, gomez, keita) kokoonpanossa.

   

  Mutta surkeeta on. Buvac taisi viedä hyökkäyspelin terän mennessään..


 14. Hyvä lopputulos (voitto) mutta JÄRKYTTÄVÄN heikkoa pelaamista. Jos vastustaja olisi ollut vähänkään kliinisempi niin pisteitä olisi mennyt aikasempien kausien tapaan. Ehkä pitää tosiaan olla tyytyväinen että surkeallakin esityksellä tulee nykyään tulosta. Viime kaudella tottui vähän turhan hyvään kun tämäkin ottelu silloin olisi päättynyt jotain 0-5.

   

  Joku perustavaa laatua oleva asia on pielessä Liverpoolin pelissä. Tai no, luovuus on täysin nollissa tällähetkellä..

  Ei muuta kun uuden Coutinhon ostoksille talvi-ikkunassa

   


 15. 8 minuuttia sitten, Torres9 kirjoitti:

  Liverpoolin kokoonpano Huddersfieldia vastaan:

  Liverpool: Alisson, Gomez, Lovren, Van Dijk, Robertson, Henderson, Milner, Lallana, Salah, Sturridge, Shaqiri

  Subs: Mignolet, Fabinho, Wijnaldum, Firmino, Origi, Matip, Alexander-Arnold  

  Semmoisilla tänään. Mane sivussa kokonaan ja Gini ja Firmino putoaa penkille. 

  Pettynyt Kloppiin. Fabinhon pitäis pikkuhiljaa näkyä kentillä, eikä lallana kylmiltään kuulosta mitenkään erinomaiselta idealta. Tosin kun sitä Fekiriä ei kesällä ostettu niin AM pelipaikan pelaajat on todella vähissä. Toivottavasti loukkaantumisista pelaavat pelaajat ei lähe samantien lasarettiin takaisin.

  3 maalin voittoa odotellaan jokatapauksessa!


 16. Liverpoolin avauspelaaminen oli täysin jäässä.

  Omista ei päästy oikeen millään pois. Liverpoolilla ei ollut keskelle syöttölinjoja ollenkaan ja siitä syyttävä sormi osoittaa Hendoa ja Winjia. Laidalta puskettiin, Gomez ja Robertson oli mahdottomissa paikoissa pallojen kanssa kun syöttösuuntia ei ollut. Sitten vaan roiskittiin pitkiä.

   Jos katsoo miten City lähti liikkeelle omista niin kerta toisensa jälkeen joko keskuspuolustajat tai maalivahti syötti liverpoolin hyökkäyslinjan eli ekan prässin läpi silvalle tai fernandinholle ja siitä sit nopeasti edettin laidoille. Viimevuonna näin ei tapahtunut vaan keskikenttääkin prässättin, ei ollenkaan hyvä suunta pelissä. 

  Heikolta näyttää hyvän alkukauden jälkeen. Nyt tosin ohjelma helpottuu ja toivottavasti taas Salah, bobby ja mane saisi juonen päästä kiinni ja alkaisi tehdä tulosta.

  SALAH tai MANE voitais kyl tiputtaa penkille jossain vaiheessa, jotain pitää muuttua!


 17. No niin. Palattiin sitten juurille näihin viimehetken päästettyihin maaleihin. Alisson piti jengiä pystysssä koko illan ja senhän takia hänet joukkueeseen on ostettu. Oli kyllä turhauttava matsi kattoa.

  Jengin trendi on aika rajusti laskussa sitten alkukauden ja kauhistuttaa jo tuleva City matsi vaikkei citykään tällähetkellä kaikilla sylintereillä ammu. Josko maajoukkuetauolla saataisiin punottua taas juonia paremman pelin toivossa. Otteluohjelma ainakin tulee helpottumaan..

×