Jump to content

Eiran Ainsworth

Members
 • Content count

  121
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Eiran Ainsworth

 1. Viikinsaari Heinäkuu 11.

  Terve!! Muistakaa ko. turnaus. Pelaajia tarvitaan joka paikalle. Mennään ottamaan poika kotiin. Itse olen menossa sinne kultani kanssa koko viikonlopuksi. Tänään on muuten Flavio käynyt piipahtamassa joukkueen luona ja keskustellut pelaajien ja valmennustiimin kanssa. Tän hetkinen formi on kyl aivan perseestä... AAAAARRRRRRRRRRGGGHHH.. http://www.clubfanzine.com/QPR/v2.showNews.php?id=18569 Play-off unelma vaihtui taisteluksi sarjapaikasta.
 2. Viikinsaari Heinäkuu 11.

  Pelaajia tarvitaan!!!! Äijiä alunperinkin oli vähän ja nyt vielä loukkaantumiset päälle. Jos kiinnostaa tulla edustamaan sinivalkoisia ens lauantaina viikinsaareen niin TERVETULOA! Ei tarvi olla paitaakaan, mä tuon. Pelikirjamme oppiminen ei vie kauaa...
 3. Uusi mangeri veikkaus

  No niin, pistäkääs tulemaan oma veikkauksenne uudesta managerista? Samalla vois laittaa oman "suosikkinsa" kuka se ei missään nimessä saisi olla. 1. Neil " jokeri" Warnock 2. Martti Kuusela P.S: Jos se on Romario niin hän vois ainakin kysellä Dungalta ajo-ohjeita!!!
 4. Q.P.R. - Ipswich 21.02.

  Terve kaikki Ärräfanit ja myöhäset Uuden Vuoden toivotukset. Todellakin tuo ottelu näkyy tv:stä ja osa meistä on jo varmistanut tulonsa ottelua seuraamaan. Paikka Auessiebar joka löytyy Kampista. Osa tapaa toisensa jo n. 17:00 Sports Academyssä josta sitten siirrymme sinne. Ottelu alkaa 19:20. Tervetuloa!! Ai niin, ens kauden Valioliigan avausmatsi Q.P.R. - Chelsea 3-0
 5. Lauantaina Loftus Roadille....

  Suuri kiitos raportista.
 6. Lauantaina Loftus Roadille....

  HEI HEI JA HEI!""#¤E!"!!"!"!!"" GARETH on ja pysyy. no tosiasiassa joku vahanukke sinne varmasti tulee, mutta toiv. gaz jää joukkueeseen, esim. assistantiksi. Tälläset venablesit ja muut on jo nähty. Ja 1-0 yes yes. (tosin katseltuani qprworldin highlight session, ottelussa olisi tod. helposti voinut käydä muutenkin..) Tiistaina Old Trafford 1-2!!!
 7. Reading-Queens Park Rangers

  Viasat 25.10. Klo 19:20. Sports Academy, Helsinki. Tulkaamme sankoin joukoin! Ottakaa elkin kortit messiin, halvempi mellani ja sidukka. Come on You Super Hooooooooooopppppssssssssss, aaaaaaaa!!
 8. The Club is Dead?

  http://www.qpr.premiumtv.co.uk/page/NewsDetail/0,,10373~1405303,00.html ei hätää hertsi, älä anna toiste Daily Mailin kaltaisten lehtien häiritä sielunrauhaasi...
 9. QPR-Southampton

  14.9. klo 18:00. Sports Academy, Helsinki. Kaikki ärrä fanit paikalle, ugh!!!!
 10. QPR-Southampton

  Riippuu, vähän. Eli en mitään varausta tee, mutta jos se on tyhjä niin mennään sinne. Tällä tavalla säästetään rahaa...
 11. Kauden avaus ja tapaaminen

  Kausi alkaa 9.8. ja F.Q.P.R.S.C. kokoontuu Helsingissä. Ohjelmassa ensin fudista nurmella, jonka jälkeen saunomme ja kuuntelemme matsia. Illalla porukalla keskustaan.? Jos tapahtuma kiinnostaa tai ärrien kannatus yleensäkin, niin laita privat messagen kautta vaikka emailisi niin laitan sinut ärräfanien postituslistalle.
 12. Viikinsaari 2008

  Pyttyä noutamaan. Jengi kasassa. Managerina Mika?? Hoidit niin hienosti homman Myllypurossakin että... Ottakaa paitoja mukaan. Sinivalk. hoops!! Nähdään siellä varmaan viim. 11:00?? Keritään tekemään pelaajaluettelo, sopia vähän pelipaikoista jne. Esim. mitens maalivahti tilanne? Nähdään !! UUUUUUUUUUUUUUU´rrrrrrsssssssss!!!!!!!!!
 13. Q.P.R.- Stoke Viasat Sport 2. Kick-off 15:15.

  Hellurei!! Meille on nyt sitten varattu se kabinetti (curling-huone) sunnuntaina 14:00-18:00. KAIKILLE tiedoksi, syömme ennen matsia. Paikalle siis viim. 14:20. Kiitos. KÄTEISTÄ mukaan, n. 30,-. Maksettava se minimi tilavuokra näin. Kiva nähdä! -Lode-
 14. Paita ja Sports Academy

  Terve!! Nyt sitten on meidän paitamme Sportin seinällä. Taidan tänään piipahtaa sportissa paitaa ihailemassa. Oisko muuten lähtijöitä viikinsaareen?? Hyvää kesää joka iikalle.
 15. Gareth is

  "the heart and soul of this Club". Luigi De Canio after Preston game. Toivon todella, että Gareth jäisi seuraan vaikkapa assistant manageriksi.
 16. Ode to a Q.P.R. fan

  Oh, you certainly are an ardent fan, To a team that are not strangers They fill your life with ups and downs, Those brilliant Queens Park Rangers! Supporting them through thick and thin, Sometimes you have to suffer You get the blues, when they lose and they´ve played a duffer Like in the year of ´65, We really ought to state That Mansfield Town, ran around And they scored a great big eight! But they´ve had some fine results, As of courses you know Winning trophies along the way, Albeit long ago! And the current squad are brilliant blokes, So there´s no need to feel sad And the manager USUALLY( ) tries hes best, he isn´t all that bad! He´s got the tactics and the plans, to sort out his team To have the knack, to attack and play like a dream team! His midfield are a wondrous lot and how can we forget That chap with the mittens on, stood standing in his net! (Seaman?) And the forwards are so very keen, that´s why you can ensure if they get an open goal, they might even score. And what about their tough defence, they really are so great The gentlemen of the Football League, they´d never tackle late! And so hopefully, in the games to come, they´ll make it their mission To always win and entertain and trash the opposition! Especially, those London clubs, who they´d beat with pride They´d sort out those "big" boys and be the Capital´s greatest side! maybe get themselves in Europe too, go extremely far Be on the up, win the cup COME ON YOU QPR!!! _________________________________________________________________ Kaikenlaista ne naiset löytää Royal Dog Showsta. (Birmingham).
 17. Kiitos kaikille...

  jotka olivat sunnuntaina mukana. Olipahan ylivoimainen esitys. Sarja kolmonen sai kyytiä ja kunnolla. Leigertwoodin eka oli jotain aivan omaa luokkaansa Ilmotan heti kun paitamme on sportin seinällä. Tänään luvassa tiukka vääntö, veikkaan 1-2. Take care fellow R´sss!!!
 18. Q.P.R.- Stoke Viasat Sport 2. Kick-off 15:15.

  Olit ilmeisesti ottanut asiasta jo selvää..
 19. Q.P.R.- Stoke Viasat Sport 2. Kick-off 15:15.

  Heh heh, ei sotketa. Curling-huone on n. 20 hengen yksityinen kabinetti sportin takaosassa. Curling nimi tulee siitä että siellä voi pelata pöytä-curlingia. Lähetin vielä tiedustelua vuokrista, koska viimeksi olimme vain kabinetissa ja erillistä vuokraa ei peritty. Riitti vain ruokailu ja juominen. ( Ruoka+2-3 juomaa).
 20. Hyvää Uutta Vuotta!!

  Kaikille Ärrä faneille kaikkea hyvää vuodelle 2008. Toivon ja uskon Q.P.R.lle tämän vuoden olevan todella hyvä. Ensi kaudella nousu ! -Lode-
 21. Stoke-peli TV:ssä?

  I am on it Make.
 22. Stoke-peli TV:ssä?

  Jos viasat (toiv.) SPORTTIIN! jos sky niin sinne kampin aussibaariin. Jokatapauksessaa tuolloin tapaaminen? ? Ohjelmassa ainakin paidan esille nosto sportsacademyyn. Nimiä kaivataan, voihan sitä tehdä niinkin että lähetän postissa paidan, eiku nimi siihen ja paita takas... Paita merkitsisi allekirjoittaneelle paljon enemmän kun siihen vielä saataisin muutama tärkeä nimi!! -Lode-
 23. Uusi vuosi Lontoossa

  Suuri kiitos Antille, oli todella kiva lukea matkastasi. Maltan tuskin odottaa 1.helmikuuta kun lähdemme kaverin kanssa Lontooseen. R´ss- Bristol City. Varmaan luvas hyvä matsi, Cityllä ollu huikea alku kausi. Paikat Upper Loftis (mu) voi olla muuten samat istuimet kun silloin 1991 Liverpoolia vastaan elämäni ekassa ärrien matsissa ! Sunnuntaina lennämme Torinoon jossa luvassa Juve-Cagliari. Frendi ku on Italo fudiksen ja Juven intohimoinen kannattaja. Ja kiitos VPP:lle, liput hommattu online ticketin kautta joka tosiaan oli raivostuttavan kauan kiinni. KAIKILLE ÄRRILLE MAHTAVAA VUOTTA 2008!!! P.S: Ois kiva tavata. Toiv. tulis tv:stä matsi. Sporttiin menevä paita ku vielä roikkuu seinälläni ja sehän ei Mikaa lämmitä joka meille paidan lahjoitti, kiitos siitä vielä.
 24. Aika hyvä läppä

  Mahtava!!! Ollaan joka ukko ansaittu tää. Nyt me jo monta vuotta kärsineet "ultrat" päästään tod.näk. nauttimaan pelillisesti ja tuloksellisesti hyvästä fudiksesta!! No, jäitä hattuun ja kärsitään roiskimisesta vielä tovi. Paikalla siis ku väännetään himas Bristolii vastaan, raporttia tulee.
 25. Chelscum-Ärrät FA Cup

  Huh huh mikä vastustaja. Loistavaa et saatiin tällänen vastus, niin normi "early exit" cupista ei tunnu välttämättä niin pahalta (paitsi mikalle?) kävi mieles jopa paikan päälle lähtö!! Vointeja p.s. Tiistaina voitto, come on!!!
×