Jump to content

pake

Members
 • Content count

  1,724
 • Joined

 • Last visited

About pake

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 05/25/1980

core_pfieldgroups_99

 • Minä kannatan:
  ACMilan
 1. Milan 2020-2021, Jotain uutta, jotain vanhaa ja jotain punamustaa

  Siitä voitto ja Lillelle voitto, niin viimeinen EL-peli olisi merkityksetön ja sillä ansaittaisiin vähän lepoa avainpelaajille. Ja kuinkas ollakaan, myös Napoli-Roma -peli päättyi onnellisesti. 4-0 kotivoiton myötä Napoli nousi Roman ohi ja nyt Milanin sarjajohto on tosiaan 5p kakkoseen ja kolmoseen ja sitten 6p sijoille 4-6. Lookin' good.
 2. Milan 2020-2021, Jotain uutta, jotain vanhaa ja jotain punamustaa

  Aika hyvin peli oli kontrollissa siitä avausmaalista lähtien. Alku oli aika vaikeaa, mutta niinhän se yleensä menee, että jos ei hyödynnä etsikkoaikaansa, niin vastustaja aika usein rokottaa. Tällä kertaa se etsikkoaika oli vierailla ja Milan rankaisi. Saelemaekers man-of-the-match (näyttäisi myös muiden Milan-fanien mielestä olevan, sillä äsken äänen antaessani oli 60%:n saalilla kärjessä). Teki kovasti duunia kumpaankin suuntaan ja poikkeuksellisesti sai positiivisia juttuja aikaan myös hyökkäyspäässä. Saaliina yksi rankkari ja toisenkin olisi voinut viheltää. Aika perinteiset plussat ja miinukset olisi luvassa, joten skipataan. Bennacerin poissaolo ei ollutkaan niin kriittinen juttu kuin luulin sen olevan. Tonali pelasi kelpo pelin ja tästä on hyvä jatkaa. Rebic painoi pirusti duunia etenkin puolustussuuntaan, mutta kun pelipaikka on täysin väärä, niin minkäs teet: hukkaan meni paljon kovaa työtä, mutta palkintona kuitenkin 2-0 voitto, ja se on tärkeintä.
 3. Milan 2020-2021, Jotain uutta, jotain vanhaa ja jotain punamustaa

  Nyt vielä Laziokin meni häviämään Udineselle kotonaan, joten pöytä on katettu. Fiorentinalle.
 4. Milan 2020-2021, Jotain uutta, jotain vanhaa ja jotain punamustaa

  Kolmesta viime San Siron visiitistään Viola on voittanut Milania vastaan kaksi, eikä Milanillekaan kovin montaa kotivoittoa ole heistä tullut viimeisen 10v aikana. Noh, onneksi menneillä peleillä ei ole mitään tekemistä tämän päivän pelin kanssa ja peli lähtee 0-0:sta. Ja perinteisesti... Jos vanhat merkit pitävät paikkaansa, Milan ei tänään voita. Miksei? Sarjakakkonen Sassuolo hävisi eilen Interille (joka nousi kakkoseksi), Juve pelasi Beneventoa vastaan 1-1 ja Atalanta hävisi Veronalle kotonaan 0-2. Milan ei näitä 1000 taalan tilaisuuksiaan koskaan käytä, joten nyt jos koskaan kannattaa laittaa vaikkapa oma talo panokseksi tasurin puolesta. Ehkä jopa tappionkin.
 5. Milanin suuri seikkailu Eurooppaliigassa

  Jepjep. Castillejo oli hyvä, mutta enemmänkin puolustussuuntaan. Vielä onnistumisia ja näkyvyyttä siellä hyökkäyspäädyssä, niin hyvää tulee. Oli pelin jälkeen todennut, että sai pitkästä aikaa pelata ilman kipuja, joten ehkä se selittää aiemmat otteet.
 6. Milanin suuri seikkailu Eurooppaliigassa

  Niinpä. Enpä tiedä kaatuisiko Violakaan tuolla pelillä. Toivottavasti ei saada vastausta tuohon vaan Milan nostaa tasoaan reilusti ja sitä kautta 3p kassaan.
 7. Milanin suuri seikkailu Eurooppaliigassa

  Joo, Karmeeta Sontaahan se sitten taas lopulta oli. Luulin, että Calhanoglu & Rebic <---> Diaz & Colombo -vaihto olisi auttanut, mutta Milan surkea hyökkäyspeli muuttuikin katastrofaalisen surkeaksi. Taisi Colombokin päästä kahdesti palloon ja that's it. Eipä ihan hirveästi tarvitse kehuja kenellekään jaella, sillä niin umpipaskaa peliä koko porukka esitti. Taisi olla jokin kilpailu siitä, kuka antaa eniten harhasyöttöjä ja luulen, että Gabbia voitti. Tonali taisi tulla toiseksi. Tasoitusmaalikin tuli kun Gabbia roiskaisi pallon ihan muuten vaan sivusta yli ja 5 sekuntia myöhemmin verkko heilui. Keskittyminen oli ala-arvoista - koko porukalta. Itse asiassa keksin yhden, jolle voi kehuja antaa. Kjaer. Taidettiin ohittaa kertaalleen kun kaatui Yakicin kanssa vääntäessä mutta muuten oli itse varmuus. Ja ainut sellainen. Tekisi mieli myös raapustella pari sanaa Krunicista ja Calhanoglusta, mutta kyllä te tiedätte... Turha haaskata konsonantteja tällä kertaa. EDIT: Nyt kun on yön ehtinyt rauhoittua niin pari ajatusta vielä. Ei koko peli sitä perinteistä karmeaa sontaa ollut. Castillejon maalin jälkeen Milan alkoi painaa jarrua ja käsijarru vedettiin niin kireälle kuin mahdollista vartti ennen päätöstä. Eli joukkue ei enää edes uskaltanut yrittää pelata vaan palloa siirreltiin alas tai viereen - ylöspäin syöttöjä varottiin kuin ruttoa. Ei peli silti kaunista tai tehokasta ennen maaliakaan ollut. Joukkue sai koko ottelussa yhden laukauksen maalia kohti. YHDEN! Sattui menemään sentään maaliin. Colomboa ei pallolle päästetty ja Diaz imi 2-3 vastustajaa iholleen aina pallon saadessaan ja kyllähän lopputuloksen arvaa. Hauge vapautettiin läpiajoon, mutt norski päätti yrittää tehdä rebicit ja tarjoilla Colombolle vain huomatakseen syötön olleen huonon ja pakki väliin. Noista paikoista PITÄÄ laukoa pallo taka-alakulmaan ja painella kulmalipulle tuulettelemaan mahdollista voitto-osumaa. Eli ei mitään nöyristelyjä vaan pallo prkl verkkoon ensi kerralla. Gabbiassa on potentiaalia, mutta asia nyt vain on niin, ettei Milanilla ole varaa opettaa nuorukaista virheistä vaan Gabbia pitäisi laittaa tammikuussa vuokralle jonnekin, jossa tulee joka viikko se 90min peliaikaa. Vain siten saadaan hiottua nuo amatöörimäiset virheet pois ja koulittua kunnon pelimies. Nyt nämä virheet maksavat Milanille arvokkaita pisteitä. Pisteitä, joita ei todellakaan ole varaa menettää jos UCL tai pokaalit kiinnostavat.
 8. Milanin suuri seikkailu Eurooppaliigassa

  Haugen paikan missasin pätkivien striimien vuoksi, mutta tämän verran pystyn peliä analysoimaan: 1) Rebic ei ole keskushyökkääjä eikä sellaiseksi koskaan muutu. Piste. Kaveri ei mene yhteenkään puskupalloonkaan vaan jää katselemaan taustalle. Ei, ei, ei. Homma ei toimi. Rebic laitaan tai 10-paikalle ja Colombo piikkiin. 2) Calhanoglu loistaa poissaolollaan. Ei minkäänlaista yritystä. Penkille jo. Ei tarjoa mitään. 3) Gabbia ja Tonali roiskivat palloa jatkuvasti punapaidoille. Kohta heiluu verkko. Omassa päässä.
 9. Milanin suuri seikkailu Eurooppaliigassa

  Eipä täälläkään uskoa vierasvoittoon ole. Tasapelikin olisi OK tulos.
 10. Milan 2020-2021, Jotain uutta, jotain vanhaa ja jotain punamustaa

  Mielestäni Rebiciä ei nyt kannata laittaa kärkeen, sillä silloin pitää pistää myös vas.laiturin paikka uusiksi eikä sinne ole tarjolla kuin Hauge. Eli jos peli ei kulje tai Hauge loukkaantuu, menee taas pakka uusiksi. Eli mahdollisimman vähän säätämistä nyt ja Rebic vasemmalle ja Colombo piikkiin. Lisäksi Theo pelaa 10x paremmin silloin kun Rebic on yläpuolella. Ja Diaz avaukseen. Joko Calhan tai Castillejon tontille. Calhasta muuten puheenollen... Kaveri oli käynyt hengailemassa Torinossa Juven turkkilaispakki Demiralin kanssa. Varmaan elättelee toiveita, että Juve maksaisi sen 7M€, jota agentti himoitsee. Voisin melkeinpä veikata, että turkkilaisen keskittyminen on taas kerran ihan jossain muualla (rahassa) ja peli menee aivan päin persettä.
 11. Milan 2020-2021, Jotain uutta, jotain vanhaa ja jotain punamustaa

  Tuoreempi tieto kertoo, että kontrolli 10 vrk päästä eikä vamman vakavuudesta ole kerrottu enempää. 3 peliä vähintään sivussa.
 12. Milan 2020-2021, Jotain uutta, jotain vanhaa ja jotain punamustaa

  Niin siis lopputulosta kun katsoo, niin Milan vei. Kenttätapahtumissa Napolilla näennäinen hallinta, mutta "end game" puuttui. Saa sitä palloa pitää ihan vapaasti hallussa jollei sillä saa tulosta. Napoli ei saanut. Lohtumaalikin tuli, kun Valeri jätti Kessieen kohdistuneen selvän rikkeen viheltämättä ja 3 sek myöhemmin pallo maalissa. Muutenkin tuomarilinja suosi Napolia kun pienimmistäkin pyörtyilyistä pilli soi Milan-rikkeen merkiksi, mutta onneksi sentään Bakayoko ei jättänyt tulkinnanvaraa varoituksillaan joten pakkohan se ulosajo sieltä oli tuomita - vaikkei Valeri sitä varmastikaan olisi halunnut antaa. Itse nostaisin Zlatanin, Gigion & Theon lisäksi esiin Bennacerin, vaikka kertaalleen karmean harhasyötön tarjoilikin. Avasi ja rakensi peliä erinomaisesti ja kermana kakun päälle vapautti Haugen 1-3 maalintekoon. Saapa nähdä missä kunnossa Kjaer & Zlatan ovat. Vaikea sanoa kumman puuttuminen on/olisi isompi menetys. Zlatan tekee maaleja, Kjaer estää niiden päästämisen. Pelottaa ajatus, että toppariparina toimisi Gabbia-Romagnoli, sillä kapteeni jatkaa edelleen heikkoja esityksiään ja eilenkin maali meni osin myös hänen piikkiin. Eikä ollut ainut kerta kun omissa meinasi soida Romagnolin vuoksi. Toivokaamme, että Kjaerin nivusvaiva oli vain hetkellinen kramppi tms ja mies on taas pelikunnossa jo torstaina. EDIT: No joo, Kjaerin vammasta ei puhuta missään ja Zlatanin kontrolli on 10 vrk sisällä. Z:n lisäksi Saelemaekers kävi magneettikuvissa ja vasemman nilkan venähdys tuo myös hänelle extralomaa. Lomaa, jota ei nyt kaivattaisi kun Castillejokaan ei ole avaukseen vaadittavalla tasolla. Alkaa muodostua ongelmia kun vas.laidalta 1 sivussa, centteri sivussa ja nyt myös oikealta avauksen äijä poissa. Tarkoittanee lisävastuuta Haugelle ja Diazille. Toivottavasti hyödyntävät tilaisuutensa. Ainakin toistaiseksi Hauge onkin niin tehnyt. Onkohan vielä yhteensä 90 minuuttiakaan peliaikaa takana, mutta verkko heilunut jo kahdesti.
 13. Milan 2020-2021, Jotain uutta, jotain vanhaa ja jotain punamustaa

  Lyhyeksi jäi Sassuolon visiitti piikkipaikalle. Milan vei ja Napolin lähes jokainen kenttäpelaaja vikisi. Kirjaimellisesti. Bakayoko ei vikissyt kuten moni muu säälittävästi teki, mutta törppöili itsensä aikaiseen suihkuun. Ja jos totta puhutaan, kyllä mä voittoa osasin vähän odotellakin mutten halunnut pienimmissäkään määrin jinxata fiilistäni. Olihan meillä Zlatan avauksessa. Ja sehän riitti. Jälleen. Toivottavasti vain venähdyksestä kyse. Ja jos jossain välissä Zlatanin loukkaantumisen piti tulla, niin olisi se huonompaankin väliin voinut tulla, sillä muutama seuraava liigapeli ei ole niitä kaikkein vaikeimpia. Toki Lille-pelissä olisi swedulle ollut käyttöä, mutta jospa Ranskasta tulisi edes pistekin ilman...
 14. Milan 2020-2021, Jotain uutta, jotain vanhaa ja jotain punamustaa

  Jep. 10v on kulunut viimeisestä Milanin voitokkaasta Serie A -pelistä San Paololla, mutta jos jotain positiivista haetaan, niin silloin toisena Milan-maalintekijänä oli muuan Zlatan Ibrahimovic. Ja Bonerasta samanlaiset muistot: ei tainnut koskaan tehdä maalia, mutta oli kyllä aiheuttamassa ison kasan sellaisia omassa päässä. Kun katsoo Napolin pelaajalistaa, niin onhan se niin järkyttävän kova, että ei tässä edes uskalla mistään voitosta haaveilla. Kunhan nyt tappiottomien pelien putki ei katkea, niin se olisi jo iso voitto Milanille. Ja se tarkoittanee sitä, että puolenyön jälkeen Serie A:n piikkipaikalta löytyykin sellainen poppoo kuin Sassuolo. Repikäähän siitä huumoria.
 15. Milan 2020-2021, Jotain uutta, jotain vanhaa ja jotain punamustaa

  Jaahas. Vasemman laiturin paikka menikin sitten Rebicille seuraavaan kolmeen peliin, sillä Leao sai pienehkön vamman maajoukkuepelissä. Tarkoittanee sitä, että Haugekin voi päästä kentälle (ellei näkymätön haamu nimeltä Krunic laiteta pilaamaan Milanin hyökkäyspeliä).
×