Jump to content

Melrose

Members
 • Content count

  650
 • Joined

 • Last visited

About Melrose

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 03/29/1970

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Kuopio
 • Interests
  Musiikin kuuntelu, konsertit
 • Minä kannatan:
  ManchesterUnited

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

554 profile views
 1. Yhtälailla täällä haukutaan OGtä huonoksi taktikoksi. Vai olisiko syynä huonot pelaajat? Vai kenties molemmat? Niin tai näin, minun puolesta OG saa jatkaa sopimuskautensa loppuun.
 2. Ajoittain peli näytti hyvältä. Riittäisipä into heikompiakin joukkueita vastaan. Loukkaantumisia tämä nippu ei kestä yhtään, joten muutama hankinta lienee tammikuussa paikallaan. Mutta jos ManUn peli oli hyvää eilen, niin kyllähän Totte oli sitävastoin surkea. Liekkö sitten tosiaan OG taktisesti Murikkaa parempi😅
 3. 1.12.2019 Manchester United vs Aston Villa@Old Trafford

  Tai otetaan joku äkkiä tilalle, niin keretään sille antaa potkut ennen kesää. Junnut lainalle ja Zlatan ym. paniikkiostoksia kehiin. Itketään sitten taas kesällä kun ei ole pitkäjänteisyyttä. Että voi voi kun ei tullut triplaa. Kun poolikin sai viikossa pelin kulkemaan.
 4. 1.12.2019 Manchester United vs Aston Villa@Old Trafford

  Ja sun pointti oli? Siitä onkin aikaa kun viimeksi pooli on valion mestaruuden vienyt. Siitä kannattaakin nauttia.
 5. 1.12.2019 Manchester United vs Aston Villa@Old Trafford

  Harmi että Martial ja Lindgard ovat olleet yksi kauden alisuorittajista kun kokemusta ja maalintekovoimaa kaivattaisiin. Itselle Martial ei ole koskaan ollut mikään iso juttu. Lingardista jo kerkesin joskus innostua mutta äkkiä hänkin painui varjojen maille. Nuorella joukkueella pärjättäisiin ihan kivasti jos nämä muutamat pysyisivät ehjänä eivätkä alisuorittaisi. Joutaisivat ulos jos vaihtopenkiltä saisi apua.
 6. EL 28.11.2019 FC Astana vs Manchester United@Astana Arena

  Olisihan se lohkovoitto tietysti suotavaa, toisaalta hyvä että junnut saa peliaikaa ja tuskin nykyManU tässäkään sarjassa pitkälle menee.
 7. Siirtohuhut

  Antaisivat OGn nyt vaan olla sen 2-3 vuotta ja viedä projektin loppuun. Jos ollaan edelleen sarjan hännillä niin sitten uusi valmentaja kehiin uusine ideoineen ja hänellekkin riittävästi aikaa. Kesken kauden hyväksyn valmentajan vaihdon vain siinä tapauksessa, että ollaan putoamassa sarjaporrasta alemmaksi. ManU juhli aikoinaan vuosia, nyt on muiden vuoro. Toivon että ManUn vuorokin vielä tulee.
 8. Juurikin näin, junnujen onnistumiset ovat ainoaa plussaa muuten alavireiselle alkukaudelle. Vaikka olen OGn projektin kannalla niin tulee väkisinkin mieleen että olisiko joku muu valmentaja lähtenyt peliin hieman eri miehityksellä/taktiikalla.
 9. Taas se piste sieltä raavittiin ja putoamisviiva jää piste kerrallaan taakse. Huikea peli ja varmaan pettymys molemmille, pistejaosta huolimatta.
 10. Keskikenttä huutaa vahvistuksia tai Pogban ja McTominayn pikaista paranemista.
 11. Joo tää on yllättävän tärkeä peli. Voitolla parannettaisiin selkeästi sarjasijoitusta, mikä näkyisi motivaationa jatkossakin. Samoin kuin tappiokin, mutta negatiivisesti. Hyvät suoritukset ruokkivat motivaatiota, näin se vaan menee. Ja mahdollistavat OGlle työrauhan.
 12. Maalikoosteen perusteella kaksi tsäkämaalia ja yks tiukka yläriman kautta mutta kaikki lasketaan. Tälläkertaa pallo pomppi ManUlle. Peliä en nähnyt, mutta tilastojen perusteella ansaittu voitto.
 13. EL 7.11.2019 Manchester United vs Partizan@Old Trafford

  Ajoittain tuli mieleen ManUn kultavuosien mylly, vaikkakin eilinen vastus oli mitä oli, ei siitä sen suurempia johtopäätöksiä voi vetää. Rasse kun osuisi paremmalla prosentilla paikoistaan niin Valiostakin irtoaisi tärkeitä pisteitä. Mutta eilistä peliä oli kiva kattoa kun voitot on niin harvinaista herkkua.
 14. Alakastin joukkue. Mutta vaikka kannatan että nuoret saavat peliaikaa niin toivon että tammikuussa löytyisi muutama vähän kokeneempi pelimies tukemaan nuorten esityksiä. Kesällä sitten Lindgardit sun muut alisuorittajat ulos.
 15. LC 30.10.2019 Chelsea vs Manchester United@Stamford Bridge

  Ja ton vaparin jälkeen vasta hämmästyttääkin. Rassehan alkaa ottaa roolia.
×