Jump to content

Jussii

Members
 • Content count

  1,815
 • Joined

 • Last visited

About Jussii

 • Rank
  Bunior Jember
 • Birthday 10/10/1988

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Tampere
 • Occupation
  Opiskelija
 • Minä kannatan:
  ManchesterUnited

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Uusi IPB foorumin versio

  Uuden päivityksen myötä ainakin ManU:n siirtohuhutopikin viestit alkoivat spämmäämään automaattisesti suoraan sähköpostiin. Kävin käsin säätämässä pois ettei lähetä mitään ilmoituksia, mutta voisiko tuon asetuksen säätää niin että oletuksena olisi ettei mistään ketjusta tule viestejä mailiin?
 2. 13.8.2017 Manchester United vs West Ham

  Matic korosti ottelun jälkeisessä haastattelussa, että tällainen voitto tekee ennen kaikkea hyvää itseluottamukselle. Itse laitoin 10-kertoimen perässä puoliajalla Livevedosta tasuria viimevuotisen perseilyn kunniaksi, mutta onneksi pessimistin ei tarvinnut olla oikeassa. Huikea stemppi jatkui ja toisin kuin viime kaudella, nyt se myös palkittiin useammalla onnistumisella. Tuo Maticin mainitsema itseluottamus tulee varmasti olemaan isossa osassa ennen kaikkea Pogban kohdalla. Tuo maali tuli kyllä todella tärkeään paikkaan: tuo kuti kun olisi osunut tolppaan niin viime kauden möröt olisivat tulleet kummittelemaan taas takaraivoon. Vieläkin patongilta tulee ihan liikaa yksinyrittämistä ja liian hienoja temppuja pelitilanteisiin nähden, mutta niin kauan kun pallonmenetyksiä ei tapahdu kriittisissä kohdissa ja syöttöjä ja maaleja tulee, niin eipä tuosta voi valittaakaan. Ja hienoa että täällä vain jatkuu kirjoittelut vuodesta toiseen vaikka osallistujamäärät vähenevät! Itsekin jatkan kyllä säännöllisen epäsäännöllistä lukemista, mutta kirjoittelut jäävät hyvin vähälle.
 3. Peliä näkemättä, teki kyllä pahaa huomata Welbeck maalinteossa ihan väärän joukkueen väreissä. Ja joo, itsehän mies halusi vaihta seuraa, mutta kyllä näistä oikeasti hyvistä "omista pojista" olisi syytä pitää kiinni paremmin.
 4. Itse peli jäi näkemättä ja nähtävästi hyvä niin, mutta Fellaini meni turhan helppoon: Aku-eero selvästi lähti hakemaan tuota haastoa ja sai täsmälleen sen reaktion minkä halusikin. https://zippy.gfycat.com/WarpedSkinnyCrayfish.webm
 5. 1.4.2017 Manchester United vs West Bromwich@Old Trafford

  Pitkästä aikaa tuli katseltua ManUn peliä, ja turhauttaa kyllä. Periaatteessa kun tekivät toisella puoliajalla kaiken niin kuin tuossa tilanteessa pitikin, mutta WBA puolusti todella hyvin ja Fosterilta muutama jäätävä pelastus riitti nollaan. Mikkitarjan olisi kyllä saanut pelata 90min monen muun pelaajan sijaan. Rashford näytti ainoalta kuka koitti ottaa ratkaisijan roolia Zlatanin ja Pogban ollessa poissa, mutta eipä ole onnea. Joku tappamisen meininki tuosta hommasta puuttuu. Jos näistä tämän kauden kotitasureista edes puolet olisivat olleet voittoja (mikä ei ottelun tilanteisiin nähden olisi ollut mikään outo lopputulos), olisi fiilis hiukan toisenlainen tässä vaiheessa kautta. Mutta jos, jos ja jos...
 6. Loukkaantumiset

  Tähän päälle vielä se, että kunnossa ollessaan mies teloo harjoituksissa muitakin pelaajia vesijumppaseuraksi. Asenteeltaan yksi suosikkipelaajistani, mutta kaikkien kannalta olisi varmaan parasta jos etsisi uutta seuraa.
 7. Soton teki tästä tosiaan finaalin arvoisen matsin, vaikka tuomari kovasti koittikin pupeltaa. "Onneksi" tuo moka tuli ottelun alussa, joten paskan maku huuhtoutui pääosin pois viimeistään Zlatanin kauniin puskun myötä!
 8. Jotenkin muistuu mieleen miten eräät Poolin fanipojat tykkäsivät kovasti vertailla Moyesin ja Van Gaalin tilastoja, mutta vastaavaa kun tehdään Kloppoon niin harmittaa . Eipä siinä, että vaikka kuinka tilastot olisivat Van Gaalin puolella, ei valinta noiden kahden välillä olisi kovin vaikea tehdä...
 9. Siirtohuhut

  Ihan hyvä hinta viimeaikaisiin näyttöihin nähden, mutta kyllähän koko Memphisistä jää odotuksiin nähden hyvin paska maku suuhun. Pitäisi melkein kaivella parin vuoden takaiset viestit missä oletin Schwein-Memphis-duon tekevän tuhojaan . Toivottavasti Lyonissa miehen pää kestää paremmin ja saa pelastettua lupaavan uransa.
 10. Tuo argumentti siitä, että "ManUa ei haitannut tuomarivirhe kun kuitenkin voittivat ottelun" on vähän outo. Eli onko tässä nyt kyse tuomarien, Fergusonin ja Muorin salaseuran kokoontumisessa päätetystä asiasta, että "vihelletään välillä manuakin vastaan tuomioita ettei näytä epäilyttävältä, mutta manun puolesta tuomitaan vasta sitten kun siitä on hyötyä!" Se että pelejä paljon katsonut Ole Gunnar löytää noinkin paljon kyseenalaisia tilanteita on se isoin ongelma, ei se, mitä on vihelletty ja kenelle. Mutta jatkakaa toki, mielellään PE:n kaltaisilla perustelluilla teksteillä/vääntämisillä kuin noilla ylikäytetyillä meemeillä
 11. Mikä olisi sitten "oikea" tapa keskustella tuomarivirheistä? Tuskin ketään nyt yllättää se että omaa joukkuetta vastaan tulevat virheet nousevat esille joukkueen kannattajien piirissä, ja joukkueen vastustajat haluavat nostaa kaikki toisin päin menneet tilanteet. Viides tuomari istumaan tv-lähetyksen ääreen, jolta voisi kysellä konsultaatiota niissä tilanteissa kun päätuomarilla ei ole varmuutta asiasta. Ei mitään minuuttikaupalla kestäneitä hidastuskuvan pyörittelyjä edestaas, vaan tuolla menetelmällä tieto tulisi tuomarin korvaan yhtä nopeasti kuin tv-katsojallekin, eli 99% tapauksissa heti.
 12. Tämä tuomio oli lähinnä sarjassa "helppo huudella kotoa". Tuomari näkee tuossa että Jones ehtii ensin palloon jonka jälkeen Feghouli tulee rajusti päälle. Toki maksimissaan keltaisen arvoinen taklaus, mutta vähän väsyneitä nämä "MANU OSTAA AINA KAIKKI TUOMARIT" . Enemmän ihmettelisin tuota jälkimmäistä maalia. Zlatanin reaktiokin livetilanteessa oli mielestäni "No paitsiohan tämä, mutta potkaistaan kuleksimasta" ja näytti hiukan yllättyneeltä kun lippu pysyi alhaalla. Linjuri katsoi että kimmoke/syöttö tuli muulta kuin Herreralta?
 13. Lohkon kaksi parasta erottuivat kyllä melko selkeästi, kun neljällä voitolla jäi lohkokakkoseksi. Mutta kyllähän tuo kiinnostus kasvaa jo senkin myötä entisestään, että pudotuspelit ovat kilpailumuotona jo huomattavasti näitä lohkovaiheita kiinnostavampi muoto. Pelistä tuli nähtyä vain jälkimmäinen puoliaika, mutta lähinnä tuli huomattua, että pallo vieri melko nopeasti tuolla pinnalla, ja ainakin varmoissa syötöissä keskialueella ei otettu yhtään riskejä tämän vuoksi, mikä näkyi hitaana pelinrakenteluna, kun pallo haluttiin saada varmasti haltuun ennen seuraavaa siirtoa. Onneksi Baillykin taisi selvitä kolaristaan suhtkoht ehjänä. Joku toinen tuomari olisi tosin antanut turhautuneesta potkusta maassa toisen keltaisen ja sitä myöten suihkukomennuksen, mutta noin muuten hyvä peli mieheltä jälleen.
 14. Bailly näköjään toipunut ennakoitua nopeammin, toivottavasti ei mene uudestaan rikki tuolla pakkasessa.
 15. Pitkästä aikaa tuli katseltua peliä, ja onhan tuossa nyt tapahtunut todella paljon positiivista kehitystä viime kauteen. Pallo liikkuu hyökkäyksiä rakentaessa keskellä välillä todella hienosti, ja viime kauteen verrattuna näyttää siltä että jätkät alkavat uskoa omaan taitotasoonsa. Onnistumisiahan tuo nyt vain kaipaisi, niin ketsuppipullo saattaa aueta yllättävänkin näyttävästi. Top-4 voi olla nihkeä tälle kaudelle, mutta suunta on kyllä oikea.
×