Jump to content

Melrose

Members
 • Content count

  598
 • Joined

 • Last visited

About Melrose

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 03/29/1970

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Kuopio
 • Interests
  Musiikin kuuntelu, konsertit
 • Minä kannatan:
  ManchesterUnited

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

420 profile views
 1. Siirtohuhut

  Tottahan tuo onkin😅
 2. Siirtohuhut

  Varmaan juurikin toi Championship on se mistä on mahdollisuus saada pelaajia joukkueseen ja tietysti omat junnut. Myyntilistalle vain rahankiilto silmissä seurassa majailevat alisuorittajat. Rakennusvaihe kestänee vuosia, mutta mikäli tuona aikana joukkue saa vahvan rungon niin uskon, että niitä huippulupauksia ja valmiita tähtiäkin aletaan saamaan. Ja sitä kautta taistellaan taas pokaaleista. Kunhan vaan ei käy niin, että kehittyessään ManUssa, nuoret pelaajat lähtevät suurseuroihin pokaalien perään. Peräänkuulutan pitkiä sopimuksia ja sitoutuneisuutta tähän projektiin.
 3. Siirtohuhut

  Huippuseurat jotka pelaa mest.liigaa vetävät puoleensa huippulupauksia. Ja onhan se ymmärrettävää että seura joka taistelee sarjansa mestaruudesta kiinnostaa enemmän kuin rakennusvaihe. Pääsee valmiille heti alkuun eikä tarvitse nähdä ylimääräistä vaivaa.
 4. Siirtohuhut

  Ymmärsinkö oikein, että de Ligtin siirtoa käsitellään jo varmana? Lähteenä DM Sports, luotettavuudesta ei tietoa.
 5. Romelu Lukaku

  Koko joukkue alisuoritti koko kauden. Niin myös yksittäiset pelaajat, tässä tapauksessa myös Lukaku. Ei pelannut joukkueelle eikä valmentajalle. Poislukien ne muutamat hetket OGn tulon jälkeen. Antaisin vielä vuoden aikaa näyttää, onko miehestä mihinkään.
 6. Manchester United- Kausi 2018-19

  Me fanit varmaan ajattelemmekin näin. Mutta ajatteleeko omistajat?
 7. Manchester United- Kausi 2018-19

  Onhan se selvää, että jos joukkue on täynnä nobodyja, ei pelata euroopassa eikä valiossa taistella pokaaleista, niin näkyyhän se sponssituloissa. Ja se ei taas miellytä omistajia joille merkkaa vain raha.
 8. Manchester United- Kausi 2018-19

  Samaa mieltä ehdottomasti👍
 9. Manchester United- Kausi 2018-19

  Hienolta kuulostaa tuollaiset suunnitelmat, ainakin paperilla. Jos alisuorittajista ja liigajyristä halutaan eroon, niin ketä sinne jää? Joukkueen runko pitää kuitenkin säilyttää ja myyntejä ja ostoja sitten siihen ympärille. Ja toistan nyt itseäni: riittääkö omistajien kärsivällisyys rakentamaan joukkuetta kärsivällisesti vuosia eteenpäin? Ja toistuviin sijoituksiin neljän sakin ulkopuolelta? Uskon myös että painetta tulee sponsoreilta pepsi-tähtiin ja näkyvyyteen Mest.liigassa. Ja väkisin tulee mieleen, että olisiko toisenlainen valmentaja saanut tämän joukkueen pelaamaan myös loppukauden voitokkaasti? Itse pidin OGstä pelaajana ja toivon todellakin että hän menestyy myös valmentajana.
 10. Aika jäätävää. Pari ylärimaa jäi harmittamaan mutta ei tästä lopulta jäänyt seliteltävää. Joukkue täynnä alisuorittajia, loppuja ei kiinnosta. Eikä valmennuksen kuviotkaan vakuuttaneet. Pari nuorta ihan jees esitys mut eihän heidän varaan voi peliä jättää. No aina on ensi kausi. Ja sitä seuraava.
 11. Juuri tämän vuoksi 6 pistettä kahdesta viimeisestä pelistä ei ole mikään varma juttu. Toisaalta hienoa että mestaruustaisto ja kilpailu neljän sakissa on ollut niin tiukka. Vaikka ManUn tilanne harmittaakin ja tarvitaan kaikkien futisjumalien apua että mest. liigaa pelataan ensi kaudellakin. Mutta toivottavasti omat pelit hoidetaan ja lähdetään siinä mielessä positiivisissa fiiliksissä kesätauolle.
 12. Manchester United- Kausi 2018-19

  Saas nähdä riittääkö omistajilla kärsivällisyyttä, tähän asti sitä ei ole riittänyt Sir Alexin jälkeen. Jos ei päästä mest. liigaan ensi kaudeksi niin siirtoikkunasta tulee varsin haastava. Ja siihen jos lisätään nykyisten tähtien lähtöhalut niin OGn projektista tulee pidempi kuin se 1-2 vuotta ennenkuin pokaaleista haaveillaan. Se sopii hyvin, joukkueen rakentaminen pitkällä tähtäimellä ja ilman turhia toiveita pikamenestyksestä. Onko OG oikea mies tähän tehtävään nähdään aikanaan, toivottavasti saa työrauhan ja toivottavasti nuoret lupaukset malttavat pysyä joukkueessa.
 13. Manchester United- Kausi 2018-19

  Mun mielestä päävalmentajan pitäisi olla taktikko ja sit apuvalmentajien näitä entisiä legendoja henkeä luomassa.
 14. 21.4.2019 Everton vs Manchester United @Goodison Park

  Mikään ei ole ManUssa nyt oikein kohdallaan. Mihin hävisi OGn aikaansaama draivi? Tuliko liian aikaisin annettua jatkosopparia? Kesän parilla hankinnalla ei tätä kurssia käännetä, muutosten tulee olla isompia. Mutta ryhdytäänkö niihin ja onko edes haluja, onko oletusarvona vain bisneksen pyörittäminen pelillisten arvojen kustannuksella. Mutta nyt viimeisten viikkojen aikana ollaan palattu lähtökuoppiin. Tämä tilanne on valtava pettymys.
 15. CL 16.4.2019 Barcelona vs Manchester United@Camp Nou

  Samoja ajatuksia Blindistä, tykkäsin miehestä jo ManUssa enkä olisi luopunut miehestä. Toka puoliajan juutuinkin sitten katsomaan Ajaxin peliä. Mutta ManUlla aloitti toivomani hyökkäyskolmikko jolta tehot jäivät puuttumaan. Itselleni varsinkin Rasse jälleen pettymys, ei maailmanluokan viimeistelijä jota joukkue kaipaa. Muutenkin joukkuetta pitäisi uusia rankalla kädellä enkä itse aloittaisi Youngista. Menee tosiaan hyvänä rotaatiopelaajana. Hyökkäys ja osa keskikenttää näyttäytyy itselle alisuorittajana. Ja de Gea, ajoittain huippu mutta ajoittain meillä on oma karius. Onko OG sitten oikea valmentaja, onko taktisesti riittävän hyvä, sitä en osaa sanoa. Mutta se että pudottiin Barcalle ei liene kellekkään yllätys.
×