Jump to content

pake

Members
 • Viestit

  1 369
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä pake

 • Taso
  Junior Member
 • Syntymäpäivä 25.05.1980

core_pfieldgroups_99

 • Minä kannatan:
  ACMilan
 1. Milan 2018-2019, kuka on herra Elliot?

  Ikävään paikkaan tulee Inter-peli, sillä viime vuosina Milan on poikkeuksetta pelannut maaottelutaukojen jälkeen surkeasti ja useimmiten tainnut hävitä. Nyt ei siihen ole varaa.
 2. Milan 2018-2019, kuka on herra Elliot?

  Oli liemessä, mutta 2 viime peliä parempaan suuntaan ja eihän niitä tappioitakaan ole kuin yksi - ja sekin avauspelistä Napolia vastaan. Parin viikon päästä onkin sitten todellinen testi kun vastassa Inter. Sen jälkeen voidaan paremmin sanoa, ollaanko liemessä vai ei. Voitolla ei, tappiolla ehdottomasti. Tärkeää olisi, ettei Cutrone telo itseään ensi viikon maaotteluissa (tai huomenna). Sen verran hyvä ollut miehen vire kuten alta nähdään.
 3. Milan 2018-2019, kuka on herra Elliot?

  Ei Milan noin hyvä ollut eikä Sassuolo niin huono kuin lukemat väittävät. Ehkäpä suurin huomion arvo ottelussa oli se, että nyt kaikkien pitäisi tietää Borinin oikea paikka: penkillä! Jopa Castillejo oli yksinäisenä keskushyökkääjänä 1000x parempi kuin Borini. Ei Castillejoakaan nyt ihan hirveästi voi suorituksestaan kehua, mutta silti valovuosia parempi esitys kuin Borinilta. Cutronesta näkee, ettei nuorukainen ole vieläkään 100% kunnossa ja kävin hieman kuumanakin kun puolikuntoisena pistettiin kentälle. Onneksi ei sentään alkanut nilkuttaa kuten edellisessä matsissa. Mielestäni aivan turhaa riskeeraamista kun kerran Higuainkin on yhä sairastuvalla. Mutta hei, 3 pinnaa! Vielä Genoa-rästipelistä 3 pinnaa, niin ollaan jo hätyyttelemässä UCL-sijoja. Mutta ennen kuin lähtee mopo käsistä, niin matkaa sinne on vielä ihan liikaa ja oma pää pitää saada pitämään. 12 pelissä putkeen on omissa soinut ja eilenkin Sassuololla oli paikat 3-4 maaliin. Kohta alkaa vastukset koventua ja peli ei todellakaan ole siinä kuosissa, että halutaan pelata Interiä yms. vastaan. Valitettavasti sekin peli lähestyy uhkaavasti...
 4. Milan 2018-2019, kuka on herra Elliot?

  Monikohan existä tekee maalin? Ainakin Boateng sanoi olevansa juhlimatta, mutta mitenköhän käy Matrin ja Locatellin osuessa? Lopputulos tänään 3-0.
 5. Milan 2018-2019, kuka on herra Elliot?

  Higuain ei todennäköisesti pelaa huomenna ja sama pätee Cutroneen. Ehkä on vain parempi mennä ajoissa nukkumaan ja skipata peli, sillä mitään muuta ei ole tarjolla kuin kiukkua, pettymystä, ärtymystä, borinimaista viimeistelyä ja maaliverkon heilumista omassa päässä - niin, ja nolla pinnaa.
 6. Milan 2018-2019, kuka on herra Elliot?

  Paljon asiaa yllä. Ei löydy mitään uutta Gattuson pelikirjasta ja liian moni alisuorittaa. Bonaventuraa ja Laxaltia ehdin kehua 1.puoliajalla, mutta toisella puoliajalla kumpikin katosi kuvasta täysin. Pari säälipistettä silti Gattusolle siitä, ettei ottanutkaan Jackia vaihtoon ensimmäisenä ja uskalsi jopa ottaa (aiheellisesti!) Kessienkin penkille. Tosin tilalle olisi voinut ottaa jonkun hyökkäyssuuntaankin jotain avuja omaavan pelaajan, mutta sehän olisi jo ihan liikaa pyydetty. Itsekin pelkään että Gattuson eväät on syöty ja kurssi ei tästä käänny ilman valmentajan vaihtoa. Toki jos Higuain ja Suso yltyvät tekemään maalin joka pelissä, niin hetkellisesti voidaan taas saada väärä kuva joukkueen todellisesta tasosta mutta ei sillläkään pitkälle pötkitä. Tosiasia on, että Empolit ja Cagliarit pitää kyetä voittamaan. Pelaajista ei saada lähimainkaan tarpeeksi irti ja se jos jokin on valmentajan vastuulla.
 7. Milan 2018-2019, kuka on herra Elliot?

  Mielelläni olisin ollut väärässä, mutta... Jälleen 2 haaskattua pistettä ja syyttävä sormi Romagnolin sijaan Gattusoon. Kaikki tiesivät mitä Borinin peluuttaminen yksin kärjessä tarkoitti, mutta silti sillä mentiin yli tunnin verran. Kannattiko? Lisäksi tämän tason vastustajia vastaan pitää kyetä parempaan. Milan ei taaskaan saanut mitään muuta aikaan kuin Suson muutama yksittäinen laukaus, jonka Empoli-vahti torjui lähes ilmiömäisesti. Ilmiömäinen oli myös torjunta Kessien laukomaan reboundiin 1.puoliajalla. Ja Kessiestä puheen ollen... Siinä on tämän kauden suurin floppi toistaiseksi. Ei ainuttakaan hyvää peliä alla ja etenkin pallollinen peli on peli peliltä surkeampaa. Eilenkin aikaili pallon kanssa ja päätyi usein painimaan 3 vastustajan kanssa ihan vain siksi, ettei pistänyt palloa liikkeelle kun siihen oli tilaisuus. Myös viimeistelytaso alkaa muistuttaa Borinia, joka lienee tunnettu jostain ihan muusta kuin maaleistaan. Ja kyllä Kessien pitäisi myös puolustamista parantaa, sillä niin moni maali on tullut suuresta aukosta puolustuksen ja kk:n välillä. Tuntuu, että vastustajat saavat kävellä tekopaikoille ilman minkäänlaista estelyä. Puolustus vuotaa, keskikenttä vuotaa eikä osaa rakentaa peliä ja hyökkäyspäässä ollaan kykenemättömiä hyviin ratkaisuihin - tai ainakaan maalintekoon. Siinä on kasassa hieno paketti, jonka Gattuso on kasannut. Mielestäni nyt pitäisi samantien siirtyä kahden kärjen peliin (Cutrone+Higuain), mutta on 100% varmaa ettei siihen siirrytä. Toki pelkkä Higuaininkin kentällelaitto parantaa hyökkäyspään touhuja 100x, mutta ei sekään riitä kun puolustus ja keskikenttä on Serie A:n keskitaso - jos edes sitä. Parisen viikkoa vielä ja saadaan sentään Conti takaisin. Pahaa pelkään, että Contin paluu jää taas parin ottelun mittaiseksi, mutta mielelläni olisin taas väärässä. Valitettavasti en ole näissä Milan-ennustuksissani kovin väärässä viime aikoina ollut... Alkaa taas mennä maku tästäkin kaudesta vaikka takana on vasta 6 kierrosta. Conte kehiin tai voidaan kohta heittää hyvästit ensi kaudenkin UCL:lle.
 8. Milan 2018-2019, kuka on herra Elliot?

  Taitaa Gattuson potkut ottaa askeleen lähemmäs, sillä Higuain jäi kotiin pikkuvamman vuoksi eikä Cutronen kunnosta ole täyttä varmuutta. Jollei Cutrone ole 90min kunnossa, Borini ottanee paikan avauksessa. Kysynpä vaan, että kuka tekee maalit jos Borini on se ainut kärki... Jollei ihmeitä tapahdu (lue: Suso tee loikkaa eteenpäin esityksissään ja/tai Calhanoglu pelaa kauden parasta peliään), taitaa tänään olla tarjolla vain yksi piste - jos sitäkään, sillä puolustus vuotaa kuin seula.
 9. Milan 2018-2019, kuka on herra Elliot?

  Taas täysin turhat pistemenetykset ja tälläkin kertaa syynä Gattuson idioottimaiset vaihdot. Alkaa riittä tämä pelleily ja olisin valmis näkemään Conten puikoissa. Miten on mahdollista, että siinä vaiheessa kun Milanilla on peli hyvässä mallissa ja kentän kruunaamaton kuningas Bonaventura tekee kentällä mitä haluaa, niin Gattuso tekee gattusot, eli ottaa Jackin pois ja tilalle kukapa muukaan kuin Essien... Eiku Bakayoko. Bonaventuran vieressä olisi tarjolla ollut varjojen mailla haahuillut ja tänään ylivoimaisesti heikoimmin suorittanut Kessie, mutta ei kun ei... Gattuson pelikirjan ensimmäinen sääntöhän on: "Bonaventura vaihtoon ja Bakayoko tilalle" ja siitä ei tingitä. Ei vaikka se maksaisi 2 pinnaa. Nyt on siis kahdessa pelissä heitetty 4 pinnaa roskiin ja kumpikin ihan vain taktisen osaamattomuuden (vai olisiko sitten parempi sana "idiotismin") vuoksi? Ei noita vaihtoja voi millään tavalla järkisyin perustella ja niiden lopputuloshan oli kaikkien tiedossa jo hyvissä ajoin ennen vaihtoa. Voisiko joku kertoa tuon myös Gattusolle? Tai no, voi toki jättää kertomatta niin saadaan vihdoin valmentaja, joka ymmärtää peliä ja osaa ennakoida vaihtojensa mahdolliset seuraukset sillä Gattuso ei ainakaan osaa. *tuttaa heittää kausi hukkaan jo tässä vaiheessa ja jälleen kerran näiden pelien, jotka yksinkertaisesti pitää voittaa, vuoksi. Ja mikäs sen parempaa kuin Interille makoisa vierasvoitto lisäajalla ja 2 pinnaa taas puskuria tähän Milanon kakkosseuraan nähden. Hienoa. Grazie Gattuso. Nämä "3p tarjolla" pelit jatkuvat torstaina Empolin vieraissa ja sen jälkeen astetta vaikeampi Sassuolo ja sarjajumbo Chievo ennen kuin otetaan Interiltä pataan. Arvatkaapa montako pinnaa näistä tarjolla olevista 9:stä otetaan? Oma veikkaukseni on 3 tai 4. Inter-peliä en laske mukaan, sillä siinä pelissä ei Gattuson taktikoilla ole tarjolla pistettäkään.
 10. Milan 2018-2019, kuka on herra Elliot?

  Kyllähän Milan otti pelin haltuun 2.puoliajalla, mutta kun pelintekijänä edelleen hyvinkin montolivomainen Biglia, niin maalipaikkoja Milan ei vaan yksinkertaisesti saanut luotua. Palloa sahattiin keskiviivan tuntumassa eikä oikein kukaan uskaltanut yrittää mitään. Eli samaa sontaa, eri kausi. Ei tällä(kään) joukkueella mitalisijoista taistella. Ei Cagliarikaan nyt niin hyvä joukkue ole, että tasapeli riittäisi. Ei, vaikka peli olisi voinut olla 3-0 20min jälkeen. Eikä ihme, että Higuainkin oli pelin jälkeen raivona. Ja kävi kyllä kuumana jo pelinkin aikana - syystäkin! Sen verran säälittävää oli Milanin pelinrakentelu ja on se nyt prkl, kun joukkue ei 90min aikana saa rakennettua ainuttakaan kunnon maalipaikkaa liigan 2.parhaalle(?) viimeistelijälle. Yksikin avopaikka olisi riittänyt voittoon, mutta kun ei niin ei. Susokin voisi taas pitkästä aikaa tehdä jotain hyödyllistä kentällä. Ja sama pätee Calhanogluun. Laiturit ovat 95% pelistä aivan pimennossa vaikka käsittääkseni Milanin hyökkäysten pitäisi rakentua heidän kauttaan. Tai eivät ne ainakaan keskeltä Biglian toimesta tule kun joka toinen syöttö on alaspäin - ja loput viereen. Noh, torstaina saadaan taas harjoitella sitä pelinrakentelua ja kentällä varmaan Borinia, Castillejoa ja Bakayokoa (joka edelleenkin muistuttaa niin olemukseltaan kuin pelitaidoiltaankin aivan liikaa Traorea ja Essieniä). Maalijuhlia siis turha odottaa, mutta saatetaanpahan nähdä Caldarakin vihdoin kentällä. Ja varmaan Laxaltkin saattanee saa enemmän peliaikaa.
 11. Milan 2018-2019, kuka on herra Elliot?

  Vuosia sitten ja myös vuosia sitten tuli varsin selväksi, ettei miehestä siihen roolin ole. Silti jouduttiin aina viime kesään asti odottamaan uutta pelinrakentajaa - eikä Bigliakaan rehellisesti sanottuna ole tarpeeksi hyvä.
 12. Milan 2018-2019, kuka on herra Elliot?

  Montolivo
 13. Milan 2018-2019, kuka on herra Elliot?

  Ts. Ronaldon palkka on 2x suurempi kuin Empolin koko joukkueen. Mielenkiintoista, että Milanin huonoin pelaaja (Bakayoko) on jaetulla kolmossijalla palkkataulukossa... Onneksi kaveri on vain vuokralla ilman pakollista osto-optiota. Miehestä kun ei pääsisi koskaan eroon, sillä yksikään seura ei olisi valmis tarjoamaan tarpeeksi palkkaa siirron toteutumiseen.
 14. Milan 2018-2019, kuka on herra Elliot?

  Ennen peliä olisin ollut tyytyväinen pisteeseenkin, mutta mitä pidemmälle ottelu meni, sitä selvempää oli, että Milanin pitää ottaa 3p, sillä Roma oli surkea. Etenkin puolustus vuosi melkoisesti ja tasapelikin olisi ollut Romalle voitto, sillä kerrankin Milan oli oikeasti se parempi joukkue. Tuomarityöskentely antoi omat lisämausteensa jännityksen suhteen, mutta onneksi kumpikin hylätty maali sai saman tuomion eikä tuomari(t) ratkaissut peliä. Higuain tuntuu pelaavan peli peliltä paremmin ja on oikeasti ensimmäinen Milan-tason hyökkääjä sitten Zlatanin. Miehen puolustustahto ja syöttöjen laatu on jotain aivan omaa luokkaansa kun verrataan esim viime kauden parivaljakkoon Kalinic-Silva. Itse valitsisin Higuainin MotM:ksi. Hyvää pelissä oli myös Laxaltin ja Castillejon sisääntulo vas.laidalle. Nyt tuntuisi tuonne vasemmalle olevan kaikille pelipaikoille riittävää tasoa ja kun sama tilanne saadaan oikealle, niin sitten aletaan saada tulostakin. Toivottavasti Contin kuntoutus pysyy aikataulussa.
 15. Milanin suuri seikkailu Eurooppaliigassa

  Olisi huonompikin arpaonni voinut käydä. Onneksi heti avauspeli luxemburgilaisia vastaan, niin kone lähtee heti käyntiin - ja jollei jostain syystä lähdekään, voikin keskittyä sitten jo Serie A:han 100%.
×