Jump to content

pake

Members
 • Content count

  1,506
 • Joined

 • Last visited

About pake

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 05/25/1980

core_pfieldgroups_99

 • Minä kannatan:
  ACMilan
 1. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Kyllä Piolin kanssa mennään vähintään helmikuulle. Miksi? Koska ei ole rahaa. Nytkin johto kertoi aika suoraan, että FFP rajoittaa toimia ja jotta Pioli saisi kenkää ennen kauden päätöstä, pitää tilanteen olla TODELLA surkea. Ehkä 5-6 peräkkäistä tappiota voisi nostaa Boneran ykköseksi, mutta mitään spalletteja ei Milanissa ainakaan ennen kesää nähdä. Lueskelin Piolin haastatteluja ja ajatukset vaikuttavat hyviltä. Eri asia onko ne taas pelkkää bs:ää ("I will adapt to players" etc. eli tulkitsen niin, että taktiikat yms sopeutuvat pelaajien mukaan eikä istuteta pelaajia väärille paikoille väkisin) vai ei. Varovaisen positiivinen fiilis kuitenkin alkaa Piolista alkushokin jälkeen tulla. Eli annetaan nyt mahdollisuus. Muutakaan ei voida tehdä.
 2. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Noita neljää kysymystä tärkeämpi kysymys mielestäni on: 0) Onko tietyillä pelaajilla (Calhanoglu, Biglia, Rodriguez, Suso) kausikortti avaukseen? Pelaavatko Suso ja Calhanoglu joka pelissä avauksessa vaikka lahjoittaisivat kaksi-kolme maalia per peli vastustajalle olematta millään tavalla hyödyksi omalle joukkueelle? Jos vastauksena on, "Ei. Peliaika pitää ansaita," voidaan siirtyä noiden neljän kysymyksen äärelle.
 3. Huhuja (AC Milan)

  Raiolan halun tulla Romagnolin agentiksi ymmärtää hyvin kun tietää miten raha-ahne paskiainen tuo pullukka on. Jorge Mendes tuntuu pyrkivän vara-raiolaksi eikä ainakaan hänen edustamistaan pelaajista ole ollut mitään iloa Milanille.
 4. Huhuja (AC Milan)

  Jep. Fassone/Mirabelli-kaksikkoon viittasin. Eipä nykyjohto ole kylläkään kyennyt juurikaan parempaan kuin tuo duo.
 5. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Kaikkien koutsien rakastama Kalanoglu penkillä? Uskon kun näen omilla silmillä.
 6. Huhuja (AC Milan)

  No siis jos ajattelee positiivisesti, niin tarpeeksi kauan kun haulikolla ampuu viidestä metristä tauluun, niin jokin kerta saattaa vihdoin osua napakymppiinkin - ja jokaisen laukauksen jälkeen todennäköisyys osumalle lienee suurempi. Milan on niitä huteja jo laukonut aika pitkään, joten jospa nyt...? Tuskinpa sentään. Miksi muuten taas ex-Inter? Eikö nuo kaikenmaailman ex-interistit ole jo näyttäneet osaamisensa Milanissa? Viittaan siis kiinalaisten johtoportaaseen joka sai parisataa milliä haaskattua keskinkertaisuuksiin ja sitä huonompiin pelaajiin.
 7. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Enempää ei tässä vaiheessa voi vaatia. Bonuksena olisi Biglian penkittäminen ja Afrikanmestaruuskisojen parhaan pelaajan peluuttaminen.
 8. Huhuja (AC Milan)

  Joo, Spalletti ei saa tarpeeksi suurta eropakettia Interiltä joten neuvottelut kariutuivat - ainakin toistaiseksi. Pioli ei vakuuta ja huvittavinta Piolissa on tämä: "In the last decade, Pioli has coached Chievo, Palermo, Bologna, Lazio, Inter and the Viola. With the exception of Chievo, he did not see out his contract with any of those clubs, always getting sacked." Ehkä kuitenkin ennemmin Garcia? Tai joku Jose M., joka on vapaana. No joo, ei ehkä kuitenkaan.
 9. Huhuja (AC Milan)

  Kyllä ne potkut sieltä tänään tai huomenna tulevat. Hyvä niin. Homma ei toimi eikä näy paranemisen merkkejä ja peluutus täysin sekaisin. Mitään positiivista sanottavaa ei nykyvalmennuksesta ole ja pukukopissakin on ongelmia. Eli ei ole muita vaihtoehtoja kuin vaihtaa koutsia ja jos rehellisiä ollaan, niin realistisista vaihtoehdoista Spalletti lienee kuitenkin se turvallisin (vaikkakin kallis) valinta. Vielä kalliimmaksi tulisi olla vaihtamatta valmentajaa.
 10. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Samaa ainakin mieltä kahdesta asiasta: 1) Milanin rankkari oli oikein tuomittu, mutta punainen kortti sen lisäksi oli kyllä aivan liian kova tuomio. Pelkkä rankkari ja EHKÄ keltainen olisi riittänyt. Mutta en valita. Genoan rankkari oli myös hyvin, hyvin heppoisesti vihelletty, mutta koska Milan sai rankkarin ja helposti ylivoiman, oli päivänselvää, että tuomari antoi vähän "tasoitusta". 2) Spalletti ei varmaankaan vuotta tai puoltatoista pidempään peräsimessä ole. Mutta tässä tilanteessa oikea ratkaisu sillä kelkka pitää kääntää nyt eikä kohta. Pukukopissakin oli ollut eripuraa Genoa-pelin jälkeen mikä kertoo paljon tilanteen kriittisyydestä. En ehkä ole Spalletti-fani, mutta en myöskään miestä vihaa. Tässä vaiheessa ottaisin vaikka Brocchin tai Seedorfinkin takaisin Giampaolon tilalle ja Spallettilla sentään on edes JOTAIN meriittejäkin - ei paljoa mutta kuitenkin.
 11. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Olipa hauska ja täysin odottamaton yhteensattuma, että aivan karmean ensimmäisen puoliajan jälkeen Milanin peli parani 1000-kertaisesti kun muuan turkkilainen jätettiin pukukoppiin ja Paqueta (& Leao) päästettiin irti. Kukapa olisi arvannut, että peli paranisi moisesta vaihdosta. Ainiin, kaikki muut paitsi seuran päävalmentaja. Harmi, ettei Pepe Reinan hyvästä yrityksestä huolimatta tullutkaan sitä valmennnusjohtoa uusiksi laittavaa tappiota, joka niin lähellä olikin. Jospa se seuraava valmentaja sitten tajuaisi penkittää Calhanoglun lopullisesti. Ja pistää Susoakin penkin puolelle. Oli meinaan tänäänkin taas niin surkea esitys, ettei ole tosikaan. Toki Calabria veti oikealla sivustalla silti pisimmän korren. Onneksi sentään vasemmalla laidalla pelimiehiä riittää: Hernandez, Paqueta ja Bonaventura olivat joukkueen parhaimmistoa tänään. Man-of-the-Match lienee silti Leao, joka väläytteli osaamistaan useasti ja hankki tärkeän rankkarin.
 12. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Tuli voitto tai ei, niin jos Calhanoglu on taas avauksessa Bonaventuran ja Paquetan sijaan, on Giampaolo ansainnut potkunsa.
 13. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Mikään ei muutu, jollei Calhanoglu ja Suso löydy penkiltä. Jos ei nykyinen valmentaja kykene tekemään tuota päätöstä, ainut oikea ratkaisu on vaihtaa valmentajaa. Paikka avaukseen pitää ansaita eikä tulla automaattisesti esim pelinumeron (muutakaan selitystä en keksi sille, miksi turkkilainen #10 on pelistä toiseen avauksessa vaikka hyöty omalle joukkueelle on murskaavan negatiivinen) tai viime kauden tilastojen perusteella. Eikä se Suso viime kaudellakaan ollut tarpeeksi hyvä. Muutoinhan Milan olisi Mestarienliigassa mukana.
 14. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Kyllä. Kessie pilaa pelinsä yrittämällä olla Messi, kun parasta, mitä Kessie voisi pallolla tehdä, on antaa helppo syöttö lähimmälle kaverille. Ja tosiaan, on aivan sama onko Giampaolo hyvä, keskinkertainen ja Inzaghiakin huonompi, sillä joukkue on tilanteessa, josta ei nousta ilman dramaattisia muutoksia. Ainut dramaattinen muutos, jonka näen realistiseksi, on valmentajan vaihto. Helpompi ratkaisu olisi pistää avauskokoonpano täysin uusiksi. Ja jos joku sanoo, että peli sekoaisi ja dynamiikka kärsisi yms., niin voiko tuo ns. joukkuepeli tuosta enää huonommaksi mennä? Mielestäni ei. Tämä "joukkue" on täynnä keskinkertaisia yksilöitä, jotka kuvittelevat olevansa niin hyviä, että voivat yksinään ratkoa pelejä. No, toisaalta... SIinä ainakin Calhanoglu onnistui viime pelissä erinomaisesti. Hän yksin onnistui ratkaisemaan 3 pinnan kohtalon. Valitettavasti kaikki tiedämme kumman hyväksi.
 15. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Leao nousi eilisen perusteella kertaheitolla Milanin parhaiden nykypelaajien joukkoon. Ainut kenttäpelaajista, jolle voi ainuttakaan kehua mistään tilanteesta antaa. Ja niitä kehuja voi antaa useammastakin suorituksesta - toki kermana kakun päällä huikea yksilösuoritus 1-3 kavennuksessa. Sheva/Ranieri/Garcia/Allegri/Gattuso/K.Kivi-huhuista puheenollen... Minulle on aivan sama kuka Milania valmentaa loppukauden kunhan 1) Calhanoglun kausikortti avaukseen silputaan 2) Suson kausikortti avaukseen poltetaan 3) Penkillä istuvat Bonaventura ja Paqueta päästetään koirankopista vapaaksi ja avaukseen, jonne he ehdottomasti kuuluvat. 4) Vaparien ja kulmapotkujen antajat vaihtoon. Muistaako kukaan, millä kaudella Suso tai Calhanoglu on viimeksi saanut joko vaparin lauottua maalia kohti tai keskityksen omille? (Ja treenipelejä jotain c-luokan vastuksia vastaan ei lasketa.). Etenkin turkkilaisen "erikoistilannespesialisti"-titteli ei edes sarkasmina enää jaksa huvittaa. Nauru on todella kaukana kun näkee turkkilaisen asettuvan kerta toisensa jälkeen pallon taakse. No, ehkä se lähin vastustaja näkee tilanteessa jotain hauskaa kun tietää hänen olevan se pelaaja, jonka purettavaksi pallo tulee. Tulkoot vaikka Allegri ja Tassotti takaisin tai vaikkapa Honda penkille, mutta nyt erään turkkilaisen pitää istua seuraavat pelit penkillä ja Suson tilannetta pitää tarkastella järjellä. Jos kaveri saa korkeintaan yhden keskityksen omille per peli, niin samaan (ja parempaankin!) kykenee kaikkien muiden kaikki muut laiturit tuosta vain - vieläpä paljon pienemmällä palkalla. Lisäksi ne muut pelaajat puolustavatkin. Suso ei. Jos (kun...) Giampaolo miehittää ensi peliin kutakuinkin saman avauksen (+/- 1 muutos), niin siinä vaiheessa pitää johdon tehdä SE ratkaisu, jota tässä on jo odotettu. Jos 11 kentällä olleesta vain 2 kahta voi kehua (ja joista toinen vieläpä mv, joka kuitenkin haparoi aika huolella mutta siitä huolimatta oli parhaita), niin eikö silloin ole syytä tehdä SUURIA muutoksia pelaavaan kokoonpanoon? Peli ei ole missään vaiheessa näyttänyt hyvälle tai edes organisoidulta tai JOUKKUEENA pelaamiselta, joten ehkäpä kunnon kilpailu peliajasta sytyttää pelaamaan. Luulisi penkillä olevien haluavan näyttää olevansa parempia kuin susot ja calhanoglut, joiden hyödyllisyys on helvetisti pakkasen puolella. Erityismaininta muuten eilisestä esityksestä Calabrialle, joka onnistui lipsauttamaan pallon helposti jalkansa alta ainakin kolmesti sivurajan yli ja "syötellen" muutaman parin metrin syötön vain pari metriä ohi kaverista suoraan sivurajasta yli. Jopa Conti ansaitsee avauspaikan Calabrian luokattomuuden vuoksi. Ei Contikaan NOIN huono ole ollut - mutta tarjoaa sentään ylöspäin jotain pari kertaa vuodessa. Ja Rade Krunic oli 45min aikana parempi kuin Calhanoglu tai Kessie koko kauden aikana. Tosin siihen nyt ei paljoa vaadita. Ja edelleen olen sitä mieltä, että Bennacerin paikka on avauksessa vaikka virheitä tulikin taas lukemattomia. On kaveri silti huononakin päivänä hyödyllisempi kuin Biglia parhaana. Ja Biglian parhaat päiväthän ovat nähty jo kolmisen vuotta sitten kun pelipaidan väri oli vielä vaaleansininen. PS. Huhujen mukaan tämän viikon pelissä häviävä joukkue vaihtaa valmentajaa ja kummankin joukkueen peräsimeen on huhuiltu valmentajavelhoa nimeltä Gennaro Gattuso. Melko erikoinen tilanne. Onkohan Gattusolta itseltään kysytty asiasta mitään...?
×