Jump to content

Melrose

Members
 • Content count

  1,043
 • Joined

 • Last visited

About Melrose

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 03/29/1970

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Kuopio
 • Interests
  Musiikin kuuntelu, konsertit
 • Minä kannatan:
  ManchesterUnited

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1,354 profile views
 1. Itseä hämmästytti kuinka aneemiselta ja aseettomalta ManU kentällä näytti. Toki City oli täysin ylivoimainen vastustaja, mutta silti. Enkä jaksa kavennusmaaleista hirveästi innostua, vaikka hienoja olivatkin, koska City oli jo löysännyt kaasua eikä voitto ollut missään vaiheessa uhattuna.
 2. Toivottavasti lähtee, miksi jäisikään. Ehkä joku valmentaja löytää hänelle käyttöä. Martial kaksi maalia, syön sanani hänen suhteen.
 3. Sancho ulos, Fred sisään. Kyllähän Ten Hag näyttää keskisormea Rollelle mikä minusta on aika epäreilua tässä tilanteessa. No onhan siellä vaihdosta tullut Martial ratkaisemassa.
 4. Vaikka olen sanonut että parin vuoden päästä voi alkaa odottamaan tuloksia, niin kyllä tämän päiväinen ManU on todella surkea. Eriksen, Fernandes, Antony, Sancho, Rashford saavat minulta risuja. Osa heistä on alisuorittanut jo useamman kauden ja silti aina avauksessa. Katkeraa joo, mutta tää on mun mielipide.
 5. EL 8.9.2022 Manchester United vs Real Sociedad@Old Trafford

  Muutaman hyvän pelin jälkeen selkeästi heikompi esitys. Mutta tosiaan matka on vielä ihan alussa, ei tässä vaiheessa joka peliä vielä dominoiden voiteta. Nuorten peluutus tosiaan plussaa, toisaalta tappioasemasta sisään vähän arveluttaa. Mutta oppiahan se tämäkin tilanne heille on. Rollelta olisin kaivannut terävyyttä tilanteisiin ja todellakin jonkun muun antamaan vaparit, nämä nyt on niin nähty. Toivottavasti tämä heikko esitys ja tulos ei paina joukkueen takaraivossa seuraavissa peleissä.
 6. EL 8.9.2022 Manchester United vs Real Sociedad@Old Trafford

  Samaa mieltä tästä. Futis fanina otan sekä Viaplayn että CMoren. Maksaahan se, mutta ei kohtuuttomasti. Striimien kanssa aikani tappelin, nyt ei enää viitti. Mutta makuasioita nämäkin.
 7. EL 8.9.2022 Manchester United vs Real Sociedad@Old Trafford

  Oikeastaan vuosiin on itsellä uskoa siitä, että matsiin lähdettäessä on pelissä jotain ideaa ja voittokin mahdollinen. Nyt vaan pitää iskeä jalat tukevasti maahan ja ymmärtää, että ETH on ollut valmentajana vasta muutaman kuukauden. Joukkueen kehittäminen kun on vuosien mittainen työ.
 8. 4.9.2022 Manchester United vs Arsenal@Old Trafford

  Kaikista vaihdoista en ihan saanut kiinni, mut hyvä näin. Kolme pistettä, parantamisen varaa jäi seuraaviin peleihin, mikä on toki ymmärrettävää.
 9. 4.9.2022 Manchester United vs Arsenal@Old Trafford

  Toivoin Ronttua kärkeen ja Casemiroa McTominayn tilalle. Huikea peli tulossa!
 10. Toisella puoliskolla tosiaan sai jännittää tuleeko piste vai kolme. Parannettavaa vielä on, mutta peli ei onneksi ole enää niin epätoivoisen näköistä. Hyökkäykseen jäin kaipaamaan terävyyttä. Mielenkiinnolla odotan Antonyn panosta. Lisäksi harhasyöttöihin kaatui liian monta hyvää yritystä. Mutta valoa näkyy tunnelin päässä.
 11. 22.8.2022 Manchester United vs Liverpool@Old Trafford

  Vähän jos ollenkaan. Tällä kaudella on tullut, mutta toivottavasti ne eivät jää tavaksi.
 12. 22.8.2022 Manchester United vs Liverpool@Old Trafford

  Itte jännitin etukäteen de Gean panosta ja antaisinkin paremman arvosanan. Niitä sohloja tullut jo tälläkin kaudella ja mielestäni pelasi hyvin tehden muutaman loistopelastuksenkin. Mutta toki makuasioita ja pisteet 20Legendille hienosta listasta👍
 13. 22.8.2022 Manchester United vs Liverpool@Old Trafford

  Hyvännäköistä peliä. Toivottavasti tämä jatkuu seuraavissakin matseissa. Koska pool-kavereitten kanssa jatkuvaa vääntöä niin voitto tuntuu erityisen hyvältä.
 14. 22.8.2022 Manchester United vs Liverpool@Old Trafford

  Mitenkähän nuo suunnitellut protestit vaikuttavat illan peliin?
 15. United 2022 eteenpäin>

  Näyttöpaikkoja on hyvä antaa. Mutta vaikka pelaaja olisi nuori ja takana loistava tulevaisuus, niin joskus se juna vaan meni jo. Ja hyvän valmentajan on tämä ymmärrettävä. Ja meidän fanien. Itse pidän Casemiroa hyvänä hankintana, vaikka ei olekkaan mikään sijoitus tulevaisuuteen. Tai ehkä tavallaan onkin mikäli pystyy auttamaan joukkuetta saamaan pisteitä, nousemaan putoajan paikalta ja tätä kautta takaamaan valmentajalle ja joukkueelle työrauhan.
×