Jump to content

Pohjoiskaarre

Members
 • Content count

  237
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Pohjoiskaarre

 1. 99 anni!

  9.3.1908
 2. Juve ottelut 07-08

  Ihan yhtä tiukka tilanne kuin muutama samalla tapaa vihelletty Juve-Interissä. Mukava huomata että tällä kaudella noissa ollaan tarkkoja.
 3. Juve ottelut 07-08

  Tulihan se sieltä!
 4. Viikko 11 4/11/07 Juventus- Inter

  PS. Figolla murtuma sääressä.
 5. Viikko 11 4/11/07 Juventus- Inter

  Suazo on ollut käsittämätön hankinta. Onhan mies nopea, mutta mielestäni selkeästi heikompi kuin vaikkapa Martins, jota ei tarvittu. Oballa sentään pysyi pallo joskus mukana. Joku lucatoni sinne olisi tarvittu.
 6. Viikko 11 4/11/07 Juventus- Inter

  ...ja muita sympaattisia olentoja kuten Tonya Hardingia ja Adolf Hitleriä. Tuosta olisi jääkiekossakin saanut 5+20!
 7. Viikko 11 4/11/07 Juventus- Inter

  Uuh... "Tikulla silmään" jne. En edes jaksa kaivaa niitä Nedvedin tapauksia. Olihan kyseessä ihan selvä punaisen paikka, jota muuten ihan hyvin viheltänyt tuomari ei sitten tuominnut. Kyllähän tuo vaikuttaa jos kaveri hyppää kyynerpää edellä päin naamaa ja selviää varoituksetta. Ainakin oma veri kiehahtaisi, puhumattakaan Zlatanin verestä. Jos tuosta ei tule pelikieltoa niin jo on. Luultavasti Zlatankin jotain tuosta saa. Itse pelistä sen verran että olisi niistä paikoista 0-1 tilanteessa pitänyt hoitaa. Väitän jopa että ykkösmiehistöllä se voitto olisi tullut helposti, mutta se on jossittelua. Ei Juve tuolla joukkueella mestaruutta voita, vaikka UCL:aan ensi kaudeksi komeasti meneekin. Toivotaan ettei Interin pahimmat loukkaantumishuolet (Figo ja Maicon) osoittaudu pahoiksi.
 8. Juve ottelut 07-08

  Salaliittoteoriat ovat ihan hauska juttu mutta patologinen äänteen kuuleminen ja kaikelle selityksen hakeminen ulkoavaruudesta alkaa olla jo sairasta. OT: kun puhutaan seurojen "hienoista omistajista" niin setä-Silviohan on nyt puhdas mies Italiassa taas. Älkäämme epäilkö miestä enää vilpeistä.
 9. Juve ottelut 07-08

  Tottakai Inter hyötyy jos sarjakakkonen ottaa turpiin, muttei siitä silti pidä vetää suoraan mitään yhteyttä ruskeisiin kirejkuoriin Interin suuntaan. Jumalauta, jos tässä vaiheessa kautta aletaan selittelemään jo tällaisilla! Eikös sen viimekauden pitänyt riittää! PS. Ilman kahta rankkaria tasuri ja potentiaalinen 2 pojon karkumatka, muistakaa se. PPS. Peli pelattiin Italian old-school-mafian kotiseudulla. Olisiko ne kirjekuoret (jos sellaisia on jaettu) ihan vaikka sieltä? Napolillahan on kovia menestyspaineita pitkän tauon jälkeen ja alkukauden perusteella hyvät saumat vaikka minne.
 10. Napolin loputon bannaaminen

  Muistin virkistykseksi paljonkos se Adriano sai viime kaudella heittäytymisestään? Sehän oli maailman törkein ja ainutlaatuisin teko... Mielestäni kostotoimena annettu kyynärpääisku on aika paha. Ikävä kyllä jalkapallossakin rangaistuksen määrä riippuu siitä kuinka pahasti kaveri loukkaantuu, eikä teon mukaan.
 11. Napolin loputon bannaaminen

  Itse itseäni lainaten: "Off topicia: Nedved jättänee Italian derbyn väliin törkeän kyynärpäätemppunsa ansiosta." "Yllättäen" Nedvedin bänni pudotettiinkin kahteen. Vanhan Huuhkajan Juventus-yhteydet eivät pettäneet torinolaisia tälläkään kertaa (älkääkä jaksako itkeä jostain Opel-sopimuksesta)...
 12. Napolin loputon bannaaminen

  Off topicia: Nedved jättänee Italian derbyn väliin törkeän kyynärpäätemppunsa ansiosta. Samoin ehkä myös Ranieri hoidettuaan itsensä myös lehtereille.
 13. Napolin loputon bannaaminen

  Aha. Eiköhän tuo "ootte ankeita" -lakanasta tullut rangaistus kumoa nämä salaliittojeesustelut ainakin Interin osalta?
 14. Del Pieron kirje juventinoille

  Arkistojen kätköistä sitä löytyy mitä vain. Mutu on kauden suosikkipelaajiani: tasoitukset viime hetkillä sekä Milanin että Juven verkkoon!
 15. Inter 2007/08

  Niin alkaa huutelijoiden äänet hiljetä kun Inter ei odotuksista huolimatta osoita hiipumisen merkkejä. Tosin tietty Milan- ja Juve-pelit ovat vielä pelaamatta, mutta lipsumista ei Udinese-pelin jälkeen ole tullut.
 16. Juve Primavera!

  Pokaali kaudessa, hyvä tahti.
 17. Inter 2007/08

  Tyylikästä asettaa selitykset jo ennen ottelua. En nyt ihan suoraan sanoisi että katsomojärjestelyt tällä kaudella ovat Inter-lähtöisiä...
 18. Italian jalkapallokaaos

  Vrt. Chelski-Blackburn 9 minuutin lisäaika taannoin. No siinä pelissä tietysti pelikatkoa oli yli oman tarpeen mutta niinpä vain tuomari oli silminnähden pettyneen oloinen kun peli pysyi 0-0:ssa. Lisäajan määrä Italiassa ainakaan ei seuraa mitenkään kenttätapahtumia vaan on aivan riippuvainen kulloisestakin tilanteesta ja ennen kaikkea siitä ketkä ovat kentällä. Valitettavasti. Tältä ainakin tuntuu. EIkä siinä ole mitään uutta. Edit: lisätään nyt vielä painotus, että tässä ei todellakaan ole mitään uutta ja näyttää siltä että Inter porskuttaa kaikesta oheistoiminnasta huolimatta komeasti. "Taitaa interistejä pelottaa kun Juve on tullut takaisin"-tyylisiä vastauksia en siis kaipaa...
 19. Italian jalkapallokaaos

  Passiivinen paitsiosääntö on yksi nykyjalkapallon kiroista. Totta vetissä linjan takana oleva pelaaja vaikuttaa puolustajien käyttäytymiseen ja sitä kautta peliin. On Interkin tuon tyyppisiä maaleja tehnyt ja ihan yhtä lailla haluan nekin kitkeä pois. Idioottisääntö kaiken kaikkiaan.
 20. Juve ottelut 07-08

  90+3... Trezegol ilmiselvässä (ei nykysäännönkään mukaan missään muussa) paitsiossa... 0-1... "On kaikki niinkuin ennenkin" - J. Karjalainen
 21. Inter 2007/08

  Non Mollare Mai! Väittäisin että kyllä tämä taas tästä... Onni on sitä että maailman paras pelaaja pelaa omassa joukkueessa! FORZA INTER! FORZA IBRACADABRA! PS. Terveisiä Uruguaysta.
 22. Juventus 1, Inter 0

  Nyt meni lujaa ohi.
 23. Juventus 1, Inter 0

  Birra Moretti 2007 Kaivetaas vanha otsikko ihan puhtaana kettuiluna esille. Harjoituspelit muiden joukossa...
 24. Inter 2007/08

  Raksaus: ei sillä väliä, kun Juve ei taida kuitenkaan tällä kaudella europelejä pelailla kuin pre-seasonilla...
 25. Inter 2007/08

  Italialaisuus ei mitenkään saa olla itseisarvo hyvää joukkuetta rakentaessa. Itse en ainakaan haluaisi seuran maksavan pelaajasta ylimääräistä (vrt. Suoazo-Iaquinta) kansalaisuuslisän vuoksi. Mieluummin loistavia ruotsalaisia tai argentiinalaisia, jos samalla hinnalla saa parempia. Interin avaukseen mahtuisi toki saapasmaalaisia, mutta nämä miehet ovat Juvessa, Romassa ja Milanissa, eikä heitä sieltä ilman isoa rahaa saa pois, jos silläkään.
×