Jump to content

Harry

Members
 • Content count

  24
 • Joined

 • Last visited

About Harry

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 06/19/1986

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Jyväskylä
 • Interests
  jääkiekko
 • Occupation
  LPH
 1. Kausi 08/09 (BRFC)

  Kyllähän Tugay on täysin ansaitusti Rovers-legenda ja itsekin yhden ottelun livenä nähtynä voi sanoa ettei pallo kovin pahasti jaloissa polttele. Melkein aina yhden kanuunamaalin/kausi tehnyt ja mikä olisikaan hienompi päätös kaudelle ja uralle, kuin sellainen maali tuohon vikaan otteluun!
 2. Minua ei kyllä säväytä tämä vierasasu ollenkaan, ja muutenkin pitää hieman ihmetellä miksi sitä pitää joka vuosi vaihtaa? Se puna/musta vierasasu joka oli toissa? kaudella oli mun mielestä aika hyvä ja jotai samaa ees tuon kotiasun kanssa. Tämä tosin on vaan mun mielipide
 3. Kausi 08/09 (BRFC)

  Erittäin tärkeä voitto ja hyvä, että Gamst sai nyt sitten edes sen yhden tehtyä tällä kaudella. Sarjapaikka siis aikalailla varma ja katseet voikin kääntää ensi kauteen. Mun käsityksen mukaan Oijer on jo tehny sopimuksen hollantiin, joten oikee laitapakki tarvitaan. Givetin pitäisin jos vaan mahdollista. Keskikentällä tilanne on hankala, kun ei Dunn ja Reid taida koskaan olla viikkoa pitempään pelikunnossa ja kuitenkin heepoille pitää jotai maksaakin, joten ainakin yks jätkä keskustaan. Onhan sitten tietty Emerton ja Andrews joita nyt sitten hätätapuksissa peluutetaan ihan missä vaan. Kärkeen tarvii myös jonkun ja eiköhän se Derbs kutsuta Kreikasta kotio. Sitten kyllä mieluusti pistäis menemään noita turhia jätkiä ja eiköhän Sam laitakin tyyppejä pihalle. Mokoena saa mennä ensimmäisenä! Mut sit on myös näitä jotka on lainalla, eli onko käyttöä esim. Rigters??? Eiköhän anneta villanuevalle vielä mahdollisuus!!!
 4. Kausi 08/09 (BRFC)

  Oli miten oli, tästä pelistä voitto oli erittäin tärkeä ja nyt on jopa muutama piste eroa putoamisviivaan. Samba näköjään oli suhteellisen vaarallinen kärjessäkin, mutta parempihan tietysti olis jos sinne löytyis niitä oikeita hyökkääjiä. Kuitenki tästä vaan eteenpäin.
 5. Kausi 08/09 (BRFC)

  Pelihän ei kovin hyvin alkanu ja siinä jo miettikin et tälleikö tässä nyt käy, mut onneks fulham ei tehny ekan kympin aikana kun sen yhden häkin. Vähän sit jo roverskin pääsi peliin mukaan, mut ei eka puoliaika kovin hyvää makua suuhun jättäny, eikä todellakaan sitä Robertsia yksin kärkeen! Toisel puoliajalla rovers kyl painosti hyvin, ja tulihan sieltä ne pari maaliakin, tuli myös huomattua ja todistettua ettei kallio kovin vahvaa valuuttaa oo valioliigas, varsinkaa topparina. Arvokkaat pisteet kuitenkin!! Pelaajista sen verran et Warnock oli mun mielestä roversin paras ja toisaalta taas Nelsen toinen ääripää, no Samba vähän kähmyili sen fulhamin maalin. saatiin kuiteski se Mokoenakin sinne kentälle taas näytille:howler:
 6. Kausi 08/09 (BRFC)

  Juu pelissä ei kovin montaa maalipaikkaa kummallakaan joukkueella ollut, Rovers sai ihan ok pidettyä palloa, mutta keskikentän ratkaisut hyökkäyssuuntaan oli useemmin kun kerran varsin onnettomia. Pelin paras paikka oli sit Robertsilla, mutta vähemmän yllättäen ei maalia tehnyt!! Näitä on kyllä nähty, hyvin tekee itelleen tilanteen mut viimeistely on jostai................... Brown todellakin erittäin rauhallinen ja se kyllä huokui tyypistä, ei muuta kun antaa pelata vaan, on näyttöpaikkansa kuitenkin ansainnut. Eihän tuossa matsissa niin montaa pahaa paikkaa ollut, mutta silti. Givet erittäin hyvä pääpalloissa vaikka onkin pieni, Santa Cruz näyttää välillä turhautuvan muihin pelaajiin(keskikenttä), enkä niin ihmettele. Diouf yrittää, mutta ei mainittavaa menestystä. Mokoenasta ja Treacystä ei mun mielestä oo mitää hyötyä jokkueelle.
 7. Kausi 08/09 (BRFC)

  Tosta Hull-matsista tuli se tärkein, eli voitto. Eipä tilanne vieläkään helppo oo ja tosiaa aikasemminkin jo oon sanonu et sitä venymistä nyt vaaditaa. Ja jos ei oo niin älytöntä luottoa tuohon Robinsoniin ollu nii ei voi kyllä mennä Browniakaan älyttömästi kehumaan, vaikka eihän kaverilla näyttöpaikkoja juurikaa oo ollu.
 8. Kausi 08/09 (BRFC)

  Ei kyllä ansaitakaan jatkopaikkaa, jos ei esitys ollu mitenkään kummonen. Onpahan nyt sit kaikki tarmo relegation battlessa, tai ainakin pitäisi olla. Hull-matsi on kyllä äärimmäisen tärkeä ja nyt kyl vaadittais venymistä niitä kärkipään porukoitakin vastaan, KIITOS!!!!!
 9. Kausi 08/09 (BRFC)

  Nyt on taas nähty jotain. Aaron teki maalin! Taas! vissii toinen maali Roversissa, mut ihan hyvä et sai piiskattua. Tais itekin vähän ihmetellä mitä tuli tehtyä. Pelistä sen verran et vaihteeks ratkasevien maalien tekeminen vaikeeta varsinaisella peliajalla, vaikka mahollisuudet ilmeisesti olikin, okei Gordon pelas kuuleman ja pätkästä nähdyn mukaan loistopelin. No voitto kuitenki vaihteeks Bennin puskumaalill ja Coventryä vastaan kotimatsi oottaa, ei tarttis sitä kähmyillä kyllä. Kumman vapaasti anto Sunderland Roversin äijien olla nois kulma- ja vapaapotkuissa. Täytyy kyllä kanssa kehua Villanuevan tekniikkaa: kulmurit ja vaparit erittäin tarkkoja ja keskitykset myös tosi vaarallisia, ilmeisesti muutenkin pelas hyvin. Ei muuta ku tästä sit etiäpäi.
 10. Huhuja

  Ei tuo Diouf välttämättä mikään huono hankinta olisi. Sillä tuntuu olevan suuri merkitys, millanen suhde pelaajalla ja valmentajalla on ja Allardyce tuli ilmeisesti hyvinkin toimeen kyseisen hemmon kanssa. Muutama vuosi sitten Bellamyn ura lähti uuteen nosteeseen kun pääsi tutun mangerin , eli Hughesin, valmennukseen Blackburnissä. Jos siirto toteutuu niin toivotaan jotain samanlaista, ja tätä kaveria voi myös peluuttaa ilmeisesti linkkinä ja kärkenä.
 11. Kausi 08/09 (BRFC)

  Pelistä nyt sen verran, että nämä on kyllä niitä pelejä mistä pisteitä pitäisi ottaa, varsinkin kotona. Positiivista kuitenkin, että tullaan kahden maalin takaa tasoihin, mikä näyttää kuitenkin jonkinlaista asennetta joukkueelta. Allardycen aikana ei kuitenkaan olla keretty vielä häviämään ja mitä pidemmälle näin menee niin sitä parempi. McCarthy on kyllä hyvä rankkiampuja, mutta tosiaan Jässi näyttäisi ottavan kaverin vedot kiinni. ( Jos en aivan väärin muista, niin oliko toissakaudella kun otti samas pelis Bennin ja Robertsin rankit kiinni).
 12. Kausi 08/09 (BRFC)

  Juu sellanen peli oli se. Eipä noista meidän kavereista ketään oikeen voi esille nostaa. Villanueavalta hieno vapari ja taitoa kaverilla kyllä varmasti on, mutta aika köykänen on fyysisesti. Grella voi ihan ok kaveri ollakin, enemmän osaa sanoa jos ja kun pääsee pelaamaan. Eihän näillä kellään minuutteja alla kovain paljon ole. Mokoena jo lähinnä nauratti, pallolla ei osaa tehä mitään ja muutenkin. Khizalla ei tuntunut hirveästi olevan hätää, muuta kun Aaronin takia. Seuraavalla kierroksella sitten tosiaan vaihteeksi Sunderland vierais ja tuskinpa aivan samoilla lähdetään siihen peliin:icon_lol:. Voitto tästä kuitenkin pääasia.
 13. Kausi 08/09 (BRFC)

  Kyllähän tälläset matsit harmittaa tosi paljon, kun periaatteessa varmat pisteet viedään, toisaalta ei tämän meidän tiimin kanssa varmaa ole mikään ennen kuin 90 minuuttia on täynnä. Voitoilla vaan siinä taulukossa noustaan, mutta tosiaan se nyt edes positiivista, että jokaisesta Samin pelistä on pisteitä tullut. Siihen keskikentän keskustaan tarvii kyllä joku saada kun ei Tugay pysty enää ja näiden muutamien (Reid, Dunn) pelikyvyistä ei oikei tiedä. Grellasta ei pysty vielä sanomaan mitään ja tuo Andrews vaan nyt on mikä on.
 14. Kausi 08/09 (BRFC)

  On kyllä tosiaan kumma, että Roberts ei osaa palloa maalin laittaa. Melkein mitä helpompi paikka, sitä varmemmin epäonnistuu. Joskus sitten yllättää ja tekee mahdottomasta paikasta maalin, tosin kyllä erittäin harvoin.
 15. Sairastuvalla...

  Joo tässä herrassa on kyllä aineksia toiseksi Jari Litmaseksi!
×