Jump to content

Migelo

Members
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

About Migelo

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 08/14/1987
 1. Tottenham Hotspur

  Ei se Routledgekään nyt hirveästi piristänyt Spursin peliä, mutta hän nyt sentään on ihan oikea laitapelaaja. Kaamea polkukonehan mies on, mutta kun keskitykset nyt on mitä on, niin ei Routledgenkään kautta oikein tilanteita saada rakenneltua. Tottahan se on, että tuo keskikenttä se akilleenkantapää tuntuu olevan. Temen paikka ei todellakaan ole laidalla vaan keskustassa missä nyt Jenas on pari viime peliä haahuillut (nimenomaan haahuillut). Tuntuu että Teme on Spursin keskikentällä se kaikkein luovin osa, joten miksi hukata hänet laitaan? Eilen laidassa pelasi Keane (huomaisko joku..?) joka kyllä hukkui sinne aivan täysin. Ei todellakaan Keanen paikka. Malbranque oli ensimmäisellä puoliajalla varsin pirteä, mutta hävisi kuvasta sitten kokonaan toisella. Ensimmäinen puoliaikakin näytti että hän on kovan tason valioliigalaitalinkki, sen verran vaarallisia nousuja teki koko ajan. Lennon kun saataisiin kuntoon, niin olisi toisellekin puolelle kova tekijä, mutta Lennonin jalat tuntuvat olevan luokkaa Litmanen, joten hänen varaansa on paha laskea.. Itsekin kyllä olen sen kannalla, että Zokora penkkiä kuluttamaan ja Huddlestone keskikentän ankkuriksi. Mielestäni kumpaankin suuntaan parempi kuin Zokora. Tainio-Huddlestone olisi minun mieleiseni keskikentän keskusta, mutta Jol tuntuu suosivan kultapoikaansa Jenasta. Alkaa kyllä pelottamaan kun toppareista ainoat terveet ovat Rocha ja Gardner. Gardnerista nyt on sanottu jo kaikki tarvittava ja Rochaltakin tuli eilen ihan ihme höntyilyjä, välillä mies nähtiin hyökkäyksen kärjessä ja heti tuli omaan päähän vaaranpaikka. Täytyy tosissaan toivoa että Kaboul ei loukkaantunut pahasti ja että Dawson-King akseli saadaan parsittua kokoon. Viikonloppuna Derby on kukistettava, se on selvää. Ja kyllähän siihen eilisen ensimmäisen puoliajan pelillä täydet mahdollisuudet on. Eilen peli vaan kuoli täysin Evertonin 1-3 maaliin josta ei koko toisella puoliajalla toivuttu, jolloin peli näytti aivan samalta kuin Sunderland pelissä.
 2. Tottenham Hotspur

  Noin kuukauden verran ilmeisesti sivussa Lähde On se taas vaikeaa tämä kauden avaus. Tehotonta ja aneemista peliä kaikinpuolin ja vaikka puolustusta ollaan tänä kesänä vahvistettu, niin kyllähän Kingin puuttuminen näkyy vieläkin karmivalla tavalla puolustuksen varmuudessa. Tietenkin nyt oli Dawsonkin pois, mikä nyt sekin tietysti näkyy kun 2 parasta pakkia on remontissa ja milleppä valioliigajoukkueelle ei näkyisi. Gardnerin paikka ei kuitenkaan edelleenkään ole Valioliigassa. Paljon kehutut hyökkääjätkin olivat suuria pettymyksiä, ei oikein kukaan saanut mitään aikaseksi. Noh, tiistaina on uusi päivä ja Evertonin kaatoon kotiavauksessa. Jospa sitten lähdettäisiin lunastamaan niitä odotuksia..
 3. Arvuuttelut kaudelle 2007-2008

  No arvaillaanpas: 1. Valioliiga mestari 2007-2008? Manchester United 2. Putoajat? Derby, Fulham, Wigan 3. TOP 5 Maalintekijät? Berbatov, Drogba, McCarthy, Torres, Tevez 4. Parhaat hankinnat (top 5)? Voronin, Babel, Hargreaves, Viduka, Bale 5. Positiiviset ja negatiiviset yllättäjät (pelaajat ~ joukkueet)? +Spurs vihdoin kärkinelikkoon +Arsenal rämpii +Mestaruudesta taistelee 3 joukkuetta pitkälle kevääseen +Kausi päättyy Chelsean kolmanteen sijaan ja Mourinhon monoihin +Torres sopeutuu erinomaisesti Valioliigaan +Sunderland Keanen opeilla keskikastiin +Portsmouth +Newcastle +Miklun ehjä kausi avauskokoonpanossa ja 9 maalia -Manchester City 6. Kauden korttihirmu (eniten kortteja saanut pelaaja)? Sulley Muntari (2+14) 7. Vuoden pelaaja? Wayne Rooney 8. Vuoden nuori pelaaja? Gareth Bale 9. Sarjataulukko? 1. Manchester United 2. Liverpool 3. Chelsea 4. Tottenham 5. Newcastle 6. Arsenal 7. Blackburn 8. Portsmouth 9. Manchester City 10. Aston Villa 11. Sunderland 12. Everton 13. Bolton 14. Birmingham 15. West Ham 16. Middlesbrough 17. Reading 18. Fulham 19. Wigan 20. Derby
 4. Valioliigan putoajat

  Eiköhän Chämppäristä nouseet tee kaikki pikavisiitin ja matkaa samantien takaisin alaspäin. Eli Reading, SheffU ja Watford. Fulham ja Boro voi olla tiukoilla. Newcastle ei kyllä todellakaan ole yllättämässä, jos kärkeen ei saada edes yhtä pelimiestä. Shearerin lopettaminen olla vielä odotettua kovempikin kolaus, kun Ameebasta ei ole tekemään tärkeitä maaleja, Owen saattaa olla koko kauden sivussa ja Luque on taitaa olla tälläkin kaudella yhtä turha kuin viimekaudellakin. Ei vaan tahdo sopeutua brittikentille. Maalintekijää siis huutaa ja kovasti tai floppikausi odottaa.
 5. TV-sarjat

  Kaikkien aikojen paras on dialogitykitys Gilmore Girls, mikä varsinkin 4 ekaa kautta on aivan huikea. Nyt 2 viimeisintä on ollut vähän vaisumpia, mutta vieläkin hakkaa muut sarjat kirkkaasti. Sitäkään ei kylläkään tule Suomen tahtiin katsottua vaan Amerikan tahtiin, samoin kuin Lostia. South Parkia ja Family Guyta tulee myös seurattua netin välityksellä. Tv:stä ei tällä hetkellä tule oikeastaan mitään sarjaa säännöllisesti katsottua, Everwood silloin kuin muistaa, samoin Simpsonit. Canalilta pakollinen on aivan loistava Monk. Tauolla olevista sarjoista Desperate housewives, Deadwood ja Sopranos on pakkokamaa, sitten kun ne joskus alkaa taas pyöriä.
 6. Juventus on oikeastaan ainoa seura futiksen puolella mitä fanitan, mutta sympatioita heruu: Englanti: Tottenham, Aston Villa Ranska: Lyon Espanja: Barca Saksa: Dortmund Suomi-potkupalloa ei kiinnosta. Muissa maissa ny ei mitään yksittäisiä oo, monesti tulee kumminkin oltua pikkuseurojen puolella; aina on kiva kun iso kaatuu
 7. Pro Evolution Soccer 6

  Tuo puolustuksen tekoälyn parantuminen kuulostaa kyllä erinomaiselta, mutta samalla vähän ristiriitaisesti todetaan, että WE10/PES6:n olevan helpompi kuin edeltäjänsä- Toivotaan ny tosiaan että ei liikaa olla helpottamassa, että meille ekasta osasta lähtien pelanneillekin riittää vähän haastetta. Joku järki pitäisi saada niihin kuntonuoliin, vai mitä ne ny sitten nimeltään onkin. Monta kertaa jollakin äijällä tulee tehtyä hattutemppu jossain pelissä ja seuraavassa pelissä nuoli osoittaa suoraan alaspäin, vaikka loogisesti ajatellen sen pitäisi olla juuri päin vastaiseen suuntaan. Samoin pelaajien väsyminen on aivan berberistä: jos katsoo oikeasti pelaajien ottelumääriä kauden aikana, niin avainpelaajia ei todellakaan tarvitse lepuuttaa joka toisessa tai kolmannessa ottelussa, toisin kuin PES5:ssä. Grafiikaan ei tarvitsi juurikaan koskea, se on ihan hyvällä tolalla näinkin. Ja eipä PS2-raudasta hirveästi vissiin pystytä enää repimäänkään... Nämä kuin saisi kuntoon, niin olisin tyytyväinen. Ja vaikka ei saataisikaan, niin kyllähän se peli tulee haettua silti.
×