Jump to content

Casma

Members
 • Content count

  3,257
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Casma

 1. Ihan tuloksien valossa. Pelivuosien ja myös sen kautta maalimäärien perusteella. Eli tutkapareja etsitään, esimerkkeinä, A.Cole ja D.Yorke, tai Del Piero ja Trezequet. Tuleeko mieleen?
 2. Petri Pasanen

  Mielenkiintoinen uutinen, en tiedä kuinka totta tämä on. Mutta, jos siirto tapahtuisi, toivoisi enemmän peliaikaa kuin Bremenissä. Se auttaisi maajoukkuetta...
 3. YNWA+ muuta...

  Tämä pomppasi esille jostain... http://www.liverpoolfc.nu/misc/tattoo/?all
 4. Juventus 2012-2013

  Llorente ja Giovinco näyttäis aika hauskalta rinnakkain.
 5. Ciao tutti!

  Missä miehiä?
 6. Juventus 2011-12

  Re: Juventus 2011-12 Tässä siirtoikkuna. Voi olla että joku puuttuu. Hankinnat; Andrea Pirlo Reto Ziegler Michele Pazienza Stephan Lichtsteiner Arturo Vidal Eljero Elia Marcelo Estigarribia Emanuele Giaccherini Mirko Vu?ini? Alessandro Matri Fabio Quagliarella Marco Motta Simone Pepe Albin Ekdal-> puoliomistus. + pari junnua. Zoran Josipovic, Prince-Désir Gouano, Yussif Raman Chibsah. Ja Sone Aluko kai koeajalla. Lainalle; Manuel Giandonato, Cristian Pasquato, Felipe Melo, Jorge Martínez, Iago Falqué Silva, Carlo Pinsoglio, Timothy Nocchi, Marco Costantino, Raffaele Alcibiade, Andrea Pisani, Ayub Daud, ja Ciro Immobile. Filippo Boniperti ja Carlo Ilari Ascoliin lainalle myös.
 7. Inter kaudella 2011/12

  Re: Inter kaudella 2011/12 Taitaa tarvita rahaa Tevezin ostoon...
 8. Juventus 2011-12

  Re: Juventus 2011-12 Sorry, esittänyt erinomaisia otteita harjoituspeleissä, joten ei ole lähdössä minnekään edes 30 miljoonalla. Ja tuskin Nania kiinnostaa siirtyä Unitedista Serie A:n herkkusienipaikoista kamppailevaan joukkueeseen, kaikella kunnioituksella. Vaikuttaa aika varmalta aviisilta, jos Afellayn nimikin on mukaan heitetty Joo, huhuja. Nani jää mielellään istumaan penkille, ja viimevuoteen verrattuna myös A.Young tullut kilpailemaan peliajasta.
 9. Tuleeko lähtö? Ei mitään hajua, kuka siellä pelaa samaa tonttia? Isoin kysymys; Tuleeko peliaikaa?
 10. Eli nyt löytyy jo spekulaatioita ensikauden peliasuista. Tiedä sitten ovatko ollenkaan sinnepäin, mutta tässä toiselta voorumilta: Mitä mieltä? Kelpaisi meikäläiselle... Tähti takaisin näyttää hienolta...
 11. Pelipaita keskustelut

  Re: Pelipaita keskustelut Joo, saa nähdä minkä vastaanoton padre saa vatikaanissa. Toi oli muuten skysportsin mainoskuvauksista..
 12. Inter kaudella 2011/12

  Re: Inter kaudella 2011/12 Mistä näitä paukapäitä ilmestyy? Kannattaisi olla vähän hiljempaa, kuten huomaat usealla keskustelufoorumilla. interistit häpeävät, ja syytä onkin! perché noi siamo onesti! La Repubblica -lehti: Lainaus Certo da oggi rimarremo tutti col dubbio se la grande Inter dei cinque scudetti (anzi diciamo pure quattro va….), una Champions League e un Mondiale per Club sarebbe stata veramente tale se invece di dribblarla avesse davvero dovuto affrontare la scure delle sentenze sportive. Suomennettu by; Lambrusco e popcorn Totta kai tästä päivästä lähtien meille kaikille jää epäilys siitä, olisiko suuri viiden scudetton inter (tai sanotaanpa neljän. ..), yhden Champions Leaguen ja yhden seurajoukkueiden maailmanmestaruuden voittaja, ollut tosiaan sellainen, jos se olisi urheiluoikeuden harhauttelun sijaan joutunut todella kohtaamaan oikeuden tuomiokirveen.
 13. Perjantai jatkossa täällä!

  Re: Perjantai jatkossa täällä! Vaimo:"Aita on rikki, viitsitkö korjata?" Mies:-Vittu mä mikään timpuri ole! Seuraavana päivänä vaimo: "Pesukone ei toimi, viitsitkö katsoa?" Mies: -Vittu mä mikään sähkömies ole! Seuraavana päivänä aita oli korjattu, pesukone toimi. "Kuka ne korjasi?" -Naapurin Jarmo. Mies: "Paljonko tahtoi?" -Ei mitään! Sanoi anna pullaa tai pillua! Mies:"Sä sitten teit pullaa?" Vaimo:"Vittu mä mikään leipuri ole"
 14. Pelipaita keskustelut

  Re: Pelipaita keskustelut http://store.nike.com/it/it_it/?cp=EUNS ... pid-407111
 15. Perparim Hetemaj

  Re: Perparim Hetemaj Olisit nyt oikeasti jaksanut edes muutaman viimeisimmän viestin lukea... Ettei nyt menisi OT:eeksi niin kerrotaan nyt samalla että Perparim Hetamaj siirtyi Chievo Veronaan. Aa, olisi pitänyt näköjään. Mutta jos kommentit ovat tätä luokkaa: Niin, ei ehkä jaksa lukea. Kevin Constant myytiin tänään, eli tehtävä helpottui hieman...
 16. Perparim Hetemaj

  Re: Perparim Hetemaj Perpa siirtyi odotetusti Chievoon. http://www.chievoverona.tv/it/news/dal- ... im-hetemaj
 17. Pelipaita keskustelut

  Re: Pelipaita keskustelut Vieraspaita on se pinkki, missä iso tähti etupuolella.
 18. Juventukseen liitetyt pelaajat

  Re: Juventukseen liitetyt pelaajat Vidal taitaa olla liian hyökkäävä Pirlon vierelle.
 19. Veikkausliiga 2011

  Re: Veikkausliiga 2011 Tai Pukin dominointia. Juu tämä katsojamäärä meni jotenkin ohi, veikkailinkin että yli 7000 paikalla. Hyvä juttu. Klubin kausareita saa loppukaudenks muuten 4kybällä, eli nyt viimeistään kaikki hereillä! Soneralle kaikki...
 20. Juventus 2011-12

  Ihan törkeää ylihintaa. Motta 5M. Siis midä vidduu? Oli ihan yössä viimekauden. Vaihdettiin varmaan viidesti pois ennen toista puoliaikaa. Pepe, kohtalainen. Toisin kallis vaihtomies. Q, mitä jos käy Andradet. Olisin vaatinut toista vuotta lainaa. Onko polvi varmasti kunnossa? Matri, Jos Pepe ja Motta ovat tosiaan lähdössä, ja voitolla. Sitten Marotta on tehnyt hyvää työtä. Venäjän läppä: Pepestä tarjottu yli 10M? Ei tiedä voiko uskoa.
 21. Perjantai jatkossa täällä!

  TURKULAINEN VANKIKARKURI Miäs karkas vankilast, misä hää ol lusinu viisitoistvuat. Hää murtautus yhten talo ja haki siält raha ja asei, mut löys vaa aviopari nukkumas. Hää kisko miähen sänkyst ja sito hänet tuali. Sit hää sito naise sänkky, suutel hänt kaula ja men vessa. Vankikarkuri olles vessas miäs sano vaimolles:"Toi miäs o karannu vankilast! Hää ei varma ol nähny naist pitkä aikka.Mää huamasin ku hää suutel sua kaula. Jos hää halu seksi, älä vastustel. Älä eres ajattel asja, vaa an häne tehrä mitä hää haluu. Miäs o varmaste vaaralline. Jos hää suuttu, hää voi tappaa meijä molemma. Ol reipas kultaseni! Mää rakasta sua. Vaimo vastas: "Ei hää suudellu mua kaula. Hää kertos olevas homo ja kysy, onko meil vaseliini. Mää sanosi, et sitä o vessas. Ol reipas kultaseni! Määki rakasta sua!"
 22. Juventus 2011-12

  http://www.football-italia.net/jun10i.html Ja vaikka toi tulee, luulisi Beckin tulevan myös. Lich+Beck. grygera+motta helvettiin.
 23. Juventus 2010-11

  Kohta alkaa olemaan aika myös seuraavan kauden lätinöihin. Joten avataan tämä varovaisesti. Lisätään kun tiedetään pelataanko euroopassa ollenkaan... Juventus in New York.
 24. Juventus 2010-11

  Kyllä. Meloa kannattaisi koittaa peluuttaa Chiellinin vieressä topparina, saatais rautanen kaksikko keskelle.
 25. Juventus 2010-11

  Tuohon valmentajaan vielä. Juventus on ennen yrittänyt tehnyt mestarivalmentajat, eikä ostanut valmista. Toki poikkeuksia löytyy monia myös. Lippi vei Napolin Uefacuppiin, sitten Juventukseen, loppu historiaa. Ancelotti kävi yrittämässä samaa ennen milania, pari kakkos-sijaa, ja sitten milaniin voittamaan kun ei Juvessa natsannu, jne. Eli nyt vaan peukut pystyssä että Capitano aloittaa uuden aikakauden, menestyksekkään. Del Piero: "Bentornato Antonio, benvenuto mister Conte" Edelliset kaudet laittaa vaan pelkäämään pahinta. Toivotaan että Agnelli/ uusi stadioni/ Conte, palauttaa Juven taas pelottavaksi vastustajaksi... Forza Juventus!
×