Jump to content

Rover#9

Members
 • Content count

  264
 • Joined

 • Last visited


Reputation Activity

 1. Like
  Rover#9 reacted to LowRidingMonkey in Chelsea FC 2016/2017   
  Chelsea - Crystal Palace 1-2 (1-2)
   
  5' Cesc Fabegas 1-0
  9' Wilfried Zaha 1-1
  11' Christian Benteke 1-2
  50' Diego Costa []
  68' Benteke []
  73' Luka Milivojevic []
  79' Gary Cahill []
  83' David Luiz []
   
  Chelsealle tuli (pieniä) mutkia matkaan mestaruustaistossa, kun Crystal Palace jatkoi vahvaa virettään hakien pisteet Stamford Bridgeltä. No on siinä vielä seitsemän pistettä Chelsean eduksi, mutta Tottenhamille ja ainakin myös Manchester Citylle on ovi raollaan kohti mestaruutta. Etenkin jos City(kin) hakee pisteet Chelsean vieraana keskiviikkona. Ei murehdita sitä vielä. Olihan tuossa Chelsealle enemmänkin tarjolla mitä lopulta ottivat. Maalipaikoissa oli tehokkuus lähes täysin kateissa. Hieman paremmalla prosentilla kuin olisi viimeistellyt tai vaihtoehtoisesti luonut reilusti enemmän paikkoja olisi ainakin ellei jopa kolme jäänyt kotijoukkueen haaviin. Nyt ei jäänyt mitään, kun puolustuspeli petti pahemman kerran 10 mniuutin kieppeillä Kotkat käyttivät tämän tylysti hyväkseen. Loppupelin sitten puolustivat välillä enemmän ja toisinaan vähemmän vakuuttavasti, mutta yhtäkaikki onnistuneesti. Yleensä paremmin puolustanut ja maalipaikkansa tehokkaammin käyttänyt joukkue voittaa eikä tämä peli siihen tuonut poikkeusta. Ei auta itku markkinoilla. Kaikkia Catch a fishejä ei ole vielä onneksi käytetty.
   
  Chelsealta hyvä alku otteluun. Marcos Alonso koetteli Wayne Hennesseytä vapaapotkulla vajaan viiden minuutin kohdalla. Kovinkaan pahaksi testiksi tämä ei lopulta noussut pallon tullessa suoraan Crystal Palace-vahdin käsiin. Hetkeä myöhemmin Bluesin alku vain parani. Eden Hazard sai pallon rankkarialueen vasempaan laitaan. Hazard piti pallon hetken hallussaan Joel Wardin yrittäessä suitsia belgialaista. Ilman apuja se ei kuitenkaan onnistunut vaan Hazard pääsi syöttämään vitosen sisään nousseelle Cesc Fabregasille joka laukoi täysin vapaasti pallon tolpan kautta maaliin. Chelsea 1 Crystal Palace 0! Tätä riemua kestänyt kuin tovin ja Palace oli tasoissa. Pedro antaa karmean syötön jolla tavoittelee Nemanja Maticia, mutta pallo menee suoraan vieraille. Tästä nopealle kuviolla pallo Christian Benteken kautta Wilfried Zahalle joka saa laukoa neljän(!) Sinisen vierestä katsoessa pallon tarkalla kudilla ohi Thibaut Courtoisin, 1-1. Tästä takaiskusta ehtii hädin tuskin toipua, kun uutta on jo tarjolla. Vastahyökkäyksestä Bluesin alakerta sahataan sekaisin ja Zaha on nyt tarjoilijana ja Benteke nauttii aterian. Belgialaiskolossi harhauttaa vielä vastaan liukuvan Courtoisin ja nostaa pallon maaliin, 2-1 Kotkille. Vartin kohdalla Chelsea pelaa kulman matalana etukulmalle josta pallo jatketaan Pedrolle. Andros Townsend(?) blokkaa Pedron laukauksen pallon osuessa Townsendin käteen(olkavarteen?). Ehkä siinä pientä liikettä käsivirheeseen päin oli, mutta oliko sitten rankkarin arvoisesti. Tuomarin mielestä ei. Kokolailla tuollainen tilanne jossa on helppo huutaa vieraille virhettä, mutta omien ollessa kyseessä eihän siinä mitään ollut. Eteenpäin. Puolen jakson tuntumassa Diego Costalla on loistava paikka tasoittaa Hazardin ja Fabregasin esityöstä. Costa kuitenkin liukastuu laukoessaan vitosen viivalta ja siitä johtuen tai huolimatta Hennessey saa torjuttua. Muutamaa minuuttia myöhemmin Maticin harhasyöttö tarjoaa tilanteen puolikkaan vieraille. Jason Puncheon laukoo maalin ohi. Puolen tunnin jälkeen David Luizin vapari kokee alonsomaisen kohtalon, suoraan Hennesseyn syliin. James Tomkins blokkaa hyvin Costan kääntövedon 16 metristä 40 minuutin lähestyessä. Lisää painetta Kotkien maalille heti perään, kun Alonson matala pallo tulee vaarallisesti vasemmalta laidalta boksiin. Sinisiä jatkajia ei kuitenkaan löydy, eikä Palacen miehetkään sohi palloa omiin. Hazard pääsee seuraavassa tilanteessa seinäpelillä boksiin vetopaikkaan. Hennessey torjuu etukulmasta. Hyvän Chelsean hallintajakson päätteeksi vielä Maticilta matala laukaus jonka Hennessey torjuu eteensä, mutta puolustus siivoaa irtopallon. Välillä käydään toisellakin maalilla, kun Tomkins pääsee puskemaan takakulmalta kulmapotkuun. Pallo nousee maalin katolle. Jakson loppuun vielä muutama maalintekoyritys kotijoukkueelta. Cesar Azpiliucueta tällää puolittaisen irtopallon 20 metristä maalin yli. Hennessey tippaa Maticin puskun vaparikesitykseen riman yli ja nappaa hetkeä myöhemmin Luizin puskun syliinsä.
   
  Toisen jakson alkupuolella pallo pyörii hetken aikaa vapaana Palacen rankkarialueelle. Costa liukuu palloon, mutta Hennessey saa peitettyä yrityksen. Pari minuuttia myöhemmin Costa ottaa hyvin alas Pedron keskityksen. Scott Dann ehtii kuitenkin blokkaamaan laukauksen. Tauolla Tomkinsin tilalle tullut Dann loukkaa itseään tilanteessa ja joutuu vaihtoon. Kenties Costan olisi sittenkin pitänyt puskea Pedron keskitykseen rintakuoletuksen sijaan. Tunnin kohdalla vieraat ovat tehdä kolmannen. Hieno vastahyökkäys jossa pallo kiertää Puncheonin ja Benteken kautta Zahalle pysähtyy Courtoisin loistavaan jalkatorjuntaan. 10 minuuttia myöhemmin Bentekellä on varsin hyvä paikka. Yohan Cabayen nostaa vaparista pallon takatolpalle. Damien Delaney pudottaa Bentekelle joka ei saa ahdistettuna jatkettua palloa maaliin. Perään toisessa päässä Willian laukoo vaparin maalin yli. Vartti jäljellä, kun Costalle tyrkytetään tasoituspaikkaa. Hyökkääjän pusku menee kuitenkin vitosen tuntumasta hieman vasemmalta ohi. Aikalailla tosin käytti käsiään Costa päästäkseen puskuun. Viimeisen kympin alkuun Mamadou Sakho nousee esille. Ensin hyvä liukkarikatko etukulmalta Pedron syöttöön ja perään putsaa pallon pois maalinedushässäkästä. Willianilta alonsomainen matala kova pallo maalille, mutta sekään ei löydä omia. Missä ovat Siniset? Jalkaa väliin ja palloa maaliin. Hennessey hoitelee helposti Fabregasin laukauksen pienestä kulmasta 85. minuutilla. Varsinaisen peliajan lopulla Costa nikkaa yli Fabregasin keskityksen. Pitkän lisäajan paras paikka on Palacella. Jeffrey Schlupp ja Zaha pelaavat mainion kuvion joka päättyy Zahan vetoon maalin yli.
   
  Thibaut Courtois Maaleille ei voinut pahemmin mitään. Ehkä ekaan olisi voniut jotain, mutta tuli pahasti kolmen pelaajan takaa. Menkään Zahan hyvyyden piikkiin. Toisella jaksolla loistava jalkatorjunta.
  Cesar Azpilicueta Pari hyvää katkoa, mutta tavallista vaisumpi peli kuitenkin.
  David Luiz Kävi aikalailla lämmöillä pelin loppua kohden. Oli tiukoilla Benteken kanssa.
  Gary Cahill Ei ollut tällä kertaa nousemaan loppuhetkien sankariksi. Tasapaksu esitys.
  Pedro Pari hyvää keskityspalloa, mutta parempaakin on nähty.
  N'Golo Kante Aika mitään sanomaton peli Kanten mittarilla.
  Nemanja Matic I'm back, baby!, sanoi viime kauden Matic. Oli siellä muutamia hyviäkin juttuja pahojen harhojen joukossa.
  Marcos Alonso Ihan hyvää tekemistä ylöspäin. Pari vaarallista palloa maalille.
  Cesc Fabregas Teki maalin ja rakenteli hyvin peliä.
  Eden Hazard Syötti maalin ja oli muutenkin Fabin ohella Sinisten ykkösiä. Toisella jaksolla ei tosin yhtä vaarallisenoloinen kuin ekalla.
  Diego Costa Olihan siellä paikka tai pari joista olisi kuumimmassa vireessä rouhinut pallon verkkoon. Tällä kertaa sai kovin heppoisen varoituksen.
   
  Willian (59' Matic) Ei tuonut sen suurempaa käännettä pelillä.
  Michy Batshuayi (74' Alonso) Kokolailla vähiin jäi Michynkin anti.
  Ruben Loftus-Cheek (90+7' Fabregas) Käväisi kentän puolella.
 2. Like
  Rover#9 reacted to Haltsu in Newcastle United 2016-2017   
   
  Mukava lukea! Itselläkin toistaiseksi vain yksi visiitti Newcastlessa ja samalla kaavalla mentiin silloin, eli Tampereelta Edinburghiin lento ja sieltä sitten junalla Newcastleen, paluu päinvastaisessa järjestyksessä. On hienoa seutua ja kaupunki on kyllä omastakin mielestä aliarvostettu jo ihan turistinäkövinkkelistäkin katsottuna.
   
  Liigacup-taival Newcastlella päättyi valitettavasti tiistai-iltana Hull Cityä vastaan. Varsinainen peliaika päättyi maalittomaan, mutta lisäajalla kumpikin joukkue onnistui kerran; ensin Diamé, ja ihan käytännössä heti sen jälkeen Snodgrass tasoitti, minkä jälkeen mentiin rankkareille. Aivan surkeita viimeistely-yrityksiä eikä Sels'kään saa missään nimessä puhtaita papereita. Joojoo on edelleenkin vasta 24 ja Belgian liigan paras kassari, mutta parempaan on yksinkertaisesti pystyttävä. Tuon Snodgrassin maalinkin mies voi ottaa osittain kontolleen, kun torjui laukauksen suoraan Snodgrassin eteen. Kyllä se Darlow on ykkönen ja pikkuhiljaa pelikuntoon palaileva Elliot kakkonen, näillä näytöillä.
   
  https://www.youtube.com/watch?v=yue7AdLqQU0
   
  Siinä maalit. Peli oli itsessään hyvännäköistä ja nyt kun ensi kertaa näin Lazaarinkin otteita, niin vakuutti kyllä molempiin suuntiin. Huomenna sitten jo Forest vieraissa.
   
  Rafan valmennustiimiin kuuluvaa Ian Cathroa huhuillaan Heartsin uudeksi manageriksi.
 3. Like
  Rover#9 got a reaction from Haltsu in Newcastle United 2016-2017   
  Juu Rovers kävi pienellä tuurilla hakemassa kolme pistettä Newcastlesta. Oisko tämä lopputuloksena niitä yksi kymmenestä, kun katsotaan pelitapahtumia ja matsin voittajaa.
  Ei siinä itse otan tämän vastaan kyllä. Etenkin kun pääsin seuraamaan tätä matsia ihan paikan päältä.
   
  Newcastle kaupunkina on aivan loistava paikka. Vielä parempi kuin edes osasin odottaa. Stadion sijaitsee käytännössä keskustassa. Lyhyet etäisyydet joka paikkaan. Yöelämää riittää ainakin to-su. Extra ystävällistä porukkaa.
  Jos tykkää futiskirjallisuudesta. Suosittelen The Back Page kirjakauppaa. Kauppa on lähellä stadionia. Ehdottomasti käymisen arvoinen paikka. Tuolta itsekkin ostin kolme kirjaa.
   
  Harmi kun Newcastle ja Rovers eivät taida olla samalla sarjatasolla ensi kaudella. No täytyy kehitellä jokin muu hyvä syy käydä Newcastlessa.
   
  Kaverin kanssa mentiin Finnairin suoralla lennolla torstaina Edinburh:in kautta. Edinburghista junalla Newcastleen. Takaisin Suomeen tultiin lentämällä Newcastle-Heathrow-Helsinki etappi. Heathrow:lla oli noin kolmen tunnin stoppi.
  Itse tykkäsin enemmän mennä Skotlannin kautta. Lisäksi on nopeampi vaihtoehto. Sitä kautta menisin molempiin suuntiin ensi kerralla.
  Eikä tarvi aikaa viettää, niin paljoa lentokentiltä/lentokoneessa.
 4. Like
  Rover#9 got a reaction from Haltsu in Newcastle United 2016-2017   
  Tuli tossa jokunen aika, sitten luotua käyttäjätili NUFC:n sivuille.
  En sentään memberstatusta ottanut, mutta pääsempä heti general salen auettua poistamaan pari lippua marraskuun matsiin.
 5. Like
  Rover#9 got a reaction from Haltsu in Newcastle United 2016-2017   
  Tuli tossa jokunen aika, sitten luotua käyttäjätili NUFC:n sivuille.
  En sentään memberstatusta ottanut, mutta pääsempä heti general salen auettua poistamaan pari lippua marraskuun matsiin.
 6. Like
  Rover#9 reacted to tomine in Missä ex-pelurit nykyisin luuraavat ?   
  https://twitter.com/alanshearer
   
  -------------------------------------------------------------------------------------------------------
   
  Alan Shearer ‏@alanshearer 3 t3 tuntia sitten
  On this day in 1992, I signed for @onerovers It was the start of four great years #champions #kingkenny #unclejack
   
  Kuva, juttuun liittyen....
  https://pbs.twimg.com/media/CoXycxpWIAQ6GiQ.jpg:large
 7. Like
  Rover#9 got a reaction from Haltsu in Siirtohuhut Harakoihin ja sieltä pois !   
  Nykypäivän hinnoilla ihan ok hankinta. Napsun verran enemmän odottelin siirtokorvauksia. Tosin Roversin kannalta ihan sama, kun rahat menevät suoraan kanafarmarien taskuun. Ei todellakaan realisoidu uusina hankintoina.
  Jostain luin noista add oneista. Jos Newcastle nousee £2m ja lisäksi 20% mahdollisesta siirrosta eteenpäin myöhemmin. Näin pari kannattajaa oli todennut.
   
  Hanley on hyvä pelaaja tälle sarjatasolle. Ikää tosiaan vasta 24v. Voisin jopa nähdä Benitezin opeissa hänestä kehittyisi ihan Valioliigaan jonkinlainen pelaaja ainakin hyvä back up.
  Mitään hienoja avauksia etenkään jalalla ei kannata odotella. Loistava asenne paikkaa puutteellista taitotasoa. Erikoistilanteissa molemmissa päissä hyvä.
  Voisi siis todeta, että on vanhan koulukunnan kavereita.
 8. Like
  Rover#9 reacted to Haltsu in Newcastle United 2016-2017   
  Tuosta lippujen hankinnasta en kyllä uskalla varmaksi sanoa, ei ole tullut yhtään seurattua sitä osiota viime vuosina. Itse olen tuolla vain kerran käynyt Valioliiga-matsin katsomassa ja siitäkin on rapiat viisi vuotta; silloin ostettiin liput ihan suoraan luukulta pari tuntia ennen ottelun alkua. Ihan hyvät paikat päätykatsomosta. Todennäköisesti tekisin näin jatkossakin. Mutta niin, tänään nyt tuli ainakin myyntiin ensimmäiset liput tuohon kauden ensimmäiseen kotiotteluun Huddersfieldiä vastaan 13. elokuuta, nekin tosin vain jäsenille.
   
  Vieraskatsomossa tulee varmastikin olemaan tyhjyyttä tulevalla kaudella, mutta se alue on niin kaukana kentästä, ettei kyllä sen vuoksi niitä parhaimpia alueita näköalaltaan ole. 
 9. Like
  Rover#9 got a reaction from Haltsu in Newcastle United 2016-2017   
  Hyviä hankintoja Newcastle on pystynyt tekemään. Ritchien siirto oli aika yllätys. Ihan Valioliigatason mies. Olisi voinut kuvitella, että olisi jatkanut Kirsikoissa. Toki tolla joukkueella Newcastle nousee melko varmasti takaisin Valioliigaan.
   
  Huikea kausarimyynti tähän mennessä tälle tasolle. Harvan joukkueen stadion edes vetää, niin paljoa kuin Newcastle on myynyt pelkästään kausareita.
   
  Kausareista tulikin mieleen, mites NUFC:n kotimatsiin onnistuu lipun hankinta kätevimmin?
  Onko sama systeemi kuin muualla, että about kolme viikkoa ennen matsia liput tulee yleiseen myyntiin?
   
  Olen kaverin kanssa marraskuussa Newcastlessa viisi päivää, niin tarkoitus on mennä katsomaan Newcastle vs Rovers. Köhköh sopivasti "osui" reissun ajoitus, kun oma jengi sattuu samaan aikaan tuolla suunnalla pelaamaan.
 10. Like
  Rover#9 reacted to 20Legend in Englanti - muiden seurojen siirtohuhuja, -uutisia ja vahvistuksia   
  Watford have rejected a £37.5m bid from Shanghai SIPG for striker Odion Ighalo, according to Sky sources.
   
  Ei juma, Watford saisi nyt kärkiparistaan jo 60 miljoonaa puntaa yhteensä. 
   
  Jos Ighalo on kiinalaisten mielestä tuon arvoinen, Rooneysta saisi helposti päälle 50 miljoonaa. Itse olisin toki tyytyväinen, jos menisi vähemmälläkin. 
 11. Like
  Rover#9 reacted to jessejames in Euro 2016 – Yleistä keskustelua   
  http://www.telegraph.co.uk/football/2016/06/12/british-hooligan-expert-says-marseille-2016-the-worst-yet-and-fr/
   
  Mun mielestä asiallista puhetta
 12. Like
  Rover#9 reacted to Mozzer in Euro 2016 – Yleistä keskustelua   
  Jätkät puhuu studiossa täyttä sontaa. Yllättäen puhutaan vain englantilaisista ja venäläisten pahemmista teoista ei puhuta mitään.
 13. Like
  Rover#9 reacted to RedDevilKarra in Valioliigavalmentajien potkut   
  Täyttä idiotismia Floresin potkut, jos nyt oli kyse siitä, ainakin huhuja on ollut. Teki aivan loistavaa jälkeä materiaali huomioon ottaen.
  Watford tippuu ensi kaudella. luitte sen täällä ensin.
 14. Like
  Rover#9 reacted to Jahnny in FA Cup   
   
  En tiedä tuosta lähetyksestä, mutta ottelu alkaa ainakin 21:00 ja otteluparina on siis West Ham – Manchester Utd eikä Everton.
 15. Like
  Rover#9 got a reaction from ZimbabweJoe in Liverpool FC kausi 2015-16   
  Loistava ja täysin oikea päätös. Hieno nähdä, että kannattajilla on edes jonkinlaisia vaikutus päätöksien tekoon.
   
  Harmi, että Englannissa monet seurat yrittävät nostaa koko ajan lipunhintoja. Taskussa on mielipuolinen tv-sopimus yms. Tämäkään ei riitä mihinkään.
  Ehkä se sitten muuttuu, kun huomataan, että stadionit ei vedä enää entiseen malliin yleisöä.
   
  Toista se Saksassa, jossa taviskansalaisille lipunhinta ei nouse kynnyskysymykseksi. Kansa käy matseissa ja tunnelmaa riittää Saksassa.
 16. Like
  Rover#9 reacted to ippe in Liverpool FC kausi 2015-16   
  Protestien seurauksena FSG on jäädyttänyt lippujen hinnat kahdeksi vuodeksi, perunut hintojen korotukset ja pyytänyt anteeksi faneilta.
   
  Esim. lippujen kategorisointi poistetaan ja jokainen peli maksaa tulevaisuudessa saman verran.
 17. Like
  Rover#9 reacted to ippe in Valioliiga 2015/16   
  Ei vaan suostu Leicester taipumaan vaikka mikä olisi. Seura pelaa kaksi seuraavaa liigaotteluaan vieraissa Manchester Citya ja Arsenalia vastaan, mutta en jaksa uskoa, että se häviäisi molempia otteluita. Kuten alla olevasta otteluohjelmasta näkee niin näiden kahden ottelun jälkeen tuleekin sitten aika mukava putki, joka kestää aina huhtikuun loppuun asti. Siinä on yhdeksän ottelua, joissa Leicester on ennakkosuosikki ja tuon putken aikana Leicesterillä on saumat sementoida asemansa sarjan kärkipäässä ja kolmen viimeisen ottelun koittaessa seura voi edelleen olla sarjan kärjessä tai vähintään pelata mestaruudesta. Se olisi jo sellainen temppu, mikä lyö laudalta kaikki aiemmat tuhkimotarinat Valioliigassa ja muualta maailmasta.
   

   
  Leicesterin kaltaiset tarinat ovat yksi suurimmista syistä miksi rakastan jalkapalloa. Kaiken klikatessa yhteen kirjaimellisesti aivan mikä tahansa on mahdollista. Hienointa Leicesterin tarinasta tekee se, että se tapahtuu tänä päivänä, jolloin Valioliigassa suurilla seuroilla on rahaa kuin roskaa ja pienen seuran pärjäämisen pitäisi olla periaatteessa mahdotonta. Leicesterin joukkue koostuu hyvin pitkälti pelaajista, jotka eivät aikanaan muille kelvanneet, mutta ovat nyt saaneet sellaisen itseluottamus boostin, että uskovat voittavansa kenet tahansa. Kasper Schmeichel ei näe peilistä itseään vaan isänsä, joka torjui ManUlle mm. 5 liigamestaruutta ja UCL.län, Drinkwater dominoi keskikenttää kuin Iniesta konsanaan ja Vardy saa Messin ja Ronaldon näyttämään puuhastelijoilta. Ju*malauta tämä on sitä jalkapalloa!
   
  Yhtä upea tarina on meneillään myös Bournemouthilla. Seura kuitenkin meinasi kaudella 2008-09 pudota League Kakkosesta eli käytännössä pois ammattilaisjalkapallon parista ja nyt seura porskuttaa Valioliigassa ja omaksi suureksi iloksi näyttää tekevän sitä myös ensi kaudella. Seura pelaa 11 000 paikaisella stadionilla, puikoissa on 38-vuotias Eddie Howe ja kun muistetaan esim. Harry Arterin tarina niin miten joku voi olla rakastamatta tätä joukkuetta? AFC Bournemouth on jalkapalloa aidoimmillaan. Heidän touhussaan on läsnä suuri yhteisöllisyys ja seura on modernin ajan muistutus siitä mitä jalkapallo joskus oli. Kyllä siellä varmaan 10 vuotta kausikorttia hallussaan pitäneet kaverit joutuvat jokaisessa kotipelissä nipistämään itseään kädestä, että tapahtuuko tämä todella vai onko tämä unta. Bournemouth ja Leicester elävät omaa unelmaansa ja mikään tässä maailmassa ei ole niin hienoa kuin omien unelmiensa täyttäminen. Muun muassa nämä kaksi joukkuetta tekevät itselle tästä kaudesta kaikkien aikojen parhaan Valioliigassa.
 18. Like
  Rover#9 got a reaction from Torres9 in Valioliigan kausiveikkaus – Keskustelu ja kysymykset   
  Kausiveikkaus näyttää hyvältä, kun olen laittanut Leicesterin putoamaan sarjasta.
 19. Like
  Rover#9 got a reaction from KyyhkyBoy in Manchester City 2015-16   
  Dzekon siirto Roomaan pitäisi olla aikalailla paketissa.
  http://www.teamtalk.com/premier-league/9934716/Manchester-City-agree-163-14m-fee-with-Roma-for-Edin-Dzeko
 20. Like
  Rover#9 reacted to Jahnny in Valioliigan kausiveikkauskisa 2015-16   
   
  Eiköhän osallistujia saada hyvin lähempänä kauden alkua. Jos kysymyksiä tulee enemmän, niin sille voisi perustaa oma spämmiketju, jossa sitten voidaan spekuloida myös, että miten näyttää kausiveikkaus etenevän. Tykätkää vaikka tästä viestistä, jos suositte kyseistä ideaa, niin laitan ketjun tulille. Kysymyksiä voi tietysti laittaa myös yksityisviestinä.
   
  Muistakaahan kaikki myös laittaa näkyviin tuo "Viimeksi muokattu"-kohta, jotta nähdään Ippen kanssa laskiessa sitten, että milloin viimeksi viestiä on mahdollisesti muokattu. Tämä tapahtuu siis painamalla "Muokkaa", valitsemalla viestin vasemmasta alareunasta "Näytä 'muokannut'", ja painamalla "Tallenna muutokset".
   
   
   
  Saa vaihtaa 7.8.2015 asti, mutta muistakaa nyt tuo ylempi maininta muokatusta viestistä. Kun se on näkyvillä meitä laskijoita (minä ja Ippe) varten, niin voidaan lomake hyväksyä.
   
  Edit. Perustin ketjun keskustelulle ja kysymyksille.
 21. Like
  Rover#9 reacted to tomine in Jordan Rhodes   

 22. Like
  Rover#9 reacted to Tolppa-Apina in (2015 FA Cup Final) 30/05/2015: Arsenal - 19:30 - Aston Villa @ Wembley Stadium, London   
  https://www.change.org/p/football-association-wembley-stadium-allow-banned-supporter-funded-flag-into-the-fa-cup-final
   
  Siitä vaan allekirjoitusta kehiin. Ei kerrassaan mitään järkeä taas tässä touhussa. Pientäkään kulttuurin palasta ei stadionille saa viedä. Arsenalinkin koreografia vuodettiin jo internettiin, lutuurimaissahan nämä pidetään salaisuutena viimeiseen asti. No ehkä Arsenalin kannattajille pitää nämä kertoa ennestään, etteivät tule 10 min myöhässä kuten liigamatseihin.
 23. Like
  Rover#9 reacted to ippe in Liverpoolin siirtospekulaatiot   
  Ehkä on vähän foliohattu päässä kirjoitettu juttu, mutta uskon, että Liverpool ECHO antaa tahallisesti vääriä tietoja liittyen siirtoihin ja ohje tähän tulee sueran sisältä. Kirjoittajana näissä kaikissa on sattumalta James Pearce, joka rakastaa Rodgersia enemmän kuin BR:rän vaimo. Muutama esimerkki:

  Liverpool ECHO 1.7.2013 Mkhitaryan on medicalia vaille Liverpoolin mies, siirtosumma £25m.
  9.7.2013 Mkhitaryan siirtyy Borussia Dortmundiin, siirtosumma £25 miljoonaa.

  Liverpool ECHO 1.8.2013 Liverpool on tehnyt £23 miljoonan tarjouksen Atleticon Diego Costasta ja Atleticon uskotaan olevan avoin päästämään miehen siirtymään.
  15.7.2014 Diego Costa siirtyy Chelseaan £32 miljoonan korvauksella.

  Liverpool ECHO 15.8.2013 Liverpool on lisännyt kiinnostustaan Williania kohtaan ja pelaaja on kiinnostunut siirtymään Liverpooliin, siirtosumma £30 miljoonaa. 
  28.8.2013 Pelaaja siirtyy Chelseaan käytyään ensin Tottenhamin lääkärintarkastuksessa £30 miljoonan siirtosummalla.

  Liverpool ECHO 20.1.2014 Salah on siirtymässä Liverpooliin £8 miljoonan korvauksella.
  26.1.2014 Salah siirtyy Chelseaan £11 miljoonan siirtosummalla.

  Liverpool ECHO 3.7.2014 Alexis Sanchez siirtyy mielummin Liverpooliin kuin Arsenaliin.
  10.7.2014 Alexis Sanchez siirtyy Arsenaliin, siirtosumma £35 miljoonaa.

  Liverpool ECHO 2.5.2015 Liverpool uskoo, että Depay on siirtymässä seuraan. Positiivisia neuvotteluita on käyty jne.
  7.5.2015 Memphis Depay siirtyy Manchester Unitediin, siirtosumma £25 miljoonaa.
   
  Haistoin sentään ton Depayn kuvion jo aiemmin tällä sivulla, kun sanoin, että eiköhän jamppa virnistele kohta Old Traffordilla Van Gaalin myhäillessä taustalla, mutta onhan tämä Liverpoolin siirtokuvioissa sulaminen ja ECHOn uutisointi asiasta säälittävää.

  Eiköhän tämän kesän hankinnat ole Ings ja Milner ilmaisilla siirroilla ja koku "neverhöörd" ranskalainen. ECHOn mukaan ollaan lähellä ties kenen hankkimista, mutta todellisuudessa ei saada yhtäkään A-korin pelaajaa, ja Rodgers vinkuu puikoissa koko seuraavan kauden kun ei ole huippukärkeä Sturridgen makoillessa lasaretissa. Kyllä taas v#tuttaa....

  Loppukevennykseksi vielä: 


 24. Like
  Rover#9 reacted to herpati in Lohko D   
  Suarez petti ensinnäkin itsensä sitten maansa, seuransa, perheensä. Nämä ovat lausuntoja medioista eri puolelta maailmaa.
 25. Like
  Rover#9 got a reaction from tractor girl in Liverpoolin siirtospekulaatiot   
  Aina jaksaa naurattaa nämä englantilaisten pelaajien mottipäiset siirtosummat. Samalla rahalla saa yleensä laadukkaampaa pelaajaa Euroopasta.
   
  Lallana 25£milj.
  Tohon vitonen lisää, niin Fabregas irtoaa jollekkin seuralle.
×