Jump to content

Makis

Members
 • Content count

  448
 • Joined

 • Last visited

About Makis

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 09/14/1972

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Oulu
 1. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2010-2011

  Tuskin pitää juttu paikkansa. Jos pitää, niin kyse ei voi olla muusta kuin siitä, että meiltä on jo varmasti pari miestä lähdössä. Everton joutuu kuitenkin nostamaan palkkabudjettia jälleen kerran, joten tv-maksujen nousu menee niihin.
 2. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2010-2011

  Mutta kun tuossa jutussa nimenomaan väitettiin, että olisi tulossa laitapakiksi. Aika vaikea kyllä ohittaa parivaljakkoa Jagielka - Heitinga siltä paikalta.
 3. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2010-2011

  *Jos* tuo juttu pitää paikkansa, niin mitvit? Oikeaksi pakiksi, eihän meillä olekaan kuin Neville, Hibbert ja Coleman vasta sille paikalle.
 4. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2010-2011

  City hommasi isolla rahalla joukkueen viime kesänä. Totta kai vanhat pelaajat jää taka-alalle. Ja mitä tulee paikkaan, niin Ireland olisi seuran kolmanneksi paras keskikenttämies Artetan ja Fellainin jälkeen.
 5. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2010-2011

  Ireland on 24-vuotias ja valittiin viime kaudella Cityn vuoden pelaajaksi ja on laskeva tähti? No huh. Äkkiä se tähti sitten laskee. Minä ottaisin kaikista noista mainituista ensimmäisenä Irelandin. Ade sopisi kokoonpanoon loistavasti, tekisi paljon maaleja. W-P olisi tietysti nopeajalkainen laituri, jollainen meiltä puuttuu, mutta taitaa olla melko isopäinen.
 6. Evertonin kauden viimeiset 7 liigapeliä

  Lopussa kyllä ihmetytti, että kenen mies se Fulhamin toinen kärki oli (Okaka?). Bainesilla oli se alunperin pallollinen, kenen olisi pitänyt puolustaa toista miestä, kun Fulham pääsi kuitenkin tuollaiseen ylivoimahyökkäykseen?
 7. Evertonin kauden viimeiset 7 liigapeliä

  Kyllä sinulta sitten jäi jotain näkemättä, koska kyllä Hibbo edelleen harhasyöttöjä antoi. Vähemmän kuin normaalisti, mutta kuitenkin.
 8. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2010-2011

  Pienaarin tilanteesta: http://www.liverpoolecho.co.uk/everton-fc/everton-fc-news//2010/04/20/everton-fc-ready-to-break-the-bank-to-keep-steven-pienaar-100252-26276411/ 14 miljoonaa huudettu.
 9. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2010-2011

  Pienaarin kohdalla nimenomaan puhuttiin paljon kovemmista summista, ainakin joissakin huhuissa.
 10. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2010-2011

  Sama linjahan se jatkuu, eli Moyesin on myytävä ostaakseen. Jos joku tosiaan on valmis maksamaan Pienaarista 10+ miljoonaa, niin terve menoa. Tekee kyllä ajoittain hienoja suorituksia, mutta perseilee myös pallon kanssa enemmän kuin laki sallii. Esimerkiksi Arteta on monta kertaa parempi pelaaja, teke Mikelkin virheitä, mutta Pienaar valitsee liian usein sen väärän vaihtoehdon. Turhan usein tällä kaudella Pienaar on ollut melkoinen turhake, jonka ainoa suoritus on kaatua jokaisesta hipaisusta. Tuolla rahalla saisi Donovanin + kelvollisen hyökkääjän. Yobokin on periaatteessa ylimääräinen, muutama miljoona hänestä, ja Moyesilla olisi rahat hyvään hyökkääjään Donovanin ohella. Muuten on varmasti aika hiljaista siirtomarkkinoilla. Everton ei voi loputtomiin kasvattaa palkkamenoja, mutta ehkä sieltä parille free transfer-tyyppiselle hankinnalle vielä tilaa löytyy. Mutta eipä tuohon hirveitä tarvitsisi, itse asiassa yhdellä Rooneyn tai Torresin tasoisella hyökkääjällä ja inhimillisellä loukkaantumistilanteella joukkue olisi ehdottomasti top-4-kamaa (lähellä se olisi ollut tälläkin kaudella ilman loukkaantumisia), ja olisi vahvasti mukana jopa mestaruustaistossa (perinteinen kevään lipsahdus luultavasti sitten veisi sen..). Tuon tason hyökkääjää ei Everton tietenkään voi ostaa, mutta nykyisillä resursseilla joukkuetta on vaikea enää hirveästi parantaa. Runko on kuitenkin melkoisen timanttinen: Jagielka, Heitinga, Fellaini, Arteta ja Saha (kunnossa ollessaan). Nuo miehet jos saisi ensi kaudella pidettyä terveenä, Everton on taulukossa monta pykälää korkeammalla.
 11. Everton kaudella 08-09

  Kyllähän Hodgsonilla olisi myös ollut saumoja. Etukäteen veikkailtiin putoajaksi ja klaarasi joukkueen noin korkealle.
 12. Everton kaudella 08-09

  Joskus viime tai toissa vuonna oli taulukoita, joista näki, että Liverpool on tuhlannut viimeisen kymmenen vuoden aikana toiseksi eniten rahaa siirtoihin heti Chelsean jälkeen. Houllier käytti n. 90 miljoonaa puntaa: http://www.independent.co.uk/sport/football/premier-league/houllier-in-dignified-exit-after-sacking-by-liverpool-756662.html Benitez on käyttänyt ainakin yhtä paljon, eli aletaan puhumaan ainakin 200 miljoonasta. Esimerkiksi ManU on toki ostanut isommalla summalla, mutta myös myynyt.
 13. Everton kaudella 08-09

  Ja taas tasuri. Taas nähtiin, että Pool miinus Gerrard ja Torres = ihan surkea. Melkoinen suoritus, kun joukkueeseen on käytetty about tsiljoona puntaa. Tosin onhan se edistystä, aiemmin oli vain Gerrard... Olenko minä tosiaan ainoa, jonka mielestä Osman on aika turha jätkä? Vaikka kuinka monta peliä katsoo, niin hän ei ikinä erotu kentällä paitsi huonoista ratkaisuista. Juoksee toki paljon. Pienaar sentään luo joskus jonkun maalipaikankin, vaikka osa kannattajista yliarvostaa häntäkin todella reilusti. Pelinrakentelu on nolla kun Arteta puuttuu, ja eikös se olisi näiden kahden hommia silloin? Castillon penkillä istuttaminen ei tämänpäiväisen jälkeen ihmetytä. Mahtoiko saada syöttöä omille? Puolustus sen sijaan oli taas loistava. Poolin maali oli sellainen henkilökohtainen suoritus, että noita on vaikea estää.
 14. Everton kaudella 08-09

  Taitaa kuvitella Taivainen omiaan. En ole mistään lähteestä kuullut puhetta kuin korkeintaan parista miljoonasta.
 15. Muistuttaako Idols-Vesa Suonto jonkun muunkin mielestä aika paljon Räihälän Osmoa?
×