Jump to content

Jarvis

Members
 • Content count

  88
 • Joined

 • Last visited


Reputation Activity

 1. Like
  Jarvis got a reaction from Melrose in Liverpool FC kausi 2019/20   
  Onpas Liverpoolin peli sekaisin. Chelskin junnut pyörittää mennen tullen Liverpoolia. Maalivahtiin ei ole luottoa ja adrian on jo näyttänyt kuinka luokaton hän on pelinavaajana. Yksi hieno torjunta matsiin kuin matsiin sentäs mahtuu mistä peukku hänelle. Puolustus on sekaisin ja keskikenttäkin kuutamolla. Läpi juostaan jatkuvasti. Onneksi hyökkäys sentään saa tilaisuuksia aikaan. 
   
  Klopp ei kykene antamaan peliaikaa edes näissä mikkihiiri cupeissa nk vakiokokoonpanon ulkopuolisille. Fat frank sentään anto junnuille saumaa, tuntuu ku klopp haluaisi väkisin voittaa suuren ja mahtavan superkupin.
  Mahtaa muunmuossa shaqiria ja brewsteriä vituttaa ja missä keita on?
  No voitto mikä voitto mutta hämmentävä kaudenalku jokatauksessa.
   
 2. Like
  Jarvis reacted to Torres9 in Liverpool FC - Kausi 2018/19   
  Hieno 4-0 voitto ja ketsuppipullo pääsi aukeamaan. 
  Pelin alku oli toki nihkeää ja hermostunutta, mutta kun Pool sai avausmaalinsa niin peli parani huomattavasti ja Red Starista tuli vastaantulija. Numerot olisivat voineet olla vieläkin suuremmat. Alissonille erittäin helppo nollapeli. 
  Maalit menivät hyökkäystriolle (Salah 2) joten sinne tärkeitä onnistumisia. 
  Keskikentältä Gini, Fabinho ja Shaqiri kolmikko toimi erittäin hyvin ja ainakin itse olin erittäin tyytyväinen Fabinhon pelaamiseen. Brassi avaa paremmin ja rohkeamnin peliä ylöspäin (kuin Hendo) ja lähtee itsekin rohkeasti hyökkäyksiä tukemaan. 
  PSG vs Napoli päättyi sopivasti 2-2, jotem Pool siirtyy lohkokärkeen. 
  Lauantaina leikki jatkuu Valioliigalla ja kotimatsilla Cardiffia vastaan. 
 3. Like
  Jarvis got a reaction from ZimbabweJoe in Liverpool FC - Kausi 2018/19   
   
 4. Like
  Jarvis got a reaction from ippe in Liverpoolin siirtospekulaatiot   
  Viime kaudella Belgiassa hienosti onnistunut Taiwo Awoniyi siirtyy lainalle suurempaan seuraan Belgiassa.
  https://www.liverpoolfc.com/news/first-team/308567-taiwo-awoniyi-loan-genk
   
 5. Like
  Jarvis got a reaction from Torres9 in Liverpoolin siirtospekulaatiot   
  https://twitter.com/LFC?ref_src=twsrc^tfw|twcamp^tweetembed|twterm^1017861525640503297&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.skysports.com%2Ftransfer-centre
   
  Siinä!
   
  Shaqiri. Leveyttä rosteriin. tosi jees!
 6. Like
  Jarvis reacted to Tooumas in Liverpool FC - Kausi 2017/18   
  Tässä on vielä sellainenkin mahdollisuus, että on yhdestä ottelusta kiinni onko kausi täysi katastrofi ja jäädään ensi kaudella ilman Cl futista, tai sitten kausi on paras 13 vuoteen. Nyt on kyllä laitettu ihan turhia paineita viimeiseen valioliigapeliin, kun top4 sijoituksen olisi voinut laittaa jo aikoja sitten pakettiin. 
 7. Like
  Jarvis got a reaction from ippe in Liverpoolin siirtospekulaatiot   
  Mitenhän toi City pysyy FFPn sisällä? Ei ne voi kumminkaan ihan kaikkia ostaa vaikka rahaa omistajilla olisikin!
   
  Kuten Teamtalkissa puhutaan liverpool huutaa nopeaa, ulottuvaa, komentavaa keskuspuolustajaa joka VVD on kaikinpuolin. Mitä tulee  De Vrij:n osalta siirtokuviohin niin ilmaseks kannattais kesällä yrittää et Klavan ja Lovren saatais pois rosterista mutta ei siitä rahaa kannata maksaa. Liian hidas, ja kun poolin linja pelaa yhäällä niin sinne huudettais VVDn tyylistä nopeaa pelaajaa. Se on kumma kun Klopilla tuntuu olevan ongelmia ostaa jengiinsä Saksalaispelaajia. Tah vois olla kova tulevaisuuden toppari, Nastasic myös. Muualta vois joku tyyliin laporte olla erinomainen ja huomattavasti terveemmän hintainen kuin VVD. Oon kattonut aika monta palmerasin matsia Yerry Mina, jota barca kalastelee on aivan erinomainen toppari ja maksaakin 1/7 osan VVDstä lehdistön mukaan mutta eipä poolin scouttiverkko niin pitkälle taida ylettyä.
   
  vasenta laitapakkiakaan ei saksasta millään löydetty vaikka sellasta on kaivattu iät ajat. Jonas Hector ois ollut muutama vuosi sitten ratkaisu oongelmiin mutta nyt Hectorkin on pilattu Kölnin keskikentällä!
   
  Sais edes naarattua Goreztka Shalckesta niin Canin lähtö ei kirpaisis ollenkaan!
   
  Miten muuten johtuu että De Vrij maksaa yli 20 miljoonaa kun 6kk on sopimusta jäljellä mutta canista saa vain 10 jos lehdistöä uskominen? Poolista lähetään aina ilmaseks ja Poolilta pyydetään aina ylihintaa jonka se maksaa..
×