Jump to content

Rover#9

Members
 • Content count

  264
 • Joined

 • Last visited

About Rover#9

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 04/18/1980

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Lahti
 • Occupation
  erikoishommat

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Lahti
 1. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Ok. Ihan hyvänoloinen diili Poolin kannalta.
 2. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Mitenkäs Pool hyötyy rahallisesti Kariuksen lainapestistä Turkkiin? Besiktas maksaa kahden vuoden laina-ajalta pelaajan palkan vai mennäänkö jollain könttäsummalla? Tranfermarkt sivuille oli merkitty 1,00 Mill. €.
 3. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  En vielä usko Liverpoolin voittavan Valioliigan mestaruutta vielä tulevalla kaudella. Suunta on kyllä ylöspäin. ManC on vielä selkeesti edellä näin ennakkoon. Toinen sija hyvinkin realistinen. Cupeissa on aina hyvä sauma edetä päätyyn asti. Avaus näyttää kieltämättä hyvältä. Kaksi palaa sieltä mielestäni puuttuu. Fekir tai vastaava pelaaja ja Lovrenin tilalle joku tähtistatuksen omaava CB. Tämä siis tällänen ulkopuolisen näkemys. Enää ei varmaan siirtokassa riitä näihin Poolille tässä ikkunassa? Hyviä hankintoja Klopp on tehnyt. Juuri sinne, missä puutteita on ollut. Vaihtopenkkiltä löytyy laadukkaita rotaatiopelaajia tulevalle kaudelle.
 4. LFC Paitsio Suomi 2017-18

  Mukana molemmissa.
 5. Blackburn Rovers FC

  Päästään ensi kaudella pelaamaan uudella sarjatasolla. League One kutsuu.
 6. Newcastle United 2016-2017

  Juu Rovers kävi pienellä tuurilla hakemassa kolme pistettä Newcastlesta. Oisko tämä lopputuloksena niitä yksi kymmenestä, kun katsotaan pelitapahtumia ja matsin voittajaa. Ei siinä itse otan tämän vastaan kyllä. Etenkin kun pääsin seuraamaan tätä matsia ihan paikan päältä. Newcastle kaupunkina on aivan loistava paikka. Vielä parempi kuin edes osasin odottaa. Stadion sijaitsee käytännössä keskustassa. Lyhyet etäisyydet joka paikkaan. Yöelämää riittää ainakin to-su. Extra ystävällistä porukkaa. Jos tykkää futiskirjallisuudesta. Suosittelen The Back Page kirjakauppaa. Kauppa on lähellä stadionia. Ehdottomasti käymisen arvoinen paikka. Tuolta itsekkin ostin kolme kirjaa. Harmi kun Newcastle ja Rovers eivät taida olla samalla sarjatasolla ensi kaudella. No täytyy kehitellä jokin muu hyvä syy käydä Newcastlessa. Kaverin kanssa mentiin Finnairin suoralla lennolla torstaina Edinburh:in kautta. Edinburghista junalla Newcastleen. Takaisin Suomeen tultiin lentämällä Newcastle-Heathrow-Helsinki etappi. Heathrow:lla oli noin kolmen tunnin stoppi. Itse tykkäsin enemmän mennä Skotlannin kautta. Lisäksi on nopeampi vaihtoehto. Sitä kautta menisin molempiin suuntiin ensi kerralla. Eikä tarvi aikaa viettää, niin paljoa lentokentiltä/lentokoneessa.
 7. Blackburn Rovers FC

  Varmaan meidän outstanding manageri pitää Samuelsenia vaihdossa.
 8. Blackburn Rovers FC

  Muuta vaihtoehtoa ei ole kuin Venky's out. Itse tätä jo odotellu siitä asti, kun Ewoodille nämä kanafarmarit tulivat. Minä en ole näissä nähnyt mitään hyvää. Ihan sama itelle, mikä on jatkossa sarjataso. Kuhan nämä Intian pellet lähtevät pois seurasta. Seura on täysin pilattu heidän ansiostaan. Mitä nopeammin he poistuvat sen parempi.
 9. Blackburn Rovers FC

  Ite lomalla Thaimaassa. Livescorea seurailin. Tarkempia tilastoja en edes halua nähdä. Yllä olevan raportin mukaan ihan hyvä, että en matsia nähnyt. Rovers on juuri, niin heikko kuin tulokset kertovat. Seuraavaksi vastaan tulee Cardiff. Joo-o odotukset ovat... niin korkealla kahden tappiomatsin jälkeen.
 10. LFC Paitsio Suomi 2016-17

  Voi voi jäi tällä kertaa väliin nämä sarjat. Unohdin ilmottautua. On olevinaan, niin kiire lomalla.
 11. Blackburn Rovers FC

  Otettu heti asemat sarjataulukossa. Tänään Wiganilta 3-0 päähän.
 12. Newcastle United 2016-2017

  Tuli tossa jokunen aika, sitten luotua käyttäjätili NUFC:n sivuille. En sentään memberstatusta ottanut, mutta pääsempä heti general salen auettua poistamaan pari lippua marraskuun matsiin.
 13. Blackburn Rovers FC

  No nyt... uusi pelaaja sisään. Sam Gallagher tulee lainalle Sotonista. Kaikki pitää tässä tilanteessa ottaa ilolla vastaan, ketkä suostuvat Ewoodille tulemaan. Varmaan tämän jälkeen korkeintaan yksi pelaaja jostain tulee. Tosin tarve oli vielä minimissään 3-4 pelaajan verran. Tähän en laskenut vielä mahdollisia pois lähtijöitä, jotka pitäisi korvata. League One lähenee päivä päivältä...
 14. Blackburn Rovers FC

  Taidettiin melkein voittaa outstanding esityksellä. Ite vähän ollut uutispimennossa. Eli muutaman päivän aikana ei kai ole tullut uusia lainapelaajia sisään? Tarvetta olisi kylläkin, niin kuin yllä olevista linkeistä selviääkin.
 15. Missä ex-pelurit nykyisin luuraavat ?

  Tässä on ehkäpä suurin yksittäinen syy, miksi itelle on valikoitunut Rovers omaksi suosikkijoukkueeksi. Hieno mies! Muistan hämärästi, kun Shearer siirtyi Ewoodille. Siitä lasken alkaneeksi Roversin kannattamisen. Olin 12v silloin. Shearer + sinivalkoinen peliasu ja se oli siinä. Eli ennen mestaruutta (tämä pitää aina muistaa mainita).
×