Jump to content

The Peoples Club

Members
 • Content count

  173
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by The Peoples Club

 1. Everton FC kaudella 2009-10

  Eka jakso Spurssia vastaan oli todella surkeaa, mutta kun Jags tuli puolustukseen ja Heitinga nousi keskikentän pohjalle, niin peli oli Evertonin hallussa ja vain huono viimeistely esti pisteiden tulon. Jag oli todella hyvä tultuaan vaihdosta peliin. Katkoi tosi hyvin palloja. Jatkossa Distin saa tyytyä katselemaan pelejä penkiltä. Billyn otteet heilahtelee todella paljon, joten en ihmettel miehen penkittämistä. Anin peluutusta voi kyllä ihmetellä. Nyt kun ei ole enään mitään panoksia loppukaudesta, niin voisi antaa näille nuorille kavereille kunnon tilaisuudet. Etenkin Colemania olisi kiva nähdä lisää kentällä.
 2. Everton siirtohuhut ym spekulaatiot kaudelle 2009-10

  Saha on todellakin aivan mahtava hyökkääjä ja varma 15 maalin tekijä jos pysyy kunnossa. Valitettavasti en jaksa uskoa että mies siinä kunnossa pysyy, mutta tällä hetkellä varma avauksen mies kun on saanut pitkästä vedettyä pre-seasonin läpi. Everton taas sekoilee urakalla. Ketään ei saada ostettua kun BSB:llä ei ole rahaa ja toistaalta ei myöskään haluta myydä Lescottia. Veikataanpa nyt että Lescott myydään juuri ennen siirto ajan umpeutumista jotta Moyesille ei jää yhtään rahaa ostaa uusia pelaajia eli näillä mennään ketä nyt löytyy.
 3. Everton siirtohuhut ym spekulaatiot kaudelle 2009-10

  Siihen voi varautua että Lescott lähtee. Kyse on enään että mihin hintaan ja koska. Muistuttaa ihan Rooney saagaa. Lescotilta ei kommentteja eikä miestä haastatella pelin jälkeen vaan muita pelaajia. Miehen nimellä ei ole myynnissä paitoja vaikka muiden tähtien nimillä niitä esitellään. Eikä miestä varmaan sekään haittaa että palkka tuplaantuu. Toivottavasti saadan mahdollisimman paljon ja saadaan rahat hyvin sijoitettua tulevaisuuden pelaajiin. Naughton ilmeisesti ei ole tulossa vaikka pitkään sitä uumoiltiin. Dirty Harry ilmeisesti katsoo mitä Moyes haluaa ja nappaa sitten ne pelaajat. Taktiikka sekin.
 4. Väljästi Evertonia käsittelevät turhat jutut tänne.

  Kävin tänään katsomassa Honka-Bangor pelin ja kukas se siellä oli peliä katsomassa jos ei itse Everton legenda Graeme Sharp. Todennäköisesti johtuu siitä että poika pelaa joukkueessa ja Graeme on itse entinen Bangorin manageri. Ei siis varmaankaan ollut tarkkailemassa vahvistuksia Evertonille!
 5. Finaalissa ollaan

  Tervetuloa vaan Foorumille! Olin aivan varma, että tiputaan, kun rankkarit tulee, mutta ei tällä kertaa.Muistaakseni edellisen kerran ollaan voitettu rankkarit liigacupissa Newcastlea vastaan joskus vuosituhannen alussa!
 6. Everton kaudella 08-09

  Heikko esitys Manun ressuja vastaan, mutta kukaan ei niitä muistele enään toukokuussa! Kaikki kunnia Manulle rohkeasta taktiikasta peluuttaa junnuja. Ei ollut kaukana, etteikö onnistunut. Mutta Wembley here we come!
 7. Everton kaudella 08-09

  Moyesta vaan pitkästä aikaa. Itse on tullut oltua hiljaa pitkään aikaa, mutta kuten sanonta sanoo, parempi olla hiljaa jos ei ole mitään hyvää sanottavaa ja se kyllä on kuvannut aika hyvin Evertonin kautta. Kuinka monta kuukautta Everton pystyy pelaamaan, ennen kuin nolla pysyy omissa?? Siinä se ongelman ydin tällä kaudella. Hyökkäyssuuntaan kulkee, mutta puolustus on aivan unessa ja kun ei tule voittoja, niin itseluottamuskaan ei ole korkealla. Varsinainen noidan kehä ja siitä ei eroon päästä, ennen kuin joukkue ottaa itseään niskasta kiinni ja alkaa toden teolla pelaamaan toistensa puolesta ja ilman että pelkäävät tekevänsä virheitä. Puolustusta ei voi ihan yksin tilanteesta syyttää vaan ongelma tulee jo siitä, että apuja ei tule tarpeeksi keskikentältä. Fella ei ainakaan vielä täytä niitä mittoja, jota sille paikalle tarvitaan. Viime ottelussa Baines oli ainut pakki, joka oli hyvä. Nyt olisi mielestäni jo korkea aika tiputtaa Jags penkille ja tuoda Yobo takaisin keskustaan yhdessä Lescotin kanssa. Vaughanille voisi kanssa suoda tilaisuuden aloittaa kärjessä, kun nyt vihdoinkin alkaa olla täydessä kunnossa. Nykyisellä peliesityksillä on turha odottaa yhtään mitään seuraavista kahdesta matsista, joten tässä voi jo alkaa odottamaan marraskuuta ja joskos se peli silloin alkaisi kulkea. Toisaalta, tilanne on nyt mielestäni se, että kukaan ei odota Evertonilta mitään Arsea ja Manua vastaan, joten nyt olisi tilaisuus pelata vapautuneesti ja näyttää onko joukkueesta mihinkään. Noh jäädään nyt odottelemaan ja toivotaan että se nollapeli tulee ennen joulua!
 8. Everton-Hammers Goodison Park, 19.15 FT

  No niin pitkästä aikaa kommentteja. Viime viikonlopun tilastojen mukaan odotetun tuloksen jälkeen, toivotaan, että sama tahti jatkuu myös tässä ottelussa eli Everton voittaa. Evertonilla on kyllä uskomattoman hyvä saldo Hammersseja vastaan. Pelaajat ovat taas kerran kortilla, joten taidetaan pelata 451:llä. Veikataan, että palataan normaali palveluun eli 2-0 voitto. Itse menen Sportiin Ericin kanssa katsomaan peliä. Onko muita tulijoita?
 9. Everton TV

  Onko joku muu tilannut tämän palvelun? Tilasin sen nyt kuukaudeksi, kun ne näyttävät sieltä tänään Celtic-Everton pelin ja yhden USA:n kiertueen pelin. Näyttää ihan lupaavalta vaikka ruutu onkin aika pieni, mistä kuva näkyy. Sieltä löytyy myös haastattekuja pelaajista, valmentajista ja entisistä pelaajista. Myöskin historiallisista peleistä löytyy materiaalia, kuten Everton-Vimpeli.
 10. EVERTON - Liverpool 20.10.2007 klo 14.45

  Mielenkiintoinen matsi taas tulossa. Evertonin tilanne on vähän sekava, kun ei oikein tiedä ketkä ovat pelikunnossa ja toisaalta vain yksi voitto viidestä viimeisestä valioliiga ottelusta. Motivaatio on ainakin kohdallaan kiitos Rafan viime kevään kommenttien. Tasaista tulee olemaan joten yksikin maali voi riittää.
 11. Everton-Middlesbrough 30.9.2007 klo 18.00

  Eli tänne pelin tunnelmat. Tästä pelistä ei kelpaa kuin voitto jos oikeasti halutaam jotain tällä kaudella saavuttaa. Boro on paha, mutta ilman muuta voitettavissa, jos saadaan puolustus vihdoin toimimaan ja hyökkäys tekemään maaleja. Kärjessä saa mun mielestä jatkaa Fad ja Yak. Fad on yllättäen noussut tehokkaimmaksi pelaajaksi, mutta ilmeisesti miehen paras paikka on kärjessä, jossa häntö on aika haarvakseen käytetty. Loukkaantumisia tuli lisää keskiviikkona, joten saapa nähdä ketkä ovat pelikunnossa. Toivottavasti Neville pistetään vihdoin oikeaksi pakiksi, jossa hän on mielestäni parhaat pelinsä Evertonissa pelannut.
 12. Kausipuinti 07/08

  Ei muuta kuin onnea matkaan! Erilaiset on kuviot varmasti mutta varmasti mahtava kokemus. Ja aina on tervetullut takaisin Foorumille juhlimaan tai synkistelemään tilanteen mukaan!
 13. Aston Villa - EVERTON 23.9.2007 klo 16:00

  Villa tulee olemaan yksi meidän päävastustajista tällä kaudella, mutta kun keskuíkenttä on mitä se on tällä hetkellä ja Villa on aika hyvässä vireessä, niin en paljoa odota tästä pelistä. AJ:n olisi saanut tiputtaa tästä pelistä penkille, mutta näköjään Yak sinne joutui. AJ olisi hyvinkin saattanut sisuuntua penkkikomennuksesta niin, että olisi tullut vaihdosta tekemään kauan odotetun maalin. Nykytarjoilulla on turha odottaa AJ:lta maalia.
 14. Tapaaminen Raumalla?

  Kyllä melkein pakko jättää tämä reissu väliin perheen lisäykseen vedoten. Keväällä saattaisi sopia paremmin.
 15. Väljästi Evertonia käsittelevät turhat jutut tänne.

  Kiitoksia vaan! Tässä on vähän viikon verran harjoiteltu vaipan vaihtoa ja lapsen pesemistä. Eiköhän se nyt jo pikku hiljaa alkaa sujua. Toivoa sopii, että olisi yhtä hyvä maalintekijä kuin TC!
 16. EVERTON - Wigan Athletic 11.8.2007 klo 17.00

  No niin, nysse alkaa. Onko muuten joku tulossa Urheilu Akatemiaan seuraamaan tuloksia? Kaikki paitsi kolme pistettä on turhaa tästä pelistä. Veikkaisin, että Moeys lähtee 442, jossa puolustus on Jag,Yobo,Les ja Nuno. Keskellä Cars,Nev,Art ja Osman. Kärjessä Ani ja AJ. Tulos hikinen 1-0, kiitos Artetan taitojen.
 17. Kesäpuinti

  Hyviä täsmä hankintoja Evertonilta kesällä, mutta hyökkääjää jäin kaipaamaan varsinkin kun Vaughan pitkään sivussa. Vaikea nähdä, että Ani tai Fad olisivat maalitykkejä AJ:n vierellä. Pelataan varmaan aika pitkälle 451:llä tosin tämän systeemin tärkein linkki Cahill on poissa, joten kukahan sen paikan ottaa?? Ehkäpä sitten mennään sillä Diamondilla, joka ainakin Bremeniä vastaan toimi mainiosti.
 18. Uusi stadioni

  Olin viime kaudella Evertonian Member, joten saapa nähdä tuleeko tänne asti äänestyslippu vai koskeeko vain Britteinsaarilla asuvia.
 19. Kausiveikkaus 2007/08

  Sijoitus 31.12.2007 8 Sijoitus kauden lopussa 7 Saavutettu kierros UEFA-cupissa 3 Saavutettu kierros FA-cupissa 4 Saavutettu kierros Liiga-cupissa 3 Paras maalintekijä ja maalimäärä AJ 12 Seuran liigassa tehtyjen maalien määrä 48 Eniten pelattuja otteluita ja otteluiden määrä(kenttäpelaaja) Lescot 38 Kauden ensimmäisen maalin tekijä Arteta Liigassa saavutettujen vierasvoittojen määrä 5 Everton-Liverpool 1-0 Liverpool-Everton 1-1 Kirkby-äänestyksen tulos Ei
 20. EVERTON - Portsmouth 5.5.2007 Klo.17.00

  Vain voitto kelpaa tänään, koska muussa tapauksessa ollaan ulkona Euroopasta. Voittokaan ei vielä mitään takaa, mutta antaa ainakin paremmat lähtökohdat viimeiselle kierrokselle. Tähän otteluun tuskiin tulee suuria muutoksia. Uskon, että Everton laittaa AJ:n kuntoon vaikka väkisin ja mies kirmaa kärjessä yhdessä Vaughanin kanssa. Penkille keskikentältä tippuu Osman ja Fernandes saa jatkaa keskikentällä. Itse olisin valmis tiputtamaan Nevillen vaikka heti penkille. Miehellä on aika vähä annettavaa tällä hetkellä. Hänestä ei ole muuta hyötyä kuin hyvänä tsemppaajana. Muuten miehet syöttötyöskentelyssä tai muussa pelaamisessa ei ole kehumista. Taklauksia kyllä satelee, mutta muuten täysi puujalka. Mies on kyllä monikäyttöinen, mutta tuskin se nyt on hyvä syy pitää äijää joukkueessa. Palkkaakin tämä heppu vetää tolkuttomasti, joten jos kesällä saadaa jostain korvaaja, niin tervemenoa!! Niin ja peli päättyy 1-0. Maalintekijänä Hibbert!
 21. Tampere!

  Itse joudun kyllä valitettavasti jättämään tämän reissun väliin. Rahat ei tällä kertaa riitä. Joudun tyytymään ottamaan muutaman oluen Sportissa. Muuttakaa punainen kaupunki siniseksi!!
 22. Alan Ball poissa.

  Lauantaina ei ole kyseessä kolmesta pisteestä tai Euroopan paikasta vaan siitä, että jätkät kentällä pelaa voitosta Alan Ballin muiston kunniaksi!!
 23. Suomi-Everton kannattajayhdistys

  Moyes! Onko täällä muita, jotka ovat kuuluneet tähän legendaariseen kannattajayhdistykseen minun ja Tim_Cahill_17 lisäksi? Aikanansa pidettiin joka vuosi tapaamisia Raumalla Virtasen Harrin toimiessa loistavana isäntänä.
 24. EVERTON - Charlton Athletic 15.4.2007 klo 17?

  Eiköhän tässä jatketa samoilla pelaajilla muilta osin paitsi hyökkäyksen osalta. Siellä onkin sitten isoja kysymyksiä Toivotaan, että AJ on kunnossa. Jos Ani on kunnossa, niin ilman muuta hän kärkeen ja jos ei niin mieluummin Fad. Pakkovoiton makua tässäkin ilmassa. Toivotaan, että Arsenal hoitelee tänään Boltonin, niin voitolla huomenna mentäisiin viidenneksi!
 25. EVERTON - Fulham 6.4.2007 klo 21.30

  Kaikki muu paitsi voitto olisi katastrofi. Samoilla varmaan jatketaan, joilla tuli tasapeli maanantaina. Tänään pitää saada se toinen varmistava maali jo hyvissä ajoin, että ei tarvitse jännittää loppuun asti. Onko joku lähdössä Helsingin keskustaan katsomaan peliä?? Itse ajattelin mennä tutustumaan Right Wingiin. Onko joku jo siellä käynyt??
×