Jump to content

pake

Members
 • Content count

  1,454
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by pake

 1. Huhuja (AC Milan)

  Kovasti on ollut puhetta, että Sheva ja Ronaldinho tulisivat. Ei siinä mitään jos Sheva tyytyy pieneen palkkaan & supervaihtopelaaja Pippon varamieheksi. Ronaldinho puolestaan joutuisi totuttelemaan pienenpään rooliin ja ehkäpä hieman erilaiseen rooliin/pelipaikkaan kuin ennen (Kaká on kuitenkin SE tähti joukkueessa). Kuitenkin esim kautta 2009-2010 ajatellen pitäisi joku nuorempikin hyökkääjä hommata (ellei Paloschi nouse jo ensi kaudella maalipyssyksi). Kunhan Silvio & co. ei sitten vaan ala tyytymään näihin kahteen vahvistukseen(?) vaan muistavat hoitaa sen puolustuksen kuntoon! Jos Maldini ei jatka, lienee tarvetta kolmelle HYVÄLLE puolustajalle. Siihen päälle huippuveskari ja vähintään yksi kunnon pelimies keskikentälle. Ei tule halvaksi kun puoli joukkuetta pitää ostaa... PS. Mitenköhän tämä mun viesti pääsi ketjun ensimmäiseksi viestiksi?
 2. Milan 2018-2019, kuka on herra Elliot?

  Juu, itsekin kallistun siihen, että Viola oli vain niin paska ensimmäisen tunnin ajan, että Milan voitti siksi. Myös Donnarummalla oli näppinsä pelissä pinnojen saamisessa. Jätän ennustelut, veikkailut ja haaveilut väliin ja katsotaan miten Interin tänään käy ja miten sitten ensi viikonloppuna pelit päättyvät. Se on selvää, että Atalanta, Inter ja Milan -kolmikosta Milanilla on se helpoin ohjelma sillä Atalanta pelaa Juvea vastaan ja Inter muistaakseni Napolia.
 3. Milan 2018-2019, kuka on herra Elliot?

  En uskaltaisi euroakaan laittaa vierasvoitolle. Milanin viimeisin vierasvoitto on 2 kk takaa ja Viola on vieraissa kaadettu viimeksi vuonna 2014. Ja onhan kotijoukkueella sen verran kovat hyökkääjät, että viime pelin tasoisella puolustamisella omissa soi. En vaan tiedä kuka ne maalit sinne toiseen päähän iskisi, joten omiin ei todellakaan ole varaa päästää. Tosin... Laskin pikaisesti, että Viola on pelannut cupit mukaanlaskettuna 13 peliä putkeen ilman voittoa. Ei kovin luottamusta herättäviä nuokaan tilastot mutta eiköhän sitä nyt jompikumpi riko jotain putkia nyt? Tai sitten tulee se kaikkien rakastama 0-0 nysväys ilman ainuttakaan Milan-maalipaikkaa...
 4. Milan 2018-2019, kuka on herra Elliot?

  Ei voi kuin kompata. Bakayoko oli muuten haistatellut Gattusolle, joten eiköhän pelit ollut sitten siinä - etenkin kun J.Mauri hoiti hommansa mallikkaasti. Biglia taas oli huono ja loukkaantuminen vaikeuttanee myyntiä kesällä mikä on sääli, sillä Biglia ei enää näytä kykenevän pelaamaan tällä tasolla. Kommentti Borinista osui kyllä 100%:sti asian ytimeen. Osaaminen on mitä on, mutta asenne on hyvin cutronemainen ja kaveri tekee aina kaikkensa joukkueen eteen. Samaa voi sanoa vain parista nykypelaajasta (tai ehkä vain näistä kahdesta)... Sääli, että Paquetalla kiehui yli. Mutta punainen kortti tilanteesta (jopa se eka varoitus meni yli) oli ns. overkill, sillä vastaavaa tapahtuu melkein joka pelissä eikä niistä mitään seurauksia tule. Kyllähän siinä Paquetaa tultiin aika surutta kolaamaan ja kiihtymyksen ymmärtää. Mutta punainen tilanteesta? Huhhuh... Noh, vähintään 2 peliä kuulemma huilia ja mahdollisesti kolmekin. Eli myös Paquetan kausi on paketissa. Kohta on enää puolet äijistä käytettävissä mutta onneksi vastustajat ovat huonovireinen Viola ja pari "heittopussia" (mitä ne eivät Milanille kylläkään ole). Toivo elää voiton myötä, mutta Atalantan käsissähän homma on. Saapa nähdä miten bergamolaisille käy J-Stadionilla parin viikon päästä... Teoriassa Interkin voisi vielä ryssiä homman ja mikä olisikaan maukkaampaa kuin painella viimeisellä kierroksella ohi.
 5. Huhuja (AC Milan)

  Ei ehkä yksin ratkaise ongelmaa, mutta on pelaajatyypiltään sellainen, jota keskikentälle tarvitaan. Toinen samanlainen vierelle, niin pallo alkaa löytää vastustajan boxiinkin useammin kuin kerran pelissä.
 6. Huhuja (AC Milan)

  Mitä enemmän luen ja katselen matskua kyseisestä kaverista, sitä vakuuttuneempi olen siitä, että tässä on pelaaja, joka Milanin pitää ostaa Biglian/Kessien/Bakayokon tilalle avaukseen: http://davidchapman.co/2019/03/player-analysis-stefano-sensi/ Pallo lähtee tarkasti ja nopeasti eteenpäin. Samaa ei tuosta em.kolmikosta voi sanoa. Lisäksi Sensi osaa puolustaa ja oikeastaan kaikkea muutakin. Tekee myös maaleja. Juuri sellainen moniosaaja, joka osaa antaa teräviä ja tarkkoja avauksia eikä pelinrakentelu ole se kompastuskivi (kuten edelleen tuolla kolmikolla). Sensi saattaisi irrota alle 30M€:lla, joten esim Kessien myynti rahoittaisi siirron tuosta vain.
 7. Milan 2018-2019, kuka on herra Elliot?

  Ei ole todellista! Mattia Caldaran eturistiside katkesi eilen treeneissä ja on lentänyt jo Roomaan leikattavaksi. Paluu kentille aikaisintaan 6kk kulutta. Contin ja Caldaran siirrot Milaniin ovat kyllä olleet niiin sitä itseään, että ei voi kuin itkeä... Käytännössä Romagnolin myyminen kesällä vaikeutuu, sillä korvaajakin pitäisi ostaa Caldaran missatessa syyskausi. (Jotain positiivistakin siis).Lisäksi Caldaralla menee pitkä aika päästä takaisin pelirytmiin ja omalle tasolleen. Conti on hyvä esimerkki siitä, miten kauan siinä voi mennä. Onkohan kaveri nyt ollut sen puolisen vuotta kutakuinkin ehjänä ja silti esitykset ovat todella kaukana siitä, mitä ne esim. Atalantassa ennen vammakierrettä olivat.
 8. Milan 2018-2019, kuka on herra Elliot?

  Epätoivoisen miehen epätoivoinen teko. Puhun siis Gattusosta. Ei se joukkue tuollakaan tempauksella herää.
 9. Milan 2018-2019, kuka on herra Elliot?

  Joo, Izzohan oli jo kaatumassa muutenkin mutta Kessien kädet selässä tekivät rankkarin viheltämisestä "selvän tapauksen", vaikka varsinaista rikettähän siinä ei ollut. Tuo käsien käyttö nyt on sellaista, mitä juuri tuon kaltaisissa tilanteissa pitäisi välttää. Tilanteet (työnnöt) näyttävät pahemmilta kuin mitä ne ovat. Romagnolin (suora!) punainen kortti tuli sarkastisista aploodeista, joita hän osoitti tuomarille Rodriquezin "rikottua" torinolaista. Ymmärrän reaktion, mutta kertoo tuomarin itsetunnostakin jotain kun tuo temppu aiheutti punaisen kortin. Ei ole ensimmäinen kerta kun joku lentää sarkastisista aploodeista pihalle, joten... Pelissä muuten sattui jälleen mandzukicmainen polkaisuyritys Milan-pelaajaa päähän. Tai siis ilmeisesti Izzon tahallinen polkaisi osuikin Susoa naamaan, sillä Suson ohimo oli veressä tilanteen jälkeen. Käsittämätöntä, miten noita tilanteita katsotaan läpi sormien. Mandzukic-tapauksen ymmärrän, sillä kysehän oli sentään Juve-pelaajasta ja eihän heille punaisia jaella, mutta tämä oli eri homma tällä kertaa. Selvä punaisen paikka mutta viheltämättä jäi. Katsotaanpa löytyykö YouTubesta pätkää... Ei löytynyt. Joka tapauksessa Izzo polkaisi kaaduttuaan nappuloillaan tahallisesti kohti Suson kasvoja ja onnistui raapaisemaan ohimoa. Teon tahallisuus näkyi päivänselvästi hidastuksesta, mutta ilmeisesti meni ohi aika monelta.
 10. Milan 2018-2019, kuka on herra Elliot?

  Ennen peliä mietin, kenestä olisin valmis luopumaan kun Mestarienliigapaikka jää haaveeksi ja rahaa pitää saada FFP:n vuoksi. Tulin siihen tulokseen, että vain Donnarumma, Romagnoli, Paqueta, Cutrone ja Piatek olisivat sellaisia, joita en missään nimessä haluaisi myytävän. Muiden lähtö ei loppupeleissä olisi todellakaan mikään katastrofi. Nyt kun eilinen peli on takanapäin, listalta voitaneen ottaa kaksi ensimmäistä pois. Jos Romagnolista saisi 70M€, niin en tiedä olisiko sekään sitten niin suuri menetys. Näitä mussutus-ulosajoja on nähty aivan liikaa. Tosin, ymmärrän turhautumisen kun ympärillä on kaikenmaailman rodriquezeja, kessieitä, calhanogluja, jotka eivät vain yksinkertaisesti osaa pelata jalkapalloa. Donnarummakin oli eilen aivan surkea ja oli aiheuttaa Paquetalle ulosajonkin. Kaikki keskitykset lipuivat käsien läpi jne. Onneksi Reinalla on 2v sopimusta jäljellä, joten luotettava ykkösveskarikin löytyy jos Donnarumma tahtoo pakata kamppeensa ja lähteä. Muista pelaajista olisi OK, jos Bakayoko saataisiin pidettyä, mutta samalla rahalla saa parempiakin pelaajia pienemmällä palkalla (lue: Stefano Sensi) ja Bonaventura jos pysyy kunnossa ja palaa tasolleen, on siinä toinen kelvollinen ja pitämisen arvoinen kk-mies. Muuten tosiaan onkin aivan sama lähtevätkö muut pelaavat vai ei - kunhan rahaa tulee korvauksena. Seuran taloutta kun ei paikata FFP-kuntoon gallianimaisilla "olemme jopa valmiita maksamaa jos vain huolitte"-ilmaissiirroilla, joita nähtiin aivan liikaa viime vuosina. Jos taas saisin päättää, myisin seuraavanlaisesti: - Kessie: min.25M€, tavoite 40M€ - Calhanoglu: min 15M€, tavoite 20M€ - Suso: 40M€ klausuulia kukaan ei taida maksaa, joten tinkivaraa lienee joku 5-10M€ - Musacchio: 10-15M€, mutta tuskin kukaan ostaa - Biglia: 5M€? eipä taida kukaan maksaa edes tuota summaa... - Castillejo: 20M€
 11. Milan 2018-2019, kuka on herra Elliot?

  Olipa hieno esitys jälleen kerran. Jos oli tuomari huono, niin sitä oli koko Milan-joukkuekin. Ja niin luokattoman surkea kuin tuomari olikin, niin surkeus suosi myös Milania, sillä Torinolle olisi pitänyt viheltää toinenkin rankkari eli tuomaria on tappiosta turha syytellä. Ja eipä tuossa vihelletyssäkään tuomarilla ollut vaihtoehtoja kun Kessie idioottimaisesti meni tuuppimaan Izzoa selkään. Täysin turha ja selvä rike eikä mitään selittelyjä. Paska peli - aivan kuten kaikki odottivatkin. Myös Gattuso. Mulle riitti. Gattuso vaihtoon heti eikä huomenna. Gattuson alaisuudessa tahti ei tästä muutu. Kesällä vaihtuu valmentaja joka tapauksessa ja nyt vaihtamalla voidaan vielä saada jonkinlainen loppukiri. Gattuso on jo luovuttanut joten on täysin turha jatkaa hänen komennossaan.
 12. Milan 2018-2019, kuka on herra Elliot?

  Kyllä tuo kotivoitolta vahvasti haiskahtaa - etenkin kun Gattuso on käyttämässä huippupalloa tuottavaa 4-3-3:staan ja jättämässä Piatekiä penkille! Kumma miten Calhanoglu ja Suso ovat pelistä toiseen ja esityksistä riippumatta aina avauksessa, mutta koko liigan 2.paras maalintekijä jätetään surutta sivuun - ilman oikeaa syytä edes. Ei se puolalaisen vika ole, ettei joukkuekaverit ole kyennyt luomaan ainuttakaan hyvää maalipaikkaa about viiteen peliin. Noh, positiivista kun hakemalla haetaan, niin tappion myötä saattaa valmentaja vaihtua jo nyt. Huhujen mukaan tappion tullessa Primavera-koutsi Giunti ottaisi ohjat loppukaudeksi käsiinsä. Eipä tilanne ainakaan huonommaksi voisi muuttua kun Gattusokin on heittänyt pyyhkeen kehään: https://www.calciomercato.com/en/news/ac-milan-depressed-gattuso-has-raised-the-white-flag-18351
 13. A.C. Milan, Coppa Italia

  Maalipaikkojen vähyys ei sinänsä ole yllätys jos joukkue pelaa 3-4-3:lla, jossa 7 pelaajaa on puolustussuuntaan orientoitunutta kaveria (laidoilla Laxalt ja Calabria esim Borinin ja Contin sijaan) ilman minkäänlaista luovuutta tai osaamista hyökkäyssuuntaan. Kun vielä laitahyökkääjinä oli kaksi espanjalaista, jotka tunnetaan parhaiten siitä, että katoavat kuvasta täysin silloin kun näyttöjä tarvitaan, niin olihan Piatekin peli tuhoon tuomittu jo ennen avauspotkua. Mahtaa olla turhauttavaa olla yksi maailman kovavireisimmistä maalinsylkijöistä hetkellä, joilloin joukkuekaverit eivät saa ainuttakaan palloa toimitettua boxiin 5-6 peliin. Ei auta vaikka olisit Messi tai C.Ronaldo jollet saa palloa. Jos Gattuso olisi pelin halunnut voittaa, olisi Paqueta otettu kentälle. Vaikka senkin uhalla, ettei nilkka kestäisi. Jos Paqueta ei ole sunnuntaina avauksessa, menettää Gattuso vihoviimeisenkin arvostuksenpisaran sillä kaverin säästely ei tässä vaiheessa auta. Jos tulee saikkua niin sitten tulee, mutta ilman Paquetaa Milan ei kykene enää voittamaan peliäkään.
 14. A.C. Milan, Coppa Italia

  Odotukset olivat matalalla, mutta Milan onnistui silti alittamaan ne - ja reilusti! Olipa SANOINKUVAAMATTOMAN PASKA esitys! En oikeasti keksi mitään järkevää sanottavaa kuin, että eiköhän lähdetä ensi kauteen uuden valmentajan kera. Tällaista "jalkapalloa" en halua enää koskaan nähdä Milanin ollessa kentällä. Kuvottavaa. Oksettavaa. Munatonta. Väittäisin meidän vitosdivarijoukkueenkin voittavan Milanin, jos joukkue pelaisi tuollalailla. Säälittävää touhua. Mutta kehuja jaan silti! Reinalle iso käsi. Piti nimittäin lukemat siedettävinä! Olisi voinut olla 0-3 tai 0-4:kin.
 15. A.C. Milan, Coppa Italia

  Milan ei tosiaan ole cupissa onnistunut maalinteossa neljään peliin Laziota vastaan ja jos vieraat tekevät yhdenkin (ekan 90min aikana), lienee roomalaiset finaalissa. Uusi taktiikka (3-4-3) saattaa saada Milanin pelaamaan - tai sitten ei. Saapa nähdä. Odotukset kovin matalalla.
 16. Milan 2018-2019, kuka on herra Elliot?

  Milanin onni on, ettei kukaan muukaan halua Mesterienliigaan. Lazio päätti häviä, Inter ja Roma tasasivat pisteet. Atalanta ei tänään kovin helpolla Napolia vastaan pääse ja vaikka voittaisikin, jäisi yhä Milanin taakse. Huolestuttavinta on kuitenkin se, että Torino voitti ja toistamalla saman tempun viikon päästä San Sirolla, Torino(kin) painelisi ohi - puhumattakaan Romasta ja Atalantasta jotka tuskin ryssivät ensi viikollakin. Mitään muuta positiivista en pelistä/lopputuloksesta keksi kuin sen, että myös kilpailijat haluavat ratkaista nelossijan vasta päätöskierroksella. Teoriassa (paperilla) Milanilla on helpoin loppuohjelma, mutta kun keskikastin Parmakin pelaa paremmin kuin Milan, niin ei paljon lämmitä ettei Milanilla ole yhtään top5-joukkuetta enää vastassa tällä kaudella. Melkeinpä vaan vaikeampia nuo etukäteen "huonommat" joukkueet sillä asenne on mitä on poikkeuksetta näissä "pakkovoittopeleissä". Ex-milan Kucka muuten pelasi aika vahvan pelin ja jätti Bakayokon ja Kessien valovuosien päähän esityksellään. Varsin mielelläni näkisin Milanin ostavan Kuckan takaisin muutamalla millillä lähettäen Kessien Valioliigaan 40M€ korvausta vastaan.
 17. Milan 2018-2019, kuka on herra Elliot?

  Itsekin totesin (varmastikin ensimmäistä kertaa elämässäni), että Milanin pitäisi pelata palloa enemmän Borinille, sillä Fabion kautta ne parhaat paikat tulivat. Hyvinhän Fabio taas raatoi alusta loppuun ja oli pallon kanssakin tavallista parempi. Jännä peli, joka olisi voinut ratketa kummalle tahansa, joten nyt kaikki ilo irti tästä voitosta - etenkin kun voitto tuli hyvällä esityksellä eikä luokattomalla nysväämisellä. Tuomarityöskentely oli ajoittain vieläkin karmeaa (esim. Calabrian telonut Luis Felipe(?) selvisi tempustaan jopa ilman vapaapotkua. Laskeskelin jossain välissä, että Laziolta jäi 3-4 päivänselvää varoitusta saamatta. Noh... Rankkarit sentään menivät 100% oikein vaikka Lazion pj itkikin, että Musacchio "tunsi kevyen kosketuksen ja heittäytyi nurmen pintaan"
 18. Milan 2018-2019, kuka on herra Elliot?

  Ilmeisesti Italian erotuomarien liiton puheenjohtaja käy tänään tapaamassa Milan-johtoa ja esittämässä anteeksipyyntönsä Juve-pelin tapahtumista. Lisäksi, Fabbri ei vihellä enää ainuttakaan Milanin peliä loppukaudella. Voi myös olla, että Mandzukic saa järjettömästä tilanteen jälkeen polkaisustaan pelikieltoa (potkaisi siis lapsellisesti kulman jälkeen Romagnolia mutta edes VAR-miehet eivät tätä muka huomanneet vaikka se uusintana ruudulla pyörikin... Tai sitten Fabbri päätti olla huomioimatta VAR-tuomarin kommentin). Näistä mikään ei kuitenkaan korvaa milläänlailla sitä, että Milanilta jäi kolme rankkaria ja Mandzukicilta selvä punainen saamatta. 1-2 rankkaria ja 1 miehen ylivoima olisivat taatusti muuttaneet pelin lopputuloksen erilaiseksi - tosin, sen tietää myös Fabbri ja siksi jätti nämä tuomiot antamatta.
 19. Milan 2018-2019, kuka on herra Elliot?

  Saatiinpa vielä toinenkin viheltämättä jäänyt päivänselvä rankkari Juve-boxissa, mutta tuomarin tuomion nyt tiesi ennakkoon.On se vaan käsittämätöntä, miten räikeää kotiinvetoa tuomarit voivat nykypäivänä Serie A:ssa jatkuvasti harrastaa. Seuraksetta vieläpä (paitsi se, joka erehtyi viheltämään Interiä vastaan lisäajalla rankkarin. Siitä kyllä sakotettiin oikein kunnolla). Mutta itse pelistä sen verran, että 83min Milan taisteli tasavertaisesti 12-15 (riippuu montako tuomaria haluaa mukaan laskea) juventuslaista vastaan ja hyvin taistelikin. Harmi, että 95% vihellyksistä meni kotijoukkueelle ja piste/pisteet jäivät odotetusti saamatta. Mutta kyllä *tuttaa tämä touhu. Pelistä toiseen. Voin jo nähdä mielessäni Leonardon kommentit noista kahdesta viheltämättä jääneestä päivänselvästä rankkarista. Jälleen. Eihän siitä ole kuin viikko kun viimeksi jäi 2 rankkaria saamatta. Sattumaako? Tuskinpa...
 20. Milan 2018-2019, kuka on herra Elliot?

  Ensimmäisen puoliajan tapahtumat palauttavat kyllä elävästi mieleen, miksi Juventus marssii jo kohti kahdeksatta peräkkäistä mestaaruutta: tuomarit tekevät jokaisessa pelissä kaikkensa, jotta Juve voittaisi. Miten ihmeessä Sandron päivänselvästä käsivirheestä ei vihelletty rankkaria?! Tuon selvempää käden ojennusta ei voi tehdä ja pallo selvästi osuu kyynärpään/ojentalihaksen alueelle mutta niin vain kulmapotkulla jatkettiin. En oikeasti jaksa enää näitä milan-vastaisia tuomareita... Matsista toiseen jatkuvaa syrjintää. Ihme etteivät keksineet Piatekin maalille hylkäysperusteita...
 21. Milan 2018-2019, kuka on herra Elliot?

  Ja mikä "parasta", Juve-pelin jälkeen onkin kauden tärkein peli kun vastaan asettuu Lazio. Näiden kahden pelin myötä Milanin voitottomien pelien putki venyy jo viiteen. Tässä vaiheessa kautta se on täysin anteeksiantamatonta ja viimeistään se maksanee Gattuson pestin. Ei heti, mutta kesällä sitten. Myös sairastuvalta tulee ikävämpiä päivityksiä: - Suso paranemaanpäin, mutta lauantai saattaa tulla liian pian. - Kessie saattaa ehtiä toipua Juve-peliin - Conti ei pelaa lauantaina - Donnarumma missaa ainakin Juven ja Lazion. Yhden arvion mukaan jopa kk sivussa. - Paquetaa tutkitaan tänään lisää. Sivussa todennäköisesti viikkoja. Jos nivelsiteissä vikaa, voi olla pidempäänkin. Jos jotain positiivista oikein hakemalla hakee, niin Milanilla on 3-7 sijoilla olevista joukkueista yksi helpoimmista otteluohjelmista jäljellä. Reilu viikko sitten laskeskelin että jäljellä 3-4 kovaa vastusta ja 7-8 helppoa (tai no sanotaanko vaikka että "ei kärkikahinoissa mukana olevaa", sillä Milanin suoritukset sarjajumboja yms vastaan tiedetään). Juve, Lazio ja Fiorentina ovat nuo kovat pelit ja lopuista vahvin lienee Torino. Oli miten oli, noita kolmea lukuunottamatta muista pitäisi kairata vähintään 5 voittoa, mutta pelaajatilanteen ja joukkueen motivaation/asenteen ollessa mitä on, taitaa olla mission:impossible (ilman hollywood-loppua). Paperilla kaikki on vielä mahdollista, mutta viime aikojen tapahtumat veivät minun uskon ja luottamuksen 4.sijaan. Tekee tiukkaa saada edes Eurooppaliigapaikka pidettyä toukokuun lopulla. EDIT: Täällä vieläkin tuoreemmat statukset loukkaantumisista: https://www.acmilan.com/en/news/media/2019-04-03/medical-report-from-milanello
 22. Milan 2018-2019, kuka on herra Elliot?

  Joopajoo. Meni Paqueta, pisteet, UCL-paikka ja yöunet. Homma täysin kontrollissa puoliajalle mentäessä, mutta kopista tulivat vain Bakayoko, Cutrone ja Castillejo ulos. Muista ei näkynyt merkkiäkään jälkimmäisen 45min aikana. Olen hokenut "karmeaa paskaa"-mantraa aika usein, mutta nyt jos joskus se pitää paikkaansa. Jo 50min kohdalla joukkue vain odotteli loppuvihellystä eikä viitsinyt edes yrittää enää lisämaalien tekoa. Kyllähän merkit olivat pitkään ilmassa siitä, että tasoitus tulee vielä ja niinhän siinä kävi. Ja todetaan nyt vielä tämäkin asia about kymmenettä kertaa: toivottaavasti tämä oli viimeinen kerta kun näen Abaten Milan-pelipaita yllä kentällä! Ei kaverista ole muuta kuin haittaa. Ja sama pätee (EDELLEEN) Calhanogluun ja Bigliaan. Säälittävintä tässä paskassa joukkueessa lienee se, että Biglian pitäisi olla se suuri playmaker, joka rakentaa peliä, mutta kaverin itseluottamus on niinkin korkealla, että joka kerta kun pallo tulee jalkaan, ensimmäisenä otetaan suunta kohti omaa maalia ja syötetään pallo alaspäin. Etenkin viimeisen kympin aikana kun muu joukkue (tai no, osa siitä...) haluaisi tehdä maalejakin vielä. Eipä tarvi ensi talvenakaan uhrata ti/ke-iltoja jalkapallon seuraamiseen. Jos sarjan tyvipään porukkaan kuuluvan Udinesen kanssa tysvätään hyvin nihkeät 4p koko kaudella, niin ehkäpä se vain tarkoittaa sitä, että Milan on pari-kolme sijaa kovempi joukkue kuin putoamista vastaan taisteleva Udinese. Ei tällä joukkueella ainakaan UCL:stä kannata haaveilla, sillä ei yksinkertaisesti ole mahdollista, että sekä Inter, Lazio, Roma sekä Atalanta kaikki ryssisivät loppukautensa milanmaisesti. Roma ehkä ryssiikin, mutta että kolme muutakin? I don't think so. Kyllä tämä oli nyt tässä. Eurooppaliiga kutsuu. Jos sekään. Ja vaikkei ottelu tuomarityöskentelyyn ratkennutkaan, niin kylläpäs Banti sai taas sellaiset *tutukset aikaan, että...! En voi käsittää miten 95% tuomioista suosi Udinesea. Behrami veti kyynärpäällä Cutronea naamaan --> ei mitään. Udinesen pelaajat lentelvät nurmen pintaan omia aikojaan ilman kontaktia --> joka kerta vapaapotku. Ei tuo mitään jalkapalloa ollut. Ehkä lähempänä jotain balettia tai hippaa. Eri joukkue ja eri säännöt?
 23. Milan 2018-2019, kuka on herra Elliot?

  Karuja tilastoja, jotka pitää laittaa kumpikin ihan eri uskoon niin pian kuin mahdollista. Mutta itse peliin... Kessie lienee loukkaantumisen vuoksi sivussa ja Laxalt aloittanee Rodriquezin paikalla. Susoakin huhuillaan keskikentälle, joten nyt on kerrankin jännitettävää sen suhteen ketä kentälle pääsee ja mille paikoille. Ei enää kausikorttilaisia vakiopaikoille! Ja tuo asia on pelkästään positiivinen juttu vaikkakin loukkaantumiset myös vaikuttavat tilanteeseen. Ja tärkeintä on se, että V-I-H-D-O-I-N nähtäneen Milan vanhojen hyvien aikojen "2 kärkeä ja piilokärki"-taktiikalla liikkeellä! Olen huutanut tämän perään jo kohta vuosikymmenen ja nyt sitten nähdään mitä se tuo tullessaan. Ei se hyökkäyspeli voi ainakaan yhtä olematonta olla kuin viime aikoina 4-3-3:lla, jossa ollaan sille (HYVIN) yksinäiselle kärjelle saatu luotua peräti yksi maalipaikka. Eli tänään kun saadaan yksikin maalipaikka Piatekille, niin ollaan jo ylletty samaan kuin 4-3-3:lla saadaan aikaan. Ei sitten millään malta odottaa matsin alkua. Ihan eri fiilikset nyt kun voidaan kahdella kärjellä pelata ja ehkä se 0-0 ei sittenkään jää taululle pelin jälkeisiksi lukemiksi. Ehkä...
 24. Milan 2018-2019, kuka on herra Elliot?

  Pari mielenkiintoista faktaa statistiikasta. Ensinnäkin, maaottelutauot tekevät kovasti hallaa Milanille. Kyseisten taukojen jälkeen viimeisistä 16 sarjapelistä Milan on voittanut vain yhden(!!). Liikaa maajoukkuepelaajia ringissä? Treeneissä tehdään asioita pahasti väärin? Vaikea sanoa. Eipä vaan Juvet yms. maajoukkuepelaajia täynnä olevat muut seurat nuku noin pahasti maaotteluiden jälkeen. Toinen fakta onkin sitten vieläkin synkempi kun ajatellaan huomista. Tuomarina häslää muuan Luca Banti. Ei ihme, että kaverista on tullut inhokkini numero kaksi. Milan ei nimittäin ole voittanut ainuttakaan viimeisestä yhdeksästä(!!) pelistä, joissa Banti on ollut "jakamassa oikeutta"! Tiesin, että vihaan kaveria, sillä vihellykset ovat poikkeuksetta aivan p*stä, mutta puskista tuli tuo tieto, että tosiaan voitoitta ollaan kontattu ihan käsittämättömän pitkään. Ei voi oikeasti olla pelkkää sattumaa vaan kyllä tuossa on viitteitä ihan systemaattisesta Milanin vastaisesta tuomaroinnista. Miettikääpä nyt. Yhdeksän peliä ilman voittoa. Tuleeko huomenna kymmenes? Hyvin lähellä ollaan. Ja nyt kun Contikin huilaa huomenna venähdyksen vuoksi, on Rodriquez taas roiskimassa palloja päätykatsomoihin tai vastustajille eli vasen laita on täysin poissa pelistä (etenkin jos Calhanoglu on tutulla laitahyökkääjän tontillaan täysin näkymättömän Castillejon sijaan). Noh... Kärsimystä ja tuskaa luvassa, mutta niin sitä vaan taas huomenna naama ruudussa kiinni seurataan Gattuson "miesten" surunäytelmää.
 25. Milan 2018-2019, kuka on herra Elliot?

  Tiivistetään näin: *ttu, Milan on paska. Ei siinä muuta kai tarvitse sanoa. Tuomarityöskentelystä sanon sen verran, että käsittämätöntä, että Interiä vastaan yhden väärän vihellyksen perusteella yksi tuomari hyllytetään kauden lopuista Inter-peleistä kokonaan, mutta matsista toiseen Orsato saa aina vaan ratkoa näitä pelejä Milania vastaan. Päivänselviä rankkareita jäi tänäänkin viheltämättä ja tuo lisäajan rikehän oli päivänselvä kun pakki rikkoo ensin Piatekiä ja vasta sitten hipaisee palloa. Mutta joo, ei auta itku. Jos oli tuomari paska, niin sitä oli koko Milan-joukkuekin. Conti toi selvästi laatua lisää Rodriqueziin verrattuna (joka saa mun puolesta pakata laukkunsa jo nyt ja lähteä menemään). Samoin Paqueta oli pirteä ja jakeli upeita syöttöjä, joita ei osattu hyödyntää. Bakayoko on sitten se kolmas kehuja saava ja Milanin paras - jälleen kerran. Nyt kun Lazio ottaa rästipeleistään täydet pinnat, niin Milan löytääkin itsensä UCL-sijojen ulkopuolelta. Katsotaanpa vaan, niin molemmat roomalaiset nappaavat huomenna 3p ja painelevat ohi viimeistään ensi viikonloppuna kun Milan saa oppitunnin jalkapallosta Juventus-stadionilla. Sitä ennen taidetaan kuitenkin nysvätä 0-0 tasuri Udinesen kanssa ja sitten voidaankin jättää hyvästit ensi kauden Mestarienliigalle. Onneksi sama kohtalo odottaa Gattusoa. Toivoa vain sopii, että Milan voittaisi Interin edessä yhdessä asiassa tällä kaudella... Nimittäin Antonio Conten nimmarin saamisessa sopimuspapereihin. Varsin epätodennäköistä sekin, sillä miksi Conte tulisi tuollaista paskaporukkaa vetämään? Eipä siihenkään ole realistisia mahdollisuuksia ilman UCL:ää, sillä joukkueella ei ole rahaa yhtään mihinkään ilman nelossijaa. Tai no... Rahaa tulee myynneistä, sillä aivan varmaa on, että Donnarumma, Suso ja Romagnoli lähtevät jos (kun) UCL:ää ei ensi kaudellakaan pelata.
×