Jump to content

jali

Members
 • Content count

  48
 • Joined

 • Last visited

About jali

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 04/02/1968
 1. Uusi mangeri veikkaus

  Eli Jim Magilton sieltä sitten tuli. Manageriveikkauksen voittaja lienee Torres Fani veikkauksellaan: "Joka saa potkut kauden aikana"
 2. Wolves 6.12.2008

  Samaan aikaan tulee tosin Valioliigaa, linnan juhlia ja varmaan taas Ruotsin divarilätkääkin. Eli varmuutta ei kai saa ellei joku sinne soita..?
 3. Marc Bircham http://www.qprnet.com/interviews/bircham.shtml
 4. AV 0 - Super Hoops 1

  En saa tuota auki, mutta täällä näkyy myös: http://www.101greatgoals.com/videodisplay/1596598/
 5. Q.P.R.- Stoke Viasat Sport 2. Kick-off 15:15.

  Mulla taas on sellainen tilanne, että olen meidän nuoremman junnun kanssa viikonlopun kaksistaan. Ja kun 6-vuotiaita ei taideta Sporttiin päästää niin taitaa jäädä tämä näkemättä.
 6. Stoke-peli TV:ssä?

  No voin mä siihen sitten nimeni raapustaa Ei vaan, etköhän Lode tarkoita Veskun, Nätkyn ja Westerbergien kaltaisia "veteraaneja". Ja tottahan se on; nimmarinsa komistaisivat paitaa oikeasti. Ja matsia katsomaan toki jos jossain vain näkyy!
 7. Uusi vuosi Lontoossa

  Kylläpä lämmittää tuollaista matkaraporttia lukea. Hienoa, että matka osui juuri tuohon ajankohtaan ja näit upeat matsit. Ja uusi fanisukupolvikin sai komean matkakasteen. Ja mikä hienointa; jotenkin minusta tuntuu, että tästä reissusta kuullaan vielä useamman kerran tuopin ääressä
 8. F.Q.P.R.S.C. Tulevaa!!

  Ilmeisesti ne risteilyliput jäivät sitten käyttämättä? Vai johtuuko hiljaisuus siitä, että Lode on niiden avulla nonstoppina vetänyt Helsinki-Tukholma väliä viimeisen viikon? Entä minkäänlaista rapoa Lontoon reissusta tulossa?
 9. Sitä sun tätä

  Oliko tuolle reissulle joku päivä jo lukkoonlyötynä?
 10. Niinhän siinä sitten kävi

  Jep, huomasin juuri saman. En eilen päässyt matsia katsomaan..säilyi ainakin yöunet. Missä mätti? ..siis eniten.
 11. Ecclestone & Briatore

  Ainakin jostain sitä rahaa on jo alkanut tulemaan. Leigertwood siis hankittu 900k:lla.
 12. Me olemme pelastetut, ehkä!

  Soutamista ja huopaamistahan tää on näköjään. Mutta tosiaan, kyllä siellä jotain on tapahtumassa. Näin kun itse Rellulla ajelen, niin tietty toivon että Flavio se olisi joka ostaja olisi..saisin minäkin ehkä pikkaisen rispectiä BBC:ltä: "Briatore cools QPR takeover talk Flavio Briatore has played down reports linking him with an imminent takeover of QPR, saying he has not made a bid. The Renault Formula One team boss heads a group talking over an offer to take control of the Championship club. It comes after QPR's board resigned on Monday, ahead of an assumed bid for parent company QPR Holdings Limited. However, the Italian said: "We started talking by chance, but there are a lot of people in England talking with QPR now. We have not put in any offer." A statement on QPR's website had earlier read: "The board announces it is in discussions with a number of parties which may or may not lead to an offer." 606: DEBATE My nerves can't afford to believe this until the deal is signed Ashdown-Ranger Major shareholder Antonio Caliendo and his backers have agreed to sell their stake in the club - but Briatore insists he will not be held to ransom. "Absolutely nothing formal has been done, but the lawyers are working," he said. "We know where we are and what we want to do. If it happens then I will be very happy, but we are not going to go crazy to have this club."
 13. F.Q.P.R.S.C. Tulevaa!!

  Lontoo jää jälleen kerran väliin, mutta risteilylle toki tulossa. Vaikea noista päivistä vielä tässä vaiheessa on mitään sanoa, mutta ehdotan tuota marraskuun loppua.
 14. Mini EM-turnaus 16.06.2007 - 17.06.2007 Helsinki Myllypuro

  Jep, loistava happening oli kyllä. Jalat alkaa mulla pikkuhiljaa taas toimia, ei ollut varvas onneksi murtunut, ruhjeilla vaan. Mun mielestä tottakai käytetään voitettu risteily..mieluiten kesäilmoilla vielä.
 15. Tuleva turnaus!

  No niin, jääköhän meidän pelurit nyt näihin viiteen vai onko jo tungosta vaihtopenkille? Kyllähän muutama lisää olisi ihan jees. Lyhyitähän noi pelit on, mutta mun polvella ei täysillä juosta kauakaan. Yksi duunikaveri vois hyvin tulla messiin..taitaa olla lähinnä Arsun miehiä mutta muuten ok kaveri..seiskaa pelailee. Tämä siis jos meitä ei tarpeeksi tule.
×