Jump to content

pake

Members
 • Content count

  2,278
 • Joined

 • Last visited

About pake

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 05/25/1980

core_pfieldgroups_99

 • Minä kannatan:
  ACMilan
 1. Milan 2022-2023, Feenixlintu on nyt punainen

  No lepoa verrattuna Milanin peleihin, sillä maajoukkueessa minuutit ovat yleensä jääneet vähemmälle.
 2. Milan 2022-2023, Feenixlintu on nyt punainen

  Harmi, että maajoukkuetauko tuli tähän väliin, sillä kumpikin "jätti" on suurissa vaikeuksissa ja etenkin Juven 1-0 tappio Monzalle kertoo siitä, että nyt taitaa kuitenkin olla ihan hyvä aika kohdata nämä joukkueet. Toivottavasti maajoukkuetauko ei muuta mitään tämän suhteen.
 3. Milan 2022-2023, Feenixlintu on nyt punainen

  Juuri näin! Milan dominoi niiiiiin vahvasti ja tasoitusmaalin jälkeen olisin voinut lyödä vaikka taloni vetoa, että Milan voittaa. Peli oli niin täydellisesti hallussa kuin vain voi. Kunnes... Napoli sai koko pelissä ehkä kolme vaarallista hyökkäystä aikaan. Tulostaululla kaksi maalia. Ja ensimmäinen aivan idioottimaisen ala-arvoisesta puolustamisesta Destin toimesta. Ei ihme, että Barca oli valmis luopumaan kaverista eilisten näyttöjen perusteella. Ei mitään positiivista sanottavaa kaverista. Ei yhtään mitään. Leaon poissaolo ei haitannut Milania lainkaan. Jopa Krunic vas.laiturina hoiti hommansa oikeasti yllättävänkin hyvin. Ja kuinkas ollakaan Theo pelasi kauden parhaan pelinsä kun ei eilen tarvinnut puolustaa myös Leaon edestä ja sai keskittyä omaan peliinsä. Ja olipa melkoinen peli. Maalisyöttö ja pari-kolme aivan unelmapassi boxiin, mutta niin vain jotenkin muut-Milan-pelaajat nukkuivat onnensa ohi kun olisi pitänyt tuikata palloa kutakuinkin tyhjään maaliin. Niin kuin Kalulukin teki. Noista paikoista vain pitää pistää pallo tyhjään rysään oli pelipaikka toppari tai vaihtopenkin vasen laita. Tappio tuli. Täysin ansaitsematon. Jopa Napolin kakkoskoutsi myönsi, että tasapelisi ollut oikeudenmukainen - mikä sekin imartelisi Napolia melkoisesti. Niin paljon parempi joukkue Milan eilen oli. Positiivista kuitenkin se, että Milan ei ole Leaon varassa vaan jopa alkukauden kovin(?) joukkue Napoli oli täysin hätää kärsimässä 89min varamiehistä Milania vastaan. Alkukauden komeetta Kvaradona oli täysin pimennossa Calabrian pihdeissä, mutta Dest näytti mikä on ero yhden sarjan parhaiden puolustajien ja sitten "joku laituri laitapakkina"-kaverin välillä. Aivan katastrofaalista puolustamista Destiltä. Ilman Calabrian loukkaantumista Napoli olisi taatusti lähtenyt kotiin pisteittä. Positiivista myös se, että Krunic pelasi hyvin ja Adli pääsi kentälle ja näytti hyvää asennetta. Toivon mukaan minuutteja tulee lisää. Positiivista sekin, että todella hyviä maalipaikkoja luotiin reilusti. Kaiken kaikkiaan paljon hyvää, mutta harmittavasti maajoukkuetauko tulee tähän väliin. Mutta jospa sekin tekisi hyvää siinä mielessä, että Giroud pääsee lepäämään, Rebic & Origi kuntoutumaan, Adli & CDK tutustumaan paremmin uuteen ympäristöön jne. Tauon jälkeen Empolista tulee 3p ja uusi parinkymmenen pelin tappioton putki alkaa taas. PS. Ensi kertaa sitten 1955 sekä Roma, Juve, Inter & Milan hävisivät kaikki ottelunsa samana päivänä. Ja onneksi kärkijoukkueista vain Napoli, Atalanta & Lazio voittivat. Onneksi? Onneksi siksi, että kaikki kolme joukkuetta floppaa aina loppukautensa - vaikka olisivat viimeisellä kierroksella sarjakärjessä, niin kukin näistä kolmikosta kyllä taatusti ryssii johtonsa ja putoaa sijoituksissa alaspäin. Siihen jos johonkin voi jalkapallossa luottaa.
 4. Milanin Mestareiden liiga -ketju. Sweet Home Alabama

  Selostaja-Karhusta puheenollen... Jos jollain on twitter-tili, niin miestä voisi opettaa lausumaan sekä Saelemaekersin että De Ketelaeren nimet oikein. Joka prkleen pelissä joka kerta kun kaveri sanoo SalUmaekers tai KetAlare (vieläpä ilman De-etuliitettä) alkaa vanne kiristää päätä. Please help a brother out.
 5. Milan 2022-2023, Feenixlintu on nyt punainen

  Tuossa kun on siirtohuhuissa keskusteltu budjeteista ja siitä, miten esim. Juvella on rahaa eri tavalla kuin Milanilla. Todellisuus ei sitten ihan niin mustavalkoista olekaan: " There are issues also off the pitch as the Serie A giants are expected to announce a €250m loss for 2021-22, so qualifying for the last 16 is a crucial target to boost their finances. " Ja Maldini oli myöntänyt Milanin saaneen epävirallisen tarjouksen Chelsealta Leaosta, mutta hylänneen tarjouksen samantien.
 6. Milanin Mestareiden liiga -ketju. Sweet Home Alabama

  Ja tulihan se ansaittu kotivoittokin sieltä. Pistekin Chelsealta vieraissa ja hyvältä näyttäisi.
 7. Milan 2022-2023, Feenixlintu on nyt punainen

  Milanin pilkku tuli käsivirheestä kun Samp-pelaaja tunki kätensä Giroudin naaman eteen ja pallo muutti siitä suuntaa. Eli ihan oikein meni. Samaa ei voi sanoa CDK:n "paitsiomaalista" ja Djuricicin paitsiomaalista (joka siis hyväksyttiin). Mutta tuomarista viis, 3p maistuu. Leaon pelikielto ensi viikon Napoli-pelistä ei. Nyt on muiden aika nostaa tasoaan. Oma veikkaukseni on, että Napolia vastaan pelataan 3-5-2:lla ja Theo periaatteessa paikkaa Leaota. Uskon vahvasti, että tuo on paras vaihtoehto käytössä olevalla materiaalilla.
 8. Milanin Mestareiden liiga -ketju. Sweet Home Alabama

  Joo 1-1 oli kuitenkin hyvä tulos - etenkin kun miettii miten vaarallinen kotijoukkue oli. Jos Milan onnistuu kotonaan voittamaan kaikki kolme peliä, tämän pisteen myötä jatkopaikka olisi TODELLA lähellä. Tässä kuitenkin tavallaan Salzburg menetti 2 pinnaa. Joukkue on nyt vissiin pelannut 37 kotipeliä ilman tappiota putkeen, joten siinäkin mielessä hyvä tulos. Paria poikkeusta (Alexis & Dest) joukkue oli väsynyt eikä focus ihan siellä missä olisi pitänyt. Onneksi nyt on vähän enemmän syvyyttä joukkueessa eikä kaikkia ole joka pelissä pakko peluuttaa 90min vaan voidaan antaa lepoa. Etenkin oikealla puolella rotaatiota tulee varmasti kaikille. Ja vaikkei Pobega vielä(kään) ollut oma itsensä, niin jokainen minuutti auttaa valmistamaan seuraavaan peliin ja ennen pitkää kaveri tulee vielä taistelemaan avauksen paikastakin. Toivon mukaan sama kohtalo odottaa Adlia.
 9. Milan 2022-2023, Feenixlintu on nyt punainen

  Voi kunpa Pioli kokeilisi Destiä myös tuolla RW-tontilla ja kokeilu tuottaisi tulosta. Se on kuitenkin ollut joukkueen suurin ongelmapaikka jo vuosia eikä sinne vieläkään hankittu vahvistusta (olettaen, että Dest tuli tosiaan vain Florenzin loukkaantumisen vuoksi).
 10. Huhuja (AC Milan)

  Saapa nähdä pääseekö Thiaw sittenkään näyttämään osaamistaan oikean pakin tontilla... "Sergiño Dest to AC Milan, here we go and confirmed! Full agreement, loan with buy option around €20m not mandatory. Dest will sign until June 2027, one year loan plus potential four year deal. #ACMilan Dest will fly to Milano on Wednesday morning to sign contracts." Eli Barca & Milan päässeet sopuun amerikkalaisen laitapakin lainasiirrosta, jossa osto-optio. Milan maksaa koko laina-ajan palkan. Dest pystyy pelaamaan sekä vasemmalla että oikealla, joten saatiin Theolle varamies ja oikeaan laitaan entistä enemmän kilpailua. Vain se RW puuttuu... Toki vielä tämä päivä aikaa tehdä "gallianit".
 11. Huhuja (AC Milan)

  " With regard to the AC Milan market for the midfield, the termination of Tiemoué Bakayoko's contract should be defined in the next few hours (yesterday an agreement in principle was reached with Chelsea), whose place in the squad should be taken by Aster Vranckx, midfielder Belgian class 2002 of Wolfsburg. For him, the Rossoneri have put one million euros on the table for the loan and a right of redemption set at 11 million. " Voi kunpa tämä toteutuisi. Siis molemmat. Bakalle ei käyttöä ole ja tuskin tuo Vranckx nyt yhtä huono hankinta olisi. Ainakaan rahaa ei menisi lähimainkaan yhtä paljoa kuin Bakayokoon.
 12. Milan 2022-2023, Feenixlintu on nyt punainen

  " Oikean pakin tonttia jäävät täyttämään Calabria ja Kalulu, mutta silloin Kalulu on topparikierrosta pois. " Myös Thiaw pystyy pelaamaan oikeaa pakkia, joten "no worries". Ja eilen kostautui se, että Pioli peluutti Giroudia 90min viikonloppuna. Toki ideana oli peluuttaa Origia/Rebiciä eilen mutta silti. Ollia olisi pitänyt lepuuttaa lauantaina. Vaikka Pobegaa on haukuttu jonkinverran muualla, niin ensi kertaa avauksessa ja ei se nyt huono esitys ollut. Ei voi väittää, että Tonalin sisääntulo olisi mitään parantanut. Ongelma oli tuttu: #10 ja laiturit. Eli ne, joiden vastuulla sitten kuitenkin niiden maalipaikkojen rakentelu on. Diaz oli se Diaz, jota fanit ovat oppineet vihaamaan. Täysin näkymätön esitys ja kun näkyi, syötöt lähtivät todella huonosti ja hyökkäykset menivät pilalle siinä. Laiturit taas... Noh, en jaksa toistaa itseäni joka prkleen pelin jälkeen. Tiedätte kyllä. Jos jotain positiivista oikein hakemalla hakee, niin nolla tuli (Sassuolo tosin oli p*ska hyökkäyksissään) ja ainakaan tuollaisen esityksen jälkeen ei lähdetä takki auki lauantain Inter-peliin.
 13. Milan 2022-2023, Feenixlintu on nyt punainen

  2-0. Tärkeät pinnat. Kumpikin maali Bolognan virheestä. Ensin CDK ryösti pallon ja vapautti Leaon vasemmalta irti. Laukaus epäonnistui täydellisesti ja juurikin siksi meni maaliin asti. Veskari kun heittäytyi hyvissä ajoin kohti takakulmaa, jonne Leao selvästikin yritti laukoa, mutta pallo liruikin epäonnistuneen osuman myötä helponnäköisesti etukulmasta sisään. Lopullinen niitti tuli kun Bologna-pakin järjetön roiskaisi omalta alueelta laskeutui Leaon rintaan ja Leaon keskitys löysi Giroudin, jonka fantastisen akrobaattinen volley todella vaikeasta asennosta painui takakulmaan. Game over. Bologna taisi pitää palloa enemmän läpi ottelun ja oli ekan 10min ajan selvästi parempi joukkue. Loppupeleissä mitään oikeasti vaarallista eivät kuitenkaan saaneet missään vaiheessa aikaan ja Maignan sai helpolla kauden ekan nollapelin. Puolustus piti hyvin ja etenkin Kalulu oli aivan ilmiliekeissä koko ottelun. Huikein suoritus taisi olla pallonriiston jälkeen nousu omalta alueelta aina boxiin asti käytettyään palloa CDK:llä, jonka upea chippi pakkien yli laskeutui Kalulun jalkaan, mutta vain viimeistely ontui. Omassa päässä Kalulu olikin taas kutakuinkin ohittamaton ja jakeli palloakin hyvin omille. Keskikentällä Bennacer dominoi taas omaa tonttiaan ja Tonalikin paransi otteitaan viime pelistä. Myös Pobega sai eilen reilusti minuutteja tultuaan Bennacerin paikalle eikä tuo oikeastaan mitenkään pelin kuvaan vaikuttanut. Ehkä Milanin hyökkäykset lähtivät aavistuksen hitaammin eteenpäin, mutta toisaalta taululla oli jo 2-0 ja Pobegalle varmasti oli kerrottu, että omiin ei mene yhtään. Uusista kavereista myös Adli sai ensimmäiset Serie A -minuuttinsa alle korvattuaan ekassa vaihtorytäkässä (sisään Ale, Adli & Pobega) #10-paikalla olleen CDK:n. Ei Adli ihan treenipelien tasolle päässyt, mutta kelpo debyytti silti ja olipa maalintekokin lähellä. CDK:sta sen verran, että eka peli avauksessa oli aikalailla sitä, mitä fanit odottivatkin. Rakensi kentällä olleista eniten maalipaikkoja (4 kpl) ja haastoi vastustajan kolmesti kaikkien yritysten onnistuessa. Myös puolustussuuntaan CDK teki hyvin töitä, joten tästä on todellakin hyvä jatkaa. Saapa nähdä onko Milanilla enää Diazille käyttöä kun molemmat uudet #10:t saavat lisää minuutteja alleen. Kummankin alku ainakin lupaa hyvää! Kärjessä Giroud pelasi täydet minuutit vaikka olisi kyllä mielestäni ollut järkevää lepuuttaa lopussa, sillä tiistain peliin ei älyttömästi ole aikaa. Ehkä Piolin on tarkoitus peluttaa Sassuoloa vastaan Rebiciä tai Origia ja siksi ei ranskalaista veteraania säästellyt...? Se selviää ylihuomenna. Giroud oli hyvä ja teki paljon töitä. Teki itseasiassa pirusti enemmän kuin Leao, jota ei taaskaan (vieläkään) puolustaminen kiinnostanut tippaakaan. Kuvaavaa onkin, että Giroud kävi jossain vaiheessa taistelemassa palloa omille omassa päädyssä aina Bennacerin ja Tonalin välissä asti Leaon seistessä keskiviivalla. Taisi Leao koko pelin aikana käydä omalla kenttäpuoliskolla kahdesti kun Giroud paineli kenttää päästä päähän jatkuvasti. Noh... Leaolle (todella) onnekas maali ja syöttöpinna, joten synninpäästö siinä mielessä. Mutta kehonkieli, ilmeet ja eleet kyllä kertoivat silti kaverin ongelmasta: puolustaminen ei kiinnosta ja kukaan muu ei ilmeisesti hänen mielestään osaa tehdä maaleja. Helppojen pallonmenetysten ja huonojen syöttöjen lisäksi yksi tilanne oli varsin paljonpuhuva: Leao lähti laukomaan 25m:stä huonommalla jalallaan vaikka vierellä oli kummallakin puolella vapaita pelaajia ja Giroudkin pelattavissa. Ei Messikään 25m:stä huonommalla jalallaan maaleja tee, joten miksi/miten Leao tekisi? Messias toisella laidalla olisi voinut olla koko pelin sivussakin eikä kukaan olisi huomannut. Oli nimittäin täysin "missing in action" eikä osallistunut peliin. Saelemaekers taas toi melkoisesti vauhtia ja ryminää laitaan ja olisi suuri vääryys jollei tuolla esityksellä pääse tiistaina avaukseen. EDIT: Gabbia sai lopussa kymmenisen minuuttia alle. Tiedä sitten oliko kyse siitä, että Milan on lähettämässä nuorukaisen lainalle Thiawin tullessa sisään vaiko Pioli vain halusi ajaa kaveria sisään kuten aiheellista olisi. EDIT2: MilanAppin mukaan CDK valittiin MOTM:ksi. Jotkut tahot valinnut Leaon. Itse olen CDK:n kannalla, sillä kaveri teki molempiin suuntiin töitä ja tarjoili leuat loksauttavia syöttöjä useaan otteeseen omille. Paremmalla viimeistelyllä CDK olisi saanut kolme syöttöpinnaa yhden sijaan.
 14. Huhuja (AC Milan)

  Lähteet: Suomalais­väriä suur­seuraan – Malick Thiaw, 21, lähellä viiden miljoonan euron huippusiirtoa https://www.is.fi/jalkapallo/art-2000009032518.html Huhut Milanin kiinnostuksesta Thiawiin eivät suinkaan ole/olleet uusia, mutta olin täysin unohtanut sen, että kaverihan on puoliksi suomalainen! Siirto näyttää kovin todennäköiseltä kun medicalitkin on jo sovittuna, joten aika huikeaa saada suomalaisväriä punamustiin!
 15. Milanin Mestareiden liiga -ketju. Sweet Home Alabama

  Joo, loppupeleissä ihan hyvä arpaonni. Ainakin parempi kuin Interillä ja Napolilla.
×