Jump to content

Pipo

Members
 • Content count

  32
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Pipo


 1. Samaa mieltä. Voitto tuli kiitos siitä mutta PL titteli voidaan kyllä jo unohtaa jos ei jotain ihmeellistä tapahdu. Keskikenttä huutaa pelintekijää. Ox ihan väärässä paikassa ja Gini taas umpisurkea. Mutta onneksi vielä ei ole mitään menetetty mutta jos joku kärkikolmikosta loukkaantuu niin sitten se on hyvää yötä..


 2. Kovin on hiljaista siirtomarkkinoilla Poolin osalta. Näyttääkin siltä ettei ainakaan mitään isomman profiilin hankintaa ole tulossa.

  Hyvä asia tietysti on että kukaan isommista kaloista ei ole lähtökuopissakaan. Varmastikin Iso Kannu toi lisää uskoa sekä pelaajille että myös meille kannattajille että menestystä saattaa olla jatkossakin luvassa.


 3. No tässä me ollaan aika pitkälti samaa mieltä.

  Keitaan mulla ei ole vieläkään kovin vahvaa uskoa vaikka paransikin loppukaudesta selvästi. Oxilta taas odotan todellista läpimurtoa ja kovaa suorittamista läpi kauden. Ehkäpä näkisin kuitenkin vielä jonkun herran sinne taitoosastolle vielä lisäksi. Työhevoset takaa tietyn kovan ja tasaisen suorittamisen läpi kauden mutta on pelejä joissa  auttaisi kovasti jos keskikentältä löytyisi ripaus magiikkaa ja ehkäpä joku todellinen pelote vapareissa voisi olla se puuttuva palanen.

  Origille ollaan kuulemma tekemässä uutta sopparia mutta vaikka hyvin on pelannutkin viime peleissä ei minusta kuitenkaan ole riittävän hyvä tuuraaja kärkikolmikolle. Mutta kuka huippukaveri suostuu olemaan pääasiassa tuuraajana onkin jo vaikeampi yhtälö..


 4. Ehkä ontuu ehkä ei. Mielipiteitähän nämä aina on mutta tietysti omani on oikea ;) ja mielipiteitähän tämä palsta minusta kaipaa. Poolin keskikentällä on ihan hyviä työhevosia mutta ei kyllä yhtään De Jongia parempaa pelaajaa. Fabinhosta on kyllä tulossa omassa roolissaan todella hyvä jos kehitys vaan jatkuu.

   


 5. Kannattamiseen kuuluu myös kritiikki eikä vain sinisilmäinen tsemppaus ja sokea hyväksyntä kaikelle mitä seurassa tapahtuu.

  Lähtökohtaisesti voi olettaa että 100 miljoonalla saa huippukaverin mutta on tietysti selvää ettei se takaa onnistumista uudessa seurassa. On myös täysin selvää että Pogba ja Coutinho ovat olleet pettymyksiä uusissa seuroissaan.

  Noista Poolin pelaajista Van Dijk oli tullessaan jo valmis pelimies ja ykköskoria, Salah ja Mane eivät sitä vielä tullessaan olleet mutta kaikeksi onneksi ovat Poolissa kehittyneet selvästi ja vaihtaneet koria ylemmäs. VVD on jopa niin hyvä että on tällä hetkellä heti Messin jälkeen maailman paras.

  Tällä hetkellä vapaiden markkinoiden ykköskorin kavereita on esim. Hazard, De Jong ja De Ligt. Ei noiden kavereiden yhteydessä pahemmin spekuloida Pooliin siirtymisellä vaan ovat näillä näkymin menossa seuroihin joissa uskovat todennäköisimmin menestystä saavutettavan. Pool ei siis ole heille vaihtoehto siitäkään huolimatta että Madrid on syvässä ahdingossa ja Pool, niin kuin hyvin muistamme, löi Barcan.


 6. Suurseuroissa yksikin pokaaliton kausi on katastrofi. Jos sellaiseksi halutaan vaatimustaso ei voi olla yhtään vähempää.

  Sellaiset pelaajat jotka ovat jo voittaneet isoja juttuja niin voivat sen jälkeen jo painottaa muitakin asioita seuran valinnassa kuin pelkkää menestystä mutta Poolissa ei sellaisia oikein tahdo löytyä. 

  Ei minuakaan Mourinhon tyyli ilahduta mutta tulosta se aikoinaan toi ja aika harva pokaaleihin kyllästyy.


 7. No Coutinhollekin on tulossa jo toinen La Ligan mestaruus joten ei tuo ihan huonosti ole mennyt vaikka henkiökohtaisesti kausi ei olekaan mennyt ihan nappiin.

  Poolin ongelma siirtomarkkinoilla on uskottavuuden puute. Kun kuumimmat nimet siirtomarkkinoilla etsii uutta seuraa niin ei siellä Pool ole heille mikään ensimmäinen vaihtoehto. Kannut toisivat tarvittavan uskottavuuden ja ehkäpä siten mahdollisuuden uuden dynastian rakentamiseen.


 8. Ei niin...mutta kuinka monta kertaa yhden pelaajan kohdalle sattuu tilaisuus oikeasti voittaa jotain ja kuinka kauan pelaaja on valmis odottelemaan menestystä yhdessä seurassa.  Sanoisin että mitä parempi pelaaja on kyseessä sen herkemmin se vaihtaa maisemaa ja jos katsoo Poolin menestystä viime vuosilta niin aika helposti voisi tehdä sen johtopäätöksen että seurauskollisuus ei valttämättä kovinkaan palkitsevaa ole ollut.

  Otetaan vaikka Sterling, varmasti näki ettei Poolissa tule pyttyjä ja halusi kehittyä ja menestyä ja kuinka kävikään..


 9. Kyllä se niin on että pelaajille tittelit on kaikki kaikessa. Kukaan ei halua vastata siihen kysymykseen että mitäpä voitit urasi aikana että enpä nyt yhtään mitään mutta kivaa oli oltiin monesti kakkonen... Milnerkin oli jossain haatattelussa todennut että heidän on pakko voittaa jotain, muuten perhaat pelaajat lähtevät.

  Cityä vastaan on tietysti vaikea taistella kun voivat ostaa ihan kenet haluavat ja Pepin joukkueeseen myös halutaan tulla koska uskotaan siihen että menestys seuraa menestystä. Tähän tilanteeseen Poolin on liki mahdotonta päästä mutta 3 viikon päästä siihen voidaan ottaa ensimmäinen askel... tai sitten Poolista tulee uusi Tottenham..


 10. Hippohiihdoissa pelkkä  osallistuminen riittää. Ammattilaisfutiksessa vain tittelit merkitsee. Kannu kotiin kolmen viikon päästä niin kausi ollut menestys, jos ei niin katastrofi. Näin se vaan menee.

  Poolin pelimerkit ja rosterin leveys tuskin tulee riittämään Cityn haastamiseen enää jatkossa Liigan kuninkuudesta joten fokus pitää siirtää cupeihin ja Mestareiden liigaan  aina kun sinne selvitään. Kloppolle vuosi aikaa voittaa jotain ja sitten seuraava äijä sisään jos tulosta ei ole siihen mennessä tullut.


 11. Samat mietteet täälläkin. Ajax olisi ollut mieluisampi vastustaja.

  Spurs on kova mutta taso ailahtelee paljon. Hyvänä päivänä kaataa kaikki mutta huonona tulee kuonoon keltä vaan. Minun papereissa 50-50 peli. Kloppon tilastot finaaleissa kieltämättä hieman huolestuttaa.


 12. Kyllä se nyt vaan on niin että UCL on ohi tältä kaudelta. Hyvä esitys mutta ilman maaleja ei voi voittaa.

  Ja pahoin pelkään että tämä tappio syö joukkueen energiaa niin paljon että Newcastlea vastaan ei oteta täyttä pottia ja sitä myöten liigakin on myös ohi.


 13. Niinhän ne 99 prosenttisesti on. Paljon tietysti riippuu siitä ketä tulee ensi kesänä ja voidaanko oikeasti taistella pokaaleista. Mutta pieni hätä lienee seurallakin kun ovat kuulemma palkkaa nostamassa omaaloitteisesti.

  Toisaalta huhuistahan Suarezin ja Coutinhonkin lähtö alkoi...


 14. Uskon että pelaajat ottaisivat riemuiten edes Liigacupin voiton vaikka kämäinen onkin. Suurimmalla osalla ei taida olla yhtään mitään palkintokaapissa.

  Kyse onkin enemmän tulevaisuudesta, uskotaanko Kloppiin vielä vai onko kaikki mitä on annettavissa jo saatu ? Pystyykö Klopp näkemään puutteet rosterissa ja paikkaamaan ne. Antaisin ehkä vielä ensi kauden aikaa ja sitten kiitos ja näkemiin jos ei edes jotain täytettä kaappiin tule.


 15. Kloppon ansioita ei voi kiistää, se on totta ja asia on juuri niin kuin kirjoitit.

  Hän on nostanut Poolin siihen missä nyt ollaan mutta oma fiilis on että katto on nyt tässä juurikin noiden Kloppon puutteiden takia mitä Jarviskin mainitsee. Ei tällä rosterilla vain voi pärjätä enää yhtään paremmin. Rosteria kun katsoo niin kakkospaikkakin on jo yli odotusten.


 16. Se on totta. Ja kun huomaa ettei Poolissa tule pyttyjä niin kyllä se myös nopsaan lähteekin.

  Mielenkiintoinen kysymys on että jos tänäkään vuonna ei pyttyä tule uskooko seurajohto että voidaanko Kloppin johdolla oikeasti voittaa mitään...? Itselläni usko hiipuu. Kiva kaveri mutta ilmeisen kyvytön näkemään joukkueen heikkouksia ja paikkaamaan niitä. En usko että rahasta se on kiinni.. mutta näkeekö huippupelaajat Kloppin ns. voittavana mangerina kun pääasiassa plakkarissa on vain finaalitappioita...?

×