Jump to content

Melrose

Members
 • Content count

  829
 • Joined

 • Last visited

About Melrose

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 03/29/1970

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Kuopio
 • Interests
  Musiikin kuuntelu, konsertit
 • Minä kannatan:
  ManchesterUnited

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

938 profile views
 1. Keltaisia kortteja sateli osin aiheettomasti, mutta tosiaan se punainen tällä tuomarilinjalla oli enemmän kuin lähellä.
 2. Olipas parhautta El Matadorilta! Toki loistava toka puoliaika koko joukkueelta.
 3. Yrittäisi edes esittää puolueetonta selostajaa.
 4. McTominayltä rike, ok, mutta miksei siitä tullut vaparia kun Rassea vedettiin nilkoille boxin rajalla?
 5. Kausi 2020-21 käyntiin

  Toivon että Cavanin heikko esitys olisi ohimenevää ja palaisi jo seuraavassa pelissä tasolleen. Miestä tarvitaan jos ja kun Rasse ei ole pelikunnossa.
 6. Totta. Ja tätähän se on ollut jo pitkään, askel eteen askel taakse. Koskaan ei tiedä millaista peliesitystä sieltä on luvassa. Kuitenkin ollaan toisena Valiossa ja vielä kiinni Eurooppaliigan pokaalissa. Hyvät mahdollisuudet siihen, että kausi jää plussan puolelle.
 7. No joo, varmaan kaikkia nyt vituttaa hävityn pelin jälkeen ja jokainen purkaa sen kuka joukkueeseen, kuka valmentajaan, kuka yksilöihin. Ja sehän lienee tämänkin foorumin tarkoitus, eräänlainen sananvapaus. Mitä itse peliin tulee niin mielestäni kaikki meni pieleen. Mutta OGn avaus oli outo, ottelu oli tärkeä, lepuutuksia olisi voinut miettiä johonkin toiseen ajankohtaan. Martial oli mielestäni huono ja laiska, nyt ja lähes aina. Mietin myös kuinka paljon näytönpaikkoja VdB tarvitsee että edes jotain tapahtuu ja onko hänen kohdallaan vika aina vain muissa. Fred on pelannut hyvin, harmi että tähän kohtaan tuli moka. Henderson on itselleni ollut pettymys, samoin Cavani, vaikka kuuluukin suosikkeihini. En osaa tehdä hienoja analyysejä, mutta olikohan peli taktisesti OGn näpeissä? Vaikka yksilöt eivät tee joukkuetta, niin kyllä yksilöiden merkitys korostuu silloin kun täyttävät paikkansa ja varsinkin silloin kun eivät. Tälläisiä ajatuksia itselleni heräsi pelin jälkeen.
 8. Tulipa joukkueelta huono peli pahaan saumaan. Vaihdotkaan eivät juurikaan pelastaneet tilannetta. Ehkä OGn avaus oli huono, noita miehiä olisi tarvittu jo pelin alussa. No toivotaan että Eurooppaliigassa peli kulkee.
 9. Luokatonta peliä. Ja Vardy meinasi naulata pelin. Nyt OG vaihtoja!
 10. EL 18.3.2021 Milan vs Manchester United@San Siro

  Peli meni lähes kokonaan ohi, näin vaan alun Milanin pyörityksen ja Pogban maalin. Pogban rooli oli muutenkin ilmeisesti ratkaiseva. Mutta jatkoon, pokaali kiinnostaa aina, ei niitä olekkaan OGn aikaan tullut.
 11. 14.3.2021 Manchester United vs West Ham@Old Trafford

  Rassella ja Greenwoodilla paikat mut ei maistunu.
 12. EL 11.3.2021 Manchester United vs AC Milan@Old Trafford

  Lähellä oli että taistelu olisi tuonut toivotun tuloksen. Mutta ihan hyvät lähtökohdat toiseen osaotteluun. Toivottavasti loukkaantuneita saadaan mukaan.
 13. Kausi 2020-21 käyntiin

  No sama🤣
 14. Kausi 2020-21 käyntiin

  Osaako joku sanoa suomeksi mitkä noiden miesten roolit on ManUssa?
 15. EL 11.3.2021 Manchester United vs AC Milan@Old Trafford

  Tärkeitä miehiä valitettavasti sairastuvalla, mutta niin on muillakin. OGn pitää löytää pelikuntoisille miehille sopiva taktiikka ja näiden miesten vastattava huutoon ja pelata tasollaan, alisuorittamiseen ei nyt taida olla varaa.
×