Jump to content

Pipo

Members
 • Content count

  32
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Pipo

 1. Liverpool FC kausi 2019/20

  Pakko antaa credittiä Poolille. Vaikea viikko selvitetty kunnialla läpi. Pelissä vielä paljonkin petrattavaa mutta 3 voittoa on hyvä suoritus.
 2. Liverpool FC kausi 2019/20

  Samaa mieltä. Voitto tuli kiitos siitä mutta PL titteli voidaan kyllä jo unohtaa jos ei jotain ihmeellistä tapahdu. Keskikenttä huutaa pelintekijää. Ox ihan väärässä paikassa ja Gini taas umpisurkea. Mutta onneksi vielä ei ole mitään menetetty mutta jos joku kärkikolmikosta loukkaantuu niin sitten se on hyvää yötä..
 3. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Kovin on hiljaista siirtomarkkinoilla Poolin osalta. Näyttääkin siltä ettei ainakaan mitään isomman profiilin hankintaa ole tulossa. Hyvä asia tietysti on että kukaan isommista kaloista ei ole lähtökuopissakaan. Varmastikin Iso Kannu toi lisää uskoa sekä pelaajille että myös meille kannattajille että menestystä saattaa olla jatkossakin luvassa.
 4. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Winning ugly. Sitähän se oli. Mutta ihan sama. Kannu tuli !!
 5. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  No tässä me ollaan aika pitkälti samaa mieltä. Keitaan mulla ei ole vieläkään kovin vahvaa uskoa vaikka paransikin loppukaudesta selvästi. Oxilta taas odotan todellista läpimurtoa ja kovaa suorittamista läpi kauden. Ehkäpä näkisin kuitenkin vielä jonkun herran sinne taitoosastolle vielä lisäksi. Työhevoset takaa tietyn kovan ja tasaisen suorittamisen läpi kauden mutta on pelejä joissa auttaisi kovasti jos keskikentältä löytyisi ripaus magiikkaa ja ehkäpä joku todellinen pelote vapareissa voisi olla se puuttuva palanen. Origille ollaan kuulemma tekemässä uutta sopparia mutta vaikka hyvin on pelannutkin viime peleissä ei minusta kuitenkaan ole riittävän hyvä tuuraaja kärkikolmikolle. Mutta kuka huippukaveri suostuu olemaan pääasiassa tuuraajana onkin jo vaikeampi yhtälö..
 6. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Ehkä ontuu ehkä ei. Mielipiteitähän nämä aina on mutta tietysti omani on oikea ja mielipiteitähän tämä palsta minusta kaipaa. Poolin keskikentällä on ihan hyviä työhevosia mutta ei kyllä yhtään De Jongia parempaa pelaajaa. Fabinhosta on kyllä tulossa omassa roolissaan todella hyvä jos kehitys vaan jatkuu.
 7. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Kannattamiseen kuuluu myös kritiikki eikä vain sinisilmäinen tsemppaus ja sokea hyväksyntä kaikelle mitä seurassa tapahtuu. Lähtökohtaisesti voi olettaa että 100 miljoonalla saa huippukaverin mutta on tietysti selvää ettei se takaa onnistumista uudessa seurassa. On myös täysin selvää että Pogba ja Coutinho ovat olleet pettymyksiä uusissa seuroissaan. Noista Poolin pelaajista Van Dijk oli tullessaan jo valmis pelimies ja ykköskoria, Salah ja Mane eivät sitä vielä tullessaan olleet mutta kaikeksi onneksi ovat Poolissa kehittyneet selvästi ja vaihtaneet koria ylemmäs. VVD on jopa niin hyvä että on tällä hetkellä heti Messin jälkeen maailman paras. Tällä hetkellä vapaiden markkinoiden ykköskorin kavereita on esim. Hazard, De Jong ja De Ligt. Ei noiden kavereiden yhteydessä pahemmin spekuloida Pooliin siirtymisellä vaan ovat näillä näkymin menossa seuroihin joissa uskovat todennäköisimmin menestystä saavutettavan. Pool ei siis ole heille vaihtoehto siitäkään huolimatta että Madrid on syvässä ahdingossa ja Pool, niin kuin hyvin muistamme, löi Barcan.
 8. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Kakkoskorin kavereita kyllä saadaan / joudutaan ottamaan että edes vähän leveyttä olisi rosterissa. Ykköskorin kaverit ei oikein tule rahallakaan ja se tuskin johtuu ihan pelkästään Liverpoolin huonoista ilmoista.
 9. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Suurseuroissa yksikin pokaaliton kausi on katastrofi. Jos sellaiseksi halutaan vaatimustaso ei voi olla yhtään vähempää. Sellaiset pelaajat jotka ovat jo voittaneet isoja juttuja niin voivat sen jälkeen jo painottaa muitakin asioita seuran valinnassa kuin pelkkää menestystä mutta Poolissa ei sellaisia oikein tahdo löytyä. Ei minuakaan Mourinhon tyyli ilahduta mutta tulosta se aikoinaan toi ja aika harva pokaaleihin kyllästyy.
 10. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  No Coutinhollekin on tulossa jo toinen La Ligan mestaruus joten ei tuo ihan huonosti ole mennyt vaikka henkiökohtaisesti kausi ei olekaan mennyt ihan nappiin. Poolin ongelma siirtomarkkinoilla on uskottavuuden puute. Kun kuumimmat nimet siirtomarkkinoilla etsii uutta seuraa niin ei siellä Pool ole heille mikään ensimmäinen vaihtoehto. Kannut toisivat tarvittavan uskottavuuden ja ehkäpä siten mahdollisuuden uuden dynastian rakentamiseen.
 11. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Ei niin...mutta kuinka monta kertaa yhden pelaajan kohdalle sattuu tilaisuus oikeasti voittaa jotain ja kuinka kauan pelaaja on valmis odottelemaan menestystä yhdessä seurassa. Sanoisin että mitä parempi pelaaja on kyseessä sen herkemmin se vaihtaa maisemaa ja jos katsoo Poolin menestystä viime vuosilta niin aika helposti voisi tehdä sen johtopäätöksen että seurauskollisuus ei valttämättä kovinkaan palkitsevaa ole ollut. Otetaan vaikka Sterling, varmasti näki ettei Poolissa tule pyttyjä ja halusi kehittyä ja menestyä ja kuinka kävikään..
 12. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Kyllä se niin on että pelaajille tittelit on kaikki kaikessa. Kukaan ei halua vastata siihen kysymykseen että mitäpä voitit urasi aikana että enpä nyt yhtään mitään mutta kivaa oli oltiin monesti kakkonen... Milnerkin oli jossain haatattelussa todennut että heidän on pakko voittaa jotain, muuten perhaat pelaajat lähtevät. Cityä vastaan on tietysti vaikea taistella kun voivat ostaa ihan kenet haluavat ja Pepin joukkueeseen myös halutaan tulla koska uskotaan siihen että menestys seuraa menestystä. Tähän tilanteeseen Poolin on liki mahdotonta päästä mutta 3 viikon päästä siihen voidaan ottaa ensimmäinen askel... tai sitten Poolista tulee uusi Tottenham..
 13. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Hippohiihdoissa pelkkä osallistuminen riittää. Ammattilaisfutiksessa vain tittelit merkitsee. Kannu kotiin kolmen viikon päästä niin kausi ollut menestys, jos ei niin katastrofi. Näin se vaan menee. Poolin pelimerkit ja rosterin leveys tuskin tulee riittämään Cityn haastamiseen enää jatkossa Liigan kuninkuudesta joten fokus pitää siirtää cupeihin ja Mestareiden liigaan aina kun sinne selvitään. Kloppolle vuosi aikaa voittaa jotain ja sitten seuraava äijä sisään jos tulosta ei ole siihen mennessä tullut.
 14. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Samat mietteet täälläkin. Ajax olisi ollut mieluisampi vastustaja. Spurs on kova mutta taso ailahtelee paljon. Hyvänä päivänä kaataa kaikki mutta huonona tulee kuonoon keltä vaan. Minun papereissa 50-50 peli. Kloppon tilastot finaaleissa kieltämättä hieman huolestuttaa.
 15. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Ei tämmöistä tapahdu, eihän ?.?..?. Huh huh.
 16. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Kyllä se nyt vaan on niin että UCL on ohi tältä kaudelta. Hyvä esitys mutta ilman maaleja ei voi voittaa. Ja pahoin pelkään että tämä tappio syö joukkueen energiaa niin paljon että Newcastlea vastaan ei oteta täyttä pottia ja sitä myöten liigakin on myös ohi.
 17. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  https://www.marca.com/en/football/real-madrid/2019/03/25/5c9813eb468aebb7108b456a.html Pahoin pelkään että tämä siirto saattaa jopa käydä toteen mutta otetaan kuitenkin toistaiseksi vielä huhuna.
 18. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Kyllä Keita saa mennä ja jos noin "pienellä" tappiolla menee niin matkaan vaan. Sittten joku todellinen vahvistus tilalle, kiitos.
 19. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Mitähän sieniä Kloppo mahtaa olla syönyt kun on jutellut ettei ensi kesänä tulisi välttämättä lainkaan uusia vahvistuksia..? Toivottavasti on pelkkää jorinaa eikä näin ei kuitenkaan käy..
 20. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  Niinhän ne 99 prosenttisesti on. Paljon tietysti riippuu siitä ketä tulee ensi kesänä ja voidaanko oikeasti taistella pokaaleista. Mutta pieni hätä lienee seurallakin kun ovat kuulemma palkkaa nostamassa omaaloitteisesti. Toisaalta huhuistahan Suarezin ja Coutinhonkin lähtö alkoi...
 21. Liverpoolin siirtospekulaatiot

  http://global.espn.com/football/blog/transfer-talk/79/post/3795862/transfer-talk-liverpools-van-dijk-set-for-raise-to-thwart-real-madrid VVD huhut alkavat. No en usko että Madridiin lähtisi, ainakaan vielä, kun joukkue on selkeästi laskusuunnassa.
 22. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Uskon että pelaajat ottaisivat riemuiten edes Liigacupin voiton vaikka kämäinen onkin. Suurimmalla osalla ei taida olla yhtään mitään palkintokaapissa. Kyse onkin enemmän tulevaisuudesta, uskotaanko Kloppiin vielä vai onko kaikki mitä on annettavissa jo saatu ? Pystyykö Klopp näkemään puutteet rosterissa ja paikkaamaan ne. Antaisin ehkä vielä ensi kauden aikaa ja sitten kiitos ja näkemiin jos ei edes jotain täytettä kaappiin tule.
 23. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Kloppon ansioita ei voi kiistää, se on totta ja asia on juuri niin kuin kirjoitit. Hän on nostanut Poolin siihen missä nyt ollaan mutta oma fiilis on että katto on nyt tässä juurikin noiden Kloppon puutteiden takia mitä Jarviskin mainitsee. Ei tällä rosterilla vain voi pärjätä enää yhtään paremmin. Rosteria kun katsoo niin kakkospaikkakin on jo yli odotusten.
 24. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Se on totta. Ja kun huomaa ettei Poolissa tule pyttyjä niin kyllä se myös nopsaan lähteekin. Mielenkiintoinen kysymys on että jos tänäkään vuonna ei pyttyä tule uskooko seurajohto että voidaanko Kloppin johdolla oikeasti voittaa mitään...? Itselläni usko hiipuu. Kiva kaveri mutta ilmeisen kyvytön näkemään joukkueen heikkouksia ja paikkaamaan niitä. En usko että rahasta se on kiinni.. mutta näkeekö huippupelaajat Kloppin ns. voittavana mangerina kun pääasiassa plakkarissa on vain finaalitappioita...?
 25. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Ei mitään hätää. Kakkospaikka ei ole uhattuna.
×