Jump to content

Garp

Members
 • Content count

  276
 • Joined

 • Last visited

About Garp

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 08/13/1969

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Oulu
 1. Uusi stadioni

  Onpa helpottunut olo tämän umpisurkean DK-projektin kuoppaamisen johdosta. Järki sanoi, että ei tämä voi mennä läpi, mutta koko ajan oli pieni pelko puserossa...nyt voidaan hengähtää ja tosissaan suunnitella miten tästä eteenpäin. Vaihtoehtoja siis tasan kolme...Goodisonin remppaus, oma uusi stadion tai saman katon alle muuttaminen rakkaiden naapureiden kanssa. Yhteenkään vaihtoehtoon ei tällä johtoportaalla ole varaa joten Goodisonilla tullaan kykkimään vielä monta monituista vuotta. Mutta jotain on tapahduttava ja nyt jo kahden epäonnistuneen muuttoprojektin jälkeen Kenwrightin asema on erittäin heikko. Parhaassa tapauksessa omistajaportaaseen saadaan muutos ja uutta potkua seuran toimintaan. Tuo on totta, että DK-projekti maksoi maltaita ja hajoitti kannattajat eri leireihin, mutta tästäkin voi Kenwright ja kumppanit voivat syyttää vain itseään. Miksi lähtivät Tescon kelkkaan sellaiseen projektiin joka ei voinut mennä läpi? Ja pahinta vielä selkeät valheet kannattajille esim. äänestyksen alla. Nyt kun paljolti KEIOCin ansiosta totuus on paljastunut, on monen Yes-miehen ja naisen kanta muuttunut kielteiseksi. Itse äänestin EI aikoinaan, mutta päätöksen tein tunteen perusteella...silloin ei yksinkertaisesti ollut oikeaa tietoa tarjolla niille joille äänestysoikeus annettiin. Jos oikea info projektista olisi ollut saatavilla, niin tulos olisi ollut selkeän kielteinen. Tämäkin jo yksinään mielestäni pitäisi riittää Kenwrightin eroon ja seuran myyntiin. Kuka tuohon mieheen voi enää luottaa? No, nyt vedetään happea ja toivottavasti myös niitä kuuluisia johtopäätöksiä. Kunhan vielä puppelit kaatuisi sunnuntaina Goodisonilla, niin tämä viikko olisi loistava eilisestä Hull-tappiosta huolimatta.
 2. Everton FC kaudella 2009-10

  Moe pitkästä aikaa... Joo-o, ymmärrän kyllä että Lescott on kuumentanut tunteita puolin jos toisinkin, mutta ihan oikeasti ajatellen, niin tämä diili voi viedä seuraa eteenpäin reilusti. Ainoa mikä tässä mättää on tietenkin ajoitus. Mutta £22-24M on todella hyvä korvaus hänestä. Nyt Bilyaletnidov (vai miten se meni?) tuo laidalle jotain uutta (toivottavasti) ja Distin on ammattimies. Jep, ikää jo 31v mutta kaveri on ollut mun suosikkitoppareita pitemmän aikaa. Kaveria ei tarvi alkaa opettaan Valioon vaan osaa ja tietää taatusti mitä odottaa. Tuohon vielä laadukas oikea pakki, keskikenttämies ja nuori kehityskelpoinen toppari tarvitaan. Kaikki muu olisi plussaa. Eli eihän se mukavaa koskaan ole kun yksi suosikkipelaaja kääntää selkänsä omalle seuralle, mutta ymmärrän kyllä hänen ajatuksenjuoksunsa. City tuskin Hughesin kanssa mennään vielä Mestareiden Liigaan, mutta parin vuoden päästä City tulee olemaan vahva haastaja. Ja tietenki mehevä palkkapussi helpottaa siirtoa...kukapa meistä ei lähtisi tuplapalkalla kilpailevaan yritykseen duuniin mikäli mahdollisuutta tarjotaan?
 3. Everton siirtohuhut ym spekulaatiot kaudelle 2009-10

  Moi, Downing taitaa olla telakalla pitkälle syksyyn ainakin ja Robbenin palkkoihin ei rahat riitä. Ainakaan tällä johtokunnalla. Lescott toivottavasti pysyy seurassa, ei missään nimessä alle £20M siirtoa ainakaan mielestäni saisi sallia. City maksaa hurjaa ylihintaa joka pelaajasta kuitenkin, joten miksi yksi Valion parhaista topparipareista kannattaisi hajoittaa halvemmalla? Ja kun kaveri pystyy myös pelaamaan vasenta pakkia tarvittaessa, niin on todella arvokas pelaaja Evertonille. Jos Lescott itse haluaa lähteä kovemman palkan perään niin menköön, mutta Cityltä täytyy saada kunnon korvaus miehestä. Oikea laitapelaaja, keskikentälle luovuutta, oikea pakki ja hyökkääjä tarvitaan vähintään ensi kaudelle. Myynteihin ei ole varaa (Anichebe ehkä) ja todella toivonkin että Lescott jatkaa vielä Toffeissa monta vuotta.
 4. Everton FA-Cupissa 08-09

  Jep, Wembleylle mennään...tostahan Moyes jo kritisoikin hieman. Ainoastaan finaali pitäisi pelata hänen mielestään Wembleylla. FA maksimoi lipputulot, koska Wembleyn rakennuskustannukset ylitettiin moninkertaisesti. Onko ketään lähdössä finaalia katsomaan jos ja kun sinne nyt mennään??? Nimim: Ever the Optimist
 5. Everton FA-Cupissa 08-09

  Jep aivan loistava homma...kyllä on ollut naama näkkärillä Goslingin maalin jälkeen. Peli ei tasoltaan noussut huimaksi, mutta molempien puolustuspeli oli kyllä mainiota. Jagielka piti Torresin aivan pimennossa ja Steevie G:n loukkaannuttua puppelit olivat hengettömiä. Everton ansaisti voiton ja parempi joukkue meni jatkoon, vaikka Rafa mitä yrittäisi selittää. Harmi ettei Osman osunut kuin tolppaan siitä avopaikastansa. Kyllä tää tekee hyvää loppukaudella. Nyt on vielä cupissa jännitettävää ja viime aikaiset hyvät esitykset antaa lisäpotkua loppukauteen. Hyvä ollut myös huomata, että joukkue taistelee armottomasti ja vaikka avainmiehiä on puuttunut roppakaupalla, niin sitä ei ole kentällä huomannut. Tietty ManU:a vastaan virta loppui toisella jaksolla, mutta eipä tuo ihme ole kun melkoista kuormitusta on tietyt pelaajat saaneet viime viikkoina osaksensa. Hyvät fiilikset päällä ja luottavaisin mielin loppukautta kohti. COYB!
 6. Everton kaudella 08-09

  Moi vaan kaikille pitkästä aikaa. Olen palaillut pitkältä ulkomaan reissulta Suomeen ja nyt täällä taas totutellaan pakkaseen ja pimeään. Goodisonin reissut nyt jäävät siis tällä kaudella pois, ellei keväällä sitten sitten pysty järkkäämään jollain opilla pikavisiitin sinne. Joo, matseja on siis tullut kateltua tellasta ja eihän toi ole hyvältä kyllä näyttänyt. Pitäisin pääsyynä tämän alkukauden pelillistä takkuamista (vaikka sijalla seitsemän ollaankin!) ensinnäkin Carsleyn siirtoa ja siitä johtunutta keskikentän puolustamisen heikkoutta. Toiseksi, se että hankinnat tulivat niin viimetippaan, että uudet kaverit alkavat nyt vasta päästä sisälle Evertoniin ja Valioliigan tyyliin. Kolmas syy tietenkin alkukauden loukkaantumiset. Näin kauden avauksen Goodisonilla Blackburnia vastaan ja siitä jäi kyllä painajaisia ja paha tunne tästä kaudesta. Mutta kummasti vaan joukkue on tapellut itsensä näinkin hyviin asemiin. Ehkäpä tässä vielä UEFA-paikoista pystytään taistelemaan, mikäli pahempia loukkaantumisia ei tule talven aikana. Everton ehdottomasti tarvitsee nyt kunnon laituria. Esim Boro pelissä laitoja ei pystytty hyödyntämään kunnolla ja siellä olisi ollut tilaa enemmän kuin keskellä, josta yritettiin puskea läpi väkisin liiankin usein. Peli oli toki parempaa kuin Boltonia, Fulhamia ja Hammersia vastaan, mutta sellainen yllätyksellisyys siitä kuitenkin vieläkin puuttui. Toki niitä paikkoja oli voittoon asti ja Boron nopea avausmaali tietenkin muutti pelin luonteen, mutta näinhän se menee futiksessa. Mitään et saa lahjana, vaan kaikki on itse taisteltava ja hankittavana. Itse en usko, että ketään on lähdössä tammikuun aikana pois. Rinki on yksinkertaisesti liian kapea ja myynteihin ei ole varaa. Tietenkään eihän sitä tiedä jos Destination Kirby vaatii lisärahoitusta...Moyesin en kyllä usko pistävän ketään lihoiksi, ellei sitten ole korvaajaa ole jo tiedossa. Niin, loppuun vielä tunnustusta Nevillelle. Erittäin hyvä peli Boroa vastaan kipparilta. Harvinaista herkkua...
 7. Everton kaudella 08-09

  Moi pitkästä aikaa... Neville kuulemma joutuu telakalle, joten oikeaa pakkia tarvitaan kipeästi. Hirvittää kyllä tää touhu...kävin katsoon kauden avauksen Goodisonilla ja oli rehellisesti sanottuna penaalista. Siitä matsista ei pystynyt kaivaan mitään positiivista, vaikka kaksi maaliakin saatiin jollain opilla aikaiseksi. Eihän tässä paniikkia veljet...viikko aikaa ja enää tarvii hankkia ainakin yks hyökkääjä, puolustava kk-mies, pari laituria ja varaveska. Muuten voidaan odottaa pitkää talvea ja taistelua sijoista 12-15. Leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä vai miten se meni?
 8. Everton kaudella 08-09

  Moi vaihteeksi, no mulla ei ole kyllä epäilystäkään siitä, etteikö David Moyes ole oikea mies Evertonin managerina. Loistavaa työtä tälläkin kaudella. Ok, myönnän tietenkin, että varsinkin loppukausi on ollut takkuista. Alamäki alkoi Fiorentina-tappion jälkeen ja varsinkin keskikentän loukkaantumissuma on ollut suuri tekijä tässä konttausvaiheessa. Ja pelaajista on huokunut väsymys, ymmärrettävää kun sitä peilaa tämän kauden ottelumäärään ja ohueen rinkiin. Mielestäni on tärkeämpää kysyä, että miten Big3 plus puppelit dominointi Mestareiden Liigan osalta murretaan? Vekkuli Kevin Keeganhan näitä on nyt jopa ääneen voivotellut. Muistan viime kaudelta, kun näitä keskusteluja käytiin, että osan mielestä UEFA-cupin paikka oli enemmänkin haitaksi kun eduksi nimenomaan Mestareiden Liiga paikkaa jahdattaessa? Mitä mieltä jengi on nyt? Menikö paikka auringossa ohi UEFA:n takia? Mielestäni tämän kauden erittäin positiivinen Euroopan kiertue auttaa jälleen tänä kesänä pelaajamarkkinoilla, vaikkei niitä suurimpia kaloja verkkoon tarttuisikaan. Mutta Evertonin ja Moyesin vetovoima on jälleen taatusti kasvanut tämän kauden aikana. Fyrkkaa ja investointia...sitä mielestäni tarvitaan. Ja pelillistä menestystä ja Euroopan kenttiä, oli se vaikka vain UEFA-Cuppia...Moyes on osoittanut oivallista arviontikykyä pelaajien hankkimisessa verrattuna muihin saman tai jopa suuremman statuksen seuroissa. Itsellä tulee välillä epäiltyä, että näinköhän esim Yakubusta olisi ollut oikeaksi vahvistukseksi, mutta niin vain kaveri ylitti odotukseni vaikka aika flegu välillä on kentällä ollutkin. Tuohon runkoon jälleen kun lisätään muutama laatujamppa, lähinnä keskikentälle ja laidoille, niin hyvä tulee. Niin ja ehkäpä yksi hyökkääjä, kun Vaughan näyttää olevan romuna suuremman osan kaudesta. Tämä tietenkin näin täältä viidakosta seurattuna ainakin. Mutta, useamman matsin olen tällä kaudella nähnyt ja toi kevään konttaus tietenkin laskee fiiliksiä. Mutta kuka tosissaan odotti viime syksynä Evertonin olevan neljän parhaan joukossa? Mulle Moyesin lähtö olisi katastrofi. Mites muut?
 9. Derby

  Joo, en kyllä muista milloin viimeksi on kyrsinyt niin paljon kun eilen illalla. Ja tää lähinnä siksi, että mikäli Evertonilla olisi ollut edes yksi kärki Yakubun lisäksi kunnossa, niin peli olisi ollut täysin voitettavissa. Shite oli kehno, varsinkin toka jaksolla ja tyytyi kummallisesti makaamaan omassa boksissa ja ruimimaan palloa ylös. Harmi, mutta ei tuolla esityksellä pistettäkään voi vaatia eilisestä matsista. Hampaatonta ja syythän tietenkin ovat tuolla loukkaantumissuman puolella. Selittelyä tietenkin tämä on, mutta siitä huolimatta näkisin tämän derbyn olleen täysin Evertonin voitettavissa terveemmällä jengillä. Mutta, näillä mennään ja toivotaan että kärkimiehiä saadaan pois lasaretista jo ensi viikonlopulle. Tuosta kaikesta vuodatuksesta huolimatta, mielestäni oikea tulos ja oikea joukkue voitti. Vaikka sekin oli huono, se ansaitsi kuitenkin voittonsa. Juuri ja juuri.
 10. Rotaatio ja Everton

  Kärjistetty ehkä. Mutta mielestäni turha heittää käyttökelpoisia kavereita veke näillä resursseilla. Mielummin tekninen Ossie ja taklaava Hibbert Evertonin ringissä kuin Derbyn avauksessa. Rakennetaan tuon päälle, sitten sitä rotaatiota voidaan harrastaa kun ringissä on leveyttä ja Valion kokemusta. Katsotaan kausi loppuun ja kesällä sitten muutama laatuhankinta, niin jälleen on menty eteenpäin.
 11. Rotaatio ja Everton

  Moro taas vaihteeksi... Vähän ihmetyttää toi Osmaninkin mollaaminen. Kaverillla on parhaat vuodet edessä ja varmasti täyttää paikkansa ringissä. Pitää ilmeisesti voittaa kaikki matsit 7-0, että osa jengistä on tyytyväinen. En olisi ketään potkimassa pois tuosta porukasta. Muutama uusi laatumies kesällä joukkoon, niin eteenpäin ollaan taas menty. Tottakai jotain liikehdintää kesälläkin tapahtuu Evertonista (Gravesen, VDM, Wessels ja ehkäpä Fernandes?)ulos, mutta ei Evertonilla enää noiden siirtojen jälkeen ole varaa luopua Nevillestä, Hibbertistä tai Osmanista. Korvaajat yksinkertaisesti maksavat liian paljon ja nämä pelaajat ajavat asiansa kentällä, vaikka eivät Brasilian avaukseen mahtuisikaan.
 12. Uusi stadioni

  Moi, mikä on Kirkbyn muuton status tällä hetkellä? Jostain olin lukevani, että se ei olisikaan niin selvä juttu enää... Laittakaa joku pähkinänkuoressa tilanteen kehitys, kun olen ollut uutispimennossa. Kiitos.
 13. Missä immeiset?

  Moe... ja tohon kysymykseen vastaus, että vieläkin täällä Afrikassa. Täällä Etiopiassa on aika mennyt kyllä siivillä ja nyt jo viisi kuukautta takana. Duunia on riittänyt ja nyt vihdoin sain asennettua laajakaistan (hurja 64k!) tänne duunipaikalle. Sitä ennen joutui pelaamaan todella heikolla modeemiyhteydellä, eli nettisurffailu oli todellakin kiven takana. Nyt siis on kohtalainen mahdollisuus ainakin osittaiseen nettielämään...ei sitä muistakaan kuinka paljon luotettavampi ja nopeampi jopa kivikautinen laajakaista on. Joo, vähemmän on tullut nähtyä Evertonin otteita tällä kaudella. Ja kyllä on välillä harmittanutkin, ettei ole päässyt Goodisonille katseleen matseja. Mutta, ehkäpä syksyllä tulee mahdollisuus ja toivottavasti ainakin yksi peli olisi mahdollista käydä kokemassa pitkästä aikaa. Sen kummemmin ei siis ole kommentoitavaa, kun itse matseja on niin vähän nähnyt. Mutta peli kulkee ja sehän on se pääasia. Täällä Etiopiassa isoin joukkue on yllättäen Arsenal ja ManU tulee hyvänä kakkosena perässä. Chelski ja shite sitten keräävät vähemmän kannatusta. Ja tää sitten aina merkitsee että baareissa näytetään vain näiden joukkueiden pelejä. Eli tänä sunnuntaina on meikäläiselläkin pitkästä aikaa mahdollista nähdä Everton tositoimissa. Sitä tässä kuumeisesti jo odotellaan...eilinen Man City jäi väliin kun ei löytynyt baaria joka olisi auki tarpeeksi myöhään. Mut, terkut kaikille pitkästä aikaa. Toivottavasti tässä pääsee enemmän kommentoimaan tännekkin palstalle tämän hiljaiselon jälkeen. Ei muuta ko COYB!
 14. Kausipuinti 07/08

  Moi vaan taalta Addiksesta...olemme olleet taalla nyt pari viikkoa ja sunnuntaina olisi siirto sitten Nekemten kaupunkiin joka siis sijaitsee 300km Addiksesta lanteen ja on vuorilla parin kilsan korkeudessa. Makis tuossa kyseli mika meininki eli vastaillaan nyt tahan sitten. Eli semmoisen jarjeston kautta kun VSO olemme vaimoehdokkaan kanssa liikkella. VSO hoitaa logistiikat, vakuutukset, asunnot ja meillehan maksetaan myos duunista paikallinen palkka joka on keskiverto Etiopialaista liksaa huomasti parempi. Ja mulla on duuni ATK-neuvonantaja/kouluttajana opettajien koulutuslaitoksesta. Eli vaikka tuskin mitaan fyrkkaa jaa sen kummemmin saastoon, niin henkista paaomaa toivottavasti ainakin hiukan. Onhan tama Afrikka kokemus, mutta onneksi tahan asti erittain positiivinen. Se mika on pistanyt silmaan taalla on ihmisten ystavallisyys ja rento suhtautuminen kaikkeen. Ei siis kiiretta mihinkaan, mika Brittisysteemien jalkeen on erittain tervetullutta. Ja varsinkin noi naiset ovat niin hyvinpukeutuneita ja kauniita, etta silmanruokaa riittaa . Sen verran tassa on tullut saatua selville tyokaverilta, etta Nekemtessa nakyy muutamassa baarissa Valio ja siella on myos kuulemma divaritason oma paikallinen joukkue. Ja duunipaikalla on myos oma futisporukka johon mahtuu mukaan. Kengat ja Everton-paita onkin mukana eli ei muuta kun sinne sitten mukaan kunhan ehtii ja jos taso ei ole kova tammoiselle alasarjajyralle. Mutta, eipa tassa muuta talla kertaa. Olen ollut hieman pimennossa viime aikojen tapahtumista ja otteista mutta tulokset olen kuullut tietenkin. Pitakaa lippu korkealla ja palaan asiaan jahka nakee Toffeita telkussa.
 15. Kausipuinti 07/08

  Moi taas... ajattelin vain tahan topiikkiin ilmoitella sen verran, etta meikalaisella jaa tama Paitsioon kirjoittelu nyt tulevaisuudessa vahemmalle. Nimittain muutto Afrikkaan pariksi vuodeksi on edessa ja uusi elama ja duuni alkaa jo ylihuomenna. Suuntana siis Etiopian lansiosa ja vuoristo, suuri muutos odottaa mutta eikohan se mene kun muistaa ottaa lunkisti ... Mukava on ollut osallistua keskusteluihin ja erittain asiallista sellaistahan taalla kaydaan. Ei muuta kun pitakaa taso ylla, tulen aina kun mahdollista tsekkaamaan Toffeiden kuulumiset ja uutiset talta sivustolta koska taalta ne loytaa helpoiten. Mulla pitaisi olla kohtuulliset yhteydet nettiin, vaikka niitten luotettavuudesta ei viela osaa sanoa sen varmempaa. Tietty perusnegatiivisuushan kuuluu osana Evertonin seuraamiseen. Ja eihan nama viime aikojen konttaukset varmaankaan hirveana yllatyksena kenellekaan tule. Siltikin niinkuin eevertton tuossa pohti, niin varsinkin keskikentan loukkaantumiset nakyvat talla hetkella pelissa ja tuloksissa. Toivottavasti miehet paranevat ja pysyvat terveena, silla mielestani joukkueessa on kylla ainesta Top-6 sijaan tallakin kaudella. Se vaan vaatii venymista ja kaiken menemista nappiin. No, pitka kausi edessa. Paljon spekuloitavaa tassa on teilla tehtavana. Ma kayn valilla katselemassa ja toivottavasti kommentoimassakin, silla se merkitsee sita, etta olen pystynyt seuraamaan matseja ainakin jollain tavalla. Keep up the good work lads and keep the faith. Everton is the team to follow...
×