Jump to content

pake

Members
 • Content count

  1,680
 • Joined

 • Last visited

About pake

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 05/25/1980

core_pfieldgroups_99

 • Minä kannatan:
  ACMilan
 1. Huhuja (AC Milan)

  Jep. Samaa mieltä siitä, että Tomiyasu voisi olla hyvä lisä joukkueeseen. Etenkin se, että voi pelata sekä topparina että oik.laidalla, olisi iso plussa siinä mielessä, että ei tarvitsisi hankkia kahta pelaajaa vaan sama kaveri hoitaisi kahden homman ja rahaa jäisi laitahyökkääjään ja/tai midfielderiin.
 2. Huhuja (AC Milan)

  Tärkeintä on löytää toppari - ellei Gabbia pysty parantamaan vielä vime pelistäkin. Krunic voitaisiin myös korvata paremmalla, mutta onhan meillä nyt 3 kovaa kk-miestä. Laitahyökkääjät on se osasto, josta tarvitaan tehoja. Tällä hetkellä niitä ei tule. Rebickin on kaukana viime kevään kunnostaan - ja jää vielä kauemmas ~10pv pakkolevon vuoksi. Castillejo ei pisteillä juhli - eikä Saelemaekers. Leao taas on niin suuri kysymysmerkki, että en sano mitään. Diaz taitaa enemmänkin olla Calhan kirittäjä kuin laituri. Tai saapa nähdä miten otteet jatkuu. Laitapakkiosasto on "OK" jollei loukkaantumisia tule. Molareita ei tarvita - eikä keskushyökkääjiä. EDIT: Jaahas... Saapa nähdä onko tämä faktaa vai fiktiota: "Takehiro Tomiyasu has just landed in Milano and he’s gonna sign until June 2025 as new AC Milan player. €25m to Bolonia FC. Medicals tomorrow. Here-we-go confirmed! #ACMilan #Transfers" Itse en jaksa tuota uskoa.
 3. Huhuja (AC Milan)

  Laitetaan tämäkin vielä huhu-puolelle, sillä virallistahan se ei vielä ole. Paqueta on tyhjentänyt kamansa pukukopista ja hyvästellyt joukkuekaverinsa. Tuli nimittäin lähtö Lyoniin. Harmittaa, ettei visiitti mennyt kuten moni toivoi. Potentiaalia ja taitoa miehellä on vaikka muille jakaa, mutta ei se Italia ole kuitenkaan se kaikkein helpoin maa, jossa "breikata". Kaikkea hyvää kaverille (aion seurata otteita jatkossakin) ja kiitokset rahoista, jotka saattavat mennä Fiorentinalle jos torstaina päästään jatkoon. Huhujen mukaan Chiesa nimittäin ostetaan jos lohkopaikka EL:stä irtoaa. Ja jos Juve ei ehdi ostaa ennen sitä.
 4. Huhuja (AC Milan)

  Laitetaan nyt vielä huhu-osiolle, vaikka olisi yhtä hyvin voinut laittaa tuolle tämän kauden ketjuun... Bodon Jens Petter Hauge bongattu lentokentältä matkalla Milanoon medicaliin. Seurat päässeet sopuun hinnasta (~5M€?) ja henk.koht. ehdotkin ovat selvät.
 5. Huhuja (AC Milan)

  Osuvasti kiteytetty. Ainakin viimeinen lause. En tiedä siitä hyvyydestä pelaajanakaan, mutta toivottavasti en joudu tutustumaan sen paremmin...
 6. Huhuja (AC Milan)

  Nyt kun Calabria on nostanut tasoaan 100x viime kauteen verrattuna ja Kalulu on myös käytössä, en haaskaisi 20M€ pelaajaan, jonka personaassakin on puutteita. Ennemmin ostetaan toppari, joka kykenee pelaamaan myös oikealla laidalla. Ja kykeneehän Calabrian, Kalulun ja Contin lisäksi myös Saelemaekers pelaamaan tuota oik.pakin roolia, joten ei, ei ja ei. Ei!
 7. Milan 2020-2021, Jotain uutta, jotain vanhaa ja jotain punamustaa

  Jep. Jarru päällä mennään ja etenkin laiturit on se, mikä hidastaa menoa. Diaz kyllä väläytteli pari kertaa ja teki maalin, mutta oli 80% pelistä kadoksissa. Myös Calhanoglu katosi varmaankin puoleksi tunniksi aivan totaalisesti kuvasta. Oma valintani ottelun parhaaksi oli ehdottomasti Kessie, joka ei tehnyt varmaan virheen virhettä pelissä ja suorastaan ryöväsi pallon niin monta kertaa crotonelaisilta, että melkein kävi sääliksi. Melkein. Pallonriistojen lisäksi Kessien syöttötarkkuus oli poikkeuksellisen korkeaa hänelle. Kehuja voisi jaella enemmänkin, mutta nostan Kessien lisäksi vain yhden: Tonali. Kertaalleen Tonali avasi Crotonen puolustuksen täydellisellä pystysyötöllään, josta Calabria pääsi laidaltaan läpi. Valitettavasti Calabrian tapana on roiskia keskitykset minne sattuu ja niin kävi tälläkin kertaa, mutta syöttö, jonka Calabria sai, oli kyllä silmiähivelevän kaunis. Juuri noita Tonalilta odotin tulevankin, kun mies punamustiin siirtyi. Enkä kyllä muista Tonalin mokailleenkaan kertaakaan ja hyvin liikutteli palloa joka suuntaan. Toivotaan pikaista paranemista Rebicille, joka olisi joka tapauksessa torstain Rio Ave -pelistä ollut sivussa. Ties vaikka Romagnoli tuli torstaina keräämään lopussa kauden ensimmäiset minuuttinsa nyt kun on palannut vihdoin treeneihinkin. Leaolla näytti myös jalka liikkuvan vaikka olikin vielä vähän kömpelöä pelaamista, mutta torstaina saa varmasti lisää minuutteja.
 8. Milanin suuri seikkailu Eurooppaliigassa

  Niin... Eilinen peli kyllä alleviivasi sen, että parempi toppari tarvitaan ja laitahyökkääjällekin olisi tarvetta/käyttöä. Chiesa oikealle ja norskien Hauge Rebicin varamieheksi vasemmalle? Castillejo ja Saelemaekers ovat kumpikin ihan kelvollisia varamiehiä, mutta kummastakaan ei saada tarpeeksi tehoja. Etenkin jos Zlatan tai Calha on poissa tai osuu huono päivä, niin silloin ollaan yhden miehen varassa ja siihen ei ole varaa. Apua pitää tulla myös laitahyökkääjiltä. Ja tällä hetkellä sitä ei saada keneltäkään - ellei Rebic palaa ylihuomenna omalle tasolleen mutta epäilen, sillä minuutteja on niin vähän alla. Noh, anyway, sunnuntaina 19:00 Crotonea vastaan ja 3p on pakko saada. Ei selittelyjä. EDIT: Itse pidän norskeja pahempana kuin tuota Rio Avea, sillä Norjassa kautta on pelattu jo 22 kierrosta ja Portugalissa ollaan vasta alkumetreillä kuten Italiassakin. Toivotaan, että olen oikeassa.
 9. Huhuja (AC Milan)

  Nyt on mielenkiintoinen huhu liikkeellä... https://sempremilan.com/sm-milan-intend-to-submit-offer-for-bodo-glimt-star-hauge-talks-held-with-agent Eli eilisesssä pelissä 1+1 iskenyt ja Calabriaa aika pahasti pyöritellyt Hauge on vakuuttanut Milan-johdonkin siitä, että kaveri voisi olla ostamisen arvoinen. Jos nuorukaisen millillä-parilla saisi, niin ei muuta kuin tarjousta pöytään vaan! Oli meinaan todella nopea ja taitava kaveri, jolle varmasti olisi käyttöä.
 10. Milanin suuri seikkailu Eurooppaliigassa

  3-1 johtokin melkein saatiin ryssittyä Gigion hörpättyä aivan liian helppo kaukolaukaus ja puolustus oli reikäjuustoa. Ainoastaan surkeaakin surkeampi viimeistely norskeilta päästi Punamustat jatkoon. Jotenkin sen Colombo<->Maldini -vaihdon jälkeen tuli sellainen fiilis, että tämä ryssitään vielä eikä se tosiaan kaukana ollut. Kaukana oli vakuuttava esitys, mutta näemmä Calhanoglun hyvä päivä riitti. Tällä kertaa. Ehkei ensi torstain peliä kannata jättää pelkästään sen varaan. Viikonloppuna sentään on Rebickin käytössä, mutta kovin puolikuntoiselta kroaattikin viime pelissä näytti, joten nämä "varmat 3p"-pelit kahdella seuraavalla Serie A -kierroksella muuttuikin "toivottavasti 3p"-peleiksi.
 11. Milanin suuri seikkailu Eurooppaliigassa

  No... Juurikin ne kaksi kaveria, jotka nostin esiin tuossa aiemmassa postauksessa ovat vieneet Milanin 2-1 johtoon katastrofialun jälkeen. Norskien maali tuli kyllä huonosta puolustamisesta, mikä kruunautui Gabbian luokattomaan miesvartiointiin. Eli vaikka Chiesaa tai Deulofeua haluaisin joukkueeseen, niin kyllä se suurin tarve taitaa olla sinne topparin tontille, sillä ei ole realistista odottaa, että Kjaer & Romagnoli pelaisivat yhdessä edes 80% kauden peleistä. Gabbian nukahdukset tuntuvat johtavan aivan liian usein maaleihin. Ja laitahyökkääjät Saelemaekers & Castillejo ovat Gabbian ohella ne, joiden tulee parantaa peliään. Ei vakuuta ei. Onneksi penkillä on sentään Diaz, joka todennäköisesti parantaisi hyökkäyspelin tasoa.
 12. Milanin suuri seikkailu Eurooppaliigassa

  Voi jessus... Kuka tahansa muu olisi ollut varaa heittää koronakaranteeniin, mutta ei Zlatania... Nyt sitten mitataan joukkueen todellinen taso. Zlatan on vähän liikaakin kannatellut joukkuetta niin henkisesti piiskaamalla kuin maalien ja syöttöjenkin muodossa, niin nyt sitten pitää muidenkin parantaa (erityisesti Calhanoglun pitää onnistua laukauksissaan ja tarjoilussaan). Onneksi Colombo vaikuttaa kaverilta, joka kykenee viimeistelyyn kun paikka tulee. Saapa nähdä mitä tänään tapahtuu... Voitolla joukkuehenki voimistuu - tappio voi syöstä syöksykierteeseen... Entistä jännempi peli tänään siis luvassa.
 13. Milanin suuri seikkailu Eurooppaliigassa

  1-0:kin riittää. Vain jatkopaikka kelpaa.
 14. Milan 2020-2021, Jotain uutta, jotain vanhaa ja jotain punamustaa

  Spezialla osto-optio, mutta kerrankin Milan sai mukaan takaisinosto-option - ettei kävisi niin kuin Cristanten ja ennen kaikkea Locatellin kanssa. Kumpikin muuten nykyään maajoukkuepelaajia ja eivätkä edes vielä parhaassa iässä.
 15. Milan 2020-2021, Jotain uutta, jotain vanhaa ja jotain punamustaa

  Oma veikkaukseni Calabrian tasonnostoon on muuan ruotsalainen. Zlatan ei yksinkertaisesti hyväksynyt Calabrian huonoja ratkaisuja (aina pallo alaspäin) tai huonoja suorituksia vaan piiskasi jo viime kauden lopulla Calabriaa jatkuvasti kommenteillaan. Näyttäisi tuoneen aivan erilaista suorittamista Daviden otteisiin kun kaveri, jolla auktoriteettia löytyy, vähän piiskaa lisää motivaatiota. Ja pääosin samaa mieltä siitä, että Milanin laiturit ovat enemmän asenne- kuin taitopelaajia, mutta kyllä Rebiciltä löytyy myös lähes maagisia kikkoja ja huikeaa pelisilmää - mutta turhan usein tulee epöonnistumisia tai ajatukset eivät mene yhteen omien kanssa. Ja ehkäpä Calhanoglun eilinen peli olisi vielä tasan vuosi sitten ollut "ihan kelvollista", mutta kevät nosti vaatimustasoa melkoisesti. Pakkohan se on itsekin myöntää, että turkkilainen on tänä vuonna ollut täysin eri pelaaja kuin ennen,
×