Jump to content

Jarvis

Members
 • Content count

  88
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Jarvis

 1. Liverpool FC kausi 2019/20

  Onpas Liverpoolin peli sekaisin. Chelskin junnut pyörittää mennen tullen Liverpoolia. Maalivahtiin ei ole luottoa ja adrian on jo näyttänyt kuinka luokaton hän on pelinavaajana. Yksi hieno torjunta matsiin kuin matsiin sentäs mahtuu mistä peukku hänelle. Puolustus on sekaisin ja keskikenttäkin kuutamolla. Läpi juostaan jatkuvasti. Onneksi hyökkäys sentään saa tilaisuuksia aikaan. Klopp ei kykene antamaan peliaikaa edes näissä mikkihiiri cupeissa nk vakiokokoonpanon ulkopuolisille. Fat frank sentään anto junnuille saumaa, tuntuu ku klopp haluaisi väkisin voittaa suuren ja mahtavan superkupin. Mahtaa muunmuossa shaqiria ja brewsteriä vituttaa ja missä keita on? No voitto mikä voitto mutta hämmentävä kaudenalku jokatauksessa.
 2. Liverpool FC kausi 2019/20

  HALUAN EPL TITTELIN LIVERPOOLIIN! Kausi alkaa maltillisin odotuksin. Otteluita tulee olemaan kaikennäköisten community shieldsien ja muiden huuhaa WC cuppien muodossa liikaa, mihin joukkueen rosteri ei tule taipumaan kun Klopp kumppaneineen ei sitä ÄLYÄ vahvistaa! Nyt pitäisi takoa kun rauta on kuumaa, niinkuin City on tehnyt viimeset 5 vuotta. Joukkueen runko on vihdoin erittäin vahva maalivahdita ja keskuspuolustuksesta lähtien mutta materiaali on AIVAN liian kapea ja köykäinen eikä se kestä edes yhtä avainpelaajan (Alisson,VVD,AR,ATA, ja kärki) loukkaantumista. Vaikka junnut kuten Ki YL ja ennenkaikkea miltä Fulhamista tullut TODELLINEN superjunnu Elliot näyttää ja tuntuu niin ei niistä ole pelaamaan Sterlingiä Sanea ja Mendyä vastaan. Ahdistaa todella tuo Liverpoolin saamattomuus siirtomarkkinoilla. Puolustus keskikentän hyökkäävä osasto ja hyökkäyksen leveys ahdistaa. Sinäänsä en ole scoutti tai Muu vastaava mutta en voi ymmärtää miksi joukkue ei ole vasemman laitapakin(AR) ja vasemman laiturin(SM) tuuraajaksi lahjakkaan Ryan Sessegnonin jäljillä? Voisi paikata jossain määrin molempia saattaisi olla jommankumman paikkaaja tulevaisuudessa. Kaikesta huolimatta, HIENOA ETTÄ KAUSI ALKAA TAAS!
 3. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Erittäin hiljaista. Tottenham, City ja Manu mellastaa siirtomarkkinoilla tällähetkellä mikä ei ole alkuunkaan hyvä asia. Mitä tässä voi sanoa Liverpoolin passivisuudesta siirtomarkkinoilla, se ei mene jakeluun alkuunkaan. Nyt pitäisi takoa kun rauta on kuumaa ja vahvistaa joukkuetta. Kakkosveska, vasenpakki, hyökkäävä keskikenttä ja kärkeen yhtä lisäiskuria kaivattaisiin kovasti. Näyttää siltä että Nabystä tulee uusi Lallana joukkueelle eikä herra siten pääse edes yrittämään lunastaa odotuksia. Juorutkin on ollut vähissä kesän aikana, tällähetkelllä eniten juoruissa oleva Madridin Ceballos kyllä kelpaisi hyökkääväksi keskikentäksi ainakin nuorten kisojen perusteella. Vaikutti huimalta pelaajalta. Fekirkin maistuisi edelleen ainakin allekirjottaneelle! toisaalta juoruissa on ollut VP Firpokin mutta vain man cityllä on varaa maksaa 50 miljoonaa vaihtopelaajasta vasemmaksi pakiksi koska Robertsoniahan Firpo ei ohittaisi millään vaikka mitä tekisi. Pepe Lillestä maistuisi kärkikolmikkoon jos keskellä pystyy pelata(tai salah kärjessä), Firminon jatkuva tehottomuus sekä seura että maajoukkueessa alkaa jo ahdistamaan. Dortmundin Larsenista en tiedä mitään mutta jos on ostoslistoilla niin toivotaan nopeita kauppoja. Täytyy nyt kuitenkin toivoa ettei Klopp aikaile mahdollisten siirtojen kanssa elokuun puolelle, saisi tehdä aina kaikki kiirrot ennen kuin harjoituskausi alkaa ettei taas uusien pelaajien sisäänajossa mene joulukuulle asti. Uudet pelaajat pitäisi olla heti ensimmäisestä harjoitusottelusta asti ringin mukana.
 4. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Oikeassahan pipo oli osittain. Liverpool hävisi mestaruuden materiaalin kapeuteen ja niin kauan kun rosteria ei levennetä penkin osalta huomattavasti niin ei voida vaatiakkaan että voidaan kunnolla laittaa citylle kampoihin. Tammikuun tasurit oli syy miksi mestaruutta ei päästä juhlimaan tällä kaudella. Silloin oli otteluruuhkassa pahimmat loukkaantumissumat eikä joukkuetta vahvistettu. Klopp tykkää pienestä rosterista ja se taisi kostautua tälläkertaa. Muuten erittäin positiivinen kausi valioliigassa, useat pelaajat kehittyi huimin harppauksin eteenpäin ja odotukset tulevalle kaudelle on entistä suuremmat.
 5. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Kun muistaa 5 vuoden takaista Sturridgea ja nykyistä niin ei voi muuta kuin sanoa että sääliksi käy. Ei pitäisi olla mitään asiaa kentälle, enemmän saisi varmaan u 23 pelaavat hyökkääjät aikaiseksi kentällä. Liverpool pelaa 10 miehellä vastustajan 11 vastaan ja kumminkin dominoi täysin.Ehkä tämä on Kloppin ja liverpoolin kiitos Sturridgelle palveluksista vuosien varrelta. PS. Jos Pool myy jomman kumman laiturin kesällä niin olkoon se Salah. Mane on Liverpoolin kaikki kaikessa hyökkäyspäässä..
 6. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Tämä on tulos tai ulos päivä. Huolestuttaa miten 3 miehen keskikenttä pärjää 5 miehen keskikenttää vastaa. Vain voitto pitää punaiset mestaruustaistelussa!
 7. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Huhumylly pyörii että Klopp olisi luopumassa Keitasta kauden jälkeen 10 miljoonan punnan tapppiolla. Ostajaehdokkaat jotka ovat jo neuvotelleet Keitan edustajien kanssa olisi Saksasta Bayern Tai Dortmund. Tiedä sitten kuinka roskaa kyseinen uutinen on mutta ei Keita ole varsinaisesti syttynyt liekkeihin tällä kaudella, valitettavasti.
 8. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Ei mitään. On höpissyt myös 4 staran ostamisesta. Mielenkiintoista nähdä kun ei talvi ikkunassa saanut jengiä vahvistettua vaikka tarve oli silmiin pistävä.. Toivottavasti tekee jotain..
 9. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Jatkossa ollaan.. Erinomainen ottelu Liverpoolilta. Robbo olisi saanut jättää sen viime hetken keltaisen ottamatta! Muuten juurikaan mitään negatiivistä ei ottelusta voi sanoa ottelu oli vähintään kohtuuhyvin hanskassa. YNWA
 10. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  On kyllä erittäin kyseenalaista jättää Fabinho pois avauksesta. Mies on kuitenkin ollut viimeaikoina paras keskikenttäpelaaja joukkueessa. Oliskohan joku pikku kolhu tullut alkulämmittelyissä tai Melwoodissa? Vaikka Bayerniltä puuttuu muutama olennainen palikka omasta palapelistä niin kovinkaan ruusuisesti ei Liverpoolilla ole tämän vuoden CLssa vierasottelut menneet joten ottelusta on odotettavissa erittäin tiukka. TÄMÄ olisi hyvä ottelu kärjen aloittaa toimimaan kaikilla sylintereillä, viime kauden tapaan! Sitä odotellessa...
 11. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Eikä sitä voi kieltää etteikö Liverpool ole mennyt harppauksin eteenpäin ja kilpailukykyisemmäksi joukkueeksi Kloppin aikakaudella. Vain viimeinen silaus puuttuu. Ehkä se tapahtuu kesällä kun saadaan taas deadwood osaston kavereita ulos jengistä.
 12. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Kloppon puolustukseksi voi sanoa ettei hän ole koskaan operoinut parhaalla materiaalilla tai suurimmilla resursseilla. Sama juttu saksassa kuin englannissa. Peppi puolestaan porskuttaa täysin överimateriaalin ja rahakirstun turvin meni se sitten minne vaan. Kloppin heikoin piirre on itseppäisyys ja sokea luotto pelaajiin ketä rosterissa jo on ja että hän ei tunnu haluavan joukkueisiinsa kovaa kilpailua pelipaikoista. Avaus on vahva aina mutta loukkaantumisten tullessa sormi menee suuhun kun penkiltä ei löydy ketään. Jos liverpoolissa olisi nykyisen materiaalin lisäksi yksi hyvä 10 ja 9 paikan pelaaja niin joukkue olisi paljon kilpailukykyisempi. Koko kauden joukkue on kaivannut coutinholle korvaajaa mutta sitä ei saada ostettua edes talvitauolla kun loukkaantumiset muutenkin kavensi materiaalia.
 13. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  En kyllä nähnyt Keitan yrityksiä lukuunottamatta pariakymmentä viimeistä minuuttia. Miten on mahdollista että Matip oli ainut joka pääsee vastustajan linjojen läpi juoksemalla? Keitahan ostettiin juuri sitä varten ettö se spurttaa parilla akeleella vastustajan keskikentän läpi ja pääsee syöttelemään ja vetämään keskikentän ja puolustuslinja välistä. Just sitä mitä hän teki Leipzigissä. Mutta eihän se onnistu millään..
 14. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Vitun firmino pitää tiputtaa u23 jengiin keräilemään itteensä. Ei ainuttakaan onnistunutta syöttöä koko matsissa vastustajan kolmanneksella. Kaikki menee West Hamin pelaajille tai jää taakse. Mitä Firminolle on tapahtunut? Klopp munii hyvän mestaruussauman kun ei viittinyt leventää joukkueen rosteria talvitauolla. Joku Fekirin tyyppinen rakentaja olis voinut tehdä ihmeitä joukkueelle. Ei ole mestarin arvoista pelaamista ollut pitkiin aikoihin Liverpoolilta.. Että syö miestä..
 15. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Vähän erilainen matsi. Lopputulos oli hyvä (4-3) mutta muuten ei esitysksessä kovin paljoa hurrattavaa ollut. Viimekauden tuloksillakin näköjään tulee voittoja myös tälläkin kaudella. Toivottavasti Fabinho ei loukkaantunut pahasti koska Milnerin punasen ansionsta oikeat pakit alkaa todellakin olemaan kortilla. Clyneä kaivataan.. Tärkeintä oli kumminkin 3 pistettä mitkä tuli plakkariin..
 16. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Aika suolanen hinta pojalla oli, 19 miljoonaa puntaa. Toivottavasti siirrossa on myös tulevista siirroista provikat jos lyö kunnolla läpi. Oiskohan Lepzigin Werner sitten talvi-ikkunassa siirtymässä Liverpooliinpäin, toivoa sopii..
 17. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Peppi oli sanonut myös jossain haastattelussa että city tähtää prässiä liverpoolin puolustuslinjaan sekä ennenkaikkea Alissonia kohtaan. Cityn oman puolustuslinjan tulisi pelata korkeella ja paitsioansoja tehden. Tiedä sitten paikkaansa pitävyydesta
 18. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Lainatakseni omaa tekstiä, Gomez on pois kuvioista vähintään 6 viikkoa. Ei hyvä...
 19. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Voi perse. Gomez Tippui lasarettiin, pahalta näytti kun akillesta piteli. Saattaa olla että tulee pitkä rupeama Lovrenilla ja Matipilla VVDn parina. Taso laskee kun lehmänhäntä. Ei hyvä..
 20. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Tuntuu että puolet kesän aikana ostetuista pelaajista ei pääse millään liverpoolin peliin mukaan. Muutenkin pelityyli on muuttunut viimekaudesta. Olisi milenkiintoista nähdä miten aikasempi prässipeli toimii ku on laadukkaampia pelaajia pelaamassa (alisson, gomez, keita) kokoonpanossa. Mutta surkeeta on. Buvac taisi viedä hyökkäyspelin terän mennessään..
 21. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Hyvä lopputulos (voitto) mutta JÄRKYTTÄVÄN heikkoa pelaamista. Jos vastustaja olisi ollut vähänkään kliinisempi niin pisteitä olisi mennyt aikasempien kausien tapaan. Ehkä pitää tosiaan olla tyytyväinen että surkeallakin esityksellä tulee nykyään tulosta. Viime kaudella tottui vähän turhan hyvään kun tämäkin ottelu silloin olisi päättynyt jotain 0-5. Joku perustavaa laatua oleva asia on pielessä Liverpoolin pelissä. Tai no, luovuus on täysin nollissa tällähetkellä.. Ei muuta kun uuden Coutinhon ostoksille talvi-ikkunassa
 22. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Pettynyt Kloppiin. Fabinhon pitäis pikkuhiljaa näkyä kentillä, eikä lallana kylmiltään kuulosta mitenkään erinomaiselta idealta. Tosin kun sitä Fekiriä ei kesällä ostettu niin AM pelipaikan pelaajat on todella vähissä. Toivottavasti loukkaantumisista pelaavat pelaajat ei lähe samantien lasarettiin takaisin. 3 maalin voittoa odotellaan jokatapauksessa!
 23. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Liverpoolin avauspelaaminen oli täysin jäässä. Omista ei päästy oikeen millään pois. Liverpoolilla ei ollut keskelle syöttölinjoja ollenkaan ja siitä syyttävä sormi osoittaa Hendoa ja Winjia. Laidalta puskettiin, Gomez ja Robertson oli mahdottomissa paikoissa pallojen kanssa kun syöttösuuntia ei ollut. Sitten vaan roiskittiin pitkiä. Jos katsoo miten City lähti liikkeelle omista niin kerta toisensa jälkeen joko keskuspuolustajat tai maalivahti syötti liverpoolin hyökkäyslinjan eli ekan prässin läpi silvalle tai fernandinholle ja siitä sit nopeasti edettin laidoille. Viimevuonna näin ei tapahtunut vaan keskikenttääkin prässättin, ei ollenkaan hyvä suunta pelissä. Heikolta näyttää hyvän alkukauden jälkeen. Nyt tosin ohjelma helpottuu ja toivottavasti taas Salah, bobby ja mane saisi juonen päästä kiinni ja alkaisi tehdä tulosta. SALAH tai MANE voitais kyl tiputtaa penkille jossain vaiheessa, jotain pitää muuttua!
 24. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  No niin. Palattiin sitten juurille näihin viimehetken päästettyihin maaleihin. Alisson piti jengiä pystysssä koko illan ja senhän takia hänet joukkueeseen on ostettu. Oli kyllä turhauttava matsi kattoa. Jengin trendi on aika rajusti laskussa sitten alkukauden ja kauhistuttaa jo tuleva City matsi vaikkei citykään tällähetkellä kaikilla sylintereillä ammu. Josko maajoukkuetauolla saataisiin punottua taas juonia paremman pelin toivossa. Otteluohjelma ainakin tulee helpottumaan..
×