Jump to content

qprjj

Members
 • Content count

  52
 • Joined

 • Last visited

About qprjj

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 09/02/1963
 1. FQPRSC:n reissu Lontooseen

  Eipä pöllömmin alkanut teidän reissunne. Taidatte olla aika hyviä kannustajia. Voitto vaan kotiin huomennakin...
 2. Wolves 6.12.2008

  Viasat Sport2: 19:15 English Football: The Championship: QPR-Wolverhampton; eli pitäisi näkyä!
 3. Tähän on tultu

  Coventry - QPR 2,50 3,20 2,35 Ensimmäistä kertaa Veikkauksen historiassa Ärrät taitaa saada suosikin kertoimet vieraspelissään.... jos meno jatkuu tätä menoa, niin odotuksissa on alle kakkosen vieraskerroin vielä tämän kauden aikana
 4. QPR-Southampton

  Onkos sunnuntaiksi varattu kabinettia vai katsellaanko peliä yleisissä tiloissa??
 5. Odotuksia ensi kaudesta..nousu vai uho..?

  Ledesma Kait tää Ledesman hankkiminen antaa jo jonkinlaisia toiveita siitä, että parempaan päin ollaan menossa... ja Ledesma voi kait osin paikata Buzsakyn ja Vinen poissaoloa. Betfairin vedonlyöntikertoimissa ollaan ainakin suurin voittajasuosikki....
 6. Stoke-peli TV:ssä?

  Vielä tarkennuksena: alaikäiset pääsevät vanhempiensa seurassa. Painottivat tätä seikkaa, kun kysyin... eli ei siis yleistä "alaikäisten" hulabaloota vaan sellaista, että jokaisella on tarkka perään katsoja (eli siis oma isä tai äiti)
 7. Q.P.R.- Stoke Viasat Sport 2. Kick-off 15:15.

  Kabinetti? MORO! Varmistin Sportista että kabinettiin pääsevät mukaan myös mun 13 ja 15v. pojat! Eli meitä olisi siis tulossa 1 + 2. Eli siis vahvistakaa vaan se kabinetti!
 8. Stoke-peli TV:ssä?

  Mukana ollaan, jos peli vaan tulee TV.stä... Academy tai Aussibaari....
 9. Aika hyvä läppä

  Tulee muuten aika mielenkiitoista nähdä, miten täysin uusi jengi pärjää esim. lauantaina Bladejä vastaan ja miten Veikkaus asettaa kertoimensa. Vielä hetki sitten QPR:n voittoa pystyi pelaamaan 3,65:llä esim. Betfairissa.
 10. Chelscum-Ärrät FA Cup

  Jätin myös Yle Urheilulle toiveen, että Chelsea - Ärrät näkyisi! Toki Championship on tärkein... Hyvä kuulla, jos kuusi uutta äijää olisi tulossa tammikuussa. Puolustuspää ainakin kaipaisi kovasti paikkausta vaikka ollaankin pelattu ennätykselliset kaksi nollapeliä peräkkäin.
 11. Charlton-Q.P.R. Sky Sports 1

  Tällä kertaa en pääse mukaan, mutta kannustakaa Ärrät voittoon!
 12. Tv-matsi 30.9.

  Olen tulossa! Tietty!
 13. F.Q.P.R.S.C. Tulevaa!!

  Hep! Lontoon reissu kiinnostaa... onkos siinä syteemi, että jokainen noin niin kuin varailee omat matkat ja majoitukset.... entäs liput?
 14. Mini EM-turnaus 16.06.2007 - 17.06.2007 Helsinki Myllypuro

  16.-17.6. jaa - osuu samaan viikonloppuun Jukolan viestin kanssa. Ei siis käy! Sen sijaan pienimuotoinen juhlistaminen sarjapainan säilyttämisen osalta voisi onnistua johonkin saumaan... samoin harkkapeli joku lauantai...
 15. Parhaat paikat katsomossa Loftus Roadilla?

  Lippujen postitus Tulivat ainakin minulle aika nopeasti.... n. viikon kuluttua muistaakseni. Ja Stoke-peli on all-ticket game, eli lippuja EI SAA ENÄÄ ottelupäivänä Loftus Roadilta.
×