Jump to content

Rover#9

Members
 • Content count

  264
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Rover#9

 1. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Ok. Ihan hyvänoloinen diili Poolin kannalta.
 2. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Mitenkäs Pool hyötyy rahallisesti Kariuksen lainapestistä Turkkiin? Besiktas maksaa kahden vuoden laina-ajalta pelaajan palkan vai mennäänkö jollain könttäsummalla? Tranfermarkt sivuille oli merkitty 1,00 Mill. €.
 3. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  En vielä usko Liverpoolin voittavan Valioliigan mestaruutta vielä tulevalla kaudella. Suunta on kyllä ylöspäin. ManC on vielä selkeesti edellä näin ennakkoon. Toinen sija hyvinkin realistinen. Cupeissa on aina hyvä sauma edetä päätyyn asti. Avaus näyttää kieltämättä hyvältä. Kaksi palaa sieltä mielestäni puuttuu. Fekir tai vastaava pelaaja ja Lovrenin tilalle joku tähtistatuksen omaava CB. Tämä siis tällänen ulkopuolisen näkemys. Enää ei varmaan siirtokassa riitä näihin Poolille tässä ikkunassa? Hyviä hankintoja Klopp on tehnyt. Juuri sinne, missä puutteita on ollut. Vaihtopenkkiltä löytyy laadukkaita rotaatiopelaajia tulevalle kaudelle.
 4. LFC Paitsio Suomi 2017-18

  Mukana molemmissa.
 5. Blackburn Rovers FC

  Päästään ensi kaudella pelaamaan uudella sarjatasolla. League One kutsuu.
 6. Newcastle United 2016-2017

  Juu Rovers kävi pienellä tuurilla hakemassa kolme pistettä Newcastlesta. Oisko tämä lopputuloksena niitä yksi kymmenestä, kun katsotaan pelitapahtumia ja matsin voittajaa. Ei siinä itse otan tämän vastaan kyllä. Etenkin kun pääsin seuraamaan tätä matsia ihan paikan päältä. Newcastle kaupunkina on aivan loistava paikka. Vielä parempi kuin edes osasin odottaa. Stadion sijaitsee käytännössä keskustassa. Lyhyet etäisyydet joka paikkaan. Yöelämää riittää ainakin to-su. Extra ystävällistä porukkaa. Jos tykkää futiskirjallisuudesta. Suosittelen The Back Page kirjakauppaa. Kauppa on lähellä stadionia. Ehdottomasti käymisen arvoinen paikka. Tuolta itsekkin ostin kolme kirjaa. Harmi kun Newcastle ja Rovers eivät taida olla samalla sarjatasolla ensi kaudella. No täytyy kehitellä jokin muu hyvä syy käydä Newcastlessa. Kaverin kanssa mentiin Finnairin suoralla lennolla torstaina Edinburh:in kautta. Edinburghista junalla Newcastleen. Takaisin Suomeen tultiin lentämällä Newcastle-Heathrow-Helsinki etappi. Heathrow:lla oli noin kolmen tunnin stoppi. Itse tykkäsin enemmän mennä Skotlannin kautta. Lisäksi on nopeampi vaihtoehto. Sitä kautta menisin molempiin suuntiin ensi kerralla. Eikä tarvi aikaa viettää, niin paljoa lentokentiltä/lentokoneessa.
 7. Blackburn Rovers FC

  Varmaan meidän outstanding manageri pitää Samuelsenia vaihdossa.
 8. Blackburn Rovers FC

  Muuta vaihtoehtoa ei ole kuin Venky's out. Itse tätä jo odotellu siitä asti, kun Ewoodille nämä kanafarmarit tulivat. Minä en ole näissä nähnyt mitään hyvää. Ihan sama itelle, mikä on jatkossa sarjataso. Kuhan nämä Intian pellet lähtevät pois seurasta. Seura on täysin pilattu heidän ansiostaan. Mitä nopeammin he poistuvat sen parempi.
 9. Blackburn Rovers FC

  Ite lomalla Thaimaassa. Livescorea seurailin. Tarkempia tilastoja en edes halua nähdä. Yllä olevan raportin mukaan ihan hyvä, että en matsia nähnyt. Rovers on juuri, niin heikko kuin tulokset kertovat. Seuraavaksi vastaan tulee Cardiff. Joo-o odotukset ovat... niin korkealla kahden tappiomatsin jälkeen.
 10. LFC Paitsio Suomi 2016-17

  Voi voi jäi tällä kertaa väliin nämä sarjat. Unohdin ilmottautua. On olevinaan, niin kiire lomalla.
 11. Blackburn Rovers FC

  Otettu heti asemat sarjataulukossa. Tänään Wiganilta 3-0 päähän.
 12. Newcastle United 2016-2017

  Tuli tossa jokunen aika, sitten luotua käyttäjätili NUFC:n sivuille. En sentään memberstatusta ottanut, mutta pääsempä heti general salen auettua poistamaan pari lippua marraskuun matsiin.
 13. Blackburn Rovers FC

  No nyt... uusi pelaaja sisään. Sam Gallagher tulee lainalle Sotonista. Kaikki pitää tässä tilanteessa ottaa ilolla vastaan, ketkä suostuvat Ewoodille tulemaan. Varmaan tämän jälkeen korkeintaan yksi pelaaja jostain tulee. Tosin tarve oli vielä minimissään 3-4 pelaajan verran. Tähän en laskenut vielä mahdollisia pois lähtijöitä, jotka pitäisi korvata. League One lähenee päivä päivältä...
 14. Blackburn Rovers FC

  Taidettiin melkein voittaa outstanding esityksellä. Ite vähän ollut uutispimennossa. Eli muutaman päivän aikana ei kai ole tullut uusia lainapelaajia sisään? Tarvetta olisi kylläkin, niin kuin yllä olevista linkeistä selviääkin.
 15. Missä ex-pelurit nykyisin luuraavat ?

  Tässä on ehkäpä suurin yksittäinen syy, miksi itelle on valikoitunut Rovers omaksi suosikkijoukkueeksi. Hieno mies! Muistan hämärästi, kun Shearer siirtyi Ewoodille. Siitä lasken alkaneeksi Roversin kannattamisen. Olin 12v silloin. Shearer + sinivalkoinen peliasu ja se oli siinä. Eli ennen mestaruutta (tämä pitää aina muistaa mainita).
 16. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Äkkiseltään £6m siirtokorvaukset kuulostavat isoilta etenkin, kun kyseessä on kakkos-kolmos vaihtoehto omalle pelipaikalle. Nykypäivän siirtokorvauksia, kun katsoo, niin aika peruskauraa tälläiset £6m siirrot. Muutama kausi takaperin summa olisi ollut järkyttävän iso pelaajaan tasoon nähden. En näkisi Bournemouhtin ylihintaa maksaneen Smithistä ja Ibestä. Etenkin kun katsotaan Englannin sisällä tapahtuvia siirtoja. Klopp toki voi samalla summalla ostaa Bundesliigasta lähtökohtaisesti tasokkaampia pelimiehiä tilalle.
 17. Missä ex-pelurit nykyisin luuraavat ?

  Roversin entisestä managerista leivotaan Englannin maajoukkueen valmentaja. Joo eli Big Sam pääsee näyttämään taitonsa Englannin peräsimessä. Mitähän tähän sanoisi tuskin ainakaan huonommin suoriutuu kuin Woy Hodgson.
 18. Siirtohuhut Harakoihin ja sieltä pois !

  Nykypäivän hinnoilla ihan ok hankinta. Napsun verran enemmän odottelin siirtokorvauksia. Tosin Roversin kannalta ihan sama, kun rahat menevät suoraan kanafarmarien taskuun. Ei todellakaan realisoidu uusina hankintoina. Jostain luin noista add oneista. Jos Newcastle nousee £2m ja lisäksi 20% mahdollisesta siirrosta eteenpäin myöhemmin. Näin pari kannattajaa oli todennut. Hanley on hyvä pelaaja tälle sarjatasolle. Ikää tosiaan vasta 24v. Voisin jopa nähdä Benitezin opeissa hänestä kehittyisi ihan Valioliigaan jonkinlainen pelaaja ainakin hyvä back up. Mitään hienoja avauksia etenkään jalalla ei kannata odotella. Loistava asenne paikkaa puutteellista taitotasoa. Erikoistilanteissa molemmissa päissä hyvä. Voisi siis todeta, että on vanhan koulukunnan kavereita.
 19. Newcastle United 2016-2017

  Joo luulen, että odottelen lippujen tulemista yleiseen myyntiin. Ensiksi ne tulee aina jäsenille. Tai sitten käyn perjantaina lipputoimistosta hakemassa liput matsiin. Paikalla ei ole väliä. Toki mieluummin aina päätykatsomosta. Kaveri on Newcastlen kannattaja ja minun puolesta voidaan mennä kotipäätyyn, jos sieltä onnistutaan liput nappaamaan.
 20. Newcastle United 2016-2017

  Hyviä hankintoja Newcastle on pystynyt tekemään. Ritchien siirto oli aika yllätys. Ihan Valioliigatason mies. Olisi voinut kuvitella, että olisi jatkanut Kirsikoissa. Toki tolla joukkueella Newcastle nousee melko varmasti takaisin Valioliigaan. Huikea kausarimyynti tähän mennessä tälle tasolle. Harvan joukkueen stadion edes vetää, niin paljoa kuin Newcastle on myynyt pelkästään kausareita. Kausareista tulikin mieleen, mites NUFC:n kotimatsiin onnistuu lipun hankinta kätevimmin? Onko sama systeemi kuin muualla, että about kolme viikkoa ennen matsia liput tulee yleiseen myyntiin? Olen kaverin kanssa marraskuussa Newcastlessa viisi päivää, niin tarkoitus on mennä katsomaan Newcastle vs Rovers. Köhköh sopivasti "osui" reissun ajoitus, kun oma jengi sattuu samaan aikaan tuolla suunnalla pelaamaan.
 21. Blackburn Rovers FC

  'Liam Feeney is now an outstanding player' Kyllähän nämä Coylen lausunnot alkavat päivä päivältä enemmän naurattamaan. Liam Feeney on saatu "outstanding" kategoriaan. Tämä kertoo oikeastaan siitä, ettei näita managerin juttuja kannata tosissaan ottaa. Se täytyy sanoa, että Jack Byrne voi olla oikeasti hyvä pelaaja tälle tasolle, jos vaan sopeutuu tämän sarjan pelityyliin.
 22. Tulevan kauden pelipaidat (äänestykset)

  Tyylikkään näköinen paita saatu väsättyä tälle kaudelle.
 23. Blackburn Rovers FC

  Pikku hiljaa alkaa tässä toipumaan Owen Coylen manageri nimityksestä. Itse en ole häntä halunnut nähdä Roversin managerina, mutta pakko tämän kanssa on elää. Coylen voittoprosentit viimeisilta kausilta eivät ole kovin vakuuttavia. Lisäksi ex-dingle status on aina iso miinus. Englannin puolella Coyle on onnistunut parhaiten, kun hän oli Burnleyn peräsimessä. Boltonin ja Wiganin aikojen voittoprosentit on huonompia kuin Gary Browyerin vastaava Roversin ajoilta. Ei toki merkittävää eroa. Muutama siirto ollaan saatu maaliin asti. IRA-taustainen pelaaja ja snookerin moninkertainen maailmanmestari puolustukseen. Siinä samalla erittäin hieno jatko Grahamin kanssa. Lisäksi huhuasteella pari mielenkiintoista pelaajaa. Kohtuullinen aloitus tähän mennessä Coylelta. Tosin Stephen Hendrie on itelle täysin "neverhöörd" kaveri. Saas nähdä pelaavatko Duffy, Marshall and Hanley ensi kaudella Roversin paidassa. Toivottavasti kaikki jatkavat. Jos näin onnellisesti kävisi ja päälle vielä parit täsmähankinnat, niin ihan ok jengi on kasassa. Täytyy yrittää ajatella positiivisesti. Joku keskikastin sijoitus haarukassa.
 24. Tänään on vasta maanantai. Ei millään jaksaisi odotella torstai iltapäivään asti. Woy lähtee varmaankin samalla kokoonpanolla liikenteeseen tuskin tekee muutoksia. Edellisen matsin pettymyksestä huolimatta uskon vahvasti Englannin voittavan Walesin. Samanlaista peliä kuin ensimmäinen puoliaika Venäjää vastaan, sillä erotuksella, että paikoista laitetaan pallo pussiin.
 25. Euro 2016 – Yleistä keskustelua

  Jep. Nyt löytyi asiallinen artikkeli aiheesta. Aika hanuriin on mennyt nämä kisat, kun tossakin artikkelissa sanotaan, että nämä ovat olleet jopa pahemmat hulinat kuin vuonna 1998 samassa paikassa aikoinaan. No toivottavasti suurimmat hulinat ovat näissä kisoissa nähty. Tosin vaikea uskoa, ettei enää mitään tapahtuisi kaduilla.
×