Jump to content

Kaino da silva

Members
 • Content count

  30
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Kaino da silva

 1. Popa

  Tänne vaan kirjoittelemaan PoPan otteluista yms.
 2. Kärkitaisto

  Kyllä Real olisi homman hoitanut, vaikka Reyes Olisi ajettu ulos, oli Realilla huikea hurmos päällä, että olisivat väkisin tehneet väkisin yhden maalin.
 3. Kärkitaisto

  Kyllä luulen että Real ottaa pytyn kotiin, mutta kaikki on mahdollista jalkapallossa ja Sevillakin voi napata pytyn itselleen.
 4. Vuoden pelaaja 06/07

  Parhaat pelaajat olivat:Kanoute, Nistelrooy, Sergio Ramos, Kaka, Kanu, c.ronaldo ja Rooney
 5. Roberto Carlos Fenerbacheen

  Hyvä että Roberto Carlos tuli järkiinsä ja tajusi itse lähteä pois realista. Ei real semmosta vanhaa pappaa kaipaa. Mutta on Carlosista ollut hyötyä Realilla näiden vuosien varrella.
 6. Siirtohuhut (ManUtd)

  On teillä hyvät jutut täällä. Kirjoittakaa nyt vähän parempia juttuja kuin jotai että fucking manu vois ostaa tän ja tän. Moderaattorit puuttukaa tähän pliiis!!!!
 7. Popa

  Itse odotan PoPan ottavan pisteet kotiin. PoPan Puolustus on erittäin hyvä Ja siitä kertoo vain yksi päästetty maali tällä kaudella, ja tietysti maalivahti Lauri Pirhosen otteet ovat olleet huikeita maalinsuulla.
 8. Mitä musiikki on teille?

  Kuuntelen musiikkia päivittäin. Ilman musiikkia maailma ei olisi mitään.
 9. Popa

  Mutta eihän maaleista mitään tyylipisteitä jaeta, kaikki lasketaan mitkä maaliin menee, oli räkä maali tai ei.
 10. Popa

  Juu PoPa jatkoi voittoputkeaan ja EIF jäi jo viiden pisteen päähän PoPasta. Sumiala sai vihdoinkin maalitilinsä auki, josko nyt aukesivat sitten 'Sumpin' maalihanat.
 11. Siirtohuhut (ManUtd)

  Eikös Ferguson yrittänyt hankkia Owenia jo viime kesänä ja tammikuussa, mutta Bayern kieltäytyi monta kertaa myymästä. Jos tämä on sitä ripeää ja mutkatonta toimintaa ManUlta niin mikä on hidasta ja mutkikasta?
 12. Popa

  PoPa on hankkinut uuden puolustajan Jani Timosen. Timonen on aikaisemmin edustanut FF Jaroa, JBK:ta ja Vaasan IFK:ta. Timonen on 23vuotias 187 senttinen ja 88 kiloinen, elikkä isokokoisesta pelaajasta on kyse. Tässä Timosen mietteitä uudesta seurastaan: - Yhdet treenit olen vetänyt PoPan kanssa ja joukkueessa tuntuu olevan hyvä henki ja tekemisen meininki. Toivottavasti pystyn omalla panoksellani auttamaan joukkuetta mahdollisimman paljon.
 13. Popa

  Santahuhta on pelannut kohtuullisesti, mutta Suimiala on ollut ihan pihalla. Ei ole saanut mitään aikaiseksi. Tiedä sitten mistä johtuu, mutta jos ei Antin pelit parane, niin PoPan kannattaisi harkita uuden kärkipelaajan hankkimista
 14. Popa

  PoPan kausi alkaa 28.04 kotipelillä Maskua vastaan.
 15. Loukkapamppa

  Onks loukkapamppa viimeinen joka saanu Banni? Hyvää Joulua
 16. Hyvät Joulut!

  Hyvät Joulut Kaikille
 17. Celtic - Manchester United 21.11.2006

  No ehkä en ole ManU:n pelejä kuin pari tällä kaudella ja Celticin pelejä tasan yhden, mutta kyllä Celtic on niin helvetin vahva kotikentällä, että ManU:n valioliiga esitykset eivät paljoa vakuuta.
 18. Celtic - Manchester United 21.11.2006

  Manulla tulee olemaan helvetin vaikeaa skotlannissa.Manu lähtee ylimielisenä peliin ja lähtee persaukisena takaisin englantiin.Celtic On pelannut aktiivista hyökkäyspeliä kotimaassaan se saatta kolahtaa Manun heikkoon puolustukseen.
 19. Blackburn Rovers - Manchester United 11/11/06

  Voisin veikata että illan pelistä tulee tasainen ja maali rikas peli.Manun esistykset ovat olleet valioliigassa ja mestareidenliigassa vakuuttavia ,mutta liiga cup meni kyllä penkin alle. Lieneekö syy ylimielisyys vai ei ole vain kiinnostusta liigacuppiin.
 20. Chelsea

  Mitäs sä muuten tolla tarkotat?
 21. Siirtohuhut (ManUtd)

  heeei. mitkäs sun toiveet on?
 22. Siirtohuhut (ManUtd)

  koska mää pääse moderaattoriks?
 23. Siirtohuhut (ManUtd)

  Mikä siin on ku mu viestit heitetää ain vittuu
 24. Siirtohuhut (ManUtd)

  kyl sä oot kujalla.
 25. Uusi presidentti, uusia pelaajia?

  joojoojoool
×