Jump to content

pake

Members
 • Viestit

  1 332
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä pake

core_pfieldgroups_99

 • Minä kannatan:
  ACMilan
 1. Huhuja (AC Milan)

  Huhujen mukaan toinen vapaa agentti olisi kiinnostunut Milanista: https://www.calciomercato.com/en/news/exclusive-meyer-waits-on-ac-milan-offer-28184?utm_source=t.co&utm_medium=account&utm_campaign=autopost Tiedä sitten onko huhussa mitään perää... EDIT: Mun puolesta voi sopparin tarjota. Sitten sen jälkeen vaikka toinenkin saku eli Timo Werner mukaan, niin joukkueen keski-ikää saataisiin entistä alemmas.
 2. Huhuja (AC Milan)

  Kalinic kiukutteli jälleen eikä suostunut menemään loppuhetkiksi kentälle Nigeriaa vastaan, minkä seurauksena tämä sympaattinen maalitykki lähetettiin kotiin. Tekee muuten ihmeitä Milanin suunnittelemille myynti-ideollekin... Hinta romahtaa eikä varmaan kukaan halua tuollaista säälittävää pikkudiivaa itkemään ja pilaamaan joukkuehenkeä. Jotenkin haiskahtaa siltä, että Kalinic tietää, ettei yksikään seura maailmassa maksa Milanin kaltaista ylisuurta palkkaa (kuten Milanilla tapana on...) ja varmin tapa sabotoida mahdolliset siirrot on hoitaa asiat siten, ettei kukaan halua miestä ostaa. No nyt sitten taidetaan olla siinä tilanteessa. Ja Mirabelli päätynee myymään A.Silvan kun ei yksinkertaisesti ole järkeä pitää Cutronea, Kalinicia JA A.Silvaa sekä hankkia sitä uutta +20 maalin hyökkääjää. Nyt kun kukaan ei Kalinicista varmaankaan halua euroakaan maksaa, olisi järkevintä vain ostaa sopimus irti ja vapauttaa kaveri vapaille markkinoille. Eipähän ainakaan pilaisi joukkuehenkeä noilla kiukutteluillaan.
 3. Huhuja (AC Milan)

  Totta. Mutta Milan tarvitsee sen +20 maalin hyökkääjän NYT ja Morata ei sellainen ole. Kaveri sai kahden Juve-kauden aikana vain 15 maalia aikaan ja siellä niitä maalipaikkoja tulee/tuli eri tahtiin kuin Milanissa. Morata ei ole sen tason pelimies, että loisi itse maalipaikkansa tai tekisi maaleja täysin puskan takaa kuten esim. Higuain. Ja parin vuoden päästä se ykköshyökkääjä onkin oma poika Cutrone, joten tähän hätään tarvitaan joku "veteraani" ja mielellään lainalla (Falcao?) jottei rahaa suotta hukata - kuten Moratan kohdalla tulisi vääjäämättä käymään.
 4. Huhuja (AC Milan)

  Mieluummin Higuain kuin Morata.
 5. Huhuja (AC Milan)

  Hah! Nyt on kyllä TODELLA kaukaa haettu, että Milan olisi tuollaista jamppaa hankkimassa. Löytyy ennestään Reinaa, Donnarummaa, Plizzaria, Gabrielia ja kuulemma Storarillekin ollaan tarjoamassa vielä 1v jatkoa, joten...
 6. Huhuja (AC Milan)

  Myös huhut Radamel Falcaosta ovat hieman laantuneet. Huhuissahan oli A.Silva <--> Falcao -lainaswapista puhetta, mikä sinänsä olisi Milanin kannalta varsin kannattava. Ainut ongelma tuossa olisi Falcaon 10M€ vuosipalkka. Eihän Falcaota tarvittaisi kuin vuodeksi iskemään se +20 maalia ja vähän viemään paineita Cutronelta, joka onkin sitten 1v päästä valmis ykköshyökkääjäksi ja paukuttelemaan +25 maalia.
 7. Huhuja (AC Milan)

  Huhuissa nyt Donnarumma <---> Morata -vaihtokauppa (http://www.enisports.com/milan-planning-offer-donnarumma-swap-deal-morata/) kun kumpikin on arvioitu ~70M€:n arvoiseksi ja Chelsean ykkösveskari haluaa lähteä. No mikä tässä mättää? 1) Morata oli aikoinaan Serie A:n pahin sukeltelija. 2) Moratan statsit: " Morata starred for Juve between the years of 2014 and 2016, scoring 27 goals in 93 outings across every competition. " 3) Palkkapyyntö 8 M€ / kausi. Tuossa nyt heti alkuun kolme pirun hyvää syytä jättää diili tekemättä. Muitakin on. Mutta miettikääpä nyt mikä järki olisi hankkia Morataa, joka on ylihintainen ja helvetin kallispalkkainen... Takaako Morata 20 maalia per kausi Milanissa? No ei taatusti. Ei kyennyt siihen Juvessa tai Chelseassä, joissa tarjoilu on ihan eri luokkaa kuin Milanissa. No entäs Morata vs muut? No verrataanpa kahteen muuhun, joista toisesta näin twitterissäkin saman vertailun - nimittäin Balotelli. Morata: hinta 70M€. palkkatoive 8M€. Realistinen(?) odotus maalien suhteen: 15-20 (reilusti yläkanttiin!) Balotelli: hinta 0€. palkkatoive ~4M€. Realistinen odotus maalien suhteen: 15-20 (voisi helposti olla enemmänkin) Heitän tähän vielä oman jokerini eli Ciro Immobilen: Immobile: hinta 40-50M€. palkkatoive 3-4M€. Realistinen odotus maalien suhteen 20-25 Eipä mulla muuta. Toivon mukaan Morataa ei Milan-paidassa koskaan nähdä, sillä se olisi aivan käsittämättömän paska tapa heittää lähes sata miljoonaa euroa vessanpöntöstä alas.
 8. Milan 2017-2018

  Interin Serie A:n ykkösjoukkueisiin kuulumisesta on vielä pidempi aika kuin Milanin. Milanilta sentään löytyy pokaalejakin tältä vuosikymmeneltä. Milanin 2011 scudetton jälkeen kutakuinkin kaikki pokaalit on menneet Juven palkintokaappiin Interin itkiessä taustalla - kuten kuuluukin. Ne ykkösseurat ovat viimeisen 5v aikana olleet Juve, Juve ja Juve. Ja jos halutaan muitakin listata, niin Roma ja Napoli voitaisiin ehkä juuri ja juuri nostaa listalle, mutta faktahan on, että nuo kaksi (kuten Laziokin) floppaavat aina eivätkä koskaan voita mitään.
 9. Milan 2017-2018

  Berlusconin rahahanat menivät kiinni ja Gallianista tuli seniili. Yhdistelmä, joka pilasi maineikkaan seuran vuosi vuodelta pahemmin ja pahemmin. Rahaa ei ollut ja Galliani otti ilmaiseksi entisiä "huippuja" (joista juuri ketään ei voi oikeasti sanoa huipuksi). Lisäksi puolet pelaajista tuli bromance-suhteen vuoksi Genoasta (Constant, Birsa yms.) ja yksikään näistä ei ollut lähimainkaan Milan-tasoa. Vielä kun yhdistetään nuo pelaajahankinnat nk. valmentajiin, jota tässä on vuosien varrella nähty, niin soppa on valmis. Ongelma lähti käyntiin jo ~vuosikymmen sitten kun olisi pitänyt sisäänajaa uusia pelaajia, mutta tätä ei tehty. Sitten kaikki "senaattorit" heitettiin pihalle kertaheitolla ja joukkue muuttui liian paljon liian pian eikä seura ole enää ollut entisensä. Paljon virheitä, mutta yhteistä kaikelle on Gallianin ja Berlusconin käsittämättömän paskat päätökset viimeisen 10v aikana. Zlatanin osto jäi Gallianin viimeiseksi hyväksi teoksi. Sen jälkeen kaikki oli alamäkeä ja suurin virhe oli T.Silvan ja etenkin Zlatanin myynti PSG:hen (vieläpä aivan liian halvalla). Viimeistään Zlatanin myynti laukaisi syöksykierteen täyteen vauhtiin. Vaikka tulihan sieltä sitten tilalle muuan Matri... Mikä siis kertoo aika paljon tuosta Gallianin seniiliydestä.
 10. Huhuja (AC Milan)

  Suurin ongelma vain on se, ettei Milanissa ole taktiikkaa muokattu käytössä olevien pelaajien mukaan sitten Ancelottin aikojen vaan pelaajia on muokattu valitun taktiikan mukaisesti. Eli ei tuo Gattusokaan 4-3-3:sta ala Fellainin takia muuttamaan vaikkei järkyttävän suurelle tilipussille olisikaan roolia nykymuodostelmassa. Ja joo, parempiakin pelaajia on tarjolla, joten toivottavasti sopua palkasta ei synny.
 11. Milan 2017-2018

  No nyt se sitten tapahtui! http://www.rossoneriblog.com/2018/05/22/uefa-officially-decide-to-reject-milans-request-for-a-settlement-agreement-a-hearing-will-be-held-in-mid-june/ Saapa nähdä mitä tulee lähiaikoina tapahtumaan... Mahdollisia sanktioita ovat mm. pistemenetykset, taloudelliset sakot (15-30M€), sulkeminen UEL:stä, siirtokiellot jne. Sakot ja UEL-bänni ovat pikkujuttuja verrattuna siihen, ettei pelaajakauppoja saisi tehdä. Silloin "saisimme" nauttia Kalinicista ja kumppaneista vielä ensi kaudellakin. Ihana mielikuva, eikös? Jos olisin omistaja-Li, tekisin nyt nopeita peliliikkeitä eli hankkisin luotettavia vähemmistöosakkeenomistajia antamaan uskottavuutta talouden hallintaan eli ts. myisin joitain (kymmeniä) prosentteja seurasta, jotta UEFA saataisiin vakuutettua seuran olevan taloudellisesti vakaalla pohjalla. Pelaajakauppoja kun on PAKKO päästä tekemään, jotta UCL-paikoista taisteleminen ensi kaudella olisi realismia. Etenkin nyt kun Ciro Immobilen vaimokin on alkanut lähetellä vinkkejä siitä, että kausi saattoi olla viimeinen Roomassa... Eli nyt nopeasti niitä peliliikkeitä ja pari hankintaa heti 1.6. ennen kuin UEFA pääsee jäädyttämään siirrot.
 12. Huhuja (AC Milan)

  Fellainista itselläni on ristiriitaiset fiilikset. En pidä miestä kovin hyvänä, mutta valitettavasti kun miettii nyky-Milania, niin taitaisi miehestä joutua käyttämään sanaa "vahvistus" - mikä taas kertoo aika paljon keskikentän laadusta. Hintalappu (0e) olisi hyvä, mutta 3v-sopparissa palkkaan uppoaisi ehkä jopa 50-60M€ (haluaa kuulemma 10Me/v käteen), mikä taas on ihan liikaa. Toki ekan vuoden jälkeen voi myydä miehen vaikka Kiinaan jos esitykset eivät vakuuta. Mutta sitten se kauppa, joka muuttaisi kaiken: http://sempremilan.com/di-marzio-immobile-first-choice-ac-milans-attack-veretout-objective Toivon mukaan siinä on Milanin uusi "bomber". Toki Cavani tai Dzekokin kelpaisi, mutta Immobilella on pelivuosia enemmän jäljellä, on italiaano ja olen aina arvostanut miehen osaamista eikä ole epäilystäkään, etteikö Ciro iskisi +20 maalia jopa nyky-Milanissa. Tosin, jos Immobilen tulo tarkoittaisi Cutronen lähtöä, niin siinä tapauksessa en siirtoa hyväksyisi. Cutrone kun on pelaaja, josta pitää pitää kiinni kynsin ja hampain, sillä muutaman vuoden päästä (ellei jo aiemmin) käsissä on +30 maalin maalinsylkijä. Ja mikä parasta, Cutrone olisi sitä vieläpä omana kasvattina, mikä tekisi nuorukaisesta kuolemattoman fanien keskuudessa. Ja toivotaan, ettei muuan pizzanpyörittäjäagentti pääse vetelemään Cutronen naruja... Yksi pilattu ura muutamaan vuoteen riittää.
 13. Milan 2017-2018

  Mikä parasta, Calhanoglu ja Cutrone vauhdissa. Mielenkiintoista, että Milanilla on käytössä jo nyt se 20 maalin pelaaja, mutta avuksi vaan tarvitaan pelaajia, jotka osaavat tarjoilla palloa Cutronelle boxiin. Calhanoglu ei yksin riitä. Koska nykykolmikosta Kessie, Biglia ja Bonaventura ei kukaan siihen kykene eikä tätä kolmikkoa korvata (ellei Jack lähde), niin todennäköisesti Fassone & Mirabelli laittavat kaikki munat hyökkääjäkoriin ja ostavat maalipyssyn, joka tekee 20 maalia ilman minkäänlaista tarjoilua. Silloin Cutrone joutuu tyytymään varamiehen rooliin - mikä ei hänen iässään mikään katastrofi vielä ole. Hyvillä (tai siis menestyvillä) joukkueilla on maalintekovoimaa myös penkillä - toisin kuin Milanilla tällä kaudella. Ihmeen paljon Dollarummaa tuntui Milanin voitto kiinnostavan kun katseli miehen tuuletuksia Milanin maalien jälkeen. Ehkä se oli vain sitä, että Gigio halusi nauttia viimeisestä pelistään suosikkijoukkueensa maalinsuulla eikä sitä, että maalien myötä UEL-lohkopaikka varmistui. En tiedä pitäisikö kirjoittaa jotain "kausi paketissa"-tyylistä juttua... Jotenkin on vain sellainen fiilis, että hyvä että se vihdoin loppui ja kesällä saadaan rakentaa parempi joukkue. Borini on saamassa pysyvän siirron, mille annan odotusten vastaisesti hyväksyntäni. Mies taisi olla syöttöpörssin nelonen, mikä on peliaikaan nähden hyvin. Lähtijöitä riittää ja kovin montaa ei tule ikävä - ainakaan jos rahat osataan käyttää järkevästi. Mitään Matreja en enää jaksaisi katsoa - enkä Kalinicia. Toivotaan Silvalle ja Kalinicille huikeaa menestystä ja paljon maaleja MM-kisoissa, jotta kysyntää tulisi. Milanille (ja minulle) riittäisi Immobile kärkeen ja Cutrone varalle. Hieno päätöskierros sai todella ikävän päätöksen, kun - kuten odottaa sopi - Lazio otti ja petti. Miten voi olla mahdollista, että roomalaiset kusevat aina hommat totaalisesti ja nytkin heittivät 2-1 johtonsa vessanpöntöstä alas ja tarjosivat Interille karsijanpaikan UCL:ään?! Jumalauta noita roomalaisia... JOS tuosta jotain positiivista oikein hakemalla hakee, niin ehkäpä Ciro Immobile tajusi myös, ettei Lazio tule koskaan voittamaan mitään ja hänen on parempi vaihtaa pohjoisempaan ja punamustiin väreihin. Siinä olisi nimittäin pelaaja, joka nostaisi Milanin taistelemaan kannuista.
 14. Huhuja (AC Milan)

  Kovasti huhuillaan Locatelli, Cutronen ja Niangin (josta Torino on vielä 15M€ velkaa) vaihdosta Belottiin. Huhuissa on myös ollut Donnarumma <--> Cavani -vaihdosta ja ei voi kuin rukoilla, että näistä tuo jälkimmäinen toteutuisi. En missään nimessä halua Milanin luopuvan Cutronesta, sillä kaverin tulevaisuus näyttää varsin lupaavalta (ja maalirikkaalta). Cavani on todistetusti tahkonut maaleja kaikkialla ja huippuvuosia on vielä riittävästi jäljellä. Belotti taas on osunut vain Torinon paidassa ja sielläkin tällä kaudella vaisusti. Floppiriski on huomattavasti suurempi ja vaihtokaupassa menisi sitten se Milanin ainut maalintekoon kykenevä varamies. Nyt olisi tärkeää avata siirtoikkuna heti sillä maalintekijäkaappauksella (Cavani tai Dzeko), jottei Bonuccit, Romagnolit, Bonaventurat yms hylkää uppoavaa laivaa.
 15. Milan 2017-2018

  Fyysisiltä ominaisuuksiltaan käy myös R-tyypistä: vahva, lihaksikas ja nopeat reaktiot. Eli ts. parhaat puolet kummastakin tyypistä löytyy. Ei Reina huono vahti ole ja Donnarumman avaukset ovat suorastaan surkeita, joten parempaan suuntaan ainakin pallollisessa pelissä mennään.
×