Jump to content

Melrose

Members
 • Content count

  871
 • Joined

 • Last visited

About Melrose

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 03/29/1970

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Kuopio
 • Interests
  Musiikin kuuntelu, konsertit
 • Minä kannatan:
  ManchesterUnited

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1,051 profile views
 1. 19.9.2021 West Ham vs Manchester United@London Stadium

  Valhe, emävalhe, tilasto- sanonnan olen kuullut joskus. Mutta vakavasti puhuen edellä mainittu voisi tosiaan ollakkin yksi syy siihen keskialueen heikkoon pelaamiseen.
 2. 19.9.2021 West Ham vs Manchester United@London Stadium

  Välillä ilonhetkiä ja OGn projekti etenee. De Gea torjui pilkun loistavaan paikkaan. Tuomari tosiaan olisi voinut onnistua paremminkin.
 3. Ole Gunnar Solskjaer

  Tai ymmärtää oman rajallisuutensa valmentajana. Kaikista vain ei ole vaikka kuinka hienoa se OG:n kohdalla olisikin. Mutta projekti etenee ja jos kauden lopussa nostellaan Valion tai UCLn pokaalia niin saanee paljon anteeksi.
 4. OGn "taktiikka" piti kunnes Lingard syötti vastustajalle voiton. Pää ei kestä, mies joutaa alempiin seuroihin missä voi päteä kun ei ole paineita taistella pokaaleista. Itse olisin toivonut OGltä huökkäävämpää taktiikkaa alivoimasta huolimatta ja parempaa taistelua pelaajilta. Lopputulos ansaittu mutta silti pettymys.
 5. Leveä rinki on hyvästä, kysymys lieneekin kuka tyytyy vaihtomiehen rooliin.
 6. Jäsenkortin Tullaus

  Leffoja sun muuta roinaa oon joutunu tullaan niin on se melkoista säätämistä😏 No ehkä tuota systeemiä vielä parannetaan ajan mittaan.
 7. Kyllä Wolves voi katsella peiliin kun ei tullut pisteitä, paikkoja oli. Sancho unessa, de Gea ei. Pogba ei ollut omimmalla paikallaan. Greenwoodilta hyvää peliä, mutta maali tais mennä vähän moken piikkiinkin. Varane mies paikallaan. Mut olihan se tuskaista vaikka voitto tuli.
 8. Siirtohuhut

  Varmaan siirrossa oli paljonkin sitä, että mies oli menossa shittyyn. Tää oli nyt niitä tilaisuuksia, joka vaan piti käyttää. Nyt OG taas punnitaan, kun mietitään kaikkien peluutuksia.
 9. Siirtohuhut

  Pogba lähtee ensi kesänä ilmaiseksi.
 10. Siirtohuhut

  Mulle kelpaa.
 11. Kausi 2021-22 käyntiin

  Vai annetaanko OGlle aikaa? Kuinka paljon vielä? Vai saisiko joku kaiken voittanut manageri enemmän irti tästä porukasta, myös taktisella puolella? Miten se vaikuttaa siirtomarkkinoihin jos ei ole voittavaa manageria? Ovatko nykyiset pelaajat tyytyväisiä toiseen sijaan tai hävittyyn loppuotteluun vielä vuoden tai kaksi? Haluaako nykyisestä rungosta jo ensi kaudella osa pois jos mitään ei voiteta? Mielenkiintoisia kysymyksiä.
 12. Kausi 2021-22 käyntiin

  Kloppolta taisi mennä neljä kautta poolissa ekaan pokaaliin eli siihen jos vertaa niin OGn olis tällä tai seuraavalla kaudella, laskentatavasta riippuen, se pokaali tuotava. Toki vertailu heidän kesken on mielestäni turhaa. Mielipiteitä on monenlaista puolesta ja vastaan täälläkin nähty ja se on virkistävää, kunnioitetaan niitä. Kausi on vasta alussa, toivotaan parasta.
 13. Kausi 2021-22 käyntiin

  Maailma on muuttunut sitten SAFin aikojen. OG saa varmasti aikaa, mutta ei loputtomasti. Jos aiotaan pysyä huipulla, tuloksia pitää alkaa tulemaan.
 14. Kausi 2021-22 käyntiin

  Juu ei mikään kämmäinen Liigacupin pytty pelasta kautta, isompi pokaali sen olla pitää. Mutta ei mikään kakkossija saa olla tyydyttävä tulos, silloin on aika astua uuden miehen kehiin. Jos on varaa ostaa kunnon pelaajia niin pitää olla varaa myös kunnon valmentajaan.
 15. Kausi 2021-22 käyntiin

  Erinomaista pohdiskelua. Samaa mieltä lopun kommenteista, OGn tehtävä selväksi kuka on hyökkäyksessä paikkansa ykkösvaihtoehto, kuka varalla (Cavani-Greenwood kärjessä, Sancho-James oikea laita). Mielestäni juuri tämä selkeys OGltä on puuttunut. Martialin kohtalo, en kuulu faneihin, lihoiksi. DvB:n peluutus ja rooli täysi arvoitus, menee hukkaan vaihtopenkillä, pysyvämpi rooli OG:n löydettävä. Mutta pelillisesti kovin montaa notkahdusta mestaruustaistelu ei kestä, neljäs sija vähän enemmän. Mutta tämä kausi ei saa enää olla pokaaliton!
×