Jump to content

Lebuur

Members
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

About Lebuur

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 07/12/1982
 1. Man Utd vs. Sheffield U

  Voitot on ne mitkä ratkaisee tässä vaiheessa kautta, ja onneksi eilisellä pelillä ne kolme pistettä otettiin. Vielä ei todellakaan ole varaa alkaa henkseleitä paukuttelemaan, jos puolustuslinja jatkaa eilisessä muodossa ei yhteenkään peliin voida lähteä takki auki. Musta Manulla oli eilen tuuria, että takaiskumaaleilta vältyttiin... Shelton oli todella pirteä Sheffield Unitedista ja oli kyllä niin selvä pilkku mikä jäi Stylesiltä viheltämättä, että huh huh... Se lähinnä myös ihmetytti Stylesin vihellyksissä, kuinka Kazeem-Richards selvisi ilman korttia Evran telomisesta. Veikkaan, että Sir Alex pelasi varman päälle ja otti Evran vaihtoon. Puolustuslinja on pakko saada parsittua kasaan, koska muuten mestaruudesta puhuminen on täyttä utopiaa. Jos tuolla puolustuslinjalla mennään ja tulee vastaan vähänkään laadukkaampi nippu niin Manua viedään. No toivotaan, että Manun physiot pistää äijiä kuntoon!
 2. Manchester United - AS Roma

  Glory Glory Man United! Aivan uskomaton nousu jätkiltä vaikean Pompey-pelin jälkeen. Silti itseäni ei vieläkään vakuuta tuo tämän hetkinen puolustuslinja, toivotaan, että joku saadaan vielä takaisin sairastuvalta. Evran pelaaminen oli mukavaa, toivotaan, että Watfordia vastaan puolustuslinja olisi muotoa Evra-Heinze-Rio-O'Shea. Jotenkin itseäni ei tuo W.Brown ole oikein koskaan vakuuttanut... Ja jos itse pelistä pitää jotakin hehkuttaa niin "floppi" Carrick oli taas jäätävä. Musta tärkein pelaaja Manulle tällä hetkellä Ronaldon kanssa, tosin tuollaisen ilotulituksen jälkeen ei paljoa heikkoja lenkkejä joukkueesta löydy... Mestareiden liigassa neljän parhaan joukossa todennäköisesti 3 jengiä briteistä, jos nyt maksa-allas hoitaa oman pelinsä, aika huikeeta!
 3. Manchester United - AS Roma

  Eiköhän Manu hoida homman kotiin seuraavassa osaottelussa! Harmittaa vaan vietävästi kun tuon Brownin laittoivat kentälle... Muutenkin tuo Manun puolustuslinja on kärsinyt pahoja loukkaantumisia, toivotaan vaan, ettei vaikuta mestaruustaisteluun liikaa, eikä mestareiden liigan voiton tavoitteluunkaan!
×