Jump to content

pake

Members
 • Content count

  2,029
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

pake last won the day on September 20

pake had the most liked content!

About pake

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 05/25/1980

core_pfieldgroups_99

 • Minä kannatan:
  ACMilan
 1. Milan 2021-2022, Pizzaa herkkusienillä ja uusilla mausteilla

  Katastrofialku, mutta loppu hyvin, kaikki hyvin. Juven maalissa monta asiaa meni pieleen (varmistus ei pelannut, huolimatonta ja koheltavaa touhua jne). Jopa pahasti haaksirikkoisenakin Milan pystyi kuitenkin kestämään Juven hyvän alun ja pelin edetessä otti enemmän ja enemmän otetta - ei kylläkään kiitos Kessien vaan Tonalin. Itse asiassa Milanin avauskokoonpanon kk-miehistä vain Tonali oli sillä tasolla kuin Juvea vastaan pitääkin ja onneksi se TÄLLÄ KERTAA riitti. Palkkiona hyvästä pelistä syöttöpiste Rebicin täydelliseen puskumaaliin. Päällimmäiset fiilikset pelistä olivat yllättäen, että eihän tuo tasapeli sitten kuitenkaan riittänyt, sillä enemmänkin oli tarjolla. Ja sitten vähemmän yllättäen tuomarityöskentely oli taas sellaista kuraa, mitä nähdään vain Juve-peleissä! Jessus niitä seeprojen loikkia ja teatraalisia kiemurteluja ja lähes joka kerta Doveri meni lankaan. Erityisesti se, että Chielliniä kohdellaan ja pidetään pyhimyksenä, joka ei koskaan filmaa taikka riko vaikka todellisuudessa lähes kaksimetrinen järkäle lentelee (korjaan: sukeltelee) kentän pintaan helpommin kuin puolet kevyempi Saelemaekers. Ja silti pilli soi joka kerta. Siis aivan ****nan naurettavaa jalkapallon pilkkaamista tuo touhu. Ja tarjoilipa Chiellini tapojensa mukaisesti boxissa käsivartta/kyynärpäätä Rebicin kurkkuunkin mutta eihän nyt herran tähden tuollaisista pilli soi. Mutta jos tilanne olisi mennytkin toisinpäin, niin... Tiedätte kyllä. Myös Tonalin varoitus oli jotain aivan käsittämätöntä. Dybala tulee rumasti tilanteen jälkeen sukille ja tuuppaa vielä Tonalia käsin käsin vihellyksen jälkeen mutta lopputuloksena MOLEMMILLE kortti vaikkei Tonali edes koskenut Dybalaan. Taas näitä tuomioita, joita voidaan vain Juve-pelissä jaella. Noh... Katastrofialusta, 6-7 pelaajan puuttumisesta ja paskasta tuomarityöskentelystä huolimatta tappiolta vältyttiin joten siinä mielessä hyvä tulos. Juve on nyt 3.viimeisenä ja toivottavasti siellä pysyykin. Milan taas jäi Interin alapuolelle maalieron turvin ja Napoli voi voitolla mennä 2p karkumatkalle. Mutta tässä välissä noilla ei ole merkitystä. Vain sillä on merkitystä, että keskiviikkona ja lauantaina on vastassa Spezia ja Venezia ja näistä peleistä ei mikään muu kelpaa kuin täydet 3p per peli.
 2. Milan 2021-2022, Pizzaa herkkusienillä ja uusilla mausteilla

  Hieman antaa Milan tasoitusta Juvelle tänään. Sivussa varmuudella Zlatan, Giroud, Bakayoko, Calabria, Krunic ja Messias. Nyt myös Maignan on kysymysmerkki kipeän käden vuoksi. Ehkä se piste illan pelistä olisi sittenkin hyvä saavutus tätä "yhden pisteen joukkuetta" vastaan.
 3. Milanin Mestareiden liiga -ketju. Sweet Home Alabama

  Kolmossijasta on vain harmia. Eurooppaliigasta ei voittoa kuitenkaan tulisi ja se veisi energiaa taistelussa TOP-4-sijoista. Eli joko lohkokakkonen tai nelonen.
 4. Milanin Mestareiden liiga -ketju. Sweet Home Alabama

  Voitto on arvokkaampi kuin kolme tasuria, koska vastustaja saa nolla pinnaa ja maaliero voi olla voiton jälkeen parempi kuin niiden tasurien jälkeen. =)
 5. Milanin Mestareiden liiga -ketju. Sweet Home Alabama

  Siinähän ne faktat tuliki jo yllä. Kyllä siinä pelin aikana eniten tuli manailtua Kessietä ja hänen järjettömän perusteettomia palkkavaatimuksiaan. Veikkaan, ettei yksikään Valioliigaseura enää ole kiinnostunut kaverista, sillä Poolin prässi osoitti, ettei Kessien vauhti riitä Valioliigaan. Tonali olisi pitänyt ottaa Kessien tilalle puoliajalla ja lopputulos olisi voinut olla eri. Ja tosiaan Bennacer oli myös surkea. Mutta mutta... Jossiteltavaakin jäi vaikka jyrän alla oltiinkin. JOS se kulmapotku olisi hoidettu fiksummin (ilman paitsiota), niin 1-3 lukemista sen johtoaseman pitäminen olisi voinut olla melkoisesti helpompaa. Mutta joo, parempi voitti ei siitä ole kysymystäkään. Mutta kotona jopa Liverpool on yllätettävissä ja kyllähän tuossa kuitenkin positiivistakin oli. Etenkin jos keskikenttä saadaan pelaamaan omalla tasollaan Portoa ja Atleticoa vastaan. Ja jäivätpä nekin kaverukset pistejakoon, mikä on vain hyvä asia Milanin kannalta. PS. Siis kuka Dollarumma? Jaa se PSG:n penkinlämmittäjä? Menneen talven lumia. Maalivahtiosasto on Milanilla kunnossa.
 6. Milan 2021-2022, Pizzaa herkkusienillä ja uusilla mausteilla

  Joo, komppaan Heekiä Florenzin suhteen. Ei kukaan varmaan odotakaan mitään berardimaisia otteita/tehoja vaan sitä, ettei vastustaja tee sieltä maaleja ja Florenzi antaa enemmän tilaa Calabrialle nousta. Ei huono, muttei erityisen hyväkään. Hoiti kuitenkin hommansa. Ja olihan Saelemaekers melkoinen parannus Milanin peliin kun kentälle pääsi. Ja belgistä puheenollen. Murtautui jo maajoukkueen avaukseen ja äskeisen maajoukkue"tauon" aikana iski maalin, syötti voittomaalin ja valittiin kertaalleen ottelun pelaajaksikin. Eteenpäin mennään koko ajan. Hyvä niin.
 7. Milan 2021-2022, Pizzaa herkkusienillä ja uusilla mausteilla

  Ennen peliä ajattelin, että tasuri olisi hyvä tulos. Jo vartin jälkeen olin sitä mieltä, että jollei 3p tule, on se valtava pettymys. Milan dominoi peliä aivan alusta aivan loppuun asti. Laziolla ei ollut mitään jakoa. Vaikea löytää Milanin puolelta huonosti pelanneita (Bakayoko ehkä ainut?). Kehujakin voi melkein kaikille jaella varauksetta, mutta erityisesti muutaman kerran tuli nautittua Tonalin taisteluista, Calabrian erittäin maukkaista pallonriistoista ja Leao-Rebic-Zlatan-Diaz-Saelemaekers -viisikon otteista hyökkäyspäässä - vaikka vielä parannettavaa kaikille jäikin (ja hyvä niin). Maignanillekin jo toinen nolla liigan yhtä kovimmista hyökkäyksistä vastaan. Noh... Se oli vasta ensimmäinen koitos kolmesta äärimmäisen kovasta sellaisesta. Kovin testi onkin keskiviikkona. Viikonlopun pelistä Juvea vastaan en tiedä mitä odottaa kun torinolaisilla on 1 pinna kolmesta pelistä ja JOS Milan onnistuisi nappaamaan kotivoiton viikonloppuna, niin siinä alkaisi Allegrin pallitkin heilua tuulessa... Mutta ei nyt ihan vielä mennä noin pitkälle spekulaatioissa, sillä jollei Juve Milania vastaan herää, niin ketä vastaan sitten?
 8. Huhuja (AC Milan)

  Itsekin eilen pähkäilin samaa asiaa. Muilla johtajilla ei ole mitään syytä valehdella Maldinille. Jos he ovat kiinnostuneita Kessiestä, Kessie on vapaa siirtymään vasta kesällä ja virallisesti vapaa edes neuvottelemaan muiden kanssa tammikuussa. Huhujen mukaan kiinnostuneita on useita, joten joukkue, joka oikeasti haluaa Kessien, voi olla vaarassa menettää miehen muualle jo tammikuussa, sillä Milanhan pyrkii myymään miehen jos jatkosopimusta ei tule. Ja siinä tapauksessa jos on valehdellut Maldinille, ei neuvotteluasetelmat Kessien tammikuun siirrosta olisi kovin kummoiset ja pelaaja hyvin todennäköisesti päätyisi muualle. Puhumattakaan siitä, mitä muita seurauksia valheilla olisi muiden neuvottelujen suhteen. En oikeasti keksi mitään järkevää syytä sille, miksi nämä johtajat kertoisivat "ei kiinnosta, emme ole tarjonneet/tarjoamassa mitään" vaikka todellisuus olisi toinen. Eivät hyödy siitä mitään. Ja varmasti nämä muut tahot tietävät myös sen, ettei Milanilla ole varaa lähteä tarjouskilpailuun mukaan, joten siinäkin mielessä oman tarjouksen piilottelu on turhaa. Mutta yksi asia on jo nyt varmaa: Kessie on menettänyt Milan-fanien luottamuksen ja arvostuksen. Näillä tempuilla mies on tehnyt itsestään pellen eikä arvostusta ihan helpolla hankita takaisin. Tuskin kapteenin nauhaakaan johto on ihan heti Fränkin käteen panemassa.
 9. Huhuja (AC Milan)

  Messistä puheenollen... Kaveri siis itkeskeli jäähyväistilaisuudessaan kun olisi halunnut jäädä Barcaan. Noh, olisi tiputtanut palkkatoivettaan siitä 30M€:sta vaikkapa 10:een, niin olisi voinut jatkaa. Turha itkeä "rakastamansa" seuran vuoksi jos rakastaa rahaa enemmän. Ja Kessielle sopiva palkka olisi jotain 5M€:n luokkaa. Sitten kun pokaaleja on kaapissa, niin voinee pyytää kuutta. Nykyiset vaatimukset ovat aivan absurdeja.
 10. Huhuja (AC Milan)

  Jos on Milan tippunut kyydistä, niin sitä on myös 95% muistakin seuroista. Jopa Barcelona on pudonnut myös sieltä rikkaimpien joukosta. Ainoat, joilla on "pohjaton" kassa on ne, joilla on öljymiljardöörit omistajina ja maksavat kaikki FFP-tutkijat puolelleen. PSG:n omistajahan on mukana UEFA:n touhuissakin ja voitelee taatusti väkeä öljyisillä rahoillaan. Milanin edellä on toki valtaosa Valioliigaseuroista, mutta se taas on tv-sopimusten seurausta se. La Liga on menettänyt viehätystään Messin ja Ronaldon lähtöjen myötä eikä Barcan miljardivelat ainakaan tule lisäämään kiinnostusta ko.sarjaan. Saksalaiset ovat varmaankin ainut poppoo, jotka tekevät taloudellisesti asiat erinomaisesti vaikkei siellä tv-tulot ole lähimainkaan Englannin tasoa. Milan on valinnut nyt oikean polun. Tuskainen se voi olla, mutta parempi sekin kuin konkurssi. Ainut asia, jolla Milan voi tuon hyvän alun ryssiä on se, että päästetään jatkossakin kessiet ja romagnolit ilmaissiirroilla muualle. Näiden kahden lähdön myötä Milan on jo menettänyt ~200M€ neljän pelaajan ilmaissiirroilla ja se on aivan valtava summa rahaa. Jotta noilta vastaavilta tapauksilta vältyttäisiin jatkossa, saattaa olla, että fanit tulevat pettymään kun hernandezeja yms. aletaan myymään PSG:hen suurilla summilla "aivan liian aikaisin". Mutta se nyt on välttämätöntä ainakin siihen asti, että uusi stadion on valmis ja/tai UCL-vierailut tulevat olemaan jokavuotisia eikä satunnaisia (kerran kahdeksaan vuoteen). Mutta tosiaan... Milan ei todellakaan ole ainut "suurseura" (tai entinen), jolla ei ole rahaa taistella suurnimistä. On siellä joukossa Arsenalia, Barcaa yms. Eikä Interkään pystynyt viime kaudella maksamaan pelaajiensa palkkoja pariin kuukauteen. Esim. maailman ehkä kuumimman pelaajan Hålandin perässä ei oikeastaan ole kuin 2-3 joukkuetta. Kellään muulla ei ole varaa mieheen. Tai no PSG:llä olisi, mutta eivät "tarvitse" miestä.
 11. Milan 2021-2022, Pizzaa herkkusienillä ja uusilla mausteilla

  Ja ensi kesänä Yli 22v. home-grown -lista pienenee yhteen. Olettaen, että Florenzi ostetaan. Muuten lista onkin tyhjä. EDIT: No jaa, saattaa sieltä joku nyt 21v edetä tuolle listalle.
 12. Milan 2021-2022, Pizzaa herkkusienillä ja uusilla mausteilla

  Joo, positiivinen siirtoikkuna. Joukkue ehdottomasti vahvistui viime kauteen kun esim Juventus heikkeni. Sanoisin, ettei Interkään ole yhtä kova Lukakun ja Hakimin lähtöjen vuoksi. Ja vaikkei Messias rehellisesti sanottuna aiheuttanut riemunkiljahduksia, niin kyllähän parit highlightsit nostatti odotuksia ja mielenkiintoa kaveria kohtaan. Ja onhan se melkoinen tuhkimotarina kun 4 vuodessa noussut amatööripeleistä legendaariseen AC Milaniin. Todellisesta lahjakkuudesta siis kyse. Kessie varmaan myytäneen sitten tammikuussa jollei raapustele Milanin tarjoamiin papereihin nimeään. Se, mikä eniten harmittaa, on ettei Contista ja Castillejosta saatu rahaa. Kummallekaan ei ole varmaan varttia enempää koko kaudella tarjolla jollei loukkaantumisia kasaannu.
 13. Milan 2021-2022, Pizzaa herkkusienillä ja uusilla mausteilla

  Nimi on enne?
 14. Huhuja (AC Milan)

  Vielä huhuillaan Atalantan Aleksei Miranchukia #10-rooliin. Kelpo pelimies hänkin, mutta Atalanta ei tunnetusti halvalla/helpolla myy - etenkään kilpailijalle. En usko, että tulee. Ja harmi, että Faivre-neuvottelut kariutuivat sillä siinä olisi ollut potentiaalia loistohankinnaksi hyvään hintaan. Itse silti uskon, että yksi kaveri vielä tulee. Kuka se taas on, niin en lähde veikkailemaan mutta olisihan se komeaa jos Maldini tekisi "gallianit" ja siirtoikkunan viimeisenä päivänä saataisiin oikeasti messias (pienellä alkukirjaimella). Jollei nyt messias, niin ainakin Vahvistus.
 15. Huhuja (AC Milan)

  Jaahas... Ei tule Berardia...Sillä tulee Messi...as. Junior sellainen. Eli Crotonen Junior Messias. En usko olevan nimensä veroinen. 9 maalia ja 3 syöttöä viime kaudella, mikä on enemmän kuin Milanin oikealta laidalta kaikilta yhteensä parin viime kauden ajalta. ~3M€ laina ja osto-optio. Faivre taitaa jäädä haaveeksi, kun Brest päättikin ettei myy lainkaan tässä ikkunassa.
×