Jump to content

pake

Members
 • Content count

  1,582
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by pake

 1. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Paqueta oli pirteä ja hyvin esillä, mutta teki pallollisena muutamia huonoja ratkaisuja tai antoi yksinkertaisesti aivan surkeita syöttöjä. Karvasi hullunlailla ja teki muutaman komean pallonriiston (joista maalikin tuli). Sinänsä erikoista, että puolustussuuntaan Paqueta loisti mutta hyökkäyssuuntaan homma ontui. Ehkä peli-pari avauksessa tekisi hyvää itseluottamukselle ja pelituntumalle ja sen jälkeen ehkä voisi haastaa Calhanoglua tässä uudessa roolissa. Paranemisen merkkejä ilmassa vaikkei vieläkään sitä, mitä mieheltä odotetaan. Mutta varmasti otteet paranevat tuolla pelipaikalla jos peliaikaa tulee vielä (muutenkin kuin tappioasemassa vikat 10min).
 2. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Joo, kiirettä pitänyt... 3 pinnaa. Ei muulla väliä. 1.puoliaika hyvää, toinen ei niin hyvää. Peli olisi pitänyt ratkaista ennen 60min kohtaa ja Zlatan & Castillejo haaskasivat 1000€ paikat suotta. Pitää pystyä ratkomaan nämä pelit aiemmin, sillä olin varma, että Toro tulee vielä tasoihin kun Milan lopetti taas pelaamisen. Zlatan oli tällä kertaa huono. Paljon harhasyöttöjä ja helppoja pallonmenetyksiä. Mutta silti voitti vissiin jokaikisen pääpallon ja otti isoa roolia. Viimeistelyn pitää kuitenkin parantua. Ehkä tuo 3 täyttä peliä 9(?) päivään oli liikaa...? Jos nyt raapustellaan jotain uutta, niin Gabbia teki Serie A -debyyttinsä ja hyvin tekikin. Nollasi Belottin (yhdessä Romagnolin kanssa, joka oli täysin ohittamaton) ja dominoi ilmatilaa. Oli oikeastaan ilo seurata nuorukaisen tekemistä ja liike oli niin sulavaa verrattuna Kjaer/Musacchioon. Gabbiassa on aineksia vaikka mihin. Jep. Lauantaina vastassa Viola, joka paukutti 5 maalia viikonlopun vieraspelissään ja nyt kotipeli Milania vastaan. Aiempi kohtaaminenhan päättyi Fiorentinan suvereeniin voittoon, joten en odota kolmea pinnaa lauantailta. Toivon toki, mutta yksikin voi olla työn ja tuskan takana.
 3. A.C. Milan, Coppa Italia

  Oli muuten harvinainen peli siinäkin mielessä, että kukaan Milan-pelaaja ei pelannut huonosti. En rehellisesti voi sanoa kenestäkään avauksen pelaajasta, että ei olisi noilla otteilla ansainnut olla kentällä. En muista minä vuonna (tai millä vuosikymmenellä) moinen tilanne on viimeksi nähty. Ja se, että Juven keskikenttä jäi Milanin jalkoihin (kumpaankin suuntaan pelattaessa), on kyllä aika uskomaton juttu.
 4. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Rebiciltä puuttuu noista tilastoista maali ja syöttö, mutta tilastojakin tärkeämpänä näen sen, miten merkittävä rooli miehellä on joukkueen peliin. En usko, että Silva keskushyökkääjänä vaikuttaa pelinrakenteluun yms. niin paljoa kuin Rebic Milanissa. Rebic on käytännössä mullistanut koko vasemman laidan pelin totaalisesti nyt alkuvuodesta eikä ole sattumaa, että Milanin peli on ottanut jättiharppauksen eteenpäin. Ja jos tilastoja halutaan katsella, niin mitenkäs on sellainen fakta, että Rebic on Milanin viimeisestä kahdeksasta maalista ollut tekemässä tai syöttämässä viittä. Jos ei se ole merkittävää, niin en tiedä mikä on.
 5. A.C. Milan, Coppa Italia

  Niin... Olikin ehtinyt unohtua viimekautinen käsivirhe, joka - yllätys yllätys - tuomittiin sekin Juvelle suosiollisella tavalla: https://twitter.com/MilanLiveIT/status/1228265935087243267/photo/1
 6. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Jep. Sentään valoa tunnelin päässä. Mutta lähteekö/lähtikö Milanin loppukiri liian myöhään? Aika näyttää. Tärkeintä kuitenkin nyt on se, että peli on aivan eri näköistä kuin esim. koko viime vuonna. Koko joukkue on kuin uudelleensyntynyt ja parhaita esimerkkejä laidoilla viilettävät Rebic ja Castillejo. Huvittavintahan tässä on se, että kumpikin kaveri on ollut käytettävissä syksystä asti, mutta niin vain kumpikin valmentaja vaatimalla vaati saada peluuttaa Calhanoglua ja Susoa pelistä toiseen esitysten tasosta riippumatta. Kunpa valmentaja(t)kin olisi nähnyt saman kuin jokaikinen Milan-fani ja olisi tajunnut vaihtaa laitureita jo aiemmin. Bigliasta puheenollen. Oli kuulemma paranemassa vanhasta vammastaan kunnes muutama päivä sitten teloi polven sivusiteet ja sai siten lisää lepoaikaa. Tällä hetkellä on jo 40 missattua peliä Milan-paidassa ja taisipa mieheen yhteensä 40M€ mennä kun lasketaan siirtokorvaus ja palkat. Money well spent. EDIT: Jos vertaillaan viimeisen 10v aikana tehtyjä siirtoja, niin parhaat ovat tainneet olla Maldinin & Bobanin käsialaa. Rebic, Zlatan, Bennacer ja kermana kakun päällä Hernandez. Kyllä noiden hinta/laatu-suhteet ovat olleet aika kovia eikä parempia tule äkkiseltään mieleen. Ja Rebickin on "korjausliike", joka johtui FassanoBellin hienosta A.Silva-ostoksesta, jossa ei euroja säästelty. Väittäisin Milanin vieneen pidemmän korren tuossa Rebic<->Silva -lainavaihdossa.
 7. A.C. Milan, Coppa Italia

  Aiemmin vastaavasta tilanteesta Serie A:n virallinen kanta oli, että ei ole rankkari, mutta nyt kun kyse oli Juven pelastamisesta, niin totta kai pilli soi. Jossain jo spekuloitiin, että liitto haluaa Juven finaaliin, jotta saavat taas ronaldot yms Saudi-Arabiaan Super Cupin finaaliin hankkimaan liitolle öljydollareita. No oli miten oli... mutta fakta on, että Milan piti Juven täysin pihdeissään eikä pelissä ollut mitään hätää missään vaiheessa. Koko Juven tähtikaarti pysyi totaalisessa kontrollissa ja ilman rankkarimaalia ansaittu tappio olisi tullut niskaan. Mutta sinänsä Milanin olisi pitänyt hoitaa homma pakettiin aiemmin ja Theon pysyä kentällä. Kortti alla ja holtiton taklaus --> ei selittelyä.
 8. Huhuja (AC Milan)

  Kyllä. Pioli on saanut (Zlatanin avustuksella) muunnettua joukkueen ilmeen täysin erilaiseksi ja tämän hetkinen joukkue kykenee haastamaan kenet tahansa kuten eilen nähtiin.
 9. Huhuja (AC Milan)

  Kovasti on ollut puhetta, että Sheva ja Ronaldinho tulisivat. Ei siinä mitään jos Sheva tyytyy pieneen palkkaan & supervaihtopelaaja Pippon varamieheksi. Ronaldinho puolestaan joutuisi totuttelemaan pienenpään rooliin ja ehkäpä hieman erilaiseen rooliin/pelipaikkaan kuin ennen (Kaká on kuitenkin SE tähti joukkueessa). Kuitenkin esim kautta 2009-2010 ajatellen pitäisi joku nuorempikin hyökkääjä hommata (ellei Paloschi nouse jo ensi kaudella maalipyssyksi). Kunhan Silvio & co. ei sitten vaan ala tyytymään näihin kahteen vahvistukseen(?) vaan muistavat hoitaa sen puolustuksen kuntoon! Jos Maldini ei jatka, lienee tarvetta kolmelle HYVÄLLE puolustajalle. Siihen päälle huippuveskari ja vähintään yksi kunnon pelimies keskikentälle. Ei tule halvaksi kun puoli joukkuetta pitää ostaa... PS. Mitenköhän tämä mun viesti pääsi ketjun ensimmäiseksi viestiksi?
 10. A.C. Milan, Coppa Italia

  Niinpä niin. Kerrankin Juve on paska, Milan pitää Juven starat täysin pimennossa ja Rebickin tekee johtomaalin, mutta sitten pitää Valerin antaa rankkari, jollaisia vain Juventus saa. Calabria selkä palloon päin ja pallo tulee puolesta metristä suoraan käteen ennen kuin kaveri edes tajuaa mitään tapahtuneen ja tottakai Juvelle pilkku. Miksi? Koska Juve. Siksi. Ei olisi toisessa päässä viety palloa pilkulle. Finaalipaikan suhteen tuo oli merkityksetön maali, sillä Milan pelaa ilman Zlatania, Hernandeziä ja Castillejoa toisen osaottelun ja turpaan tulee, mutta hälyyttävää/rasittavaa/raivostuttavaa/masentavaa on se, että Milan ei kykene voittamaan pelejä. Ei edes niitä pelejä, jotka ovat 90min täysin kontrollissa ja ansaitsisi voittaa. Jotenkin vaan kaikki nämä pelit onnistutaan ryssimään. Niin kuin nytkin. Juve ei saanut ainuttakaan maalipaikkaa ja tasoitus hieman heppoisesti vihelletystä pilkusta. Ja siinä muutamassa sekunnissa koko 95 minuutin hyvä työ valui täysin hukkaan. Vaikkei finaalipaikalla sinänsä kautta olisikaan välttämättä pelastettu, niin olisi Milan voinut edes taistella siitä jos tänään olisi voitto tullut. Ei tullut ja 100% varmaa on, ettei Milan näistä asetelmista finaaliin mene. Ei, vaikka johtaisi toista ottelua 0-2 ennen lisäajan alkamista.
 11. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Niin... Menestys ruokkii menestystä. Ja jollei menestystä ala pian tulla, tiputaan kauas taakse. Tai siis tiputtiin. Uusi omistaja ja 200 miljoonan siirtobudjetti JÄRKEVÄSTI käytettynä ja oikeasti pätevällä valmentajalla on se, millä kelkka käännetään. Ei tästä suosta millään shevchenkoilla tai marcelinhoilla nousta. Tai edes spalletteilla... Mahtaakohan johto tajuta? Tuskin... Eli toivoa sopii, että johto vaihtuu ennen kesää. Gazidis nyt ainakin. Bobanin pitäisin ja ehkä myös Maldinin. Nuo kaksi eivät ole sanomassa jatkuvasti "ei" hyville vahvistuksille. Tosin Maldini ehdottelew Shevaa valmentajaksi ja kaikkihan tietää, miten hyvin tuo strategia on toiminut. EDIT: Onhan nuo aivan karmeaa luettavaa. Ja tänään kerrottiin, että Emirates teki jatkopahvin pääsponssina ja maksaa siitä ilosta hurjat 10M€ vuodessa Milanille. Esim. Lyon saa 2,5x enemmän. Lyon! Ransut, jotka eivät ole voittaneet mitään eikä kaikki edes tiedä missä moinen joukkue pelaa - tai edes mitä lajia. Jessus sentään... 10M€ vuodessa?!!! Säälittävä summa.
 12. A.C. Milan, Coppa Italia

  Tappiohan sieltä on tulossa, mutta monellako maalilla on se ainut avoin kysymys.
 13. Huhuja (AC Milan)

  Ja Marcelinhon agentti kertoo, ettei Maldini ole koskaan ollut yhteydessä kumpaankaan heistä. Toivottavasti agentti puhuu totta.
 14. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Päivänselvä paitsiohan tuo on. Ei mitään tulkinnanvaraa jätä. Siellä se Alexis on monen maalintekoon kelpaavan ruumiinosan kanssa Contin kantapäätä edellä. Mutta edelleen... Minkäs teet?
 15. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Kompattavaa riittää. Ja selostajan mielestähän Eriksenin vaparissa oli sisäkierrettä vaikka samaan aikaan näytöllä näkyi miten pallo ei pyörinyt juuri lainkaan ja leijaili ilman minkäänlaista kierrettä kohti ylärimaa. Oli muutenkin aika kujalla monestakin asiasta, mutta minkäs teet. Interin kavennus tuli liian pian, liian helposti ja liian onnekkaasti. Sitten heti perään maali, joka olisi Milanin tekemänä hylätty paitsion vuoksi mutta nyt ei niin käynyt. Noita tilanteita on 99 kertaa sadasta hylätty, mutta nyt kävi näin. Sen jälkeen oli selvää, että lisää tulee. Viimeinen nyt oli merkityksetön, sillä tasoitusta haettiin "all-in"-tyyliin. Mutta joo, voitettavissahan tuo oli ja ekan erän paikoista olisi pitänyt tehdä 1-2 enemmän. Nyt se kostautui. Ja kostautui myös Zlatanin ja Kjaerin "skandinaavisuus". Kumpikin rehellisenä viikinkinä (:D) päätti olla kaatumatta nurmenpintaan kun tuli tuuppaus selkään boxissa. Jos Zlatan olisi Skriniarin tuuppauksesta mennyt kontalleen, olisi Milan saanut rankkarin (tai olisi kuulunut saada...) 2-2 tai 3-2 tilanteessa. Lisäksi Lukakun maali olisi hylätty jos Kjaer olisi mennyt polvilleen pienestä tuuppauksesta, jonka Lukaku teki sekunti ennen 4-2 puskumaaliaan. Olisihan tuo peli voinut vielä päättyi tasankin Interin mentyä johtoon jos vain Zlatanin pusku ei olisi pysähtynyt tolppaan. Eipä muuten enää ole ikävä Piatekia. Niin kauan kun Zlatan pysyy terveenä, Saapa nähdä miten jalka nousee keskiviikkona Juvea vastaan. Ainakin nyt swedu vei lähes kaikki pääpallot niin Skriniaria, De Vriejtä kuin etenkin Godinia vastaan. On se vaan (vieläkin) kova! Harmittaa niin vietävästi, sillä tämä oli voitettavissa - vaikkei ennakkoon olisi mitenkään kuulunut tai ollut edes teoriassa mahdollista. Nyt homma ryssittiin amatöörimäisesti viidessä minuutissa. Mutta jos jotain positiivista tästä ottaa, niin Milan kykenee tälläkin materiaalilla (Zlatanin) hyvänä päivänä haastamaan kenet tahansa ja näillä otteilla on mahdollista nousta ensi kaudeksi europeleihin mukaan. UCL:ästä en enää jaksa haaveilla tämän tappion myötä sillä vaikka Romakin taisi heittää jo hanskat tiskiin, niin Atalanta paukuttelee niin järkyttävällä tahdilla maaleja, että ei tule nelossijasta enää luopumaan. Voisiko Lazio sulaa totaalisesti ja tippua vielä viidenneksi? Ilman Immobileä ehkä, mutta ei kai Milanille nyt sellaista tuuria kävisi... Anyway, nyt alkoi tarina karata jo vähän liikaa joten lopetetaan tähän. Keskiviikkona 90min samanlaista peliä kuin eilen 45min, niin Juve lähtee laulukuoroon. Taitaa kuitenkin muuan CR7 pamauttaa ekaan varttiin hattrickin ja se on game over ennen kuin peli ehtii edes alkaa.
 16. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Kappas. Totaalista dominointia Milanilta ja peli voisi olla paremmalla viimeistelyllä 0-2:n sijaan 0-4. Ei silti vielä kuohareita esiin... JOS Milan iskee vielä kolmannen, niin sitten voi alkaa jo haaveilla voitostakin, mutta tässä vaiheessa ei todellakaan. Interin materiaali on niin kova, että varmasti tulee vielä hikiset oltavat Donnarummallakin. EDIT: Jep. ***** mikä sulaminen. Vaikka olisi ollut Liverpool vastassa, niin ei nyt ********** neljää voi päästää yhdellä puoliajalla omiin.
 17. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Kun katsoo kokoonpanoja, niin Interin pitäisi teoriassa viedä peli vaivattomasti 3-0. Tai enemmänkin. Mutta onneksi pelit ratkotaan pelaamalla. Katsokaa vaikka eilistä Verona - Juve -pelin loppulukemia. Ensin Verona tasasi pisteet Milanin kanssa, sitten Lazion. Eilen todellinen pommi, kun Juve kaatui 2-1. Ehkä se 1-1 tasuri ei ollutkaan niin huono tulos kuin luultiin. Olisikohan Milanin pitänyt sittenkin luottaa kahteen exään, sillä he kahdestaan kaatoivat suuren ja mahtavan Juven. Veronan maalit kun tulivat Borinin ja Pazzinin toimista.
 18. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  4-4-2 on kuitenkin samalla tuonut Milanille 100x parempaa hyökkäyspeliä kuin mitä se oli 4-3-3:lla. Nyt Milan saa jopa luotua pari maalipaikkaakin pelissä. 4-3-3:lla ne olivat vieläkin harvemmassa.
 19. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Haaskattu tilaisuus. Ja samalla onnekas peli, sillä Verona oli todella lähellä voittoa. Valitettavasti tämäkin joukkue on näköjään täysin Zlatanin varassa. Näin se vaan on.
 20. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Ei enää huhu, joten laitetaan tänne kuva iloisesta pojasta, jota ei kiinnostanut taistella peliajasta vaan valitsi helpoimman reitin:
 21. Huhuja (AC Milan)

  Huhujen mukaan Milan tosiaan hyväksynyt Hertha Berlinin 25+3M€ tarjouksen Piatekista. Halvalla menee ja mistäköhän järkevän hintainen korvaaja??? En tykkää... Ja sitten se pommi, jota KAIKKI ovat odottaneet: SUSO LÄHTI SEVILLAAN!!! Käsittääkseni hintana 22M€ ja olisi pysyvä siirto vaikka alkuun oli laina + ~20M€ osto-optio, joka olisi muuttunut pakolliseksi jos Sevilla saavuttaa UCL-paikan (eli pitäisi sijoituksensa). Katsotaan nyt mikä on se virallinen siirtokorvaus mutta tärkeintä on, että itkupilli poistui pilaamasta Punamustien pelejä.
 22. A.C. Milan, Coppa Italia

  Hertha Berlin tarjonnut Piatekista 27M€ + bonukset ja huhujen mukaan Milan on tarttumassa tarjoukseen. Noista Spurs-vaihdoista lienee turha muutenkaan keskustella kun Milan ei ole niihin alunperinkään ollut milläänlailla lähtemässä. Palataan vielä edellisiin kommentteihin. Zlatan on missannut 2-3 10000 euron paikkaa. Sellaisia paikkoja, ettei edes Matrin tai Borinin tasoiselle maalinsylkijälle anneta anteeksi missausta. Zlatanille se kuitenkin suotaneen vielä 2kk pelaamattomuuden vuoksi. Tuossa iässä parin kuukauden tauko tuntuu ikuisuudelta (trust me, I know...). Mutta aikansa kutakin ja jos ensi pelin jälkeen vielä Ibra haaskaa tuon kaliiberin maalipaikan, alkaa enemmän vaikuttaa siltä, että tämä Milan-starojen "kotiinpalukirous" on Zlataniakin vahvempi, sillä kuukausi vaihtuu pian ja kyllä se pelituntuma pitäisi kuukaudessa saada omalle tasolleen. Aika näyttää palaako Zlatan kylmänviileäksi viimeistelijäksi vai tuleeko näistä karmeista misseistä jokapäiväistä tuubaa. Otetaan vielä sen verran Calha-hehkutuksista pois, että tasoitusmaali olisi painunut perinteisesti suoraan maagisen pelin pelanneen Sirigun syliin, jollei Torino-pakki olisi tunkenut jalkaansa väliin ja ohjannut pallon Sirigun tavoittamattomiin. Mutta onneksi näin. Toisesta maalista en sano muuta kuin, että lähtipä vihaisesti ja kerrankin sinne minne pitikin - jopa ilman muiden avustusta.
 23. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  Niin, Rebic... Jos nämä pitävät paikkaansa, on tämä kroaatti näyttämässä osaamistaan aika vahvasti: 3 maalia ja yksi syöttö ~200 minuutissa. Ei hassumpaa jälkeä. Ja parasta on, että potentiaalia on vielä jopa parantaa tuota tehokkuutta sillä maalipaikkoja mies luo niin kavereille kuin itselleenkin. Rebic on uusi Nocerino?
 24. A.C. Milan, Coppa Italia

  Olipahan peli! Sekä Castillejo että Rebic olivat täysin pitelemättömiä ja myös Hernandez pommitti vasenta laitaa pitkin erinomaisesti. Vaikka Calhanoglu osuikin kahdesti, niin oma valintani ottelun parhaaksi on Rebic - etenkin jos alla olevat täysin käsittämättömät statsit pitävät paikkaansa: 1 epäonnistunut syöttö 100 minuutin aikana?! YKSI?!!! Käsittämätöntä statistiikkaa ja hyvin vaikea uskoa niiden olevan totta. Mutta vaikkei olisikaan, oli Rebic aivan ilmiliekeissä ja teki kentällä mitä halusi. Jopa maalinkin, joka valitettavasti hylättiin. Noh, voittoputki jatkuu, pelaajat (jopa Calhanoglu) taistelivat leijonan lailla, nousu lisäajalla tasoihin ja lopulta voittoon ja monelta pelaajalta erinomaista tekemistä. Varmasti antaa lisää voimia tuleviin koitoksiin. Sitä tarvitaankin, sillä Verona-pelin jälkeen onkin vastassa Inter ja Coppa Italiassa Juve. Tämän voittoputken seurauksena noihin peleihin ei ehkä tarvitsekaan lähteä 0-5 tappioon valmiiksi asennoituneena. EDIT: Harmitti taas Piatekin puolesta kun "fanit" vihelsivät polskin tullessa vaihtoon. Ei tullut tarjoilua eikä Piatek kykene tarjoamaan muuta kuin maaleja - ja ilman tarjoilua ei niitäkään. Mutta olipahan taas hieno fiilis kun Kuningas-Zlatan iski pallon reppuun.
 25. Milan 2019-2020, Euroopan kiertue peruutettu

  OK, olisi ehkä pitänyt muotoilla tämä " Calhanoglu, Paqueta ja Bonaventura ovat synnynäisiä kymppipaikan miehiä " toisin. He siis ovat entisissä seuroissaan pelanneet kymppipaikalla ja loistivat kyseisessä roolissa ja sen vuoksi pelaajat Milaniin hankittiinkin. Itse en näe Calhanoglun loistavan tuossakaan roolissa. Tai edes pelaavan siedettävästi. Kaverilla kun ei ole vahvuuksia lainkaan eikä yksinkertaisesti ole Serie A:n tasoinen pelaaja millään mittarilla mitattuna.
×