Jump to content

Melrose

Members
 • Content count

  829
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Melrose

 1. Keltaisia kortteja sateli osin aiheettomasti, mutta tosiaan se punainen tällä tuomarilinjalla oli enemmän kuin lähellä.
 2. Olipas parhautta El Matadorilta! Toki loistava toka puoliaika koko joukkueelta.
 3. Yrittäisi edes esittää puolueetonta selostajaa.
 4. McTominayltä rike, ok, mutta miksei siitä tullut vaparia kun Rassea vedettiin nilkoille boxin rajalla?
 5. Kausi 2020-21 käyntiin

  Toivon että Cavanin heikko esitys olisi ohimenevää ja palaisi jo seuraavassa pelissä tasolleen. Miestä tarvitaan jos ja kun Rasse ei ole pelikunnossa.
 6. Totta. Ja tätähän se on ollut jo pitkään, askel eteen askel taakse. Koskaan ei tiedä millaista peliesitystä sieltä on luvassa. Kuitenkin ollaan toisena Valiossa ja vielä kiinni Eurooppaliigan pokaalissa. Hyvät mahdollisuudet siihen, että kausi jää plussan puolelle.
 7. No joo, varmaan kaikkia nyt vituttaa hävityn pelin jälkeen ja jokainen purkaa sen kuka joukkueeseen, kuka valmentajaan, kuka yksilöihin. Ja sehän lienee tämänkin foorumin tarkoitus, eräänlainen sananvapaus. Mitä itse peliin tulee niin mielestäni kaikki meni pieleen. Mutta OGn avaus oli outo, ottelu oli tärkeä, lepuutuksia olisi voinut miettiä johonkin toiseen ajankohtaan. Martial oli mielestäni huono ja laiska, nyt ja lähes aina. Mietin myös kuinka paljon näytönpaikkoja VdB tarvitsee että edes jotain tapahtuu ja onko hänen kohdallaan vika aina vain muissa. Fred on pelannut hyvin, harmi että tähän kohtaan tuli moka. Henderson on itselleni ollut pettymys, samoin Cavani, vaikka kuuluukin suosikkeihini. En osaa tehdä hienoja analyysejä, mutta olikohan peli taktisesti OGn näpeissä? Vaikka yksilöt eivät tee joukkuetta, niin kyllä yksilöiden merkitys korostuu silloin kun täyttävät paikkansa ja varsinkin silloin kun eivät. Tälläisiä ajatuksia itselleni heräsi pelin jälkeen.
 8. Tulipa joukkueelta huono peli pahaan saumaan. Vaihdotkaan eivät juurikaan pelastaneet tilannetta. Ehkä OGn avaus oli huono, noita miehiä olisi tarvittu jo pelin alussa. No toivotaan että Eurooppaliigassa peli kulkee.
 9. Luokatonta peliä. Ja Vardy meinasi naulata pelin. Nyt OG vaihtoja!
 10. EL 18.3.2021 Milan vs Manchester United@San Siro

  Peli meni lähes kokonaan ohi, näin vaan alun Milanin pyörityksen ja Pogban maalin. Pogban rooli oli muutenkin ilmeisesti ratkaiseva. Mutta jatkoon, pokaali kiinnostaa aina, ei niitä olekkaan OGn aikaan tullut.
 11. 14.3.2021 Manchester United vs West Ham@Old Trafford

  Rassella ja Greenwoodilla paikat mut ei maistunu.
 12. EL 11.3.2021 Manchester United vs AC Milan@Old Trafford

  Lähellä oli että taistelu olisi tuonut toivotun tuloksen. Mutta ihan hyvät lähtökohdat toiseen osaotteluun. Toivottavasti loukkaantuneita saadaan mukaan.
 13. Kausi 2020-21 käyntiin

  No sama🤣
 14. Kausi 2020-21 käyntiin

  Osaako joku sanoa suomeksi mitkä noiden miesten roolit on ManUssa?
 15. EL 11.3.2021 Manchester United vs AC Milan@Old Trafford

  Tärkeitä miehiä valitettavasti sairastuvalla, mutta niin on muillakin. OGn pitää löytää pelikuntoisille miehille sopiva taktiikka ja näiden miesten vastattava huutoon ja pelata tasollaan, alisuorittamiseen ei nyt taida olla varaa.
 16. 7.3.2021 Manchester City vs Manchester United@The Etihad

  Työkiireet estivät lähes kokonaan pelin seuraamisen, mutta loistava tulos! Toivottavasti tämä peli oli nyt sellainen joka motivoi jatkossakin koko joukkuetta vastaavanlaisiin suorituksiin.
 17. 3.3.2021 Crystal Palace vs Manchester United@Selhurst Park

  Ymmärsin mitä tarkoitit ja itse tarkoitin tämän hetkistä tilannetta, muutamaa aikaisempaa peliä ja spekuloin tulevaa viikonloppua. Ja kuten sanoin, seuraava peli kaiken muuttaa voi. Se vaatinee OGltä taktisia muutoksia ja pelaajilta tasonnostoa. Mikähän lie Pogban tilanne?
 18. 3.3.2021 Crystal Palace vs Manchester United@Selhurst Park

  On ManU joskus voittanut pokaalejakin, että ei se niin huono ole. Mutta kuten sanoin niin tällä hetkellä on huono ja tämän hetkinen vire ei lupaa hyvää sunnuntaita ajatellen. Turha lähteä saivartelemaan.
 19. 3.3.2021 Crystal Palace vs Manchester United@Selhurst Park

  Ehkä on syytä olla realisti ja todeta että ManU on tällä hetkellä näin huono. Seuraava peli kaiken muuttaa voi ja voitto siitä saada suunnan nousemaan ylöspäin. Tosin juurikin realistisesti ajatellen ei hyvältä näytä sunnuntain paikallispelin asetelmat. Tiukka on taistelu mest.liigan paikoista. No onneksi jossain ennustettiin että hyvin tässä käy sen suhteen. 20Legendiä lainatakseni, nyt ei oikein tunnu miltään.
 20. 28.2.2021 Chelsea vs Manchester United@Stamford Bridge

  No City on mennyt menojaan mutta takana tulevat hengittävät niskaan. Tiukka peli tulossa, harmittavasti sairastuvalla tärkeitä miehiä.
 21. Hieno peli ja James hyvä tänään. Rasselle tarkkuutta viimeistelyyn. Hyvät asetelmat toiseen osaotteluun.
 22. Tasurihan sieltä tuli, tosin ykköset kentällä. Tuomari oli tosiaankin aika hassu.
 23. Kakkoset kehiin ja varma tasuri.
 24. 6.2.2021 Manchester United vs Everton@Old Trafford

  Samaa ajattelin. En mä sitä pelin hallintaa kaipaa, pisteitä mä kaipaan. Vitutusta lieventää poolin pupellus vaikka shitty karkaakin mestaruuteen. Mutta jos shitty olisi hävinnyt tänään niin eilinen tasuri olisi vituttanut vielä enemmän. No pitää kattoo yöllä Super Bowl ja unohtaa soccer hetkeksi.
 25. 6.2.2021 Manchester United vs Everton@Old Trafford

  Juuri tuon koomailun takia piste onkin hyvä suoritus. Pelihän olisi voitu hävitäkkin jos Everton olisi saanut neljännen laukauksen kohti maalia. Hallinnassa oleva peli ei paljoa lämmitä ellei pisteitä tule ja nyt niitä saatiin edes se yksi.
×