Jump to content

Ryan G

Members
 • Content count

  138
 • Joined

 • Last visited

About Ryan G

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 03/21/1992

core_pfieldgroups_99

 • Interests
  Koris ja Futis
 1. http://img380.imageshack.us/img380/3292/vilkkuvatimojutila4ff4ze.gif Eikö pojat lue Futisforumia 2:sta?
 2. Mestareiden liiga YLEn kanaville

  Eikös teistä arvon pool-foorumistit vie ylen uskottavuutta, että näytetään yhden ja saman joukkuueen pelejä jatkuvasti? Ensi kerralla YLE saisi heittää Reini ja Kari Uusikylän(?) ulos studiosta. Hienoa, että YLE näyttää mestareiden liiga, mutta heidän lähetykset ova olleet aivan hirveitä!
 3. Kuvafoorumi paitsiolle?

  Mielestäni jonkin näköinen kuvafoorumi vosi olla ihan piristävä uudistus foorumille.En tarkoita nyt ihan sen tyylistä kun futisforum kakkosella on, mutta omasta mielestäni kuvafoorumia voitaisiin ainakin kokeilla.
 4. El Classico

  Onpas ollut yllättävän mielenkiintoista peliä espanjalaiseksi jalkapalloksi. Hummalle hattutemppu!
 5. futistaidetta

  Voisiko ihan kuka tahansa väsätä avatarin Evrasta, Giggsistä tai Riosta. Omalla kutosen kuvisnumerolla tuskin tulisi mitään hirveän kaunista jälkeä.
 6. Milan-Bayern Todella vaikea sanoa tästä ottelusta mitään. Uskon kuitenkin saksalaisten venymiskykykkyn ja näin tämä ottelu menee Bayernille! PSV-Liverpool Tästä ottelu parista tulee vähämaalinen. Jos Liverpool puolustaa hyvin ja Bellamy jatkaa hyviä otteitaan tämän parin pitäisi mennä Poolille! Chelsea-Valencia Itse en hirveästi Valenciasta perusta ja täten en heitä hirveästi jaksa seuratakkaan. Kuitenkin tiedän, että he pystyvät voittamaan minkä joukkueen tahansa. Chelsea on vain yksinkertaiseti materiaaliltaan kovempi ja uskon heidän panostavan UCL:ään yhä enemmän Valioliiga mestaruuden karkaamisen vuoksi. Chelsealle! Roma-ManU Tätä ottelua olen jo arvioinut ManU alueen puolella ja niin kuin siellä jo sanoin ManUlle!
 7. Manchester United - AS Roma

  Itse olen erittäin tyytyväinen siihen, että Roma arvottiin ManUa vastaan. En sillä, että Roma olisi helppo vastustaja vaan olen tyytyväinen, koska heiltä löytyy paljon mielen kiintoisia pelaajia kuten Totti, Mancini ja Pizarro. Veikataan vaikka, että Roma voittaa kotonaan 2-1, mutta ManU voittaa Traffordilla 2-0 ja menee näin jatkoon. Ylen on pakko näyttää toinen ottelu!
 8. Pitkävetoa

  Kuukauden mittainen tappioputki katkesi eilen! Blues-HPK 1 2.00 (4-0) Charlton-West Ham 1 2.15 (4-0) Wolverhampton-Leeds 1 1.55 (1-0) Watford-Everton 2 2.15 (0-3) järjestelmä:trio panos: 1 euro
 9. Mestareiden liiga YLEn kanaville

  Sama. AC Milanista en ole nähnyt oikein mitään tällä kaudella, mutta en myöskään halua nähdä jatkossakaan. AS Roma on ok, mutta nykyinen miehistö ei vaan sytytä. Serie A menetti tasonsa viime kesän sopupeliskandaalissa ja sitten vielä nämä tyhjille katsomoille pelaaminen. Italia on hieno maa, mutta Serie A:ta ei voi kyllä mitenkään sanoa maailman parhaaksi sarjaksi.
 10. Fulham vs United 24.2.2007

  Ei ehkä, mutta filmaa kuitenkin aivan yhtä törkeästi kuin paitsiolaisten rakastama Didier Drogba.
 11. Mestareiden liiga YLEn kanaville

  Ylen studio on yksinkertaisesti surkea. Arto Nyberg ei sovi jalkapallostudioon, Jyrä on kaikinpuolin väritön ja tylsä, eikä se Lehkosuokaan mikään huippu ole. Missä Pasi Rautiainen? Nahka-Tapsa on hyvä selostaja, mutta ei kyllä mikään asiantuntija. Kuuselasta en jostain syystä pidä, mutta en oikeastaan keksi ketään hirveästi parempaakaan tilalle. Hänninen on huono, mutta Niki Juuselasta huonompaa selostajaa en ole kuullut.
 12. Fulham vs United 24.2.2007

  Ronaldo ratkaisi ottelun, mutta hänen filmaamisensa on oikeastaan ainoa asia, joka harmittaa ManU:ssa. Tänäänkin hänen loukaantuneen esittäminen pari minuuttia ennen maalia, oli törkeää. Ronaldo kaatuu maahan, katsoo tuomaria kohti ja pyörii maassa "tuskissaan". Tuomari antaa pelin jatkua, Ronaldo makaa maassa vielä muutaman sekunnin ja sen jälkeen onkin jo pelissä mukana(ei tosin puolustamassa). Noin puoli minuuttia tämän jälkeen hän tekeekin jo maallin komealla yksilösuorituksellaan. Sukelluksiakin on jo vaikeaa sulattaa, mutta loukaantumisen teeskenteleminen on kuvottavaa:nono: .
 13. Ji-Sung Park- Ei yhtä näyttävä, kuin Giggs ja Ronaldo, mutta tekee kuitenkin enemmän töitä. PSV:ssä pelasi luonnollisesti suuremassa roolissa ja näkyi myös enemmän kentän tapahtumissa. Ei mitään suurempia heikkouksia ja ei tee paljon virheitä. Yksi potentiaalinen Giggsin korvaaja.
 14. Mestareiden liiga YLEn kanaville

  Muista Väykkä. No otteluvalinta oli melko selvä, mutta turha kitistä asiasta, koska kyllähän tässä kaksi edellistä mestaria kohtaa. Joteenkin toivoisin, että Hyypiä ei pääsisi pelaamaan tässä ottelussa. Lyon-Roma olisi ollut varmaan paras otteluna.
×