Jump to content

Melrose

Members
 • Content count

  690
 • Joined

 • Last visited

About Melrose

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 03/29/1970

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Kuopio
 • Interests
  Musiikin kuuntelu, konsertit
 • Minä kannatan:
  ManchesterUnited

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

633 profile views
 1. 23.2.2020 Manchester United vs Watford@Old Trafford

  Kaikki pelit pitäis näkyä Viaplayllä, noi sopimukset on tosi outoja. Esim. vaikka niin että katsoja voisi ostaa pelin kerrallaan.
 2. Ei voi ja siksi seuraavat surffailijat, ja mahdollisimman moni, ulos kesällä. Tuskin OG mahdottomasti aikaa saa projektilleen. Itse veikkaisin että vielä yhden kauden ja silloin tuloksia pitääkin alkaa näkymään.
 3. Vaikka OGn projektista puhutaan ja kärsivällisyyttä vaaditaan niin kyllä em. surffailijat täytyy saada joukkueesta ulos kesällä ja pelimiehiä tilalle. Tollaset vaan hidastaa sitä projektia.
 4. 17.2.2020 Chelsea vs Manchester >United@Stamford Bribge

  Kylläpä maistuu voitto! Vaikka hakusessa peli välillä vielä on niin yksilötasolla kuin joukkueenakin. Var tälläkertaa ihan hyvä juttu😏
 5. Ajatuksia tästä kaudesta

  Säälittävää🤦‍♂️ Huutonaurut katkeruudelle🤣
 6. Siirtohuhut

  Mut meille tulee Alexis takas joka saa pikku palkankorotuksen siitä hyvästä että ylipäänsä tulee🤣⚽
 7. Vahvistetut siirrot / sopimusuutiset

  Joo kun näitä martialeja ja lindgardeja on ihan omasta takaa.
 8. Siirtohuhut

  Varmaan menee niin että Valioliigan kärkiseurat ovat vahvoilla hankintojen suhteen ja sitten ManU sun muut. Uskon että europelit ja varsinkin Mestarienliiga on iso houkutin. Tai katsotaan nyt ensin kevään pelit, ties vaikka ManUkin on siellä neljän joukossa tai nostelee Eurooppaliigan pokaalia ja seuran houkuttelevuus on taas entisellä tasolla.
 9. Ajatuksia tästä kaudesta

  Tuskin täällä kukaan siitä itkee. Mutta selkeä faktahan se on että loukkaantumiset ja kapea materiaali ei anna OGn toteuttaa visiotaan kuten hän ehkä haluaisi.
 10. Ajatuksia tästä kaudesta

  Ketä tuolla kierrätät kun loukkaantumiset vaivaa ja penkillä on ketä on. Ja tulostakin pitäisi saada.
 11. Ajatuksia tästä kaudesta

  Pykälä sarjataulukossa pudottiin taas ja europelit karkaamassa. Mikä ei ole ihme tällä porukalla ja tietysti loukkaantumiset vaikeuttavat entisestään tilannetta. Hyökkäykseen lisää tulivoimaa kesällä ja penkille leveyttä loukkaantumisiin, niitä kun tulee aina. Pikavoittoja ei nyt ole tiedossa vaan kärsivällistä joukkueen rakentamista.
 12. Siirtohuhut

  Vitsinä heitti ton 100 milj. selviää rivien välistä. Jos oikeesti olis tollasia summia tarjottu niin varmasti olisivat myyneet, eiköhän sielläkin sen verran realistisia olla. Pukille olis varmaan kyllä ollut hieno juttu. Kyllä sinne divariin noilla taidoilla aina pääsee takas.
 13. Vahvistetut siirrot / sopimusuutiset

  Tuntematon mies mulle, mutta hyvä että edes yritetään. Toivottavasti uudet miehet auttavat joukkuetta ja antavat junnuille lepoa. Ja ottavat vähän vastuutakin pois, kestää junnujen pääkin paremmin.
 14. Siirtohuhut

  Pettynyt olen jos tähän siirrot jää. Mutta projekti jatkuu vielä ainakin kesään. Toivottavasti kevätkaudesta tulee hyvä ja aletaan voittoja ottamaan tasaisesti. Se mahdollistaisi projektin jatkumisen vielä toisenkin kauden.
 15. Siirtohuhut

  OG tyytyväinen nykyisiin?! Ykkönen sairastuvalla ja muut raakileita tai alisuorittajia. Luulisi vaativan hätä-apua edes lainalle. Joo joo, vaikea saada tammikuussa. Rahaa pöytään kun sitä kerta on.
×