Jump to content

Franco

Members
 • Content count

  354
 • Joined

 • Last visited

About Franco

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 09/03/1990

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Pori
 • Interests
  Jalkapallo, Tennis ja Salibandy
 1. Siirtohuhut (ManUtd)

  Onhan niitä osumia, mutta huteja on enemmän. Enpä tiedä oliko Shevalla kovinkaan suurta vaikutusta Drogban maalimäärään. Kauden mittaanhan vastustajat alkoivat kiinnittää enemmän huomiota Drogbaan kuin Shevaan, mutta silti Sheva jatkoi unten mailla Drogban mättiessä maaleja edelleen hyvään tahtiin. Totta. Mutta Sheva on nyt pelannut jo kaksi kautta Valioliigassa rajusti alle odotusten. Luulisi, että aikanaan niin kovalle maalintekijälle riittäisi vähän pienempi aika sopeutumiseen ja maalijyvän löytämiseen. Ettei nyt vaan ole käynyt niin, että Sheva on Chelseassa vain rahastaakseen itselleen muhkean tilin eläkevuosia varten?
 2. Jääkiekko

  No kaipa Ducks edes jonkunlaisen vastuksen pystyy antamaan. Vaikka Ducks nyt menettikin kotietunsa, pidän heitä silti sarjan suosikkina edelleen. Dallas oli ensimmäisessä ottelussa suvereeni, mutta ei puolustava mestari vähästä hätkähdä. Tätä minäkin olen miettinyt. Ei voi kuin ihmetellä miksi Burke treidasi McDonaldin ja otti tilalle umpisurkean Doug Weightin. Selänne ja McDonald tekivät tuhoisaa jälkeä viime kaudella, kun taas Weightin rinnalla Selänteen avut eivät pääse oikeuksiinsa ja se näkyy tehoissa. Saattaahan tuo McDonaldin vaihto Weightiin olla palkkakaton takia pakkosiirto, mutta parempi ratkaisu olisi ollut treidata Bertuzzi pois. Burke on kuitenkin vanhan liiton miehiä, ja siksi nopea taitopelaaja sai lähteä ennemmin kuin järkälemäinen Bertuzzi. Siihenkin on silti todettava, että Bertuzzi on ollut tällä kaudella luvattoman pehmeä.
 3. West Ham - Man Utd 29.12 KLO 17:00

  Minulla epämiellyttävä tunne, että ottelusta tulee vaikea. Ehkä vähän samantapainen kuin Everton-ottelukin oli. Huolimatta siitä, että Ferguson lepuutti muutamaa tärkeää pelaajaa viime ottelussa, luulen että West ham tulee panemaan kampoihin aivan viimeisille minuuteille asti. Toivon olevani väärässä, mutta siltä tuntuu. Samalla avauksella minäkin lähtisin kuin Jokeri. Jos ensimmäisen puoliajan jälkeen ollaan vähintään kahden maalin johdossa tai kahden maalin jotho saavutetaan toisen puoliajan alussa, voidaan ottaa pari avainpelaajaa huilaamaan. Ronaldo on ollut ilmiliekeissä, joten on aika todennäköistä, että hän osuu tänäänkin. Tai jossei tänään osu, niin ainakin tarjoilu tulee varmasti pelaamaan. Rooney saattaa hyvinkni osua, kun viime ottelussakin sai taas tehtyä maalin. Myös Tevez olisi hienoa nähdä upottamassa vanhaa seuraansa.
 4. Opiskeluketju

  Tänään saatiin 2 jakson kokeet takaisin. Aika lailla omien arvioiden mukaan numreot menivät. ENA 5 - 6+ (6) MAA - 5 1/2 (6) KE 1 - 9 1/2 (10) YH 1 - 8+ (9) AI 4 - 8 BI 2 - 4- (4) Tuo suluissa oleva on siis todistuksen arvosana. Hyvää joululomaa vaan kaikille lukiolaisille ja muillekkin!
 5. Loukkaantumiset

  Minä en ihan noin suuri Parkin ihailija ole. Park on hyvä rotaatiomies ja sillä tavalla arvokas pelaaja joukkueelle, mutta en kuitenkaan pidä häntä ihan avauskokoonpanon pelaajana. Ainakaan silloin kun kaikki pelaajat ovat kunnossa. Toki Parkin kuntoutuminen on hieno asia ja on odotan todella hänen näkemistään tositoimissa. Siitä onkin jo pitkä aika kun viimeksi pelasi.
 6. Liverpool - ManU 16.12 klo 15:30

  Ai että kun maistuu voitto hyvältä. Ehdottomasti yksi kauden kohokohdista, kun päästään nujertamaan Liverpool. Näin upeaa fiilistä ei saa mistään muusta yksittäisen liigaottelun voitosta. *** Tevez. Maali ja loistavaa taistelua. ** Anderson. Keskikentän herra ja hidalgo. * Ferdinand. Varmaa puolustamista. Vielä on sen verran paljon meikäläisellä veressä adrenaliinia, etten kykene syvällisempään kirjoittamiseen. Se jääköön muille.
 7. Liverpool - ManU 16.12 klo 15:30

  No niin. Tänään on todellinen supersunnuntai. Kaksi huikeaa otelua tiedossa, joista ensimmäisenä se vieläkin huikeampi. Mielestäni tällaisessa ottelussa kuin Liverpool - ManU, on vähän turhaa lähteä spekuloimaan sitä, kumpi on suosikki. Ottelussa, jossa kaksi jättiläistä selvittävät välinsä, ei kumpikaan ole suosikki, vaan molemmat lähtevät samalta viivalta. - - - - - - Tevez - - Rooney - - - - Giggs - Anderson - Hargreavs - Ronaldo - - Evra - Vidic - Rio - Brown - - - - - - - - - - - - - VDS - - - - - - - - - Tuollaista kokoonpanoa toivon avaukseen. Ainoa epäselvyys on tuo keskikentän keskusta. Jos Hargreavs on kunnossa, niin ilman muuta avaukseen. Hän on vähän kärsinyt loukkaantumisista, mutta ei niin pienessä ajassa ole tuntuma voinut kadota niin kokeneelta pelaajalta. Anderson on pelannut ilmiömäisen alkukauden ja osoitti viimeistään Arsenal-ottelussa, etteivät suuretkaan ottelut huimaa. Kehiin vaan! Carrick olisi hyvä ottaa sitten vaihdosta sisään, mutta avauksessa näen Anderson-Hargreavs -kaksikon parempana vaihtoehtona.
 8. FC Schalke 04

  Ei olekaan, mutta vahingossa tuli käytettyä sellaista ilmaisua. Anteeksi vaan.
 9. Pitkävetoa

  No menipäs kertakaikkiaan loistavasti. Kaksi ensimmäistä jo väärin.
 10. FC Schalke 04

  Lukekaa sitten tuo "pienempi seura" tästedes näin: "eurocupeissa vähemmän menestynyt". Sitä minä tarkoitin.
 11. Pitkävetoa

  Nuo analyysit noista NHL-otteluista ovat kyllä totta, mutta ainakin mulla on todella huonoja kokemuksia niistä. Tuntuvat aina pelaavan päinvastoin kuin mitä ajattelee. Minä tein tällaisen lapun: Watford - Plymoth 1 1,60 Burnley - Preston 1 1,65 Lazio - Juventus 2 2,10 Kerroin: 5,54 Panos: 10€
 12. FC Schalke 04

  Niin tosiaan. Ehkä jopa pieni yllätys, ainakin ennakkoon ajatellen. Toki onhan se mukavaa nähdä, että joskus UCL:n pudotuspeleissä saksalaisia edustaa Schalken kaltainen pienempi seura. Eteneminen pudotuspeleissä onkin jo sitten vaikeampi juttu. Sen verran kova joukkue sieltä jokatapauksessa tulee vastaan. Eipä se silti mahdotontaakaan ole.
 13. Formula 1

  Niin en minäkään usko, että Kovalaiselle tarjotaan mitään hopelautasella, niin kuin Hamiltonille, mutta entäpä jos Heikki osoittaa olevansa Hamiltonia nopeampi? MM-pisteissä Hamilton tietysti järjestetään Kovalaisen edelle, mutta jos Kovalainen on rehellisissä olosuhteissa Hampparia nopeampi, niin onko Heikilläkin tallinvaihdos edessä ensikauden jälkeen? Todennäköisesti on. Kuten aikaisemmin sanoin, McLaren ei todennäköisesti tule ensikaudella mestaruudesta taistelemaan. McLarenhan on 2000-luvulla aina jokatoinen kausi flopannut näyttävästi. Nyt siihen on vielä todennäköisemmät edellytykset kuin viime kausina, koska he tosiaan joutuvat rakentamaan autonsa uusiksi. Nyt paljon lyhyemmällä aikavälillä ja se varmasti näkyy. He ovat myös FIA:n erityistarkkailussa tuon vakoilujupakan takia. Sitten on vielä ne tuntuvat sakot, jotka Macille lätkäistiin. Eli luutavasti ensikaudella mestaruudesta taistelevat tallit ovat Ferrari ja Renault. Tuosta dynastian rakentaisesta on sanottava se, että Hamilton tarvitsisi taitavammat miehet taustajoukoikseen. Schumillahan oli tukenaan Jean Todt ja Ross Brown, jotka ovat aivan eri tasoa kuin McLarenin Dennis, Haug ja Whitmarsh.
 14. Formula 1

  http://www.mtv3.fi/urheilu/f1/uutiset.shtml/arkistot/f1/2007/12/591722 Kovalainen McLarenille! Taita olla Dennis ajatellut Heikistä jonkinlaista apupoikaa Hamiltonille. Toivotavasti Heikki pystyy kuitenkin panemaan kampoihin ja taistelemaan kisojen voitoista. Tosin luulen, että McLaren ei tule kaudella 2008 taistelemaan mestaruudesta.
 15. Siirtohuhut (ManUtd)

  http://www.manchestereveningnews.co.uk/sport/football/manchester_united/s/1027693_fergie_wants_gift_of_gab Eli SAF saattaisi olla kiinnostunut Aston Villan Gabriel Agbonlahorista. Hinta olisi £15m. Minä en kaveria ole paljoa seurannut, mutta tältä istumalta en siirrolle lämpene. Vaikka meillä on tarvetta laadukkaalle hyökkääjälle, ainakin nyt kun Saha alisuorittaa, ei Agbonlahor ole sitä mitä tarvitsemme. Agbonlahor on kyllä lahjakas, mutta ainakaan tuohon hintaan siirto ei Unitedin kannalta ole järkevä. Sitten on sekin, että milloin siirto tapahtuisi? Kevättä ajatellen olisi tietenkin hyvä, jos tammikuussa hankittaisiin yksi maalintekijä lisää. Jos Sahan otteet eivät parane tai hän loukkaantuu, olisi kokoonpanossa hyvä olla enemmän leveyttä maalintekijöiden osalta. Tähän tarkoitukseen Agbonlahor ei mielestäni paras mahdollinen pelaaja ole, sillä epäilen, ettei hänestä tiukassa paikassa hyötyä olisi. Sitä paitsi, mielestäni ennemmin SAF:n tulisi vahvistaa puolustusta. Neville kun ei millään meinaa kuntoutua ja Brownkin saattaa olla lähdössä muualle, eikä Heinzelle hankittu korvaajaa, niin puolustuksemme on, ainakin laitojen osalta aika kapea. Meillä on toki lupaavia nuoria puolustajia, mutta taitavat olla kevään tärkeisiin matseihin vielä liian kokemattomia.
×