Jump to content

The Peoples Club

Members
 • Content count

  173
 • Joined

 • Last visited

About The Peoples Club

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 12/23/1974

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Helsinki
 1. Everton FC kaudella 2009-10

  Eka jakso Spurssia vastaan oli todella surkeaa, mutta kun Jags tuli puolustukseen ja Heitinga nousi keskikentän pohjalle, niin peli oli Evertonin hallussa ja vain huono viimeistely esti pisteiden tulon. Jag oli todella hyvä tultuaan vaihdosta peliin. Katkoi tosi hyvin palloja. Jatkossa Distin saa tyytyä katselemaan pelejä penkiltä. Billyn otteet heilahtelee todella paljon, joten en ihmettel miehen penkittämistä. Anin peluutusta voi kyllä ihmetellä. Nyt kun ei ole enään mitään panoksia loppukaudesta, niin voisi antaa näille nuorille kavereille kunnon tilaisuudet. Etenkin Colemania olisi kiva nähdä lisää kentällä.
 2. Everton siirtohuhut ym spekulaatiot kaudelle 2009-10

  Saha on todellakin aivan mahtava hyökkääjä ja varma 15 maalin tekijä jos pysyy kunnossa. Valitettavasti en jaksa uskoa että mies siinä kunnossa pysyy, mutta tällä hetkellä varma avauksen mies kun on saanut pitkästä vedettyä pre-seasonin läpi. Everton taas sekoilee urakalla. Ketään ei saada ostettua kun BSB:llä ei ole rahaa ja toistaalta ei myöskään haluta myydä Lescottia. Veikataanpa nyt että Lescott myydään juuri ennen siirto ajan umpeutumista jotta Moyesille ei jää yhtään rahaa ostaa uusia pelaajia eli näillä mennään ketä nyt löytyy.
 3. Everton siirtohuhut ym spekulaatiot kaudelle 2009-10

  Siihen voi varautua että Lescott lähtee. Kyse on enään että mihin hintaan ja koska. Muistuttaa ihan Rooney saagaa. Lescotilta ei kommentteja eikä miestä haastatella pelin jälkeen vaan muita pelaajia. Miehen nimellä ei ole myynnissä paitoja vaikka muiden tähtien nimillä niitä esitellään. Eikä miestä varmaan sekään haittaa että palkka tuplaantuu. Toivottavasti saadan mahdollisimman paljon ja saadaan rahat hyvin sijoitettua tulevaisuuden pelaajiin. Naughton ilmeisesti ei ole tulossa vaikka pitkään sitä uumoiltiin. Dirty Harry ilmeisesti katsoo mitä Moyes haluaa ja nappaa sitten ne pelaajat. Taktiikka sekin.
 4. Väljästi Evertonia käsittelevät turhat jutut tänne.

  Kävin tänään katsomassa Honka-Bangor pelin ja kukas se siellä oli peliä katsomassa jos ei itse Everton legenda Graeme Sharp. Todennäköisesti johtuu siitä että poika pelaa joukkueessa ja Graeme on itse entinen Bangorin manageri. Ei siis varmaankaan ollut tarkkailemassa vahvistuksia Evertonille!
 5. Finaalissa ollaan

  Tervetuloa vaan Foorumille! Olin aivan varma, että tiputaan, kun rankkarit tulee, mutta ei tällä kertaa.Muistaakseni edellisen kerran ollaan voitettu rankkarit liigacupissa Newcastlea vastaan joskus vuosituhannen alussa!
 6. Everton kaudella 08-09

  Heikko esitys Manun ressuja vastaan, mutta kukaan ei niitä muistele enään toukokuussa! Kaikki kunnia Manulle rohkeasta taktiikasta peluuttaa junnuja. Ei ollut kaukana, etteikö onnistunut. Mutta Wembley here we come!
 7. Everton kaudella 08-09

  Moyesta vaan pitkästä aikaa. Itse on tullut oltua hiljaa pitkään aikaa, mutta kuten sanonta sanoo, parempi olla hiljaa jos ei ole mitään hyvää sanottavaa ja se kyllä on kuvannut aika hyvin Evertonin kautta. Kuinka monta kuukautta Everton pystyy pelaamaan, ennen kuin nolla pysyy omissa?? Siinä se ongelman ydin tällä kaudella. Hyökkäyssuuntaan kulkee, mutta puolustus on aivan unessa ja kun ei tule voittoja, niin itseluottamuskaan ei ole korkealla. Varsinainen noidan kehä ja siitä ei eroon päästä, ennen kuin joukkue ottaa itseään niskasta kiinni ja alkaa toden teolla pelaamaan toistensa puolesta ja ilman että pelkäävät tekevänsä virheitä. Puolustusta ei voi ihan yksin tilanteesta syyttää vaan ongelma tulee jo siitä, että apuja ei tule tarpeeksi keskikentältä. Fella ei ainakaan vielä täytä niitä mittoja, jota sille paikalle tarvitaan. Viime ottelussa Baines oli ainut pakki, joka oli hyvä. Nyt olisi mielestäni jo korkea aika tiputtaa Jags penkille ja tuoda Yobo takaisin keskustaan yhdessä Lescotin kanssa. Vaughanille voisi kanssa suoda tilaisuuden aloittaa kärjessä, kun nyt vihdoinkin alkaa olla täydessä kunnossa. Nykyisellä peliesityksillä on turha odottaa yhtään mitään seuraavista kahdesta matsista, joten tässä voi jo alkaa odottamaan marraskuuta ja joskos se peli silloin alkaisi kulkea. Toisaalta, tilanne on nyt mielestäni se, että kukaan ei odota Evertonilta mitään Arsea ja Manua vastaan, joten nyt olisi tilaisuus pelata vapautuneesti ja näyttää onko joukkueesta mihinkään. Noh jäädään nyt odottelemaan ja toivotaan että se nollapeli tulee ennen joulua!
 8. Everton-Hammers Goodison Park, 19.15 FT

  No niin pitkästä aikaa kommentteja. Viime viikonlopun tilastojen mukaan odotetun tuloksen jälkeen, toivotaan, että sama tahti jatkuu myös tässä ottelussa eli Everton voittaa. Evertonilla on kyllä uskomattoman hyvä saldo Hammersseja vastaan. Pelaajat ovat taas kerran kortilla, joten taidetaan pelata 451:llä. Veikataan, että palataan normaali palveluun eli 2-0 voitto. Itse menen Sportiin Ericin kanssa katsomaan peliä. Onko muita tulijoita?
 9. EVERTON - Liverpool 20.10.2007 klo 14.45

  Mielenkiintoinen matsi taas tulossa. Evertonin tilanne on vähän sekava, kun ei oikein tiedä ketkä ovat pelikunnossa ja toisaalta vain yksi voitto viidestä viimeisestä valioliiga ottelusta. Motivaatio on ainakin kohdallaan kiitos Rafan viime kevään kommenttien. Tasaista tulee olemaan joten yksikin maali voi riittää.
 10. Everton-Middlesbrough 30.9.2007 klo 18.00

  Eli tänne pelin tunnelmat. Tästä pelistä ei kelpaa kuin voitto jos oikeasti halutaam jotain tällä kaudella saavuttaa. Boro on paha, mutta ilman muuta voitettavissa, jos saadaan puolustus vihdoin toimimaan ja hyökkäys tekemään maaleja. Kärjessä saa mun mielestä jatkaa Fad ja Yak. Fad on yllättäen noussut tehokkaimmaksi pelaajaksi, mutta ilmeisesti miehen paras paikka on kärjessä, jossa häntö on aika haarvakseen käytetty. Loukkaantumisia tuli lisää keskiviikkona, joten saapa nähdä ketkä ovat pelikunnossa. Toivottavasti Neville pistetään vihdoin oikeaksi pakiksi, jossa hän on mielestäni parhaat pelinsä Evertonissa pelannut.
 11. Kausipuinti 07/08

  Ei muuta kuin onnea matkaan! Erilaiset on kuviot varmasti mutta varmasti mahtava kokemus. Ja aina on tervetullut takaisin Foorumille juhlimaan tai synkistelemään tilanteen mukaan!
 12. Aston Villa - EVERTON 23.9.2007 klo 16:00

  Villa tulee olemaan yksi meidän päävastustajista tällä kaudella, mutta kun keskuíkenttä on mitä se on tällä hetkellä ja Villa on aika hyvässä vireessä, niin en paljoa odota tästä pelistä. AJ:n olisi saanut tiputtaa tästä pelistä penkille, mutta näköjään Yak sinne joutui. AJ olisi hyvinkin saattanut sisuuntua penkkikomennuksesta niin, että olisi tullut vaihdosta tekemään kauan odotetun maalin. Nykytarjoilulla on turha odottaa AJ:lta maalia.
 13. Tapaaminen Raumalla?

  Kyllä melkein pakko jättää tämä reissu väliin perheen lisäykseen vedoten. Keväällä saattaisi sopia paremmin.
 14. Väljästi Evertonia käsittelevät turhat jutut tänne.

  Kiitoksia vaan! Tässä on vähän viikon verran harjoiteltu vaipan vaihtoa ja lapsen pesemistä. Eiköhän se nyt jo pikku hiljaa alkaa sujua. Toivoa sopii, että olisi yhtä hyvä maalintekijä kuin TC!
 15. EVERTON - Wigan Athletic 11.8.2007 klo 17.00

  No niin, nysse alkaa. Onko muuten joku tulossa Urheilu Akatemiaan seuraamaan tuloksia? Kaikki paitsi kolme pistettä on turhaa tästä pelistä. Veikkaisin, että Moeys lähtee 442, jossa puolustus on Jag,Yobo,Les ja Nuno. Keskellä Cars,Nev,Art ja Osman. Kärjessä Ani ja AJ. Tulos hikinen 1-0, kiitos Artetan taitojen.
×