Jump to content

pake

Members
 • Content count

  1,597
 • Joined

 • Last visited

About pake

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 05/25/1980

core_pfieldgroups_99

 • Minä kannatan:
  ACMilan
 1. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Kausihan tullaan pelaamaan loppuun tavalla tai toisella, koska UEFA näin haluaa. Katsotaan sitten miten paljon se siirtää ensi kauden alkua...
 2. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Tai sitten kuilu superrikkaiden (ManU, Barca, Real, Bayern, Juve jne.) ja muiden välillä kasvaa entisestään ja nämä suurseurat napsivat entistä enemmän parhaita pelaajia rosteriinsa kun muut eivät voi kilpailla palkoissa ja siirtokorvauksissa.
 3. Huhuja (AC Milan)

  Ja eilen alettiin huhuilla, että Milan voisi saada enää 20-25M€ sopimustilanteen vuoksi. Kirjoitin yo-kokeissa pitkästä matematiikasta vain C:n, mutta silti tiedän, että olisi kannattavampaa 1) tehdä jatkosopimus hinnalla millä hyvänsä ja myydä sitten 50-100M€:lla kuin 2) pitää kiinni palkkakatosta ja myydä 20M€:lla. En jaksa uskoa, että Raiola sentään 80M€:n allekirjoituspalkkiota vaatii eli tuo ykkösvaihtoehto tulee miten tahansa laskettuna tuottoisammaksi seuralle. Jos joukkueen johto ei tuollaista yksinkertaista matemaattista laskelmaa osaa tehdä, on parempi vaihtaa johtoa samantien. No, itseasiassa, olisi se (Gazidis lähinnä) parempi vaihtaa joka tapauksessa.
 4. Huhuja (AC Milan)

  Maldini eronnee kauden päätteeksi ja sillä tulee olemaan karmeita seurauksia. Zlatan ainakin lähtee ja sitten uutena "tietona" tämä: https://sempremilan.com/tuttosport-even-theo-hernandez-may-leave-milan-this-summer-the-two-main-reasons
 5. Huhuja (AC Milan)

  Huhu tai fakta - varmaan jälkimmäinen, mutta seuraukset enemmän huhuilua: Juventuksen Ruganilla on koronavirus. Tämä lienee lopullinen naula arkkuun tämän kauden osalta. En usko, että Serie A:ssa pelataan tällä kaudella enää peliäkään. Jossain oli aiemmin esitetty, että mestaruutta ei jaettaisi kenellekään, B:stä nostettaisiin 2 parasta ja kukaan ei tippui. Europeleihin mennään viime kauden perusteella eli samat seurat kuin tänäkin vuonna. Mielestäni tuo olisi kaikkein reiluin vaihtoehto. Joku oli ehdottanut myös top-4:n playoffseja, mutta koska pelejä tuskin enää tänä keväänä pelataan yhtään, ei plejiarit liene vaihtoehto. Mestaruutta mielestäni ei pidä antaa, sillä joukkueet eivät ole pelanneet tasavertaisesti (siis jos vastustajia mietitään). Eikä myöskään ottelumäärätkään mene tasan, joten mielestäni "no can do". Saattaapi olla, että myös Euro2020 siirretään vuodella. Tämä taudin leviäminen pelaajiin asti ainakin nostaa tuon todennäköisyyttä. Toki suomalaisnäkökulmasta ei olisi mikään ihme vaikka koko kisat peruttaisiin nyt kun Suomi ihmeiden kautta selvitti tiensä arvokisoihin.
 6. Huhuja (AC Milan)

  Jep. Paljon faktoja taas ylhäällä. "Palkkakatto ja nuoriso" toimii aina ajoittain mutta ne ovat pienempiä seuroja ne. Ja niillä rakennettava joukkue alkaa (jos alkaa) menestymään muutaman vuoden "harjoittelun" jälkeen. Milanilla ei ole varaa sellaiseen. Lisäksi parhaat pelaajat haluavat huipulle päästyään "suurempiin" seuroihin ja työ alkaa taas alusta. Lisäksi joukkueen arvo laskee jo nyt päivä päivältä. Omistajalle, joka on vain kiinnostunut seuran myymisellä saatavan voiton maksimoinnista, se on huono juttu. Jos tuo useamman vuoden nuorisoprojekti ei alakaan tuomaan (utopistista) tulosta, arvo laskee entisestään. Mitäs Elliot sitten tekisi? Uskooko kukaan, kun Gazidis sanoo, ettei Rangnickiin olla oltu yhteydessä? Niinpä... Ja saksalainen on nyt vissiin huomannut miten sekaisin Milan-johto onkaan ja on tullut toisiin aatoksiin. Mikä onkin täysin ymmärrettävää. Sydämeni pohjasta toivon, että Arnault ostaisi seuran ja ensitöikseen antaisi Gazidisille kenkää, mutta hyviä asioita ei Milan-faneille tapahdu. Se on tullut selväksi viimeisten vuosien saatossa. Eli "dream on" vaan... Ei tule uutta omistajaa vielä vuosiin. Elliotin täysin utopistiset odotukset siitä, että kukaan maksaisi seurasta yli miljardia (jos sekään riittäisi kauppoihin), tulevat johtamaan siihen, että seura lopulta vaihtaa omistajaa joskus 2027 200M€:lla kun Milan on pudonnut Serie B:hen. EDIT: Joukkopako. Niin. Kesällä nähtäneen spektaakkelimainen joukkopako ja arvatkaapa vain myydäänkö Romagnolit, Kessiet ja Donnarummat kaikki ihan naurettavaan alehintaan? No aivan varmasti. Donnarumma lähtee varmaan parillakympillä ja uuteen soppariin rustataan 150M€:n ostoklausuuli. Jos sekään riittää. Suurempi tappio on kuitenkin noiden myyntien aiheuttama puukonisku jokaikisen Milan-fanin sydämeen. Parempi olisi lopettaa koko touhu ja haudata koko seura kuin pettää kaikki fanit tavalla, jota ei toivoisi kuin Inter & Barca-faneille.
 7. Huhuja (AC Milan)

  Jep. Year zero olisi hyvä aloittaa mahdollisimman pian. EI menisi syyskausi pilalle uusien juttujen opettelussa kuten jälleen kerran tällä kaudella tehtiin. Joka vuosi sama juttu. Parempi opetella ne jo nyt keväällä kun loppukaudella ei ole enää mitään merkitystä (putoamispeikko selätetty, europelit saavuttamattomissa).
 8. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Sunnuntain pelin perusteella hyvä niin. Ei sitä sontaa olisi jaksanutkaan enää. Nyt on muutama viikko aikaa pistää organisaatiokaaos edes jollain tasolla kuriin - kuten virallistamalla Rangnickin sopimus niin pelaaijen ei tarvitse murehtia mitä kesällä tapahtuu ja voivat alkaa antaa näyttöjä uudelle valmentajalle.
 9. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Siinähän se oli tiivistettynä itse asiassa koko loppukausi. Toisesta puoliajasta voinee kertoa, että Zlatanille avautui niin hyvä paikka ettei enää voinut missata 3-4m:stä. Siinä se hyvät asiat sitten pelistä olikin. Mitään muuta positiivista ei olllut. Kukaan ei pelannut lähimainkaan riittävän hyvin. Ei kukaan. Puolustaminen oli laiskaa ja fokus oli tulevan seuran etsimisessä. Pelinrakentelusta ei voi edes puhua, sillä kaikki vain siirtelivät vastuuta eikä puolustusta puhkaisevia yrityksiä tullut. Laitoja ei viititty käyttää vaikka tilaa olisi ollut - piti väkisin puskea keskeltä (aivan kuten viime aikoina yv:llä pelatessa). Maalipaikoissa taas hätäiltiin ja kohellettiin ihan liikaa. Kyllä tämä tappio menee johdon piikkiin. Valtataistelu näytti vienee fokuksen ja motivaation koko joukkueelta kertaheitolla ja kyllä tässä voitiin heittää hyvästit ensi kauden europeleille. Adios ja adjöö, perkele. Jos jotain hyvääkin eilen, niin Inter hävisi Juvelle ja jäi siten 9p sarjakärjestä. Lämmittää kummasti milanistan haurasta sydäntä. EDIT: Vaikka Theo päästikin kummassakin maalissa vastustajan keskittämään aivan liian helpolla, niin vielä räikeämmän virheen tekivät maalilla miehiä MUKA merkanneet Gabbia ja Kessie. Aivan käsittämättömän surkeaa pelinlukua heiltä ja pääsivät kyllä niiiiiin upeilta paraatipaikoilta seuraamaan kuinka pallo laitetaan tyhjään maaliin. Vastaavanlaiset "oik.laidasta päätyviivalle nousut" muuten toisessa päädyssä päättyivät jokaikinen siihen, että pallo syötettiin genoalaisten jalkoihin. Juuri tässä oli valtava ero. Tuohon syöttöhetkeen asti tilanteet olivat yhtä hyviä, mutta sitten ne syötöt ja maalille rynnänneiden juoksureitit vain kusivat totaalisesti. Luulisi, että Milan-pelaajat olisivat 1.puoliajalla oppineet kuinka nuo tilanteet kuuluu päättää. Toki Genoan puolustajat keskittyivät puolustamiseen eikä talousasioiden tai uuden seuran pohtimiseen...
 10. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Lucky bastard, sanoisin. V*ttu mitä tuskaa tämä pelin katsominen on. Sanoinkuvaamatonta sellaista. Sarjan 3.paskin joukkue vie Milania miten tahtoo. Milanin hyökkäyspeli on aivan onnetonta ja puolustaminen vieläkin huonompaa. 0-2 lukemat taululla ja kumpikin maali samalla kaavalla: pallo oik.laitaan, nousu päätyviivalle ja matala keskitys boxiin, jossa Milan-puolustus seuraa hyökkääjän väärällä puolella kuinka kaveri pistää pallon tyhjään rysään. Siis ihan amatööritason virheitä. Luokatonta puolustamista. Kertakaikkisen luokatonta. Ensimmäisessä maalissa ensin Theo löysäily ja sen jälkeen Gabbia ei tainnut tietää, että boxissa pitäisi merkata vastustajan pelaaja eikä päästää sellaista silmistään. Toisessa Kessie toisti Gabbian virheen vaikka näennäisesti olikin mukana puolustamassa. Puolustaminen vaan on aika paljon vaikeampaa tehdä kun on vastustajan ja maalin VÄÄRÄLLÄ puolen. Hyökkäyspäässä perushuttua: surkeita, TODELLA surkeita laukaisuyityksiä, heikkoja syöttöjä/keskityksiä, huolimattomuutta ja ennenkaikkea lähes surkuhupaisaa viimeistelyä. Calhanoglu ja Zlatan pääsivät parhaille paikoilla, mutta kummankin yritykset suoraan Periniä kohti, joka ei Calhanoglun läpiajossa olisi voinut välttyä torjunnalta paitsi syöksymällä alta pois. Niin surkea oli turkkilaisen yritys. 0-2 ja 3 pinnaa meni taas roskiin. Toveri-Doveriltakaan ei apuja tule, sillä Genoan 2.maali olisi pitänyt hylätä kun maaliin lopulta johtanut hyökkäys alkoi päivänselvästä paitsiotilanteesta jota ei koskaan vihelletty (ja VAR-tuomaritkin katsoivat vain itse maalin eikä sitä 15 sek aiemmin ollutta tilannetta). Goodbye europelit. Ei ole minkäänlaista mahdollisuutta, että kotijoukkue iskisi 3 maalia päästämättä yhtään omiin. Tappio tulee. 100% varmuudella. Voi olla, että jos maaleja vielä nähdään, maalit menee Begovicin eikä Perinin selän taakse. Mistäköhän Milan löytäisi pelaajia, jotka osaavat puolustaa? Genoassakin niitä löytyy useampikin, mutta kotijoukkueen rosterissa ei tänään näytä sellaisia olevan. Pelitapahtumien perusteella voisi kuvitella, että vierasjoukkue on 7.nä sarjassa eikä päinvastoin. Tai korjataanpa sittenkin näin: tapahtumien perusteella sarjan 3.viimeisenä luulisi olevan Milan eikä Genoa. Niin karmeaa sontaa tämä peli taas on ollut. Ja tulee olemaan loppuun asti.
 11. A.C. Milan, Coppa Italia

  Oikea syy ottelun siirtämiseenhän on toki se, että Ronaldo lensi kotimaahansa sairaalassa olevan äitinsä vuoksi. Muutamia tunteja tämän jälkeen liiga päätti siirtää pelin. Ei kai Milanille nyt tuollaista etua olisi voinut antaa tärkeään cup-matsiin, josta Juve pitää keinolla millä hyvänsä hoitaa finaaliin asti. Milankin oli ehtinyt jo Torinoon matsia varten ja saivatkin palata pikaisesti takaisin kotiin. Jos matsi olisi siirretty viruksen vuoksi, olisi tieto kerrottu joukkueille ENNEN kuin Milan lähti matkaan. Tai no... Liigan "puolueettomuuden" perusteella ei olisi mikään ihme vaikka olisivat tienneetkin mutta halusivat milanolaiset suotta matkaamaan edestakaisin.
 12. Huhuja (AC Milan)

  Jep. En oikeasti tiedä jaksanko enää "year zeroa" kohta kymmenettä vuotta putkeen. Tämä Milan-fanittaminen on ollut hyvin raskasta viime vuodet. Nyt kun tammikuussa saatiin vähän valoa tunnelin päähän, niin sitten tällainen pommi. Pommi, joka räjäyttää kaiken entistä enemmän sekaisin. Olin kesällä innoissani kahden legendan paluusta. Theon, Rebicin ja Bennacerin jatkuva otteiden parantaminen ja tammikuun kahden täsmähankinnan myötä luotto Maldini-Boban-kaksikkoon kasvoi ja he näyttävät tietävän millaisia pelaajia joukkue tarvitsee (OK, 1. valmentajavalinta meni pahasti puihin). Nyt heitetään tämä ideologia romulaatikkoon ja tuodaan kuulemma 2 miljoonan palkkakatto ja entistä nuorempi joukkue. Öööh, kuulostaa juuri sellaiselta joukkueelta, joka tulee taistelemaan Juven, Interin, Lazion, Napolin ja Roman kanssa UCL-paikoista. Atalantaa ei tuohon poppooseen laske, sillä heidän budjettinsa (ja vetovoima) ei ole samalla tasolla ja eiköhän vuoden-parin jälkeen Atalanta palaa takaisin sijoille 5-10. Eli Atalanta tulee siis taistelemaan uuden Milanin kanssa samoista sijoista. Tosin Milan haastajana/altavastaajana. Mutta kuten sanottu... Olen joka viikko elänyt täysin Milanista. Lueskelen huhuja ja uutisia useita kertoja päivässä ja haluan tietää ihan kaiken mitä seurassa tapahtuu. Kun pelien loppuvihellys soi, alan jo malttamattomana odottamaan seuraavan pelin alkuvihellystä. Jopa näistä paskavuosien paskoista peleistä huolimatta. Pelipäivä on juhlapäivä. Aina. Vaikka peli olisi J-stadionilla vain Juve-fanien ollessa paikalla ja tuomarella olisi jo valmiiksi Juven pelipaidat päällä. Ja peli päättyisi 5-0 pelkkien tekaistujen rankkarimaalien vuoksi. Niin paljon näistä peleistä saan irti. Mutta... Nyt alkaa olla sellainen olo, että mitta on täysi. Liika on liikaa ja Elliot & Gazidis syynä tähän. Toivon, että huhut eivät pitäisi paikkaansa mutta nin vahvoja huhut ovat, että ei ole mahdollista etteikö niissä olisi totuutta. Ainut asia mikä voisi pelastaa seuran, on uusi omistaja. Mutta Elliot tuskin myisi, jollei tarjous olisi jotain miljardia ylihintaa. Tuskinpa silloinkaan.
 13. Huhuja (AC Milan)

  Valitettavasti Gazidis taitaa nimenomaan olla juurikin noin tyhmä. Tyhmempikin jos katselee millaisia päätöksiä Arsenalissa teki. Ja tulee toistamaan samat virheet nyt Milanissa. On jo vuodessa ehtinyt tuhota seuran pahemmin kuin Arsenalin kymmenessä. Gazidis tuli tunnetuksi siitä, että päästi tähtipelaajien sopimukset "vanhenemaan" ja sitten pelaaja myytiin pilkkahintaan muualle. Mitäs luulette mitä se tarkoittaa Donnarumman tapauksessa, kun sopimus on päättymässä 1,5v päästä? Jep. Gigio myydään jollain 30M:lla kesällä. Vaikka kuka tahansa laitapolun kulkijakin tajuaa, että järkevintä olisi antaa Gigiolle sellainen jatkopahvi, kuin Raiola haluaa ja miettiä vasta sen jälkeen vaihtoehtoja. Jos rahaa ei palkanmaksuun ei ole, voidaankin Gigio myydä 100M€:lla sen naurettavan parikymppisen sijaan. Ei Gigio kuitenkaan 10M€/v pyytäisi ja vaikka pyytäisikin, myyntiarvo kolminkertaistuisi sen jatkopahvin myötä ja neuvotteluvaltit säilyisivät Milanilla. Tai oikeastaan siirtyisivät Milanille, sillä nythän valtit on muilla. Tulet pian huomaamaan, että olet väärässä kaikissa kolmessa kohdassa. Gazidisia ei kiinnosta tippaakaan yleisön mielipide. Hän on jo nyt valehdellut medialle ja faneilla eikä millään muulla ole väliä kuin palkkapussilla. Maldinien perintö? "F*** that." voin kuvitella Gazidisin jo sanoneen. Ei häntä perinnötkään kiinnosta. On olemassa vain yksi tapa ja se on Gazidisin tapa. Perinnöt on tarkoitettu roskiin heitettäväksi jos häiritsevät Gazidisin suunnitelmia. Maldini lentää roskiin Bobanin perässä. Mikä suututtaa Milan-fanit entistä suurempaan raivoon. Mutta ei silläkään ole merkitystä. Elliot ja Gazidis eivät fanien mielipiteistä välitä tippaakaan. Uusi projekti? No eihän Gazidis ole saanut käyntiin vanhaakaan. Stadion ei etene. Sponsorit karttavat seuraa ja talous on enemmän pakkasella kuin aloittaessa vaikka Boban & Maldini saivat pelaajabudjetin paljon parempaan kuosiin jo vuodessa. Missä on Gazidisin näytöt? Siinä, että blokkasi 1,5v sitten Zlatanin comebackin ja sanonut "ei" useille pelaajahankinnoille, jotka olisivat nostaneet joukkueen tasoa merkittävästi. Mutta talous on muuta menestystä tärkeämpää - vaikka idioottikin tajuaa, että sen menestyksen myötä tulee myös taloudellista menestystä... Gazidis haluaa tiukemman palkkakaton joukkueeseen. Eli goodbye Gigio, Zlatan ja hyvin todennäköisesti myös Romagnoli. Gazidis haluaa myös vieläkin nuoremman joukkueen. Jep jep. Hyvä idea. Katsotaapa miten alkukausi meni ja mitä tapahtui kun joukkueeseen ja nimenomaan avaukseen tuli tammikuussa kaksi vetenaaria. Tappioiden määrä tippui about kymmenesosaan aiemmasta. Sattumaa varmaankin... Uusi projekti ON alkamassa. Haluttiin tai ei. Gazidisin ego ei kestänyt Bobanin rehellistä avautumista ja tässä sitä ollaan. Gazidisilla on kuulemma niin vahva sopimus, ettei Elliot halua senkään vuoksi miestä syrjäyttää - tai valita toista puolta. Toki Elliothan on tj:nsä valinnut ja pysyy valintansa rinnalla. Arsenal tippui Gazidisin taidonnäyttöjen myötä keskikastin tiimiksi (~10s.) ja nyt samaa tehdään Milanille. Tehdään siis pysyvästi keskikastin joukkue. Kunnes uusi omistaja löytyy, mutta kuka haluaisi pistää miljardin rahaa sekasikiöön, joka ei enää enempää sekaisin voisi olla. Eli samaa scheissea luvassa seuraavat 5v. Tosin ilman fanien suosikkeja Gigiota, Romagnolia ja Zlatania. Heidän kaltaisia pelaajia ei Elliotin omistajuuden aikana tulla enää näkemään. EIkä europelejä. Se on varmaa. Raivostuttavinta tässä saatanan pelleilyssä on ajoitus. Tärkeä cup-ottelu huomenna ja seuran johdossa kiehuu ihan julkisestikin. Pelaajat tietävät jo nyt, että valmentaja ja Boban & Maldini vaihtavat maisemia kesällä. Moni pelaajista tietää itsekin vaihtavansa maisemia kesällä. Tämä näkyy jo huomenna tulostaululla. Näkyy myös kauden lopuissa sarjapeleissä. Milan ottanee jo nyt sen arsenalmaisen kymmennen sijan sarjassa. Ellei Zlatan päätä toisin. Katsotaan mitä Kuningas päättää. Todennäköisesti tekee muutaman maalin, johdattaa Milanin 9.:ksi ja lopettaa uransa siihen. Vielä viikko sitten näytti siltä, että Zlatan nostaisi Milanin Eurooppaliigaan ja tekisi vuoden jatkopahvin. Nyt ei sellaista tule tapahtumaan.
 14. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Tuota pykälää ei tarvitse miettiä enempää. Milan ei pelaa ensi kaudella Mestarienliigaa jollei 2 tai 3 yläpuolella olevaa joukkuetta jää kiinni sopupeleistä tai vakavista FFP-rikkomuksista.
 15. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Jumalauta mitä touhua! San katsottua pelin äsken ja on kyllä käsittämätöntä, miten tuomari voi ratkaista pelin noin räikeän väärillä tuomiollaan! Mikä käsivirhe?! Mikä *tun rankkari?!!!! Mutta en kyllä rehellisesti keksi " Tosin onnistui Fiorentinakin kärsimään saman ukon viheltelystä " mihin tässä viitataan, sillä punainen korttikin oli päivänselvästi oikea tuomio (tosin ainut sellainen kylläkin). Mutta tuomariakin enemmän vituttaa se, että peli oli täysin kontrollissa. Siis 99,9%:sti tämä oli takataskussa eikä Viola saanut mitään aikaan. Ei mitään. Kunnes Cutrone otettiin kentälle ja Milan lopetti pelaamisen täysin. Jällleen. V*ttu kun noista virheistä ei opita. Ei riittänyt tappio Interille. Ei riittänyt lahjamaali Juventukselle. Oli sitten ihan pakko heittää väkisin hyvästit UCL-haaveille tämän pelin myötä. Viola oli aivan paska, mutta... Pelit kestää sen 90min. Vähintään. Kannattaisi pelata EDES sinne 90min kohdalle eikä lopettaa kesken. V*TTTU!
×