Jump to content

Pipo

Members
 • Viestit

  14
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Pipo kaikki viestit

 1. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Mitähän sieniä Kloppo mahtaa olla syönyt kun on jutellut ettei ensi kesänä tulisi välttämättä lainkaan uusia vahvistuksia..? Toivottavasti on pelkkää jorinaa eikä näin ei kuitenkaan käy..
 2. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Niinhän ne 99 prosenttisesti on. Paljon tietysti riippuu siitä ketä tulee ensi kesänä ja voidaanko oikeasti taistella pokaaleista. Mutta pieni hätä lienee seurallakin kun ovat kuulemma palkkaa nostamassa omaaloitteisesti. Toisaalta huhuistahan Suarezin ja Coutinhonkin lähtö alkoi...
 3. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  http://global.espn.com/football/blog/transfer-talk/79/post/3795862/transfer-talk-liverpools-van-dijk-set-for-raise-to-thwart-real-madrid VVD huhut alkavat. No en usko että Madridiin lähtisi, ainakaan vielä, kun joukkue on selkeästi laskusuunnassa.
 4. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Uskon että pelaajat ottaisivat riemuiten edes Liigacupin voiton vaikka kämäinen onkin. Suurimmalla osalla ei taida olla yhtään mitään palkintokaapissa. Kyse onkin enemmän tulevaisuudesta, uskotaanko Kloppiin vielä vai onko kaikki mitä on annettavissa jo saatu ? Pystyykö Klopp näkemään puutteet rosterissa ja paikkaamaan ne. Antaisin ehkä vielä ensi kauden aikaa ja sitten kiitos ja näkemiin jos ei edes jotain täytettä kaappiin tule.
 5. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Kloppon ansioita ei voi kiistää, se on totta ja asia on juuri niin kuin kirjoitit. Hän on nostanut Poolin siihen missä nyt ollaan mutta oma fiilis on että katto on nyt tässä juurikin noiden Kloppon puutteiden takia mitä Jarviskin mainitsee. Ei tällä rosterilla vain voi pärjätä enää yhtään paremmin. Rosteria kun katsoo niin kakkospaikkakin on jo yli odotusten.
 6. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Se on totta. Ja kun huomaa ettei Poolissa tule pyttyjä niin kyllä se myös nopsaan lähteekin. Mielenkiintoinen kysymys on että jos tänäkään vuonna ei pyttyä tule uskooko seurajohto että voidaanko Kloppin johdolla oikeasti voittaa mitään...? Itselläni usko hiipuu. Kiva kaveri mutta ilmeisen kyvytön näkemään joukkueen heikkouksia ja paikkaamaan niitä. En usko että rahasta se on kiinni.. mutta näkeekö huippupelaajat Kloppin ns. voittavana mangerina kun pääasiassa plakkarissa on vain finaalitappioita...?
 7. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Ei mitään hätää. Kakkospaikka ei ole uhattuna.
 8. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Näkisin että sijat 2-4 on edelleen ihan mahdollisia jos joukkue oikein kovasti venyy viimeisissä peleissä eikä tule pahoja loukkaantumisia.
 9. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Pelihän ei koko kautena ole varsinaisesti häikäissyt mutta jollain ihmeen konstilla pisteitä on raavittu kasaan hyvällä tahdilla. Kyllähän rosterin kapeus Kloppon piikkiin menee. Jotenkin on sellainen kuva että haluaa olla "hyvä jätkä" pelaajille eikä välttämättä edes halua todellista kilpailutilannetta pelipaikoista ja nyt siitä maksetaan hintaa. Jos vaikka Cityn rosteriin verrataan niin kuinkahan moni Poolin pelaaja mahtuisi siellä aloitukseen..Salah ja VVD, ehkä Alisson, tuskin muut, joten siihen nähden kärkipaikka edes tässä vaiheessa on 120 % onnistuminen jossa ehkä myös tietyt tuomareiden ratkaisut ovat auttaneet. Kahdessa viime pelissä ollut kuitenkin sellainen tunne että muut porukat on löytäneet lääkkeet Poolin peliin koska edes kunnon paikkoja ei saada enää luotua...ja tosiaan Firmino eilen..ihan luokaton esitys mutta kenet laitat tilalle kun ketään ei ole.
 10. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Niin se vaan piste pisteeltä pokaali karkaa...mitään muuta hyvää en keksi kuin että Keita ainakin uskalsi jo yrittää pelin tekemistä.
 11. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Ihmettelen ettei Kloppo halunnut hankkia ketään tammikuussa. VVD tarvisi rinnalleen huipputopparin.. tähän vielä kun joku hyökkäystriosta lähtee sairastuvalle niin saattaapi olla että palkintokaappi ei pahemmin täyty.
 12. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Keitan tilanne kyllä huolestuttaa. Miehestä on hyvää vauhtia tulossa paha floppi. Toki aikaa on vielä petrata mutta mikään ei oikein viittaa siihen että omaisi riittävän potentiaalin huomattavaan tason nostoon. En varmastikaan ole ainoa joka odotti mieheltä ihan erin tason otteita kun mitä on kentällä nähty.
 13. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Minäkin uskon että Pool tulee pelaamaan ihan hyvän kauden mutta valitettavasti tuo ihan hyvä tarkoittaa sitä että yhtään pyttyä ei tule vieläkään. Ykkösrosteri pystyy parhaimmillaan haastamaan lähes kenet tahansa mutta syvyys ei vaan tule riittämään. Samat kaksi palaa kuin Roverkin mainitsee uupuu ja eipä noille laitapakeillekaan oikein ole mitat täyttäviä haastajia. Gomezia en oikein näe minkään paikan korvaajana, miehen sijoittuminen on usein puutteellista ja sitä taitoa on vaikea kenellekään opettaa. City jatkaa dominanssia, Pool sijoilla 2-5.
 14. Liverpool FC - Kausi 2017/18

  Tämä on kyllä paha enne. Kauanko meni Coutinhon uudesta sopparista Barcelona siirtoon..
×