Jump to content

Melrose

Members
 • Content count

  722
 • Joined

 • Last visited

About Melrose

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 03/29/1970

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Kuopio
 • Interests
  Musiikin kuuntelu, konsertit
 • Minä kannatan:
  ManchesterUnited

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

746 profile views
 1. Ole Gunnar Solskjaer

  Niin, eihän sitä voi tietää millainen mestari sieltä olisi tullut puikkoihin. Mutta OGllä mennään ja hyvä niin. Katsotaan projekti loppuun ja tehdään sitten ratkaisut. Johan näitä potkuja on tässä nähtykin ihan riittävästi.
 2. Ole Gunnar Solskjaer

  No jälkiviisaus on aina turhaa.
 3. Ainut hyökkääjä joka teki pelissä maalin. Muut myyntiin😆
 4. Maguiren keltainen 9 minuutilla mielestäni heppoinen mutta varmasti vaikuttaa herran peliin koko ajan.
 5. Pelin tärkeys tiedostetaan varmasti niin kopissa kuin pubeissakin. Ja todellakin isojen rahojen menetys heijastuisi myös hankintapolitiikkaan sekä pelaajien haluun siirtyä joukkueeseen. Tänään voitto (tai tasuri) kotiin niin ei tarvitse turvautua "... mutta eteenpäin on menty" -jargoniin. OGltä tähän väliin taktiikka kohdilleen ja pelaajilla asenne. Naureskellaan sitten vasta pelin jälkeen. One United Forever👿
 6. 22.7.2020 Manchester United vs West Ham United@Old Trafford

  Huusin suoraa huutoa, silloinen naisystävä luuli että olin saanut jonkun kohtauksen. No tavallaan sainkin😅 Ja se on muuten paskapuhetta jos joku väittää että nyt meni vähän sivuun illan ottelusta🤣
 7. 22.7.2020 Manchester United vs West Ham United@Old Trafford

  Kuin myös. Huikeita vuosia. Hyvä että sarja on tasoittunut myös kärjen osalta. Silti oman joukkueen alisuorittaminen harmittaa. Mutta tällöin myös voitot tuntuvat makeammilta.
 8. 22.7.2020 Manchester United vs West Ham United@Old Trafford

  Totta ja kuten joskus sanoin, ManU dominoi vuosia ja nyt on muiden vuoro, aina ei voi voittaa. Silti myönnän että harmittaa jos CL paikka lipsuu käsistä koska paikkoja sen nappaamiseen oli kyllä. No katsellaan sunnuntain peli, sitten ollaan jälleen viisaampia.
 9. 22.7.2020 Manchester United vs West Ham United@Old Trafford

  No minä menetin sokean uskoni jo vuosia sitten. Tulokset puhukoon puolestaan.
 10. 22.7.2020 Manchester United vs West Ham United@Old Trafford

  Tällä tasolla tosiaan pitäisi löytyä laatua myös penkiltä hieman enemmän. Toisaalta kyllä ManUn ykkösavauksen pitäisi saada enemmän aikaan mitä nähtiin sotonia ja hammersia vastaan.
 11. 22.7.2020 Manchester United vs West Ham United@Old Trafford

  Voishan nämä omatkin pelit voittaa niin ei tarvitsisi muiden apuihin luottaa. Olen kyllä pettynyt näihin viimeaikaisiin esityksiin, poislukien Crystal Palace-peli. No voitto sunnuntaina niin kausi on pelastettu. Mutta turhan vaikeaksi meni ja suunta on laskeva.
 12. 22.7.2020 Manchester United vs West Ham United@Old Trafford

  Kylläpä meni vaikeaksi. Nyt hammersin ei tarvitse kuin puolustaa ja hyvin se näytti onnistuvan ekallakin puoliskolla.
 13. 22.7.2020 Manchester United vs West Ham United@Old Trafford

  Toivottavasti äijät ovat saaneet tarvitsemaansa huilia. Kyllä asiat helpottuisi kovasti jos tää voitettaisi. Voitto alla olisi helpompaa lähteä viimeiseen otteluun, vähän edes paineita helpottaisi. Kaikki omissa käsissä ja blaa blaa blaa. Nyt asennetta ja tekoja!
 14. Maalivahtiosasto ja puolustus kaipaa vahvistuksia seuraavassa siirtoikkunassa. Henderson lainalta takas ja puolustajien osalta kaupoille. Toki pelitahti on nyt ollut liian kiivas vaan niinpähän se on ollut muillakin.
 15. Väsynyttä porukkaa tässä (ja edellisessä) pelissä. Onko OGn peluutus ollut ihan kohdillaan? Ja oliko niin että smurffeilla oli alla 48h enemmän huilia? Niin tai näin, nyt ansaittua lepoa että tosiaan saadaan se Valion 4:s sija. De Geasta samoja ajatuksia.
×