Jump to content

pake

Members
 • Viestit

  1 348
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä pake

 • Taso
  Junior Member
 • Syntymäpäivä 25.05.1980

core_pfieldgroups_99

 • Minä kannatan:
  ACMilan
 1. Milan 2018-2019, kuka on herra Elliot?

  Ja yo.uutiseen liittyen, Genoa on pyytänyt sunnuntain ottelun siirtämistä pelattavaksi myöhemmin. Jos niin kävisi, Milanin sarja-avaus olisikin Napolia vastaan vasta vajaan 2 viikon päästä.
 2. Milan 2018-2019, kuka on herra Elliot?

  Ja painotetaan vielä tässä, että osto-optio on pakollinen, eli pysyvä siirto on siis varma. Eikä Milan edes saanut/halunnut(?) takaisinosto-optiota, kuten esim. Cristanten tapauksessa olisi pitänyt olla. Toistuuko sama virhe heti perään jääkin sitten nähtäväksi...
 3. Huhuja (AC Milan)

  Taitaa sitten kuulua huhuosastolle tämä juttu, mutta Atleticon Kevin Gameiro -kauppa on kariutunut, mikä tarkoittanee sitä, että Kalinic ei siirrykään Atleticoon läpäistyistä lääkärintarkastuksista huolimatta. Saapa nähdä miten tämä tarina päättyy. "Hyvällä" tuurilla Milanilla on kauden alussa hyökkäykalustossa mukana mm. Higuain, Cutrone, Silva, Kalinic, Bacca. Mistäs ne rahat siihen kk-mieheen sitten saadaan?
 4. Huhuja (AC Milan)

  Bakayokon parhaita paloja: Ja siinä vaiheessa kun tajuaa, että nämä kaikki onkin yhdestä ottelusta, niin ei hyvää päivää, mikä Muntari/Essien v.2 tässä ollaan "kaappaamassa"... Vuosipalkkakaan ei ole kuin vaatimattomat 6,5M€. Jos tässä ollaan Kessien varamiestä hankkimassa, niin miten olisi vaikka hyväksi todettu Juraj Kucka, joka tulisi takaisin varmaan puolenmillin vuosipalkallakin ja rahaa jäisi toiseenkin kk-mieheen (vahvistukseen, jota Bakayoko ei ole).
 5. Milan 2018-2019, kuka on herra Elliot?

  Noniin, enää julkistusta vaille valmista: Ja yo.kuvassa Kalinic tekemässä sitä, mistä hänet muistetaan: levittelemässä käsiään. Mitään muuta mies ei sitten kentällä tehnytkään. Luojankiitos ettei Kalinicia tarvitse enää koskaan Milan-paidassa nähdä.
 6. Milan 2018-2019, kuka on herra Elliot?

  Peli tuli katsottua, mutta mitäpä siitä kertoisi...? Barcelonan B-miehistö pyöritti aikalailla Milania, mutta huippuvaarallisia paikkoja ei montaa silti tullut. Ja maalia kohti menneet laukaukset M-o-t-M Donnarumma torjui hyvin (vaikka pari keskityspalloa karkasikin vaarallisesti ohi sormien). Milanin paikat tulivat vastaiskuista ja jälleen kerran suurimmassa roolissa niissä oli Kessie ja Suso. Tehotonta viimeistelyä ja huolimattomia syöttöjä tuli sitten näissä liikaa eikä maaleja tullut kuin yksi. Aika heikosti esiintynyt A.Silva sai viimesekunneilla sen yhden ainoan paikan ja käytti sen erittäin tehokkaasti hyväkseen. Muuten ei miestä voi kehua, mutta eipä (keskus)hyökkääjien tarvikaan pelata hyvin jos tekee maaleja. Se, mikä näissä kolmessa treenipeleissä on eniten ihmetyttänyt, on Gattuson peluuttaminen. Jälleen Milan oli liikkeellä käytössäolevista pelaajista koostettu ykköskentällinen. No ei siinä sinänsä mitään ihmeellistä, mutta kun vastassa on ollut kolme b-miehistöä ja missään pelissä Milan ei ole ollut selvästi parempi (kuten tavallaan b-miehistöjä vastaan sopisi odottaa). Olisi kuitenkin voinut vähän enemmän kokeilla muitakin kuin "tuttuja" pelaajia (esim. Halilovic). Huolestuttavinta taas oli Locatellin esitys - jälleen kerran. Ei ole Locasta Pirlon manttelinperijäksi ja keskikentällä Milan on joka pelissä ollut vastustajaa PALJON huonompi. En sano että se olisi täysin Locatellin vika, mutta silti... J.Maurikin on jämäminuuteillaan ollut paljon paremmin esillä ja jopa käyttänyt mielestäni tilaisuutensa ihan hyvin - etenkin Locaan verrattuna. Olisikohan sittenkin hyvä laittaa Loca lainalle (tai myydä takaisinosto-optiolla) kasvamaan ja katsomaan täyttyvätkö suuret odotukset koskaan? Mielestäni olisi. Hyökkäys oli siis jälleen tehotonta, mutta kun ottaa huomioon, että Borini on kaikissa peleissä ollut LW, niin ei ihme, että tehdyt maalit 3 pelin jälkeen näyttää vain kahta. Cutrone sai vain Spurs-pelissä hyviä paikkoja, mutta aivan kuten ManU-pelissäkin, Barcaa vastaan ei paikkoja siunaantunut. En usko, että Cutronekaan kykenee viime kauden onnistumisiin tällä kaudella, joten Higuainin on pakko onnistua. Myöskään A.Silvan varaan ei voi mitään jättää. Toki tuo mahdollinen maalinteko-ongelma voi korjaantua kertaheitolla, jos Milan saa jonkun huhutuista kk-miehistä hankittua: Milinkovic-Savic, Rabiot, Modric (joka lienee kaikkein mahdottomin unelma). Mutta spekuloidaan noilla jutuilla myöhemmin ja muualla...
 7. Huhuja (AC Milan)

  Vain nimet puuttuvat papereista ja diili on siis tuo mainitsemani kolmiodraama eli Caldara&Higuain Milaniin ja Bonucci takaisin juventinojen palvottavaksi (vastaanotto varmasti ihanan lämmin - puolin ja toisin).
 8. Milan 2018-2019, kuka on herra Elliot?

  Vahvasti resersipitoinen peittosi Milanin ykkösmiehistön puhtaasti 1-0. Tosin... Spursillä oli kolme maalipaikkaa ja kaikki tulivat Milan-pelaajien alustuksesta (2x Calabria, 1x Locatelli) joten alaspäin homma tavallaan toimi. Hyökkäyspäässä pelkästään Cutrone haaskasi 3-4 makoisaa maalipaikkaa ja lisäajalla Antonelli hukkasi "kahdella nollaa vastaan"-hyökkäyksen Kalinicin kanssa syöttämällä pallon liiaksi eteen eikä Kalinicia jaksanut kiinnostaa kun syöttö ei tullut suoraan jalkaan. Milan siis jollain tasolla ehkä parempi hyökkäyksissään, mutta silti tuo hyökkäysten rakentelu oli kyllä masentavaa katsottavaa - etenkin 2.puoliajalla kun Suso istui penkillä eikä tilalle tullut Halilovic ainakaan vielä antanut sen kummempia näyttöjä. Eikä muuten Donnarummakaan (tälläkään esityksellä) rohkaissut Chelseaa/PSG:tä tms. tekemään ostotarjousta, sillä hieman helposti pallo painui verkkoon ja jalalla pelaaminen oli varsin karmeaa katseltavaa. Mutta jooo, katsellaan nyt mitä tuo yksi argentiinalainen päättää. Ilmeisesti on alkanut empiä siirtoaan ja ei ihme jos näki öisen matsin. (Toki Higuain olisi Cutronen paikoista iskenyt sen 2-3 maalia ja lopputulos olisi ollut hieman erilainen)
 9. Huhuja (AC Milan)

  Uutisesta puuttuu täysin se, että myös Mattia Caldara & Leo Bonucci vaihtavat samassa kaupassa maisemia. Heidän arvonsa on arvioita identtisiksi, joten se kauppa meneekin suoraan 1:1 eikä toteutuisi ilman Higuainin siirto (näin aiemmin väitetty). Eiköhän huomenna tule virallistus kaupoille jos kaikki on mennyt ok.
 10. Milan 2018-2019, kuka on herra Elliot?

  No se on hyvä, että ainakin on sitten syyt jo selvillä - kävi peleissä miten kävi... Selittelyn Jose kyllä osaa.
 11. Milan 2018-2019, kuka on herra Elliot?

  En vaan tajua tuota Moratan ihannointia Milan-johdossa... Kaveri ei ole lähimainkaan 20 maalin mies, joten miksi haaskata 60-70M€ floppiin? Floppihan se on jos ollaan yli 20 maalia kaudessa tekevää pelaajaa etsimässä ja saadaan kaveri, joka Milanin tasoisessa joukkueessa kykenee EHKÄ 10-15 maalia tekemään. Meillähän on jo Cutrone, joka tekee saman verran mutta kun tarvitaan kaveri, joka tekee tuplasti enemmän ja Morata ei todellakaan ole se.
 12. Milan 2018-2019, kuka on herra Elliot?

  Tuskinpa kovin moni oikeasti uskoi alunperinkään Dollarumman jäämiseen. Harmi vaan, että hinta on tippunut kolmanneksella parhaista ajoista... Plizzarin nousua huipulle odotellessa...
 13. Milan 2018-2019, kuka on herra Elliot?

  Ei taida siirtyä. Roma ei ole valmis maksamaan riittävästi palkkaa ja sehän ei Raiolalle sovi. Raiola haluaa Dollarumman PSG:hen Gigin oppeihin. Myös Chelsea on myymässä Courtoisin Realiin ja hekin tarvitsevat uuden maalivahdin, joten sanoisin että Gigio matkaa jompaankumpaan noista.
 14. Milan 2017-2018

  Tarkoittaa mm. sitä, että 1) Seuran kassaan tulee heti 50M€ ja lisää myöhemmin 2) Gattuso jatkaa valmentajana 3) Fassone & Mirabelli todnäk lähtevät. Tilalle ainakin Umberto Gandini (joka "siirtyi" Milanista Romaan ja tulisi siis takaisin mutta ylennyksen kera) 4) Maldinista tullee tekninen johtaja. Käsittääkseni hieman samantyylinen rooli kuin Abbiatilla, joka otti loparit (ei kertonut syytä) 5) Elliot pitänee seuran vuoden ajan, pistää talouden kuntoon ja nostaa seuran arvoa, jonka jälkeen käynnistyy hintasota ja parhaan tarjouksen tekijä ostaa seuran.
 15. Milan 2017-2018

  Jep. Eipä saanut Li rahoja kasaan, joten nyt on kaksi vaihtoehtoa: 1) Li myy osuuttaan sen verran, että saa maksettua Elliotille muistaakseni 450M€ ennen kuin Elliot on saanut vallan 2) Li ei tee mitään ennen kuin Elliot on saanut vallan siirrettyä itselleen (kuulemma vie 3-7pv) ja menettää osuutensa Milanista ilman kompensaatioita - jos oikein ymmärsin. Elliot Management on luvannut laittaa maanantaina joukkueen kassaan 150M€, jotta toiminta jatkuu ongelmitta ja joukkuetta saadaan vahvistettua (lue: arvoa nostettua). Sen jälkeen Elliot kilpailuttaa joukkueen ostajaehdokkailla ja valitsee itselleen tuottavimman vaihtoehdon. Eli toisin sanoen, mitä tahansa tuleekin nyt tapahtumaan, selvää on, että Li ei enää kauden alkaessa ole pääomistaja ja tämä painajainen on ohi. Mutta viime vuodet tuntien, seuraavaa painajaista odotellessa... PS. TAS antaa tuomionsa Milanin EL-liigan vetoomuksesta 19. tai 20.pv. Eli uuden omistajan on syytä olla selvillä tuohon mennessä jotta jotain toivoa olisi saada tuomio kumottua. Ja muuten UEFA:n "Fair" play-paskasta on mielenkiintoista juttua täällä: http://www.milanobsession.com/2018/07/inter-vs-ac-milan-ffp-derby.html . Toooodella fair play -meininkiä kun eri joukkueille on eri säännöt (mikä nyt on tullut tutuksi Barcelonaa, PSG:tä ja Real Madridia koskevissa jutuissa viime vuosien saatoksissa - unohtamatta Calciopolin suurinta rikollista ja ainutta rankaisematta jäänyttä joukkuetta eli Interiä)
×