Jump to content

Sheedy

Members
 • Content count

  534
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Sheedy

 1. Evertonin kotiasu 2012/13

  Ja sukat saisi kyllä olla valkoiset. Näin se vaan on.
 2. Evertonin siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2012-13

  Tänään sitten Everton vahvisti Naismithin 4-vuotisen sopimuksen. Toivotaan, että vahvistukset ei jää tähän. Ainakin tuolla pubi-liigassa ihan vakuuttavaa toimintaa:
 3. Evertonin siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2012-13

  Naismith käsittääkseni sopisi piikin lisäksi juuri tuohon Cahillin paikalle tai laitahyökkääjäksi. 4-4-2 on sen verran harvinainen taktiikka tänä päivänä, että tuskin Moyes on kovin usein sitä käyttämässä. Todennäköisin paikka avauksessa olisi varmaankin tuo "kymppipaikka" ja sitten ehkä takaa-ajoasemassa laidalle tarvittaessa.
 4. Evertonin siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2012-13

  http://www.guardian.co.uk/football/2012/jul/02/steven-naismith-everton-newco-rangers Guardianin juttu Steven Naismithista ja Danijel Pranjicista. Tuon mukaan molempien siirto Evertoniin olisi lähellä. Pranjicin paras pelipaikka taitaa olla ns. wing back, mutta pystynee pelaamaan keskikentän laidoilla tai tarvittaessa tuuraamaan Bainesia puolustuksessa. Naismith on toipumassa vaikeasta polvivammasta, joten hänen pelikuntonsa alkukaudesta on täysi arvoitus. Skotit eivät ole perinteisesti kovin hyvin rajan eteläpuolella pärjänneet, mutta Naismithin ja Jelavicin yhteispelin luulisi ainakin toimivan.
 5. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12

  Jelavicin siirto on ilmeisesti terveystarkastusta ja sopismusehtoja vaille valmis. Saa nähdä ehditäänkö ennen siirtoajan umpeutumista..? Ilmeisesti tuo kroaatin siirto West Hamiin kariutui siihen, ettei kaveri halunnut siirtyä Championshipiin. No ensi kaudella sitten Evertonin mukana...Doyle ja Vossen lienevät tosiaan varavaihtoehtoja. En tiedä miten realistinen tuo Vossenin siirto sitten ihan oikeasti olisi?
 6. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12

  http://www.evertonfc.com/news/archive/2012/01/13/gibson-signs-on Gibsonin siirto varmistui. 4,5 vuoden sopimus Evertonin kanssa ja pelaaja on jo huomenna käytettävissä Villaa vastaan.
 7. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12

  Uusin Evertoniin yhdistetty pelaaja on Darron Gibson Manusta. Eipä miehestä tule oikein muuta mieleen kuin muutamat komeat kaukolaukausmaalit ja Manu -fanien valitukset siitä, että kaveri on liian huono pelaaja Unitediin. Ilmeisesti aika polkuhintaan olisi tulossa, joten mikäs siinä. Minua sinänsä kiinnostaa vain pelaajan otteet sinipaidassa, joten ei dumata vielä. Jos siis kaveri tosiaan on tulossa... Itse olisin tässä vaiheessa odottanut niillä vähillä rahoilla hankittavan uuden vahvistuksen hyökkäykseen.
 8. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12

  Re: Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12 Evertonin kannattamiseen liittyvä joka syksyinen apatia on iskenyt päälle. Tieto siitä, ettei tästä(kään) kaudesta tule taas yhtään mitään. Ei oikein ole kiinnostanut seurata koko sarjaa, vaikka Valioliiga HD:t ja muut ison maailman hömpötykset on tullut just hankittua...
 9. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12

  Re: Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12 Lainataan omaa viestiä tuolta aiempaa ketjusta:
 10. Everton FC kaudella 2011-12

  Re: Everton FC kaudella 2011-12 Distin on meidän paras puolustaja tosin tällä hetkellä kun esim Jagielkan kausi on alkanut takkuillen. Jonkinlaista kierrätystä puolustuslinjassa jouduttaneen joka tapauksessa tekemään, koska Baines palasi maajoukkuekomennukselta loukkaantuneena. Itse laittaisin Distinin vasemalle ja Heitinga/Jagielka -kaksikon toppareiksi. Moyes saattaa tosin päätyä laittamaan joko Hibbertin tai Nevillen vasemmalle ja pitämään muun paletin ennallaan.
 11. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12

  Re: Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12 http://www.sos1878.co.uk/everton-news/a ... -the-club/ Artetan ajatuksia siirrosta. Itse en näe häntä kyllä minään juudaksena tässä asiassa. Antoi kuitenkin urastaan 6,5 vuotta Evertonille ja palveli seuraa hyvin. Varmaan mahdollisuuksia olisi ollut lähteä isompiin kuvioihin jo aiemminkin. Kaikkea hyvää vaan jatkoon.
 12. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12

  Re: Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12 Tämä argohan vaikuttaa siis miehen pelejä nähdeiden perusteella ihan lupaavalta maalinedusmörssäriltä. Toivottavasti sopeutuminen Englantiin tapahtuu nopeasti. Huhujen mukaan oli myös Leicesterin testissä aiemmin, mutta Svenniksen kanssa ei syystä tai toisesta sopimusta syntynyt. Mahkut on siis, että tässä on ainakin Beckfordia tehokkaampi kaveri kyseessä.
 13. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12

  Re: Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12 Siirtoikkuna meni vähän miinuksen puolelle? Tää siirtoikkuna oli Artetan myynnin myötä täysi katastrofi. Ja tosiaan ainoa syy, miksi Arteta myytiin, on Evertonin kuralla oleva talous. Pankit tarvitsevat rahansa, kuten kaikille varmaan selvisi Kenwrightin muutaman viikon takaisesta haastattelusta. Uskokaa huviksenne, näitä rahoja ei tulla näkemään Moyesin siirtokassassa tammikuussa. Voisi näistä uusista toivotaan toivotaan -osaston hankinnoistakin jotain avautua, mutta annetaan pojille nyt ensin mahdollisuus todistaa kykynsä Evertonin paidassa. On meillä muutkin hylkiöt kääntäneet uransa uuteen nosteeseen joten miksi ei tämä räppäripoikakin?
 14. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12

  Re: Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12 http://www.evertoniansforchange.com/ Blue Union kannattajaryhmän tekemä haastattelu Bill Kenwrightista. Varsin masentavaa luettavaa tuo on joskaan sinänsä mitään varsinaista uutta tuossa ei ole. Kenwright ei ole löytänyt seuralle ostajaa eikä myöskään tunnu olevan kovin hyvin perillä seuran johtamisesta muutenkaan. Rahaa ei ole koska kaikki tulot menevät suoraan pankeille ja lisää lainaa uusiin hankitoihin ei saada edes kerjäämällä. Ei sikäli, että sitä kannattaisi muutenkaan tässä tilanteessa ottaa. Laitoin tämän nyt siirtoketjuun, koska tuossa kommentoidaan mm. sitä, miksei niitä siirtoja ole tässäkään siirtoikkunassa tapahtunut. Lisäksi suuri johtaja mainitsee mm., että Leicester maksoi Yakubun lainasta miljoona puntaa tammikuussa. Lisäksi Bill ei myisi Bainesia, Jagielkaa, Howardia tai Fellainia mistään hinnasta. Tämän voisi Kenwrightin tuntien tulkita niin, että vähintään yksi noista mainituista on vaihtamassa maisemaa...
 15. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12

  Re: Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12 En ole varmasti ainoa kannattaja, joka on aikoinaan tuskaillut McFaddenin ailatelevan pelaamisen kanssa... Ainoa toimiva paikka McFaddenille on kärjessä. Hitzlsberger pystyy pelaamaan keskellä tai vasemmalla, mutta ei ole mikään laidan erikoismies. Toisin sanoen siis hyvin samanlainen kaveri kuin mitä meillä jo on. Mahtava vasuri sillä kaverilla kyllä on. Viime kausi der Hammerilla meni pipariksi loukkaantumisten takia, mutta toi keväällä pientä ryhtiä West Hamin peliin. Itse en hankkisi häntä Evertoniin kun meillä on sieltä kuitenkin Ross Barkley tulossa ryminällä avaukseen.
 16. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12

  Re: Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12 Ei ollut mitään kiistoja, vaan taso ei riittänyt. Ja Birmingham tarjosi hyvän hinnan... Ei todellakaan mitään McFaddenia takaisin. Kaveri pelaa kolmesta pelistä kaksi huonosti ja sitten välillä jonkun vähän paremmin. Ei sovellu laidalle, koska pelaa katse alhaalla sentterin tapaan ja pelinrakentelusta ei tule mitään. Ei pääse juoksuilla kenestäkään ohi ja vaikka pääsisikin ne juoksut harvoin ovat millään tavalla peliä edistäviä. Tottakai sieltä sitten tulee ne 2-3 upeaa maalia kaudessa, joilla pysyy leivän syrjässä kiinni. Lisäksi vakava polvivamma on tuskin ainakaan nopeutta parantanut. Mutta ennemmin vaikka jollekin junnuille mahdollisuuksia kuin McFadden takaisin.
 17. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12

  Re: Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12 Tiedä sitten tuosta päihittämisestä...miten tosissaan Bothroydin perässä oikeasti oltiin? Moyesilta ei ole julkaistu yhtään sitaattia jossa olisi maininnut miehen puolella sanallakaan.
 18. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12

  Re: Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12 http://www.liverpoolecho.co.uk/everton- ... -29016160/ Linkin takaa löytyy Liverpool Echon Everton -toimittajan David Prenticen vastaus ylläolevaan kirjeeseen. Pistää oikein vihaksi miten munatonta tekstiä toi kaveri kirjoittaa. Ja niin pistää muillakin ainakin ko. artikkelin kommenteista päätellen. Käsittämätöntä miten paikallislehden toimittaja ei uskalla kritisoida Evertonin seurajohtoa yhtään.
 19. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12

  Re: Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12 Pakostikin tulee vaan mieleen tämä Harry Redknappin kommentti dos Santosista:
 20. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12

  Veikataan tässä vaiheessa, että Evertonin kesähankinnat tulee olemaan joku Vellios/Magaye -tyylinen nevöhööd junnu ja joku hätäinen viime hetken laina elokuun lopussa. Ja sitten joku ilmaisella siirrolla tuleva veskari pelaamaan se yksi liigacupin peli, minkä Howard sattuu huilaamaan. Nää N'Zogbiat ja muut laatuhankinnat voi unohtaa ja keskittyä nauttimaan kesästä. Rahaa hankintoihin ei ollut toissa kesänä, ei viime kesänä, joten miksi se tilanne olisi nyt yhtäkkiä niin oleellisesti muuttunut? Toivottavasti Fellaini saataisiin kuitenkin jollain tavalla taivuteltua tekemään se jatkosopimus. Viime aikoijen lausunnot belgilaisen suunnalta ei kuitenkaan lupaa kovin hyvää.
 21. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12

  Long olisi kyllä kiinnostava hankinta. On ollut ainakin itsellä toiveissa siitä lähtien kun Reading kyykytti Evertonia talvella FA Cupissa. Long vei ainakin siinä pelissä käytännössä kaikki 50/50 -tilanteet meidän pakeilta. Enemmänkin sellainen kova duunari kuin luontainen maalintekijä, mutta uskon että sopis Moyesin kuvioihin hyvin.
 22. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12

  Tuohon vielä päälle vanha toppari Moyes niin pojilla luulis olevan hyökkäyspelin kuviot hyvin hallussa. Miroslav Klose on tehnyt sopimuksen Lazion kanssa, joten Evertonin on katsottava muita vaihtoehtoja ensi kauden hyökkääjäksi.
 23. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12

  Tässähän saatta käydä vielä niin, että Yakubu ei kelpaa mihinkään seuraan mihin itse haluaisi siirtyä / jolla olisi varaa hänelle riittävää viikkokorvausta maksaa. Mutta toivotaan nyt, että tämä vaihtoehto ei toteudu...Se on sitten tulkinnan varaista olisiko Yakubu jotenkin oleellisesti huonompi vaihtoehto kärkeen kuin joku DJ Campbell tai Bothroyd? Demba Ba tosiaan ilmoitti hinnakseen £60 000 / viikko, joten taitaa olla liian kallis vaihtoehto hänkin. edit: http://www.kickoff.com/news/22105/yakubu-ayegbeni-linked-to-fenerbahce-and-karabuksor.php Nigerialaisen median mukaan Yakubusta oltaisiin kiinnostuneita ainakin Turkin suunnalla...
 24. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12

  En todellakaan pidä, mutta ei tässä ole välttämättä paljoa varaa valita jos bosmanien varassa ollaan. Ehkä se on vähän kliinisempi viimeistelijä kuin Anichebe jos nyt jotain hyvää haluaa hakea. Ja bosman ei todellakaan tarkoita mitään "ilmaista" siirtoa vaan näille pelaajille joutuu yleensä tarjoamaan allekirjoituspalkkion ja varsin usein myös jonkin verran isomman viikkopalkan.
 25. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2011-12

  En todellakaan pidä, mutta ei tässä ole välttämättä paljoa varaa valita jos bosmanien varassa ollaan. Ehkä se on vähän kliinisempi viimeistelijä kuin Anichebe jos nyt jotain hyvää haluaa hakea. Ja bosman ei todellakaan tarkoita mitään "ilmaista" siirtoa vaan näille pelaajille joutuu yleensä tarjoamaan allekirjoituspalkkion ja varsin usein myös jonkin verran isomman viikkopalkan.
×