Jump to content

Karri

Members
 • Content count

  38
 • Joined

 • Last visited

About Karri

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 02/19/1974
 1. Lauri Dalla Valle

  Kertoisi nyt edes rehellisesti, mitä haluaa maajoukkueiden suhteen tehdä. Kyllä jo tuon ikäiseltä kundilta pitäisi sen verran selkärankaa löytyä. Toivon toki, että vastaus olisi siniristilipun puolella. Ja jos Lauri valitsee azzurrin, niin ei voi muuta toivoa kuin onnea matkaan Balotellin ja Machedan syrjäyttämisessä - peliaikaa ei tule välttämättä löytymään edes junnumaajoukkueissa.
 2. Uusi mangeri veikkaus

  Mielestäni uusi manageri ei saisi missään tapauksessa olla Dennis Wise eli veikkaan, että juuri se valitaan.
 3. Teemu Pukki

  Samoin olisi käynyt, jos Real olisi mennyt lopussa 4-3 -johtoon..
 4. Dowielle tuli säkkiä!

  London Informerin tietojen perusteella pitää olla tänään todella huolissaan. Pahinta ei ole edes se, että Rowlandsin ja Mahonin penkittämistä suunniteltaisiin Tommasin ja Di Carminen kustannuksella, vaan se, että peliä ollaan aloittamassa yhdeksällä pelaajalla??!? "QPR take on Champions leaders Birmingham this evening at Loftus Road with caretaker boss Gareth Ainsworth and chairman Flavio Briatore currently discussing the starting IX for the match. The amazing partnership’s biggest concern is whether to bring in Damiano Tommasi for his first game in a Hoops shirt at the expense of Gavin Mahon in midfield, and beef up the attack by playing both Dexter Blackstock and Samuel Di Carmine while relegating captain Martin Rowlands to the bench. Right-back Peter Ramage isn’t fit, so Mikele Leigertwood is set to hold the right-back slot. Birmingham shaded a 1-0 close encounter in the match at St Andrews on October 4." http://www.londoninformer.co.uk/london-sport/london-football/london-qpr/2008/10/28/qpr-bosses-debate-tommasi-start-113489-22134176/
 5. Dowielle tuli säkkiä!

  Kukahan on puikoissa huomenna? Löytyikin se vastaus saman tien, Ainsworth caretakerina.
 6. FQPRSC:n kauden yhteisreissu

  Vai pitäisikö sen olla Shogun Englannin pelimarkkinoilla? "The Mitsubishi Pajero is a sport utility vehicle manufactured by Mitsubishi Motors. It was named after Leopardus pajeros, the Pampas Cat which inhabits the Patagonia plateau region in southern Argentina. However, because pajero is a slang term for "wanker" in the Spanish language, alternative names have been adopted for certain overseas markets. It is known as the Mitsubishi Montero (meaning "mountain warrior") in Spain, India, and the Americas (except Brazil), and as Mitsubishi Shogun in the United Kingdom." - Wikipedia
 7. Odotuksia ensi kaudesta..nousu vai uho..?

  Paletti alkaa olla sen näköinen, että suoraan nousuun tarvitaan enää yksi thomasgravesen keskikentän pohjalle poikasia suojelemaan. Tälläkin jengillä kyllä jo noustaan karsinnan kautta!
 8. Kiitos! Keräilyni ideaan kuuluu se, että mukit haetaan paikan päältä - täytyykin katsella Jaron otteluohjelman ja kesäloma-ajelun yhteensopivuutta.
 9. Kerään futisjoukkueiden kahvimukeja. Maailmalta ne eivät kesken lopu, mutta Suomessa on hiljaisempaa. Netissä surffaamalla tehdyn tutkimuksen perusteella näitä fanituotekulttuurin peruskiviä löytyisi vain seuraavilta joukkueilta: HJK MIFK FC Lahti AC Oulu Myös omalla joukkueellani HeKuLalla (V div) on tämä asia toki kunnossa: Voitteko vinkata muita suomifutismukeja? Kaikki sarjatasot kelpaavat.
 10. Q.P.R.- Stoke Viasat Sport 2. Kick-off 15:15.

  Mun osallistumiseni riippuu siitä, malttaako mamma odotella uuden junnufanin maallisille pelikentille tuomista sunnuntain yli vai ei - laskettu aika on perjantaina.
 11. Chelscum-Ärrät FA Cup

  Taisi Yle Extran häviämisen myötä mennä mahdollisuudet nähdä FA Cupia ainakin ennen semifinaaleja. TV2 keskittyy ottelun aikaan miesten ampumahiihdon sprinttikisaan..
 12. Hyvää Uutta Vuotta!!

  Ja tällä kaudella harjoitellaan jo pleijareissa, enää 9 pistettä viivaan!
 13. Akos

  Ehkä niitä miljoonia ei kannata vielä siirtoikkunassa heitellä ahneille.. riittää kun meillä on Akos ja ensi kesänä etsitään sopivat maailmanluokan miehet sen rinnalle:
 14. Lakshmi Mittal

  Erinomaista, että tongittavaksi tulee myös alle 75-vuotiaan miehen ehtymätön lompakko! Ei olla muutaman vuoden päästä pelkästään mallien, lehtolasten ja saattohoitajien perintöriitojen armoilla.
 15. Ecclestone & Briatore

  Niin kai se on jatkettava elämää Rayn jälkeenkin.. Ilmeisimminkin kuvio on ollut se, että Ecclestone on ollut Briatoren taustalla alusta asti, mutta se on pelännyt italiaanojen vedättävän hintaa ylös tietäessään pohjattomien taskujen olevan tarjouksen takana. Tästä syystä Bernien piti antaa harhaanjohtavia "ei kiinnosta kuin Arse" -lausuntoja julkisuuteen kesken kaupanteon. Gregorylle annettava 10 miljoonaa sulaa kyllä aika vilkkaaseen tahtiin, jos kaiken maailman Leggieistä aletaan maksamaan 900.000 puntaa. Miten sen hinta on voinut nousta Bladesin penkillä istuessa sadoilla tuhansilla siitä, mikä se oli vielä vuosi sitten? Toivottavasti joudun vielä syömään tämän epäilyni. Nostatan tänään oman jengini sarjanousujuhlissa (noustiin viitoseen) maljan Rayn kunniaksi. Ja sunnuntain matsissa pelaan surunauha käsivarressa. Muistamista se on pienimuotoinenkin muistaminen.
×