Jump to content

Melrose

Members
 • Content count

  584
 • Joined

 • Last visited

About Melrose

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 03/29/1970

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Kuopio
 • Interests
  Musiikin kuuntelu, konsertit
 • Minä kannatan:
  ManchesterUnited

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

374 profile views
 1. CL 16.4.2019 Barcelona vs Manchester United@Camp Nou

  Samoja ajatuksia Blindistä, tykkäsin miehestä jo ManUssa enkä olisi luopunut miehestä. Toka puoliajan juutuinkin sitten katsomaan Ajaxin peliä. Mutta ManUlla aloitti toivomani hyökkäyskolmikko jolta tehot jäivät puuttumaan. Itselleni varsinkin Rasse jälleen pettymys, ei maailmanluokan viimeistelijä jota joukkue kaipaa. Muutenkin joukkuetta pitäisi uusia rankalla kädellä enkä itse aloittaisi Youngista. Menee tosiaan hyvänä rotaatiopelaajana. Hyökkäys ja osa keskikenttää näyttäytyy itselle alisuorittajana. Ja de Gea, ajoittain huippu mutta ajoittain meillä on oma karius. Onko OG sitten oikea valmentaja, onko taktisesti riittävän hyvä, sitä en osaa sanoa. Mutta se että pudottiin Barcalle ei liene kellekkään yllätys.
 2. CL 16.4.2019 Barcelona vs Manchester United@Camp Nou

  Jaahas, de Gea teki perinteiset.
 3. CL 10.4. 2019 Manchester United vs Barcelona@Old Trafford

  Yllättävän hyvin ManU taisteli. Young ei yksin ole tuossa porukassa se jolla ei taso riitä näihin karkeloihin. Onneksi nousee uutta polvea kuten esim. Fred ja McTominay. Jos OG saa rauhassa rakentaa joukkuetta ja saadaan oikeasti laadukkaita hankintoja, niin ties vaikka alettaisiin parin vuoden päästä taas realistisesti taistelemaan kärkisijoista. Ja onhan tämä ottelupari vielä auki, mutta tarvitsee tosiaan aika monta onnenkantamoista mikäli pyttyä nostellaan.
 4. CL 10.4. 2019 Manchester United vs Barcelona@Old Trafford

  Kyllä matsi pitää tuijottaa, myös Ajax - Juve vaikuttaa kiinnostavalta. Pelko persiissä tässä kyllä ollaan, kun tuota avausta kattoo. Mut nyt vähän tarvitaan onneakin.
 5. 2.4.2019 Wolverhampton wanderers vs Manchester United

  Tollaset naureskelijat joutaa alasarjoihin hakemaan uskottavuutta uralleen. Mutta joo, kyllähän nämä pelit tulisi hoitaa kun vielä oli mahdollisuudet neljän sakkiin. Ja toki on vieläkin mutta hatarammat. Oli kyllä tylyä nähdä miten joukkueen alun hyvä esitys muuttui totaalisesti tasoitusmaalin jälkeen. Mestareiden liigan paikka ensikaudellakin olisi eduksi kesän siirtomarkkinoilla. Vähän ollaan tultu takapakkia viime peleissä eikä kovin suuri ole luottamus Barca-peliin lähdettäessä eikä itseasiassa taistelussa neljännestä paikasta. Harmittaa kun hyvä taistelu näyttää hyytyvän kevään ratkaisupeleissä.
 6. 10.3.2019 Arsenal vs Manchester United@Emirates Stadium

  Tuo on ehdottomasti totta ja sitä olisi pitänyt miettiä kesällä kun vahvistettiin joukkuetta. Nyt Top4 taistelu on niin tiukkaa että mitä tahansa voi tapahtua.
 7. 10.3.2019 Arsenal vs Manchester United@Emirates Stadium

  Tosiaan parempaan ollaan menty, kuinkahan alas oltaisiinkaan valahdettu jos Mou olisi jatkanut? Mutta neljän sakkiin on tälläkin kaudella paljon halukkaita. Itse olin kesän hankintoihin varsin pettynyt ja mielestäni nyt se alkaa näkyä. Kliinisten maalintekijöiden puute on yksi tälläinen. Alex on ollut täysi floppi, Martialin ja Lingardin loukkaantumiset/ailahtelevaisuudet, on liikaa jäänyt Lukakun ja Rassen harteille. He kun eivät yksin ole suurseuran ykköspyssyjä. Hienoa että moni muu, kuten Pogba, Lindelöf, Young, Smalling ym. ovat päässeet tasolleen tai löytäneet kokonaan uuden vaihteen. Nuoria on nostettu esiin ja näinollen tulevaisuutta alettu rakentamaan. Pointtini lienee se, että vaikka OG tekee joukkueen kanssa pieniä ihmeitä koko ajan, katseet täytyy suunnata tulevaisuuteen, koska ManU lähti neljän sakin haastamiseen takamatkalta. Tehtävä ei ole mahdoton mutta varsin haastava. Itse odottelen jo joukkueen vahvistumista kesällä ja uutta kauden alkua jolloin lähdetään taisteluun samalta viivalta muiden kanssa. Teoreettisia mahdollisuuksia on vaikka triplaan, mutta itse pistän jäitä hattuun, tunnustan realiteetit ja ennenkaikkea nautin joka pelistä jonka tämä uusi ManU meille tarjoaa!
 8. No onhan tää aivan loistavaa ja osin kakkos-, kolmosmiehistöllä. Harvoin enää on saanut näin hyviä fiiliksiä ManUn peleistä. Tosiaan kuin vanhoina hyvinä aikoina!
 9. 24.2.2019 Manchester United vs Liverpool

  Vielä tässä tällä menolla alivoimalle joudutaan. Olelta taktisia virheitä mikäli laittanut puolikuntoisia peliin.
 10. Sitkeesti ManU roikkuu tässäkin cupissa vielä mukana. Hyvää pelaamista joskaan ei tuo smurffien peli ihan uomissaan ole. Mut ilo seurata omien esitystä, usko omaan pelaamiseen näkyy. Moni mies nostanut tasoaan.
 11. Varovasti toivoin että tästä otteluparista olisi menty jatkoon, mutta ehkä yhteispeli olisi pitänyt saada kuntoon jo heti kauden alussa. Eikä joukkueen vahvistaminen kesällä, tammikuusta puhumattakaan, onnistunut toivotulla tavalla. Ei mopolla moottoritielle. Nyt joukkueen focus valion neljännen sijan varmistamiseen ja turha haihattelu pois.
 12. Uskomattomassa nosteessa mennään edelleen. Peli-ilo löytynyt kentälle ja kotikatsomoon. Yleensä olen ollut sitä mieltä ettei valmentajan vaihdolla kesken kauden ole niin suurta merkitystä. Täytynee tässäkin asiassa muuttaa näkökantaansa. Mutta totuuden nimissä täytyy todeta että on Arsullakin näköjään omat vaikeutensa.
 13. 13.1.2019 Tottenham Hot Spurs vs Manchester United@Wembley

  No niin, uuden tulemisen kovin haaste. Toivottavasti joukkueella riittää näyttöhaluja ja OG on saanut kuviot kohdilleen ja iskostettua ne joukkueelle.
 14. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Ja jos ei nouse niin asenne on ainakin ollut oikea. Antijalkapalloa, oman joukkueeni alkukausi mukaan lukien, on nähty liiaksikin.
×