Jump to content

Melrose

Members
 • Viestit

  566
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Melrose

 • Taso
  Junior Member
 • Syntymäpäivä 29.03.1970

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Kuopio
 • Interests
  Musiikin kuuntelu, konsertit
 • Minä kannatan:
  ManchesterUnited

Profile Information

 • Gender
  Male

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

259 profiilin katselua
 1. Manchester United vs Arsenal @ Old Trafford

  Syötti ja viimeisteli oman maalin😆 Mutta De Gealta hieno torjunta👍
 2. Manchester United vs Arsenal @ Old Trafford

  De Gean hurmos jäi mm-kisojen töppäilyihin. Nyt miehellä enemmänkin päivän kunto ratkaisee tuleeko niitä huippupelastuksia. Noita haparointejakin on alkanut tulemaan. Mutta joo, puolustus on välillä aika hassua.
 3. 1.12.2018 Southampton vs Manchester United@ St Marys Stadium

  Enkä minä ymmärrä McTominayn hyvyyttä tällä tasolla. Mutta tyytyväinen vierastasuriin tällä nyky-Manulla⚽💪
 4. 1.12.2018 Southampton vs Manchester United@ St Marys Stadium

  Toki peli katsotaan ja omia kannustetaan⚽ Ja paineetta, eiköhän neljän kärki ole jo liian kaukana ja välissä liian vahvoja halukkaita neljän sakkiin. Omat suosikit, monen inhokit, Lukaku ja Fellaini avauksessa💪
 5. 24.11.2018 Manchester United vs Crystal Palace@Old Trafford

  Edelliseen kommenttiin 100 pros. peukku!
 6. CL 7.11.2018 Juventus vs Manchester United@Allianz Stadium

  CMore Sport 1 niin ei tarvii striimien kanssa tapella. Ryöstö tosiaan ja Murikalta jäätävät tuuletukset, media ja vihaajat kiittää😏
 7. CL 23.10 2018 Manchester United vs Juventus@Old Trafford

  Samaa mieltä, että Maticin lönkyttely Juven maalissa kostautui. Lindelöfiltä tosiaan hyvä peli. Ja hyökkäyskolmikkoon en ollut tyytyväinen, mutta ketä tilalle mikäli muut ovat loukkaantuneina? Mielestäni hyökkäyskin kaipaisi vahvistuksia tammikuussa.
 8. 20.10.2018 Chelsea - Manchester United @ Stamford Bridge

  Olihan jännä peli. Tuloskin tyydyttävä, ei pudottu sarjataulukossa kuin yksi pykälä. Jäi jännitettävää vielä kierroksen viimeisiinkin otteluihin, löytyykö ManU lopulta sijalta 11? Smurffien apuvalmentajan tuuletukset aika legendaarisia, saas nähdä jatkoseuraamukset. Kieltämättä voitto olisi maistunut ja täysi pistepotti tullut tarpeeseen.
 9. 6.10.2018 Manchester United vs Newcastle United

  Hyvä fiilis myös kotikatsomossa. Hieno taistelu koko joukkueelta. Tuli ihan vanhat ajat mieleen jolloin voitto väännettiin vaikka väkisin. Alku oli mitä oli mutta lopputulos ratkaisee.
 10. LC 25.9.2018 Manchester United vs Derby County @Old Trafford

  Ja onko sekään realistinen mikäli otteet eivät muutu? Mikään ei viittaa siihen. Monta vuotta on pyristelty ja jotenkin pysytty pinnalla. Nyt taitaa tulla totaalinen uppoaminen. Näen sen tosin hyvänä koska pohjalta on vaan yksi suunta. Ylöspäin. Ehkä se vaatii sen että päästään taas menestykseen kiinni. Ei mikään joukkue dominoi ikuisesti.
 11. LC 25.9.2018 Manchester United vs Derby County @Old Trafford

  No joo, eipä mennyt ihan putkeen tämäkään. Positiivisena puolena tietysti se, että nyt voi keskittyä muihin tärkeimpiin peleihin. Ja se että ehkä tämäkin peli herättäisi ajatuksia johtoportaan suunnassa, tyyliin pitäisikö tehdä jotain muutoksia esim. valmennukseen.
 12. LC 25.9.2018 Manchester United vs Derby County @Old Trafford

  Joo tässä cupissa on saumat mikäli suuret peluuttaa junnujaan. Mutta peli kerrallaan tässäkin mennään ja kaikki pitäis voittaa. Mikään peli ei tällä kaudella tule olemaan helppo.
 13. 22.9.2018 Manchester United vs Wolverhampton Wanderers@Old Trafford

  Kylläpä vituttaa. Joukkue täynnä äijiä joita ei kiinnosta ja valmentaja joka ei osaa. Mut onneks saavat kunnon korvauksen siitä. Mitäs näistä, nyt on muiden vuoro juhlia. Ja tultiinhan me joskus jossain toiseks.
 14. 27.8.2018 Manchester United vs Tottenham Hotspurs@Old Trafford

  Rökäletappio tuli. Nyt odotellaan ilmoitusta valmentajan vaihdosta.
 15. 27.8.2018 Manchester United vs Tottenham Hotspurs@Old Trafford

  Joo kyllä taisi tämän kauden suurin kiima tukehtua sinne siirtoikkunan jälkeiseen pettymykseen. Mutta itselle yksi kauden mielenkiintoisimmista peleistä; kova kädenvääntö kaverin kanssa joka on Tottenham fani😅 Eli tästä toivotaan murskavoittoa vaikkei sillä olekkaan mitään tekemistä realismin kanssa. Toisaalta toivoisin murskatappiota ja Murikalle kenkää😏 Tietenkään omalle joukkueelle ei sellaista toivoisi, mutta eiköhän nämä valmennuskuviot oo nähty ja sen vuoksi olisi aika kääntää uusi sivu punaisten historiassa.
×