Jump to content

krevis

Members
 • Content count

  52
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by krevis

 1. Everton siirtohuhut ym spekulaatiot kaudelle 2009-10

  Litmanen kertoi tuolloin haastattelussa istuvansa mieluummin penkillä Liverpoolissa, kuin pelaavansa Evertonissa. Mukana toki ammattimiehen puhetta, mutta lausuntona sellainen, ettei asiaa kannata isommin murehtia jälkiviisaana.
 2. Everton FA-Cupissa 08-09

  Kaipa Cupin välierät vedetään kuitenkin puolueettomilla kentillä. e. vaan onhan se kuitenkin vieraskenttä, molemmille tosin.
 3. videoita netin syövereistä

  Täällä on jo muutama hyvä linkki annettu ties missä ketjuissa. Voitaisiko ne kasata saman otsakkeen alle? Aloitetaan vaikka tällä: YouTube - Everton 3 Liverpool 0 => joku on ajatellut kuvata vähän tunnelmapalaa 2-0 johdossa syksyn derbyssä. Sitten tapahtui vielä jotain...
 4. Everton-Chelsea

  Tällainen alkaisi näemmä poikkeuksellisesti näin torstai-illan ratoksi vajaan tunnin päästä. Uskaltaakohan tuota edes katsoa, kun pari edellistä matsia on ollut putoamista vastaan taistelleita jengejä (no derby ei taistele enää mitään vastaan...) vastaan sellaista huttua. Tuurilla ja Howardin kopeilla nollanollaa, utopistisesti jollain Lescottin kulmurinyökkäyksellä 1-0?
 5. Everton- Derby

  Eipä liioitella kuitenkaan. Koko peli oli aivan käsittämätöntä paskaa alusta loppuun asti. Lopputuloksen pelasti yksi maailmanluokan suoritus, sekä nappiin onnistunut viimeistely. Eli n. viitisen sekuntia kunnon futista riitti kolmeen pisteeseen. Mikä tahansa muu jengi olisi vienyt Evertonia kuin sitä kuuluisaa kuoriämpäriä.
 6. Vuosi loppuu: EVERTON - Arsenal 29.12.2007 klo 19.15

  Ekan jakson alussa kehuskelin kaverille, että Everton pelaa välillä kuin '70 Brasilia. Näyttikin tosi hyvältä. Sitten laitoin n. 50 minuutin jälkeen pelin talteen ja häivyin töihin. Aamuyöstä kattelin loppuun ja tänään iltapäivällä tulikin aiheellista kuittia eilisen hehkutuksesta. Melkoista klassikokamaa mokailukoosteisiin pidemmäksikin aikaa.
 7. EVERTON Liiga Cupissa 2007-08

  Jos se on viikonloppuna maalilla. Sarjassa 1-5 voitolla on enemmän merkitystä kuin cup-ottelussa...
 8. EVERTON - Liverpool 20.10.2007 klo 14.45

  Olipa taas hyvä muistutus millaista vitutusta nämä pelit pahimmillaan VOISIVAT saada aikaiseksi. Toki tämä jää onneksi vähäsen pienemmälle huomiolle, kun samalla päivämäärällä tapahtui kotoisella rintamalla niin hienoja asioita. Samaan listaan vaan saunan taaksen vietävien joukkoon Pollin ja Thomasin kanssa tämä saatanan puusilmäinen urpo. Ihan uskomattoman yksipuolisia ratkaisuja avainpaikoissa. Kuten Makis ylempänä mainitsi, toisin päin mennessä ekasta ei olisi tullut mitään, mutta jälkimmäinen olisi vihelletty - en epäile tätä hetkeäkään. Nätti maali Samilta. Harmi vaan, että pääsi tästä vähäsen kuin vahingossa luistamaan.
 9. Everton UEFA Cupissa

  Onko Hyytiä ensimmäinen suomalainen kentällä Evertonin euro-ottelussa? En sitten miettinyt tätä kymmentä sekuntia pidempään, eli saa vapaasti nolata.
 10. Kausiveikkaus 2007/08

  Sijoitus 31.12.2007 - 8. Sijoitus kauden lopussa - 5. Saavutettu kierros UEFA-cupissa - Lohkovaiheesta jatkoon, sitten ulos. Saavutettu kierros FA-cupissa - Puolivälierät Saavutettu kierros Liiga-cupissa - 4. Paras maalintekijä ja maalimäärä - Arteta, 9 (kerrointa...) Seuran liigassa tehtyjen maalien määrä - 49 Eniten pelattuja liigaotteluita ja otteluiden määrä(kenttäpelaaja) - Lescott/Yobo molemmat 38. Kauden ensimmäisen maalin tekijä - O. Maali Liigassa saavutettujen vierasvoittojen määrä - 7 Everton-Liverpool - 2-1 Liverpool-Everton - 4-1 Kirkby-äänestyksen tulos - Kyllä 52,1%
 11. Suomi-Everton seuran Fantasy premier 2007/08

  Coca Seniors mukana. -- Kun näitä tuntuu piisaavan, niin rekisteröikääs itsenne myös Monster Predictionsiin. Yksinkertaisuudessaan siinä veikataan otteluiden lopputuloksia, oikeasta merkistä yksi pinna ja tuloksesta kolme pinnaa. Kiva katsella keväämmällä miten hyvin osuu kohdalleen. Pelissä on mahdollisuus veikata myös muiden kuin oman suosikkijoukkueen tuloksia, mutta itse olen neljä-viisi kautta aina silloin tällöin muistaessani veikkaillut vain Evertonin matsien tuloksia. Yleensä huonosti. Mitäpä turhia jankkaamaan, kattokaa itte => http://www.monsterpredictions.com/cgi-bin/home.pl?page=teamsupported Eka kierros lienee menee useimmilta ohi, kun veikkaukset pitää aina jättää puolilta öin ennen pelipäivää.
 12. EI helvetti! Rupeaa palaset loksahtelemaan. Mieleen on jäänyt joku peli, jossa oikeastaan ilman selkeätä syytä Rönkä katkeaa aivan totaalisesti. Mertaranta pystyy vielä jotenkuten jatkamaan, mutta taustalta kuuluu selkeästi pöytään napsahtavien luurien ääni, kun Jukka lähtee muualle nauramaan. Selvisiköhän tämä tällä? Erinomainen tarina.
 13. videoita netin syövereistä

  Montakohan peliä tuosta tuuletuksesta saisi nykyään?
 14. EVERTON - Fulham 6.4.2007 klo 21.30

  On se vaan uskomaton sälli...
 15. Hattrick

  Vähän vaisumpaa tuntuu olevan kansallisella asetuksella ja pelkästään ylläolevalla maininnalla. Joku toinenkin on aiheesta sentään innostunut. Tämä siis edellisellä vilkaisulla, nyt ei tule kuin tietokantaherjaa junnuja vilkuillessa. Toinen yritys vitosdivarissa alkoi täsmälleen samalla tavalla kuin edellinenkin. Vierasvoitolla. Saas nähdä jatketaanko samalla tavalla, kun viimeksi tuli kuus pinnaa ekoista matseista. Loppukauden peleistä ei sitten puhuta...
 16. Hattrick

  Edellä mainittu yllättäen täynnä, eli paiskasin omalla vastaavalla. Katotaas innostaisiko sekin. => pikkupirut (54979) - matsit torstaisin klo 21.10 meidän aikaa.
 17. Maaleja ja koosteita peleistä

  Tuossa vielä Johnsonin maali katsomovinkkelistä. On nämä vaan aina yhtä veikeitä.
 18. Maaleja ja koosteita peleistä

  Laitetaan vaikka tänne. Ihan siltä varalta, että jollain olisi vielä näkemättä. Everton - Arsenal -ottelusta reilun vartin mittainen kooste Video Everton Highlights - everton, highlights - Dailymotion Share Your Videos
 19. Jutkiewicz

  Markkinointiosaston humputuksia. Pakko saada joku mahdollisimman pitkä ja kankea sukunimi rosteriin sekä toivoa siitä kasvavan huippupelaaja tai kulttihahmo. Mitä enemmän kirjaimia, sitä enemmän rahaa paitapainatuksista tulee kirstuun...
 20. Hattrick

  Tiistaina KIIMAA - Klassikoiden klassikko Roisk Roisk-JuanKehr!!
 21. videoita netin syövereistä

  YouTube - Everton 3 Watford 0; 24 Feb 2007 Lyhyt kooste Watford - Everton -ottelusta.
 22. Tim Howard

  Toivottavasti tällä kertaa veskarihankinta natsaisi kunnolla pitkällä tähtäimellä. Aika luottavaisena olin aikanaan Wrightin suhteenkin. Pitihän jätkä muistaakseni jossain välissä kuusi matsia putkeen rysän puhtaanakin, mutta sittemmin on tulllut ihan liikaa vähintäänkin arveluttavia loukkaantumisia ja hasardeja kentän(kin) puolella. Evertonin ykkösveskarina paineita varmaan kerääntyy senkin takia ylenmäärin, ettei Southallin lopettamisesta ole kuin n. 10 vuotta. Parasta kun ei voi korvata, odotukset ovat aina liian kovat. Ja mistähän hitosta me löydettäisiin uusi kanchelskis...
 23. Tammikuun siirtoikkuna

  Ei hätää, onhan siellä vielä Stubbs. Leveyttä ja laatua piisaa. Weir oli jopa jälkiviisaana erinomainen hankinta, varsinkin hinta-/laatusuhteeltaan. En sitten ole pariin vuoteen nähnyt säännöllisesti pelejä, eli tuoreimmat koomaukset on kokematta.
×