Jump to content

Keda

Members
 • Content count

  197
 • Joined

 • Last visited

About Keda

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 11/17/1978

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Kallio
 1. FA-cup 2012

  Joo Facebookkiin on tullut viime aikoina suurin vitutus purettua ja kun tääl meni jossain vaiheessa noi salasanat uusiks niin on koko foorumi jääny hieman paitsioon. Kyllähän meitä Everton faneja Suomessa on mut harva taitaa jaksaa kirjoitella ja avautua netissä.
 2. Everton FC kaudella 2011-12

  Re: Everton FC kaudella 2011-12 Jaahas peli takana ja tappiohan sieltä sit tulla napsahti. Vaikee sanoo mitään järkevää pelistä muuta kuin sen et kortti muutti täysin pelin luonteen ja Jagielka oli kyllä paska lähestulkoon koko pelin ajan. Lisäksi Moyesin vaihdot oli jotain sellaista mitä ei pysty käsittää, siis mitä vittua Neville tekee kentällä kun ollaan tappioasemassa? Se on ihan sama vetääkö Hibbert vai Neville oikeeta pakkia kun avut hyökkäykseen on olemattomat, syvyyttä ja apuja ei penkiltä juuri löydy. Sanktioita lienee luvassa kun kamaa lensi katsomosta niskaan.
 3. Everton FC kaudella 2011-12

  Re: Everton FC kaudella 2011-12 Bussi kesti lähes 70minsaa maalin edessä kunnes sit omissa kolahti. Varmasti viikon cupmatsi painoi jaloissa osalla pelaajista, mut hyvin mukana kestettiin. City oli parempi ja taitavampi eipä noilla paikoilla pelejä voiteta ja toi kukkopallojen heitely vastustajan pelaajien päähän on vitun turhauttavaa katsottavaa. Toivottavasti Cahill loukkaantunut pahasti sillä miestä tarvitaan ens vlopun derbyyn.
 4. Everton FC kaudella 2011-12

  Re: Everton FC kaudella 2011-12 Villalla 3 vetoo maalia kohti joista se teki 2 maalia, ei perkele. Taistelu ja ilme oli tänään kauden parasta, ainut kuka ei kentällä onnistunut oli tuomari joka oli täysin paska. Toki tuomariin tää peli ei kaatunut, mut kaverin vihellykset meni täysin päin vittua liian monta kertaa. Viimeks saatiin onnella 3 pojoo ja tänään sit menetettiin taas ne 2 pojoo. Pakko nyt vaan jaksaa uskoa et suurin kriisi on takana ja valoisampi tulevaisuus ainakin kentällä häämöttää. Ja hei Hibbert pelas parhaan pelinsä 5 vuoteen!
 5. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12

  Re: Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12 Täältä myös iso käsi Artetalle, hieno pelaaja ja iso sininen sydän, mut eipä mulla yleensä lähteviä pelaajia vastaan mitään oo, niitä tulee ja menee. Tapaus Lescotissa aikoinaan sain mielipiteelläni aikaan valtaisan keskustelun tällä foorumilla ja edelleen oon samaa mieltä siitä pelaajasta ja ei siitä nyt sen enempää enää.
 6. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12

  Re: Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12 Joo ei jäänyt siirto-ikkunasta hirveän positiivista kuvaa mullekkaan. Arteta oli kai sit pakko myydä kun seura on rahaton, Becksiä en hirveästi kaipaamaan jääny, Yakubusta puhumattakaan. Uudet miehet täysin arvoituksia, mut toivottavasti sopeutuvat hyvin ja nopeasti valioliigaan ja tuottavat paljon iloa. Nimihirviö todellakin vaikutti hieman Duncanilta, toivottavasti maaleja tulee ulosajoja enemmän. Nyt täytyy Rodwellin ja Osmanin nostaa tasoa ja paljon, toki sama koskee lähes koko jengiä paria poikkeusta lukuunottamatta (Fellaini, Baines, Howard). Toivon todellakin et tammikuussa ois rahaa jengiä vahvistaa, mut kunhan nyt pysytään poissa putoamistaistosta niin sekin on kai ihan kiva....
 7. Everton FC kaudella 2011-12

  Re: Everton FC kaudella 2011-12 Blackburnin surkea viimeistely ja tuomarin aivopieru toi sit pisteet himaan. Voitto kuitenki tuli ja se on pääasia, muutenhan peli oli aika paskaa, Jagielkan esitykset rupee olee sen tasoisia et melkein sen vois sinne arsuun lähettää mut eipä siel kentällä juurikaan muutkaan loistaneet Bainesia ja Howardia lukuunottamatta. Toivottavasti voitto toi buustia ja itseluottamusta seuraaviin matseihin.
 8. Everton FC kaudella 2010-2011

  Torstainahan noi liput näyttäs tulevan yleiseen myyntiin ja eihän se lippujen varaaminen Evertonin sivujen kautta vaadi silloin kuin rekistöröitymisen sivustolle. Liput sit voi noitaa Goodisonin lippupisteestä, näin homma ainakin toimi viime kaudella.
 9. Everton FC kaudella 2010-2011

  Asennetta tänään oli, toisin kuin tiistaina. Arteta oli mun mielestä kentän paras, sen syötöistä piti kyllä tehdä enemmän kuin yks maali, no pääasia et voitettiin. Hibbo oli oikea pakkina kehällä, mut se ny tuskin ketään yllätti ja kun Neville loukkaantui niin lisää vastuuta lienee luvassa. En tiedä mitä Heitinga on tehny tai sanonu kun ei avaukseen mahdu, mut mun mielestä nyt kun äijiä on taas sivussa sen paikka siel olis.
 10. EVERTON FA-cup 2011

  Voisin lähtee väijymään kun viimekskin oli sen verran kivaa Chelsea pubissa:) Mut nyt lienee paikkana kuitenkin Academy?
 11. Everton FC kaudella 2010-2011

  Olipahan taas räpellystä Boltonin vieraana. Fellaini Evertonin paras vaikka harhasyöttöjä tuli aika paljon, voitti kuitenkin irtopalloja mutta taito ei riitä pelintekemiseen. Yrittää sentään ottaa vastuuta kun Artetaa ei kiinnosta. Nevillen edellinen onnistunut hyökkäyspään keskitys (menee omille) on vuodelta 2006 kun voitettiin Spurs vieraissa, onhan se niin masentavaa katsoa kun hyökätään ja pallo menee oikealle laidalle josta kapu saa sen joka kerta vastustajalle. Anichebe oli sit kentän paskin ja viel täysin ylivoimaisesti! Se et osaa suojata palloa ei merkitse sitä et on valioliigatason hyökkääjä kun muuhun ei taito riitä ja kosketukset palloon on luokkaa Kuqi. Osmanille riitti 5 minsaa osoittaa paskuutensa mut tällä kertaa sillä irtoaa vain kakkostila. Offtopikkina et kuka kannattaja asuu Hakaniemessä kun Innanenkin sitä lähetyksessä hehkutti, käsi ylös niin voidaan lähtee kaljalle.
 12. Everton FC kaudella 2010-2011

  Heitinga oli huono mut eipä siel kyl muutkaan puolustajat loistaneet, jos laskee himassa 3 maalia omiiin Blackpoolin tasoista jengiä vastaan niin on kyl syytä katsoa joka äijän peiliin. Peli oli kyl viihdearvoltaan loistava vaikka mulla usko meinas loppua 2-3 maaliin, mut onneks Sahalla oli eilen kaikki kohdallaan ja tykitti meidät voittoon.
 13. Everton FC kaudella 2010-2011

  Täällähän käy keskustelu kiihkeänä, hyvä juttu! Case Osmanniin sen verran et mun mielestä sen oikea paikka on keskikentän keskustassa jossa herra on joskus onnistunut saamaan jotain aikaan. Laidalla sillä tekee yhtä paljon kun Nevillellä kärjessä eli ei yhtään mitään. Se mikä selkeimmin erottaa Osmannin ja Bilyn on peliäly, toisella sitä on ja toisella ei. Ja tällä hetkellä Osmannin oikea paikka on vaihtopenkki. Ja Heitingasta oon kyl Sheedyn kans samaa mieltä, kaveri on tarpeeks vittumainen pelaaja ja vittuilu vastustajille on jotain sellaista mitä Evertonissa ei ole nähty kuningas Duncanin jälkeen. Viime päivien raportit seurasta kertoo kyl niin karuakieltä taloudesta et taitaa kesällä olla edessä suurikin puhdistus jos ei rahaa jostain löydy eli Heitinga ja Fellaini kai sieltä sit ekaks lähtee. Ja tänään on pakko tulla voitto muuten ollaan keskellä putoamistaistoa ja se on jotain sellaista mitä ei nyt jaksas jännittää. No usko on edelleen Moyesiin kova ja omistajaan sitä nyt ei oo ollu enää moneen vuoteen.
 14. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2010-2011

  Halleluja! Vapahtaja on saapunut... Kaupan päälle viel Sheriffi Kuqi kun se on vapaana, jookos?
 15. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2010-2011

  Mulla on vaan sellainen olo ettei sieltä ketään oo tulossa, kaikki rahat mitä on saatu on menny velkojen maksuun tai sit sinne Kenwrightin huvilan juokseviin kuluihin. Osmanniin luotetaan loppuunasti, tässä suhteeessa kauden loppu ei välttämättä hyvältä näytä. Jos ja kun Saha taas loukkaantuu niin meidän hyökkäys rosterilla ei perkele haasteta edes championshipin porukoita. Jossain on huhuiltu Tuncayta Stokesta ja nykyistä rosteriahan sekin jo vahvistas mut luulen et siirto kariutuu palkkapyyntöön. No lauantaina voitto niin kaikki on taas hetken hyvin.
×