Jump to content

Sheedy

Members
 • Content count

  534
 • Joined

 • Last visited

About Sheedy

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 02/18/1976

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Helsinki
 1. Evertonin kotiasu 2012/13

  Ja sukat saisi kyllä olla valkoiset. Näin se vaan on.
 2. Evertonin siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2012-13

  Tänään sitten Everton vahvisti Naismithin 4-vuotisen sopimuksen. Toivotaan, että vahvistukset ei jää tähän. Ainakin tuolla pubi-liigassa ihan vakuuttavaa toimintaa:
 3. Evertonin siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2012-13

  Naismith käsittääkseni sopisi piikin lisäksi juuri tuohon Cahillin paikalle tai laitahyökkääjäksi. 4-4-2 on sen verran harvinainen taktiikka tänä päivänä, että tuskin Moyes on kovin usein sitä käyttämässä. Todennäköisin paikka avauksessa olisi varmaankin tuo "kymppipaikka" ja sitten ehkä takaa-ajoasemassa laidalle tarvittaessa.
 4. Evertonin siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2012-13

  http://www.guardian.co.uk/football/2012/jul/02/steven-naismith-everton-newco-rangers Guardianin juttu Steven Naismithista ja Danijel Pranjicista. Tuon mukaan molempien siirto Evertoniin olisi lähellä. Pranjicin paras pelipaikka taitaa olla ns. wing back, mutta pystynee pelaamaan keskikentän laidoilla tai tarvittaessa tuuraamaan Bainesia puolustuksessa. Naismith on toipumassa vaikeasta polvivammasta, joten hänen pelikuntonsa alkukaudesta on täysi arvoitus. Skotit eivät ole perinteisesti kovin hyvin rajan eteläpuolella pärjänneet, mutta Naismithin ja Jelavicin yhteispelin luulisi ainakin toimivan.
 5. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12

  Jelavicin siirto on ilmeisesti terveystarkastusta ja sopismusehtoja vaille valmis. Saa nähdä ehditäänkö ennen siirtoajan umpeutumista..? Ilmeisesti tuo kroaatin siirto West Hamiin kariutui siihen, ettei kaveri halunnut siirtyä Championshipiin. No ensi kaudella sitten Evertonin mukana...Doyle ja Vossen lienevät tosiaan varavaihtoehtoja. En tiedä miten realistinen tuo Vossenin siirto sitten ihan oikeasti olisi?
 6. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12

  http://www.evertonfc.com/news/archive/2012/01/13/gibson-signs-on Gibsonin siirto varmistui. 4,5 vuoden sopimus Evertonin kanssa ja pelaaja on jo huomenna käytettävissä Villaa vastaan.
 7. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12

  Uusin Evertoniin yhdistetty pelaaja on Darron Gibson Manusta. Eipä miehestä tule oikein muuta mieleen kuin muutamat komeat kaukolaukausmaalit ja Manu -fanien valitukset siitä, että kaveri on liian huono pelaaja Unitediin. Ilmeisesti aika polkuhintaan olisi tulossa, joten mikäs siinä. Minua sinänsä kiinnostaa vain pelaajan otteet sinipaidassa, joten ei dumata vielä. Jos siis kaveri tosiaan on tulossa... Itse olisin tässä vaiheessa odottanut niillä vähillä rahoilla hankittavan uuden vahvistuksen hyökkäykseen.
 8. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12

  Re: Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12 Evertonin kannattamiseen liittyvä joka syksyinen apatia on iskenyt päälle. Tieto siitä, ettei tästä(kään) kaudesta tule taas yhtään mitään. Ei oikein ole kiinnostanut seurata koko sarjaa, vaikka Valioliiga HD:t ja muut ison maailman hömpötykset on tullut just hankittua...
 9. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12

  Re: Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12 Lainataan omaa viestiä tuolta aiempaa ketjusta:
 10. Everton FC kaudella 2011-12

  Re: Everton FC kaudella 2011-12 Distin on meidän paras puolustaja tosin tällä hetkellä kun esim Jagielkan kausi on alkanut takkuillen. Jonkinlaista kierrätystä puolustuslinjassa jouduttaneen joka tapauksessa tekemään, koska Baines palasi maajoukkuekomennukselta loukkaantuneena. Itse laittaisin Distinin vasemalle ja Heitinga/Jagielka -kaksikon toppareiksi. Moyes saattaa tosin päätyä laittamaan joko Hibbertin tai Nevillen vasemmalle ja pitämään muun paletin ennallaan.
 11. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12

  Re: Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12 http://www.sos1878.co.uk/everton-news/a ... -the-club/ Artetan ajatuksia siirrosta. Itse en näe häntä kyllä minään juudaksena tässä asiassa. Antoi kuitenkin urastaan 6,5 vuotta Evertonille ja palveli seuraa hyvin. Varmaan mahdollisuuksia olisi ollut lähteä isompiin kuvioihin jo aiemminkin. Kaikkea hyvää vaan jatkoon.
 12. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12

  Re: Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12 Tämä argohan vaikuttaa siis miehen pelejä nähdeiden perusteella ihan lupaavalta maalinedusmörssäriltä. Toivottavasti sopeutuminen Englantiin tapahtuu nopeasti. Huhujen mukaan oli myös Leicesterin testissä aiemmin, mutta Svenniksen kanssa ei syystä tai toisesta sopimusta syntynyt. Mahkut on siis, että tässä on ainakin Beckfordia tehokkaampi kaveri kyseessä.
 13. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12

  Re: Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12 Siirtoikkuna meni vähän miinuksen puolelle? Tää siirtoikkuna oli Artetan myynnin myötä täysi katastrofi. Ja tosiaan ainoa syy, miksi Arteta myytiin, on Evertonin kuralla oleva talous. Pankit tarvitsevat rahansa, kuten kaikille varmaan selvisi Kenwrightin muutaman viikon takaisesta haastattelusta. Uskokaa huviksenne, näitä rahoja ei tulla näkemään Moyesin siirtokassassa tammikuussa. Voisi näistä uusista toivotaan toivotaan -osaston hankinnoistakin jotain avautua, mutta annetaan pojille nyt ensin mahdollisuus todistaa kykynsä Evertonin paidassa. On meillä muutkin hylkiöt kääntäneet uransa uuteen nosteeseen joten miksi ei tämä räppäripoikakin?
 14. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12

  Re: Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12 http://www.evertoniansforchange.com/ Blue Union kannattajaryhmän tekemä haastattelu Bill Kenwrightista. Varsin masentavaa luettavaa tuo on joskaan sinänsä mitään varsinaista uutta tuossa ei ole. Kenwright ei ole löytänyt seuralle ostajaa eikä myöskään tunnu olevan kovin hyvin perillä seuran johtamisesta muutenkaan. Rahaa ei ole koska kaikki tulot menevät suoraan pankeille ja lisää lainaa uusiin hankitoihin ei saada edes kerjäämällä. Ei sikäli, että sitä kannattaisi muutenkaan tässä tilanteessa ottaa. Laitoin tämän nyt siirtoketjuun, koska tuossa kommentoidaan mm. sitä, miksei niitä siirtoja ole tässäkään siirtoikkunassa tapahtunut. Lisäksi suuri johtaja mainitsee mm., että Leicester maksoi Yakubun lainasta miljoona puntaa tammikuussa. Lisäksi Bill ei myisi Bainesia, Jagielkaa, Howardia tai Fellainia mistään hinnasta. Tämän voisi Kenwrightin tuntien tulkita niin, että vähintään yksi noista mainituista on vaihtamassa maisemaa...
 15. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12

  Re: Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12 En ole varmasti ainoa kannattaja, joka on aikoinaan tuskaillut McFaddenin ailatelevan pelaamisen kanssa... Ainoa toimiva paikka McFaddenille on kärjessä. Hitzlsberger pystyy pelaamaan keskellä tai vasemmalla, mutta ei ole mikään laidan erikoismies. Toisin sanoen siis hyvin samanlainen kaveri kuin mitä meillä jo on. Mahtava vasuri sillä kaverilla kyllä on. Viime kausi der Hammerilla meni pipariksi loukkaantumisten takia, mutta toi keväällä pientä ryhtiä West Hamin peliin. Itse en hankkisi häntä Evertoniin kun meillä on sieltä kuitenkin Ross Barkley tulossa ryminällä avaukseen.
×