Jump to content

David Weir

Members
 • Content count

  179
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by David Weir

 1. Everton myynnissä

  Ja sitten eiku ostamaan. Billyn mukaan Valioliigajalkapallosta on tullut nykyään miljonäärien sijasta miljardöörien hommaa. Oikealla filosofialla ja riittävällä pääomalla varustettu taho saapi Evertonin omakseen, jotta päästään takaisin huipulle.
 2. Everton kaudella 08-09

  Puul - Everton -peli löytyy jo netistä urheilukanavan ohjelmaoppaasta eli suorana tullee sunnuntaina.
 3. Everton kaudella 08-09

  Everton-Ch£lski Olipa hieno kattoa peliä, jossa meillä oli vain yksi jonkinnäköinen maalintekopaikka, eli Fellainin kantapääohjaus (menikö yhdys sanat oikein). Jatketaan vaan samaa linjaa ja yritetään taistella tasapelit seuraavasta otteluruuhkasta. Onko nuo meidän juniorit niin huonoja, ettei niitä voi ottaa kentälle edes kahdeksi minuutiksi. Osman on kulkenut pitkän tien ykköseen muistaakseni, mutta kuka muu jaksaa odottaa mahdollisuutta yhtä kauan.
 4. Everton kaudella 08-09

  Eikö tuo Moisie ole sanonut, että Castillo on pelimies, mutta valitettavasti ei mahdu tällä hetkellä taktisiin kuvioihin. Välillä näennäistä yrittämistä ja saisi taklata enemmän. Sijoittuu kuitenkin kohtuu hyvin ja on ihan ok pääpelaaja pieneksi mieheksi. Cityä vastaan muutama karmea harhasyöttö, mutta muuten hyvä peli. Minun mielestä kuuluisi avaukseen. Ei varmaan jatka meillä, jos koko kauden istuu penkillä. Pikkuisen heikkiottomattiottoerotiikkaa: Enpä ole juuri timmimpiä jalkoja nähnyt jalkapalloilijalla, muskuluksissa löytyy. Aika hyvä koordinaatio kaverilla on, ei mene ensimmäisenä nurin.
 5. Pysyykö Evertonin puolustuspaketti kasassa, vai tekeekö Agbonlahor sadannessa liigaottelussaan hattutempun. Carew ei ole onneksi kiusaamassa meitä. Teams: Everton: Howard, Neville, Yobo, Jagielka, Lescott, Osman, Fellaini, Arteta, Pienaar, Cahill, Anichebe. Subs: Nash, Baines, Van der Meyde, Castillo, Jutkiewicz, Gosling, Kissock. Aston Villa: Friedel, Cuellar, Laursen, Davies, Luke Young, Sidwell, Petrov, Barry, Milner, Agbonlahor, Ashley Young. Subs: Guzan, Harewood, Delfouneso, Knight, Reo-Coker, Shorey, Gardner. Vic Anichebe aloittaa tästä ottelusta armottoman maaliputken, ja Saha löytää itsensä loukkaantumisesta toivuttuaan penkiltä naureskelemasta poikien kanssa.
 6. BPL Everton - Aston Villa su 7.12.2008 klo 18

  Kyllä katsoi 2,5 -vuotias huuli pyöreänä, kun ensin iskä tuulettaa hulluna ja sen jälkeen makaa lattialla vatsallaan hokien EI........EI........EI. Kehtaako sanoa, että peli oli viihdyttävä. Viime vuonna menetettiin kaksi pistettä kotona villalle, nyt sentään vain yksi. Muutaman minuutin perusteella AvDM ansaitsisi näyttöpaikan OIKEALLA laidalla. Taidan melkein uskoa, että ko. herra on ollut oikeasti loukkkaantuneena (tai muita henkilökohtaisia ongelmia). Arteta pelasi ja TAKLASI hyvin keskikentän pohjalla, vaikka taisi olla osasyyllisenä ratkaisumaalissa. Vic spurttasi pari kertaa hienosti Friedeliä kohti ja kalasteli rankkareita. Eipä kaverista ollut juuri muuhun. Kerran nousi hienosti oikealla laidalla. Moyes sai kuningasidean laittaa Jagielkan kärkeen, ei toiminut. Vieläkö saataisiin Steve Watson kärkeen. Se toimi paljon paremmin. Jagielka ei ilmeisesti kuullut Youngin ensimmäisessä maalissa noin kolmenkymmenentuhannen apuvalmentajan varoitushuutoa. Lescott teki pari maalia, mutta oli ryssimässä villan voittomaalissa oikein urakalla.
 7. BPL 30.11.2008 Kick Off 17.00 Tottenham - EVERTON

  Peliä en pysty kommentoimaan, ja sehän on pelkästään hyvä asia. Yakubun season on done, akillesjänne poikki. Hienot kolme pojoa kuitenkin. Pienaar on tällä hetkellä varmaan tärkein pelaaja Evertonille.
 8. Everton kaudella 08-09

  Saha näytti Artetalle vähän keskittämisen mallia. Mikeli paiskoo ihmeroikkupalloja boxiin. Lescott pelasti maalillaan kasvonsa. Hammerssien johtomaalissa Joleoni roikkui linjan alapuolella, ja paitsiotrappi petti.
 9. Everton kaudella 08-09

  Osmanin meno näytti yllättävän terävältä maunoa vastaan. Timin paikka on avauksessa, mutta kenen tilalle. Lescott ja Arteta ovat tällä hetkellä aivan yössä. Ensiksi mainittu voisi minun mielestä käydä muistelemassa viime kautta penkillä, vaan eipä ole Baineskaan vakuuttanut puhumattakaan Nunosta. Fellaini tuntuu enemmän AM:ltä kuin DM:ltä, mitä todisti eka maalikin. Ei ole nöyrä puolustuspelaaja sanoi Oka Huttunen zanalplusstudiossa.
 10. BPL EVERTON v Liverpool la 27.9 klo 14.45

  Ei kait siinä. Saatiin, mitä ansaittiinkin. Jos ei oo laatua, niin sitä ei oo. Kehitys kehittyy, mutta met olhaan jääty polkemaan paikoilleen massin puutteen takia. Laitojen kautta ei päästä pelaamaan, eikä saada palloa sinänsä kohtuullisten kärkien lapaan. Alonso veti sitten Kärppämäisen loukkaantumisen, eli ulos pelistä ja seuraavaan takaisin. Ei ollut edes kortin paikka.
 11. BPL Stoke v Everton 14.9.08

  Jossakin vaiheessa tuntui, että puolustus toimii, mutta perinteinen paniikki iski lopussa. Fellaini ja Castillo kaksikosta varsinkin em. pelasi kohtuullisesti. Lopussa Mo alkoi hyytyi pääpallojen suhteen. Castillolta ajoittain kohtuu surkeaa syöttötyöskentelyä ja vaikeuksia pelinavauksessa. Usein nähty ratkaisu muutaman metrin syöttö kapteenille laitaan. Stoke on ilmeisesti aika isokokoinen joukkue, kun erikoistilanteissa meillä kokoajan vaikeuksia. Delap heittää puolesta kentästä voimalla pallon 16-alueen sisälle. Omassa maalissa Jagielkalla loppui pituus molemmista päistä. Ei stokelainen tullut niin lujaa selkään. Tuomari näytti ensin rankkaria, mutta linjuri sai ylipuhuttua vapariksi. Ihme hommaa. Siinä kiihkeimmät, ja single kiinni varmasti.
 12. Ko. ottelu ilmestyi lopulta myös Canalin ohjelmistoon. Castillon pelilupa ei ole vielä saapunut, mutta Jacobsen on kokoonpanossa mukana. Pompeyn merkittävin poissaolo lienee Thomas, joka on saanut selkävaivoja mahdollisesti uudessa sängyssä nukkumisesta. Defoella on bugi, mutta pelaaminen on mahdollista. Pompeijilla on ainakin nimivahva puolustus, jota meidän nimivahva hyökkäys yrittää murtaa. Edit: Evertonin virallinen tiedottaja mr. Louhikkokoskettaja tiesi kertoa futisfoorumilla, että Castillo olisi saanut peliluvan.
 13. Everton kaudella 08-09

  Obinnan siirto kaatui työlupaan, jota ei myönnetty. Everton halajaa Howardin back-upiksi Nashia Wiganista. Wikipediaan oli joku laittanut nootteihin "we want moutinho not nash".
 14. BPL Everton v Portsmouth la 30.8.2008 klo 17

  En minäkään Rodwelliä pahemmin syytä, onhan kyseessä tosiaan vasta 17-vee poikanen. Avut ovat mielestäni myöhemmin, kun itseluottamusta tulee lisää, jossakin muualla kuin puolustustehtävissä. Ei Pompi ollut minusta ainakaan niin ylivoimainen kuin lukemat kertovat. Miksi Yak veti penaltin.
 15. BPL Everton v Portsmouth la 30.8.2008 klo 17

  Eipä vähän. Lescott pois topparin paikalta, Jagielka tilalle. Rodwell on tilaisuutensa saanut. Saahan sitä junnuna pelata vaikka molaria, mutta DMC-hommiin Jackista ei ole. Avut on ihan jossain muualla, tekniikka ok ja laukaus lähtee aika vaivattomasti, mutta kovuus ja sijoittuminen puuttuvat. Minun mielestä kait DMC:n pitää olla kova ja veemäinen äijä, joka rikkoo, taklaa, ärsyttää, sylkee, kiroilee, kukkoilee ym. Saha menisi yhdelläkin polvella heittämällä avaukseen. Moittikaa kapteenia, mutta se on mun idoli (ok, moitteet ovat tulleet lähinnä keskikentän pelistä). Hyvä peli tänään Englannin huonoimmalta noilla meriiteillä varustetulta pelaajalta. Muutama hyvä nousukin Bainesille malliksi. Kyllä mahto Segundakin ajatella, että jos mää en mahdu avaukseen seuraavassa pelissä, niin voi naisen sukupuolielin.
 16. Everton kaudella 08-09

  Superkotka Obinna kelpaa tännekin, varsinkin kun goal.com mainitsee äijän olevan winger. Samaisen lähteen mukaan lainapesti on jo varma. Meillä on jo läjä afrikan poikia, joten kai sitä yksi valtavalla egolla varustettu etelä-amerikkalainen mahtuu mukaan.
 17. Everton kaudella 08-09

  Joku voisi muokata otsikon tyyliin Everton tällä kaudella. 25.8.2008 klo 17.05 breaking news, Everton on tehnyt vuoden sopimuksen Tanskan maajoukkuepelaajan Lars Jacobsenin kanssa. Äijähän on sitten oikea pakki. Otsikko muokattu seuraavaksi: "Everton kaudella 08-09", jos tuo ei kelpaa niin vaihdetaan. T: mode
 18. Everton kaudella 08-09

  Riera tulee meille, eikun saako vaihtaa, menee RS:ään. M'Bialle oli kuulemma luvattu 3 miljuunaa euroa palkkaa kaudessa, paljonko tekee puntia viikossa. Thiago Motta haluaa pois Atleticosta. Vahvistaisi ainakin Evertonin vemppaosastoa, on sen verran tuota loukkaantumishistoriaa.
 19. BPL WBA v Everton la 23.8.2008 klo 17

  WBA hallitsi ensimmäistä jaksoa stop Äijät pelaa, vaikka olisi pikku loukkaantumisia stop Who needs moutinho when we got Ossie. Kolme pistettä, ei hommata ketään siirtoikkunassa ja tehdään uusi Goodisoni (enpä ole käynyt vanhallakaan).
 20. Evertonin junioripitoinen kokoonpano (avaukseen pakosta ainakin yksi junnu?)saa vastaansa P.Incen luotsaaman Blackburnin. Mielenkiintoista nähdä ainakin Evertonin vaihtopenkki, joka uuden 7-säännön johdosta on täynnä "uusia" kasvoja. Blackburnilta puuttuu Chilen vuoden pelaaja Villanuelho, joka on kärsinyt vesirokosta. Isompi Santa Cruz on ilmeisesti ollut viime aikoina loukkaantuneena. Realismia olisi vähämaalinen tasapeli, märkä unelma niukka voitto.
 21. Tim Cahill

  Joko Tinyn jalka kestää koko kauden (siis ei hajoa enää ainakaan samasta paikkaa). Timmissä kunnossa näytti kaveri olevan Ameriiikan-tourneen kuvissa. Ei tarvitse ainakaan kysyä, että kuka söi kaikki piirakat. Pienehkö tatuointi oli ilmestynyt vasempaan käsivarteen.
 22. Everton kaudella 08-09

  Heinäkuu lähenee loppuaan, ja uusia ukkoja ei kuulu. Kertokaa nyt, mistä ne Moisien toivomat at least viisi ukkoa kaivetaan. Toimitaanko tässä taas Evertonin tyylillä. Minä tiedän, hommataan spöörseistä loput äijät, ketä keano ei saanut raahattua black catzeihin.
 23. Everton kaudella 08-09

  Eikö sen 6 milliä voisi käyttää paremminkin. Teinisensaatio Ramsii meni sitten tykkijulliksi. Erityisesti silmään pisti Ramsin kommentti siirron yhteydessä "tykkijullit antaa nuorille pelaajille vastuuta".
 24. Everton kaudella 08-09

  Everton boss David Moyes will sign a new contract after being given £20m to spend in the transfer market. (Daily Mail) The bulk of those funds could be used by Moyes to beat Manchester City to the signature of CSKA Moscow striker Jo. (Various) Everton want to bid £11m for Valencia winger Joaquin. (News of the World) Mahtavaa gossippia. Joku ranskalainen A. Diarrakin oli mainittu jossakin aiemmin, mutta eipä löytynyt enää.
 25. Arsenal - EVERTON 4.5.2008 klo 15.30

  Kommentteja Makiksen mieltä askarruttaviin kysymyksiin: 1. Minulla on semmoinen muistikuva, että eka kaudella voitti jonkun juoksupallon. 2. Tänään keskarit onnettomia, ja muutenkin kärjessä oli yksi sininen ainakin 4 punaista vastaan. Ukkoja puuttui boxista, eli ei mitään järkeä. 3. Osman etsi tänään taas ahkerasti neliapilaa nurmen pinnasta ja levitteli käsiään oman huonon syötön jälkeen. Maajoukkuetasoa vertaus nauratti minuakin. 4. Pienaar pellaa Ajaxia. Boring boring. Meinasi päästä itku, kun näin Arse-pelin kokoonpanon. Tunnelmat olivat hälläväliätasapelionvoitto.
×