Jump to content

Corson

Members
 • Content count

  25
 • Joined

 • Last visited

About Corson

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 04/03/1967

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Vantaa
 1. Mutta kuka tietää kahden vuoden päähän,ketä on ruorissa Poolissa silloin? Ehkäpä Hyypiää ei siellä edes enää kaipailla siinä kohtaa. Tosin,valmennennus hommia miehelle varmasti jostain löytyy...on vaan itse pitänyt jutuissa niin selviönä tuota paluuta sinne,mutta tietäähän toki kokenut pelimies,että niinkin voi käydä.
 2. Mixu Paatelainen

  Seurasta paha sanoa,mutta uskoisi miehen saarille jäävän,ei tuntunut enää ainakaan Suomessa viihtyvän,niin kuin viime visiitti osoitti. Ihan hyvä niin,eipä meiltä juuri ole noihin sarjoihin ollut menijöitä/pääsijöitä.
 3. Bundesliga

  Aivan sama juttu.Varsinkin Lauantain menoja pistettiin järjestykseen sen mukaan,että näki 16.30 alkavan matsin.Eikä pettymään joutunut .Jopa TV pystyi hyvin välittämään tunnelmat katsomosta,huikeeta meininkiä Oma suosikkikin sieltä alkoi vuosien aikana löytymään,Schalke.Ehkä siksi,että varsinkin toissa kaudella tuli niiden pelejä aivan tolkuttomasti ja joukkue sitä kautta tutuksi. Näkeeköhän tuota liigaa sitten ensi kaudella miltään kanavalta? Eikös Viasat ole joku vuosi taaksepäin Bundesligaa näyttänyt...tai joku maksukanava se oli.Vaan mitäpä tuo tässä kohtaa juuri auttaa.
 4. Newcastle United

  Championship 09/10 näyttää niin mielenkiintoiselta,että en itse viitsi olla edes murheissani.Boron osalta tämä oli varmaan ainut keino saada viimein jotain järkeä joukkueen toimintaan,ehkäpä Newcastlella on vähän sama tilanne. Jos talous vaan pysyy balanssissa,tämä voi olla aivan uuden tarinan,siis hyvän sellaisen,alku. Niin ainakin toivon ja uskonkin myös,on vähän pakko:) Alkaneesta kesästä tulee nyt entistäkin mielenkiintoisempi,koska on tietysti selvä,että siirtorintamalla tulee olemaan tapahtumaa varmasti paljon... Elokuuta odotellessa!
 5. Liverpool FC 08-09

  saattepa nähdä Lauantaina.... tuollanen linja murretaan kuin heinää,nyt on pelleilyt pelleilty ja pommeja tippuu .... Mido leijailee kuin keiju yli poolin puolustuksen ja pistää pallot latoon et kuuluu riversidella asti:))
 6. Tottenham Hotspur

  asiaa hän heittää..boro pelas kerrankin niin kuin on pakko tuollasta joukkuetta vastaan...kovasti on mietittävää Lontoossa,ei irtoo tuolla esityksellä mitään... c`mon B
 7. Forssell

  Näkisköhän tuon jostain...?En onnistunut googlettamalla löytämään...
 8. Teemu Tainio

  Tuo Tainio hienoa väriä Koillis-Englantiin,siellä ei juuri Suomalaisia ole nähty....onkohan lie koskaan??
 9. Forssell

  Odotan innolla Schalke-Hannover avausta 16.8.! Vaikka pientä 04 sympatiaa syntyi mennä kaudella(ihan vain siksi,että joukkueen pelejä tuli solkenaan Urheilukanavalta ja jengi tuli tutuksi),toivon et Miklu viimein saisi pelata koko kauden terveenä ja avauksessa.Miehen se todellinen taso ainakin minulle jäänyt vähän hämärään.Toivottavasti mies ei huku siihen sakkaan,mitä meillä jo riittää riittämiin..... Karsinnoissa kokemukset Saksasta voi olla vielä hyvinkin arvokkaita...toivottavasti Baxter ne osaa hyödyntää.
 10. Koko seura on kuin kirottu!! Manageri toisensa jälkeen käy pistämässä järjettömän määrän puntia haisemaan ja lopputulos on aina sama. Hetki siellä porskutellaan ja sitten koko homma kusee alleen totaalisesti! Ei löydy phjoosesta ensimmäistäkään seuraa,jolla homma olisi hanskassa juuri nyt. Kai se sitten on jotain kaamosta sielläkin,mikä pistää ukot veteliks:)
 11. 12.9.2007 Suomi-Puola

  Se on ihan sama miten siellä kentällä tässä tilanteessa klenkataan,kunhan ne 3 pistettä vaan tulee...tyylipisteillä ei pitkälle pötkitä! Tälläseen tilanteeseen pääsemistä voidaan joutua odotteleen taas 20 vuotta,joten kunhan vaan verkko heiluu niin minun puolesta vaikka laukovat yhen ainoon kerran,jos voittavat 1-0!!
 12. Manchester City 07-08

  Voisin huutaa kanssa....missä on on Suomen Boro fanit...täällä,Vantaan Länsituvassa,eli siis minä)) Cityn puutun sen verran,et Svenniksen myötä häviää kyl porukasta se kaikki himmee sekava järjenköyhyys,joka siitä on tehny aina kiinnostavan joukkueen....nyt Citystä tod.näk tulee tylsä paska muiden joukossa:(((
 13. Jari Litmanen

  MFF on varmasti hyvä paikka Litille...parempi ainakin kuin Lahti....! Mutta mutta....mistä se mies Litin paikalle Maajoukkueeseen....ei vaan ole ukkoja perkl:(......en keksi yhtää OIKEESTI varteenotettavaa tyyppiä...vai löytyskö sittenkin Hongasta??=0
 14. Suomen tie vihdoinkin arvokisoihin

  Allekirjoitan G.Rossin kommentin täysin.....lienee vaan oma tutina olemaan jo sitä luokkaa,et nyt mikään ei riitä...!! On odotettu niin v....tun kauan!!! Saisko sille Rooneyn pojalle pikakansalaisuuden....ja sit taas nopsaan Englannin paitaan pelastaan nekin...!!
 15. Siirtohuhut (ManUtd)

  Daily Expressin mukaan Rolando Biachi Regginasta Midllesbrough`n ja Michael Ricketts Leedsistä samaiseen Boroon.... No Ricketts kelpaa kyl!!! Ps!!Mukavaa saada "Hardgrave"viimein Englantiin...pääseekunnon pelien makuun....vaikka nyt Manuun sit meneekin:)
×