Jump to content

Duncan Ferguson

Members
 • Content count

  76
 • Joined

 • Last visited

About Duncan Ferguson

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 11/03/1979

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Pori - finnish merseyside!
 1. Everton kaudella 08-09

  Eikös viimekaudellakin viimeiset hankinnat tuli vasta kun siirtoikkuna oli sulkeutumassa ja sarja jo kovaa vauhtia käynnissä. olkaa rauhallisia. kyllä moyes klaaraa tämänkin.
 2. Fiorentina

  jos katsoit peliä niin tilanteessa Fiorentiinalla oli pallo mutta he eivät itse jostainsyystä laittanut palloa yli vaikka Evertonkin sitä odotti joten Everton pallon saatuaan jatkoivat peliä niinkuin Fiorentiina omalla päätöksellään oli päättänyt.... että silleen.
 3. Fiorentina

  juu voiti juu. ja everton havita ilman Cahill.
 4. Uusi stadioni

  katsoiko kukaan streamilta ennen ottelun alkua hienoa dokumenttia Evertonista moyesin alaisuudessa. Moyes totesikin joo että Everton ei missään nimessä halua menettää tota Goodisonin atmosphääriä muuttamalla jollekkin muoviselle uudelle kyhäelmälle. Olen samaa mieltä. Laittaisivat Goodisonille kunnon remontin vaan. En usko että se paljoa muuttaa jos saadaan se 10 000 istuinta enemmän. kun nytkään ei monikaan peli ole loppuun myytyjä.
 5. Fiorentina

  Juu sehän tekee jalkapallo ottelusta mielenkiintoisen kun 22 miestä seisoo 10 metrin välein toisistaan ja vuorotellen joku yrittää murtautua mahdottomasta välistä läpi kalastaen jäätävällä teatterilla vaparin ja siinä torikokouksissa kuluu n.40 % peliajasta. Sehän on sitä viihdyttävintä futista. Onpa se tyhmä se Ändi kun juoksee peräsuoli ulkona 90min joukkueensa eteen. Ei ei kansa siitä tykkää vaan sellaisiesta rasvatukkien seisoskelusta. siitä nurmikenttien shakista. voi vittu. Eilen vaan ei taivaan kappaleet ollut Evertonin puolella että oikeus olisi voittanut. It`s only a football mate
 6. Fiorentina

  tasoero oli kyllä hurja
 7. Everton UEFA Cupissa

  melko odotettu tulos kun peliä katso. Everton vei ja rasvatukat vikisi ja lopussa odottaa palkintona karvas rankkaritappio....perus EFC nyt sit ottamaan kuokkaan fulhamilta ja Liverpoolilta ja kausi ohi...
 8. Blackburn-Everton 2.2.2008 klo 16.55 Ewood Park

  Oli kyllä melkoinen oikeusmurha. Siis ylipäätään näin koosteen nähtyä voitotta jääminen. Ja se maali... ei helvetti! ammattimiehiä piti olla! kuva jossa linjuri pällistelee sen näköisenä kentän laidalla että olinpas oikeassa saa kyllä melkein oksentamaan!
 9. EVERTON Liiga Cupissa 2007-08

  Elä vaan laita. ties vaikka saisikin näyttöpaikan. sehän tarkoittaisi sitä että alle kuukaudessa mies olisi Real Madridin tai jonkun muun la Ligan joukkueen mies!
 10. Taas Everton paukuttaa vasaroita!

  Lisää!
 11. EVERTON Liiga Cupissa 2007-08

  Wembley kutsuu!
 12. Liverpool FC 07-08

  no tänään pelistä voi varmaan kaikki sen nähneet olla samaa mieltä että jos Räkä taistelee keväällä mestaruudesta niin jotain on tapahduttava. Arse oli melko lailla edellä kaikilla osa alueilla. Tänään vain redshite välttyi tappiolta se ei vain voi se tuuri kannatella koko kautta. joten unohtakaa mestaruus haihattelut jo hyvissä ajoin.
 13. Derby County - EVERTON 28.10.2007 klo 16.00

  Rutiini voitto. Kelpaa. Vielä kun saisivat pidettyä tasonsa pisteiden valossa sarjassa nyt jonkin aikaa ja noustaisiin sinne ylempään kastiin takas. Minne materiaaliltaan kyllä kuulutaan. Yakubun maalaamiselle 11.25m £ : 3 = 3.75m £ per maali
 14. Liverpool FC 07-08

  poks?
 15. EVERTON - Liverpool 20.10.2007 klo 14.45

  jos jotenkin voi lohduttautua tuon oikeusmurha-näytelmän jälkeen. Voi melko huojentuneena jo todeta että räkä ei taistele mestaruudesta tälläkään kaudella. sen verran paskaa peliä esittivät ja ovat esittäneet läpi kauden. Toffot pelasi 40 minuuttia alivoimalla jäämättä mitenkään pahasti edes jalkoihin. Kunhan tuo tuomaripelleilyt loppuu niin räällä on sormi suussa ja miettivät mitä nyt pitäs tehdä...
×