Jump to content

pake

Members
 • Viestit

  1 390
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä pake

 • Taso
  Junior Member
 • Syntymäpäivä 25.05.1980

core_pfieldgroups_99

 • Minä kannatan:
  ACMilan
 1. Milanin suuri seikkailu Eurooppaliigassa

  Vaikka valitettavaa ja jossiteltavaa tavallaan tuosta pelistä riittäisi, niin pohjimmiltaan kyse oli siitä, että joukkue lähti peliin "hävitään vain maalilla"-asenteella. Yksinkertaista, mutta totta. Edes tasapeli ei kiinnostanut - minkä Gattuso todisti nerokkaalla Laxalt->Cutrone -vaihdollaan. Pelaajia ei kiinnostanut tippaakaan. Ja jotenkin tuntuu, että Milanilla on palkka/laatu-suhteeltaan ylivoimaisesti paskimmat varaveskarit. Jos ei kolmosveskari Donnarumma ole miljoonaansa ansainnut, niin reilusti isompaa pottia ei Reinakaan todellakaan ole. Mutta eipä tuo maalivahtipeliin kaatunut. Hieman surullista lueskella joukkueen (mm. Leonardo) itkeskelyä tuomareista ja kotiyleisöstä. Kyllä se oli ihan pelaajat ja valmentaja, jotka tuon tippumisen aiheuttivat. Hyvä näin, sillä Gattuso ei rotaatio-sanaa (tai sen arvoa) ymmärrä ja nyt tulee vähän enemmän lepoa pelaajille, jotka sellaista ovat jo pitkään tarvinneet mutta eivät ole saaneet. Gattuson eiliset vaihdotkin olivat sitä luokkaa, että jopa Inzaghi saattoi naureskella kotisohvallaan niille. Uutta sisään ja Gattuso pihalle. Viekööt mukanaan Calhanoglunkin.
 2. Milanin suuri seikkailu Eurooppaliigassa

  Gattuso teki inzaghit ja vaihtoi hyökkääjän puolustajaan. Kuinka ollakaan pari minuuttia myöhemmin soi omissa. Mutta annettakoon Inzaghille sentään tunnustusta siitä, että Pippon tehdessä saman ratkaisun, Milan oli sentään pisteessä/pisteissä kiinni, mutta on se nyt saatana kun Gattuso tekee TAPPIOasemassa tuollaisen kuningasvaihdon. Mulle ainakin riitti jo tämä Gattuson touhu. Kaksi viime peliä olleet sellaista sontaa, että usko UCL-paikkaan meni. Pelaajien otteista päätellen on tainnut heilläkin mennä. Niin välinpitämätöntä touhua kentällä oli. Ei auta muu kuin valmentajan vaihto. Mielellään joku sellainen, joka ei peluuta Calhanoglua 90min vaikka mies antaa pallon vastustajalle joka kerta sen saatuaan. Mutta jotain positiivistakin turkkilaisen pelissä tänään oli: enää ei voi huonomminkaan pelata. Ei oikeasti voi. Eihän...? Selvinnee tiistaina kun mies on taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas avauksessa - ja täysin kuutamolla tehden koko vasemman laidan täysin hyödyttömäksi koko joukkueelle. Melko reilua joukkuepelaamista sekin. Tulipa juuri varsin mielenkiintoinen skenaario mieleen. Ensi tiistain muuan Pippo Inzaghilla on mahdollisuus aiheuttaa vanhalle joukkuetoverilleen potkut Milanin peräsimestä! Jos (kun?) kriisijoukkue-Bologna onnistuu kaatamaan Milanin ensi viikon pelissä, on joukkueen johdon PAKKO reagoida tilanteeseen eikä vaihtoehtona voi olla muu kuin valmentajan vaihto. Siinä sitten ironiaa koko rahan edestä Milanin viime vuosien valmentajarulettiin.
 3. Milan 2018-2019, kuka on herra Elliot?

  Kyllähän nuo highlights-videot nostavat odotuksia kaverin suhteen. Huikeaa pallonkäsittelytaitoa tärkeämmäksi nostaisin kuitenkin aseen, joka Milanilta tuntuu puuttuvan: erinomaiset ja tarkat syötöt. Nykyisten Milan-pelaajien syöttötyöskentely on suorastaan säälittävää tasoa ja aivan liian usein parhaatkin pelaajat antavat aivan luokattomia syöttöjä helpoissakin paikoissa. Jospa Paqueta kykenisi nostamaan joukkueen tasoa ja siten auttamaan myös Higuainia, joka eniten kärsii surkeasta tarjoilusta (tai sen puutteesta paremminkin). Seuraava Serie A -matsi onkin sitten taas viikon viimeinen peli. Tarkoittanee sitä, että pitää toivoa Interille ja Laziolle voittoja, sillä muussa tapauksessa Milan pelaa tasurin Pippon (ainakin vielä tällä hetkellä) johtamaa kriisijoukkue Bolognaa vastaan. Lähihistoria on monesti todistanut miten joukkue jäätyy joka pirun kerta kun kilpailijat ryssivät omat 3p-pelinsä ja Milan kiltisti seuraa "hyvää" esimerkkiä omassa rästipelissään. Parempi olisi, että Milanin matsit olisivat aina pe-iltaisin kierroksen ekana pelinä.
 4. Milan 2018-2019, kuka on herra Elliot?

  Alkaa olla mitta täynnä Gattuson suhteen. Miten *tussa kentän paskin pelaaja Calhanoglu saa pelata 65min vaikkei tee tuona aikana mitään hyödyllistä?! Jatkuvasti harhasyöttöjä, huonoja kosketuksia ja pallonmenetyksiä. Sitten vihdoin kun Castillejo pääsee kentälle, saa mies vartissa enemmän aikaan kuin muu joukkue koko pelissä yhteensä. Siitäkin huolimatta Castillejo istuu ensi pelissäkin penkillä katsomassa kun kausikortin avaukseen hankkinut turkkilainen koheltaa koko rahan edestä. Jos jotain positiivista hakee, niin enää kuukausi ja sitten käytössä on Paqueta, joka syrjäyttää turkkilaisen avauksesta mutta valitettavasti taitaa ketjureaktiona aiheuttaa Castillejolle pysyvän paikan vaihtopenkiltä. Sääli, sillä jokaikisessä pelissä Samu on tuonut selvää piristystä hyökkäyspeliin - aivan kuten tänäänkin. Harmi vaan, että vaihto tehtiin aivan liian myöhään eikä Gattuso tajunnut ottaa muita väsyneitä jalkoja sivuun kun lopussa näki ettei Kessie ja Bakayoko jaksaneet edes ylöspäin juosta. Tää on juuri tätä perus-Milania. Muut joukkueet ryssivät omat pelinsä ja Milanille tulee 1000 taalan paikka hyödyntää se, niin sitten ryssitään sekin sauma. Tämän vuoksi ei UCL:ää pelata. Joku voisi Gattusollekin sanoa, että pelissä on 3 vaihtoa käytettävissä. Parempi toki olisi jos tehtäisiin yksi isompi vaihto ja vaihdettaisiin se valmentaja.
 5. Milan 2018-2019, kuka on herra Elliot?

  Kieltämättä Abate pelasi ihmeen hyvin ja ehkäpä jopa parhaan pelinsä vuosiin. Milan oli vahvempi ja lukemat olisivat voineet olla vaikka 5-1:kin mikäli Kessie ei olisi niin raivostuttavan itsekäs. Monta hyvää hyökkäystä (mm. 4vs1-hyökkäys!) päättyi Kessien yli-itsevarmaan yksinyrittämiseen vieläpä räikeästi tyyliin "osaaminen ei todellakaan riitä siihen mitä yritetään". Abaten sijaan nostaisin MotM:ksi Cutronen, joka oli mukana molemmissa maaleissa. Ensin esimerkillinen pallonryöstö pakilta, ja 5s myöhemmin upea volley takatolpan kautta verkkoon ja toisessa Cutrogoalin odottamaton väistöliike sai topparin hämilleen ja pallo käsivarteen ja siitä hetken päästä pilkulle. Ja pakko myöntää, että hyvä ettei Bakayokoa pyynnöstäni huolimatta lähetettykään vielä takaisin Lontooseen, sillä otteet ovat aivan eri luokkaa kuin kuukausi sitten. Katastrofaaliset hazardit ovat loppuneet ja pallonriistoja ja katkoja tulee hyvällä tahdilla. Pallokaan ei enää polttele niin pahasti jaloissa. 3p:n lisäksi viikonlopun muut pelit menivät kelvollisesti kun Inter ja Lazio molemmat tasasivat pisteet, joten Milan nousi takaisin neljänneksi ja on enää 4p Interiä perässä. Kaiken lisäksi Nerazzurilla on viikon päästä peli J-stadionilla muuan sarjajohtajaa vastaan, joten odotukset kotivoiton (kotivoittojen) suhteen ovat korkealla.
 6. Milanin suuri seikkailu Eurooppaliigassa

  Jep. Milan oli jälleen kerran lähellä joutua koko Euroopan pilkan kohteeksi, mutta sentään saivat nostettua päänsä p....stä ja kavuttua amatöörien ohi. Oli kyllä todella hermoja raastavaa seurata peliä tappioasemassa. Noh, kääntyi se kurssi mutta kehuja ei silti esityksestä missään tapauksessa voi antaa.
 7. Milan 2018-2019, kuka on herra Elliot?

  Gattuson johtama Milan ei todellakaan ollut Roomasta hakemassa 3 pinnaa vaan välttämässä tappiota. Sen kyllä huomasi. Yksi asia, mistä sen huomasi oli se, että Milan ei saanut edes hyökättyä ja erityisesti vasen laita (Borini + Calhanoglu) oli niin totaalisessa pimennossa kuin vain voi 2.puoliajalla ja silti Gattuso ei vaihtoja tehnyt. Kuka tahansa voittoa havittele valmentaja olisi ottanut Castillejon ja/tai Laxaltin kentälle tuomaan edes jotain vas.laitaan, mutta ei Gattuso. Aivan käsittämätöntä touhua. Etenkin Calhanoglun peluutus alkaa olla todella outoa kun pelistä toiseen turkkilainen on Milanin flop-of-the-match ja joka pelin jälkeen Gattuson pitää puolustella kaveria ja kertoa hänen potentiaalistaan ja siitä, miten hyvä turkkilainen onkaan. Noh... Mielestäni peliaika tulee ansaita ja noilla otteilla se ei toteudu. Esim Castillejo on murto-osaminuuteilla tehnyt tuhoisempaa jälkeä ja mikä oleellisempaa - ollut näkyvästä esillä (vieläpä positiivisessa mielessä) ja ollut joukkueelle hyödyksi. Toisaalta... Myös oikea laita oli aika paska ja oikeastaan ainut osa-alue kenttäpelaajista puhuttaessa oli kaksiko Bakayoko-Kessie. Cutroneakaan ei kovin pahasti voi haukkua tarjoilun ollessa pyöreä nolla. Miettikääpä montako paikkaa 90min aikana Milan sai luotua - ja montako niistä tuli Cutronelle. Niinpä... Vaikea pelejä on voittaa. Ja tavallaan olikin onni ettei Milan voittanut eilisellä pelillä, sillä se oli sitä antijalkapalloa, jota vihaan ja Gattuso ei mielestäni noilla ns. taktiikoilla ansaitse joukkuetta valmentaa. Hävetti seurata tuota touhua ja selitykseksi ei kelpaa että puolet avauksesta on loukkaantuneena. Oli siellä penkillä hyökkäysvoimaa useamman pelaajan muodossa mutta Gattuso oli päättänyt, että tappion välttäminen riittää. Ehkä Rinolle riittääkin mutta faneille ja toivon mukaan myös johdolle ei.
 8. Milan 2018-2019, kuka on herra Elliot?

  Bonaventura päättänyt mennä leikkaukseen, joten on sivussa 3-5kk. Iso menetys ja tarkoittaa sitä, että keskikentälle tulee taatusti vähintään 1, mutta mahdollisesti (toivottavasti) kaksikin, sillä myös Biglia pitää korvata uudella.
 9. Milan 2018-2019, kuka on herra Elliot?

  2 peliä tosiaan näyttäisi olevan oikea tuomio. Ja Bonaventura pohtii polvileikkaukseen menoa, jotta pääsisi jatkuvasta vaivastaan eroon. Huono puoli leikkauksessa olisi, että kausi olisi kutakunkin paketissa (toipumisennuste 3-5kk). Strinic puolestaan on tekemässä paluuta ja tekee medicalit pian. Toivottavasti sydän on kunnossa ja saadaan Rodriquez penkille, jonne nykyesityksillään kuuluukin.
 10. Milan 2018-2019, kuka on herra Elliot?

  Kappas. Löytyi sattumalta tuo Chiellinin selvääkinselvempi rankkarin arvoinen rike: Jos tuo ei ole rankkarin paikka, niin mikä sitten?
 11. Milan 2018-2019, kuka on herra Elliot?

  Juve vei ja Milan vikisi. Pisteitäkin olisi ollut tarjolla mikäli tuomari olisi viheltänyt sääntökirjan mukaan eikä siten kuin Juven pelejä on viime vuodet vihellelty. Tuossa yo.highlightseissa ei näy Chiellinin rankkarin arvoisesta kahdesta rikkeestä kuin ensimmäinen ( https://youtu.be/y5bjOqa04T0?t=480 ), mutta toinen oli aivan käsittämätön ratkaisu kun toppari repi kaksin käsin Romagnolia harteilta ja paidasta kulmapotkutilanteessa ja kaatuu itse maahan Romagnolin vain ihmetellessä mitä tapahtuu ja kuinkas ollakaan rankkarin sijaan Juvelle vapari. Higuainin missaamaa rankkariakaan tuomari ei olisi millään halunnut viheltää, mutta kun videotuomareilta tuli käsky, niin minkäs teet. Noh, eipä sillä, että pistekin Milanille olisi tavallaan ollut epäoikeudenmukaista siksi, että Juve oli parempi, mutta edelleenkään pelien ei kuulu ratketa tuomarien toimesta vaan pelaajien. Tuomarien pitäisi vain valvoa, että pelaajat noudattavat sääntöjä ja jos niitä rikotaan, annetaan asiaankuuluvat rangaistukset. Nyt niitä jäi antamatta. Ja itse asiassa jos tarkkoja ollaan, niin Higuainin rankkari olisi pitänyt uusia, sillä ennen kuin pallo lähti liikkeelle Pipitan jalasta, oli boxissa 4-5 Juve pelaajaa ryntäämässä reboundin perään. Sääntöjä jos noudatettaisiin, olisi pilkku pitänyt uusia. Mutta joo, 0 pinnaa tuli kuten kaikki odottivatkin. Tärkeintä olisi nyt saada rikkinäiset kaverit parsittua kasaan ja välttää pitkää pelikieltoa Pipitalle. Tammikuulle asti kun sinniteltäisiin about Lazion tahdissa, niin UCL-paikkakin olisi vielä napattavissa Paquetan ja muiden vahvistusten myötä. EDIT: Pelissä tuli varsin hyvin selville, missä Milanin suurimmat ongelmat ovat: vasemmalla laidalla. Kumpikin maali täysin vas.laitapelaajien piikkiin. Avausmaalissa vas.pakki Rodriquez ei ilmeisesti tiennyt, että puolustajien tehtävä on puolustaa ja puolustaminen on kummasti helpompaa jos tietää missä vastustajat liikkuvat. Eipä sveitsiläistä tuntunut hirveästi edes kiinnostavan, sillä niin unessa ja yksin kaveri boxissa oli vaikka Mandzukic oli selän takana ja juoksulinja olisi ollut blokattavissa ja pusku estettävissä (vaikka pituuseroa miesten välillä onkin). 0-2 maalissa taas syyttävä sormi osoittaa vas.keskikentälle vaihdosta tullutta Laxaltia, jonka järjetön purkuyritys(?) päätyi suoraan Juve-pakin jalkaan ja 5 sek myöhemmin pallo Ronaldon toimesta verkonperällä. Paqueta taitanee ottaa tammikuussa tuon vas.laitahyökkääjän paikan Calhanoglun tai Bonaventuran (jos koskaan kuntoutuu) ottaessa vas.kk-miehen roolin, jolloin laatu ylöspäin paranee. Mutta edelleen ongelmaksi jää tuo vasemman pakin paikka, joka vuotaa pelistä toiseen eikä Rodriquez tunnu ylöspäinkään tarjoavan juuri mitään.
 12. Milan 2018-2019, kuka on herra Elliot?

  Kun Milanin avauskokoonpanosta on puolet sivussa (ja osa avauksessa olevistakin on rikki), on sanomattakin selvää, että Juve tulee 3 pinnaa viemään. Jännitettäväksi jääkin vain, tuleeko siedettävät 0-2 lukemat, vai tuleeko kunnon maalijuhlat - etenkin kun vanha kunnon Zapata on taas avauksessa. Ja kukapa muukaan rikkoisi putkia tänään kuin Ronaldo...
 13. Milanin suuri seikkailu Eurooppaliigassa

  Osumaa tuli myös Kessielle, joka nilkutti ottelun lopun ja Cutronelle, joka puolestaan nilkutti stadionilta lähtiessään. Ei hyvältä näytä kun ~8 avauskokoonpanon pelaajaa on enemmän tai vähemmän rikki ja 2 seuraavaa vastustajaa on Juve ja Lazio...
 14. Milan 2018-2019, kuka on herra Elliot?

  Jep. Ja Betishän dominoi peliä täysin suvereenisti ekat 80min... Saapa nähdä miten käy Juve- ja Lazio-peleissä. Niistä nolla pinnaa ja Wenger-huhut saavat lisää tuulta purjeisiin.
 15. Milan 2018-2019, kuka on herra Elliot?

  Vaikkei pisteillä olekaan merkitystä Juve-Milan eron kaventamiseksi, on ne 3p tärkeitä nelossijasta taistelussa. Napoli, Inter ja Lazio ovat kelpo vireessä eivätkä tunnu tiputtavan pisteitä helpolla ja veikkaanpa, että Lazio onkin taas edellä tämän viikon päätteeksi.
×