Jump to content

Makis

Members
 • Content count

  448
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Makis

 1. Uusi stadioni

  Tämä stadionasia on sen verran iso asia, että ansainnee oman ketjunsa. Kovastihan tästä on puhuttu koko kesä, tässä viimeisin, Independentistä: http://sport.independent.co.uk/football/premiership/article1214532.ece
 2. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2010-2011

  Tuskin pitää juttu paikkansa. Jos pitää, niin kyse ei voi olla muusta kuin siitä, että meiltä on jo varmasti pari miestä lähdössä. Everton joutuu kuitenkin nostamaan palkkabudjettia jälleen kerran, joten tv-maksujen nousu menee niihin.
 3. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2010-2011

  Mutta kun tuossa jutussa nimenomaan väitettiin, että olisi tulossa laitapakiksi. Aika vaikea kyllä ohittaa parivaljakkoa Jagielka - Heitinga siltä paikalta.
 4. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2010-2011

  *Jos* tuo juttu pitää paikkansa, niin mitvit? Oikeaksi pakiksi, eihän meillä olekaan kuin Neville, Hibbert ja Coleman vasta sille paikalle.
 5. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2010-2011

  City hommasi isolla rahalla joukkueen viime kesänä. Totta kai vanhat pelaajat jää taka-alalle. Ja mitä tulee paikkaan, niin Ireland olisi seuran kolmanneksi paras keskikenttämies Artetan ja Fellainin jälkeen.
 6. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2010-2011

  Ireland on 24-vuotias ja valittiin viime kaudella Cityn vuoden pelaajaksi ja on laskeva tähti? No huh. Äkkiä se tähti sitten laskee. Minä ottaisin kaikista noista mainituista ensimmäisenä Irelandin. Ade sopisi kokoonpanoon loistavasti, tekisi paljon maaleja. W-P olisi tietysti nopeajalkainen laituri, jollainen meiltä puuttuu, mutta taitaa olla melko isopäinen.
 7. Evertonin kauden viimeiset 7 liigapeliä

  Lopussa kyllä ihmetytti, että kenen mies se Fulhamin toinen kärki oli (Okaka?). Bainesilla oli se alunperin pallollinen, kenen olisi pitänyt puolustaa toista miestä, kun Fulham pääsi kuitenkin tuollaiseen ylivoimahyökkäykseen?
 8. Evertonin kauden viimeiset 7 liigapeliä

  Kyllä sinulta sitten jäi jotain näkemättä, koska kyllä Hibbo edelleen harhasyöttöjä antoi. Vähemmän kuin normaalisti, mutta kuitenkin.
 9. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2010-2011

  Pienaarin tilanteesta: http://www.liverpoolecho.co.uk/everton-fc/everton-fc-news//2010/04/20/everton-fc-ready-to-break-the-bank-to-keep-steven-pienaar-100252-26276411/ 14 miljoonaa huudettu.
 10. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2010-2011

  Pienaarin kohdalla nimenomaan puhuttiin paljon kovemmista summista, ainakin joissakin huhuissa.
 11. Everton siirtohuhut ym. spekulaatiot kaudelle 2010-2011

  Sama linjahan se jatkuu, eli Moyesin on myytävä ostaakseen. Jos joku tosiaan on valmis maksamaan Pienaarista 10+ miljoonaa, niin terve menoa. Tekee kyllä ajoittain hienoja suorituksia, mutta perseilee myös pallon kanssa enemmän kuin laki sallii. Esimerkiksi Arteta on monta kertaa parempi pelaaja, teke Mikelkin virheitä, mutta Pienaar valitsee liian usein sen väärän vaihtoehdon. Turhan usein tällä kaudella Pienaar on ollut melkoinen turhake, jonka ainoa suoritus on kaatua jokaisesta hipaisusta. Tuolla rahalla saisi Donovanin + kelvollisen hyökkääjän. Yobokin on periaatteessa ylimääräinen, muutama miljoona hänestä, ja Moyesilla olisi rahat hyvään hyökkääjään Donovanin ohella. Muuten on varmasti aika hiljaista siirtomarkkinoilla. Everton ei voi loputtomiin kasvattaa palkkamenoja, mutta ehkä sieltä parille free transfer-tyyppiselle hankinnalle vielä tilaa löytyy. Mutta eipä tuohon hirveitä tarvitsisi, itse asiassa yhdellä Rooneyn tai Torresin tasoisella hyökkääjällä ja inhimillisellä loukkaantumistilanteella joukkue olisi ehdottomasti top-4-kamaa (lähellä se olisi ollut tälläkin kaudella ilman loukkaantumisia), ja olisi vahvasti mukana jopa mestaruustaistossa (perinteinen kevään lipsahdus luultavasti sitten veisi sen..). Tuon tason hyökkääjää ei Everton tietenkään voi ostaa, mutta nykyisillä resursseilla joukkuetta on vaikea enää hirveästi parantaa. Runko on kuitenkin melkoisen timanttinen: Jagielka, Heitinga, Fellaini, Arteta ja Saha (kunnossa ollessaan). Nuo miehet jos saisi ensi kaudella pidettyä terveenä, Everton on taulukossa monta pykälää korkeammalla.
 12. Loin liigan tulevaksi kaudeksi, koodi on 150850-61953. Kaikki mukaan!
 13. Everton kaudella 08-09

  Kyllähän Hodgsonilla olisi myös ollut saumoja. Etukäteen veikkailtiin putoajaksi ja klaarasi joukkueen noin korkealle.
 14. Everton kaudella 08-09

  Joskus viime tai toissa vuonna oli taulukoita, joista näki, että Liverpool on tuhlannut viimeisen kymmenen vuoden aikana toiseksi eniten rahaa siirtoihin heti Chelsean jälkeen. Houllier käytti n. 90 miljoonaa puntaa: http://www.independent.co.uk/sport/football/premier-league/houllier-in-dignified-exit-after-sacking-by-liverpool-756662.html Benitez on käyttänyt ainakin yhtä paljon, eli aletaan puhumaan ainakin 200 miljoonasta. Esimerkiksi ManU on toki ostanut isommalla summalla, mutta myös myynyt.
 15. Everton kaudella 08-09

  Ja taas tasuri. Taas nähtiin, että Pool miinus Gerrard ja Torres = ihan surkea. Melkoinen suoritus, kun joukkueeseen on käytetty about tsiljoona puntaa. Tosin onhan se edistystä, aiemmin oli vain Gerrard... Olenko minä tosiaan ainoa, jonka mielestä Osman on aika turha jätkä? Vaikka kuinka monta peliä katsoo, niin hän ei ikinä erotu kentällä paitsi huonoista ratkaisuista. Juoksee toki paljon. Pienaar sentään luo joskus jonkun maalipaikankin, vaikka osa kannattajista yliarvostaa häntäkin todella reilusti. Pelinrakentelu on nolla kun Arteta puuttuu, ja eikös se olisi näiden kahden hommia silloin? Castillon penkillä istuttaminen ei tämänpäiväisen jälkeen ihmetytä. Mahtoiko saada syöttöä omille? Puolustus sen sijaan oli taas loistava. Poolin maali oli sellainen henkilökohtainen suoritus, että noita on vaikea estää.
 16. Everton kaudella 08-09

  Taitaa kuvitella Taivainen omiaan. En ole mistään lähteestä kuullut puhetta kuin korkeintaan parista miljoonasta.
 17. Muistuttaako Idols-Vesa Suonto jonkun muunkin mielestä aika paljon Räihälän Osmoa?
 18. BPL EVERTON v Liverpool la 27.9 klo 14.45

  Itseltä on kyllä tällä hetkellä kiinnostus melko nollassa. Äsken vasta vilkaisin tuloksenkin. Kiitti v****i, Kenwright.
 19. BPL Stoke v Everton 14.9.08

  Kun jopa Stoke iskee kaksi maalia ja melkein kolme, niin voi huoletta sanoa, että meillä on ongelmia puolustuspelaamisessa. Nyt on yhdeksän päästettyä maalia neljässä pelissä ja periaatteessa paras mahdollinen puolustuslinja. Uudet miehet ei vielä varsinaisesti vakuuttaneet. Castillo antoi ison tukun harhasyöttöjä eikä Fellaini varsinaisesti kontrolloinut peliä. Paljon oli kyllä sitäkin, että kyse oli ensimmäisestä pelistä yhdessä. Neville oli sitten yllättäen meidän parhaimmistoa yhdessä Anicheben ja Artetan kanssa.
 20. Everton myynnissä

  Tooodella luotettavan The Sun -lehden mukaa maailman kuudenneksi rikkain mies, Anil Ambani olisi ostamassa Evertonia: http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/article1683879.ece
 21. Everton kaudella 08-09

  Toisen lähteen, eli seuran puheenjohtajan mukaan tuo on pötypuhetta.
 22. Everton kaudella 08-09

  Oletat, että seuralla on rahaa. Itse en olisi ihan varma. Toistaiseksi tänä vuonna on kulutettu huimat 2 miljoonaa puntaa, ja vain sen takia, että siirtoikkunan viimeisenä päivänä käytettiin 15 miljoonaa.
 23. Everton kaudella 08-09

  Tosin Fellaini on Belgian maajoukkueen mukana ja tulee vissiin mukaan vasta viikon lopulla... Saha taas on loukkaantuneena ja mikä on Jacobsenin tilanne, onko maajoukkueessa? Joten ainoa uusi kasvo tällä viikolla on ollut Castillo. Tammikuun hankintojen puolesta en pidättelisi henkeäni. Kesällä meni kolme kuukautta saada aikaan hankintoja...
 24. Everton kaudella 08-09

  Oli taidettu lainata Moutinhoa väärin. Juttu ainakin kuulostaa fanien mielistelyltä, kun joutuu jatkamaan Sportingissa.
 25. Everton kaudella 08-09

  Fellanin pitäisi olla hyvä pelaaja, nuori mutta huippuseurat kytänneet jo jonkun aikaa. Maksoi varmaan ekstraa, mutta parempi niin kuin olla ostamatta ketään. Ja tietysti Moyes on hakenut tuolle paikalle kovaa pelimiestä jo suurin piirtein koko seurassaoloaikansa. Nyt on se ongelma ratkaistu. Nash on kuulemma surkea. Saha on hyvä hankinta, jos mies saadaan pysymään terveenä. Ehdottomasti huippuhyökkääjä, ostihan Fergusonkin miehen hevosnaaman korvaajaksi. Harmi että sitä Nigerian kaveria ei saatu, olisi ollut käyttöä laidassa. Tietenkin Cityn homma tarkoittaa, että mistään CL-futiksesta on enää turha haaveilla. Aikovat kuulemma tarjota 135 miljoonaa Ronaldosta, ja Torres ja Fabregas aiotaan ostaa myös. Jo nyt tiimi on hyvä, mutta tammikuussa ja ensi kesänä sinne hankitaan maailmanluokan pelaajia, ja just ne, jotka Hughes haluaa. Hughes on hyvä valmentaja, joten uskon, että osaa myös koota joukkueen (toisin kuin joku Benitez, joka ostaa ketä sattuu).
×