Jump to content

Kaino da silva

Members
 • Content count

  30
 • Joined

 • Last visited

About Kaino da silva

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 11/11/1989

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Pori
 1. Kärkitaisto

  Kyllä Real olisi homman hoitanut, vaikka Reyes Olisi ajettu ulos, oli Realilla huikea hurmos päällä, että olisivat väkisin tehneet väkisin yhden maalin.
 2. Kärkitaisto

  Kyllä luulen että Real ottaa pytyn kotiin, mutta kaikki on mahdollista jalkapallossa ja Sevillakin voi napata pytyn itselleen.
 3. Vuoden pelaaja 06/07

  Parhaat pelaajat olivat:Kanoute, Nistelrooy, Sergio Ramos, Kaka, Kanu, c.ronaldo ja Rooney
 4. Roberto Carlos Fenerbacheen

  Hyvä että Roberto Carlos tuli järkiinsä ja tajusi itse lähteä pois realista. Ei real semmosta vanhaa pappaa kaipaa. Mutta on Carlosista ollut hyötyä Realilla näiden vuosien varrella.
 5. Siirtohuhut (ManUtd)

  On teillä hyvät jutut täällä. Kirjoittakaa nyt vähän parempia juttuja kuin jotai että fucking manu vois ostaa tän ja tän. Moderaattorit puuttukaa tähän pliiis!!!!
 6. Popa

  Itse odotan PoPan ottavan pisteet kotiin. PoPan Puolustus on erittäin hyvä Ja siitä kertoo vain yksi päästetty maali tällä kaudella, ja tietysti maalivahti Lauri Pirhosen otteet ovat olleet huikeita maalinsuulla.
 7. Mitä musiikki on teille?

  Kuuntelen musiikkia päivittäin. Ilman musiikkia maailma ei olisi mitään.
 8. Popa

  Mutta eihän maaleista mitään tyylipisteitä jaeta, kaikki lasketaan mitkä maaliin menee, oli räkä maali tai ei.
 9. Popa

  Juu PoPa jatkoi voittoputkeaan ja EIF jäi jo viiden pisteen päähän PoPasta. Sumiala sai vihdoinkin maalitilinsä auki, josko nyt aukesivat sitten 'Sumpin' maalihanat.
 10. Siirtohuhut (ManUtd)

  Eikös Ferguson yrittänyt hankkia Owenia jo viime kesänä ja tammikuussa, mutta Bayern kieltäytyi monta kertaa myymästä. Jos tämä on sitä ripeää ja mutkatonta toimintaa ManUlta niin mikä on hidasta ja mutkikasta?
 11. Popa

  PoPa on hankkinut uuden puolustajan Jani Timosen. Timonen on aikaisemmin edustanut FF Jaroa, JBK:ta ja Vaasan IFK:ta. Timonen on 23vuotias 187 senttinen ja 88 kiloinen, elikkä isokokoisesta pelaajasta on kyse. Tässä Timosen mietteitä uudesta seurastaan: - Yhdet treenit olen vetänyt PoPan kanssa ja joukkueessa tuntuu olevan hyvä henki ja tekemisen meininki. Toivottavasti pystyn omalla panoksellani auttamaan joukkuetta mahdollisimman paljon.
 12. Popa

  Santahuhta on pelannut kohtuullisesti, mutta Suimiala on ollut ihan pihalla. Ei ole saanut mitään aikaiseksi. Tiedä sitten mistä johtuu, mutta jos ei Antin pelit parane, niin PoPan kannattaisi harkita uuden kärkipelaajan hankkimista
 13. Popa

  PoPan kausi alkaa 28.04 kotipelillä Maskua vastaan.
 14. Popa

  Tänne vaan kirjoittelemaan PoPan otteluista yms.
 15. Loukkapamppa

  Onks loukkapamppa viimeinen joka saanu Banni? Hyvää Joulua
×