Jump to content

Melrose

Members
 • Viestit

  579
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Melrose kaikki viestit

 1. 10.3.2019 Arsenal vs Manchester United@Emirates Stadium

  Tuo on ehdottomasti totta ja sitä olisi pitänyt miettiä kesällä kun vahvistettiin joukkuetta. Nyt Top4 taistelu on niin tiukkaa että mitä tahansa voi tapahtua.
 2. 10.3.2019 Arsenal vs Manchester United@Emirates Stadium

  Tosiaan parempaan ollaan menty, kuinkahan alas oltaisiinkaan valahdettu jos Mou olisi jatkanut? Mutta neljän sakkiin on tälläkin kaudella paljon halukkaita. Itse olin kesän hankintoihin varsin pettynyt ja mielestäni nyt se alkaa näkyä. Kliinisten maalintekijöiden puute on yksi tälläinen. Alex on ollut täysi floppi, Martialin ja Lingardin loukkaantumiset/ailahtelevaisuudet, on liikaa jäänyt Lukakun ja Rassen harteille. He kun eivät yksin ole suurseuran ykköspyssyjä. Hienoa että moni muu, kuten Pogba, Lindelöf, Young, Smalling ym. ovat päässeet tasolleen tai löytäneet kokonaan uuden vaihteen. Nuoria on nostettu esiin ja näinollen tulevaisuutta alettu rakentamaan. Pointtini lienee se, että vaikka OG tekee joukkueen kanssa pieniä ihmeitä koko ajan, katseet täytyy suunnata tulevaisuuteen, koska ManU lähti neljän sakin haastamiseen takamatkalta. Tehtävä ei ole mahdoton mutta varsin haastava. Itse odottelen jo joukkueen vahvistumista kesällä ja uutta kauden alkua jolloin lähdetään taisteluun samalta viivalta muiden kanssa. Teoreettisia mahdollisuuksia on vaikka triplaan, mutta itse pistän jäitä hattuun, tunnustan realiteetit ja ennenkaikkea nautin joka pelistä jonka tämä uusi ManU meille tarjoaa!
 3. No onhan tää aivan loistavaa ja osin kakkos-, kolmosmiehistöllä. Harvoin enää on saanut näin hyviä fiiliksiä ManUn peleistä. Tosiaan kuin vanhoina hyvinä aikoina!
 4. 24.2.2019 Manchester United vs Liverpool

  Vielä tässä tällä menolla alivoimalle joudutaan. Olelta taktisia virheitä mikäli laittanut puolikuntoisia peliin.
 5. FA-cup 18.2.2019 Chelsea vs Manchester United@Stamford Bridge

  Sitkeesti ManU roikkuu tässäkin cupissa vielä mukana. Hyvää pelaamista joskaan ei tuo smurffien peli ihan uomissaan ole. Mut ilo seurata omien esitystä, usko omaan pelaamiseen näkyy. Moni mies nostanut tasoaan.
 6. CL 12.2.2019 Manchester United vs Paris St Germain@Old Trafford

  Varovasti toivoin että tästä otteluparista olisi menty jatkoon, mutta ehkä yhteispeli olisi pitänyt saada kuntoon jo heti kauden alussa. Eikä joukkueen vahvistaminen kesällä, tammikuusta puhumattakaan, onnistunut toivotulla tavalla. Ei mopolla moottoritielle. Nyt joukkueen focus valion neljännen sijan varmistamiseen ja turha haihattelu pois.
 7. 25/1/2019: Arsenal - Manchester United (FA Cup 4th round)

  Uskomattomassa nosteessa mennään edelleen. Peli-ilo löytynyt kentälle ja kotikatsomoon. Yleensä olen ollut sitä mieltä ettei valmentajan vaihdolla kesken kauden ole niin suurta merkitystä. Täytynee tässäkin asiassa muuttaa näkökantaansa. Mutta totuuden nimissä täytyy todeta että on Arsullakin näköjään omat vaikeutensa.
 8. 13.1.2019 Tottenham Hot Spurs vs Manchester United@Wembley

  Motm DdG!
 9. 13.1.2019 Tottenham Hot Spurs vs Manchester United@Wembley

  No niin, uuden tulemisen kovin haaste. Toivottavasti joukkueella riittää näyttöhaluja ja OG on saanut kuviot kohdilleen ja iskostettua ne joukkueelle.
 10. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Ja jos ei nouse niin asenne on ainakin ollut oikea. Antijalkapalloa, oman joukkueeni alkukausi mukaan lukien, on nähty liiaksikin.
 11. Manchester United- Kausi 2018-19

  Tämä kausi taitaa jokatapauksessa olla taputeltu. Pogba ja muut haluttomat ulos tammikuussa ja katseet ensi kauteen. Mut toi OG olis kyllä kiva nähdä koutsina!
 12. 16.12.2018 Liverpool vs Manchester United @ Anfield

  Itse olen puolitosissaan sanonut että sarjasijoituksesta viis kunhan pooli voitetaan. Mutta nyt taitaa käydä kylmät. Tosin onhan ManU tälläkin kaudella väläytellyt, mutta se tarttisi samalla poolilta sen heikomman päivän, joita taas puolestaan ei juurikaan ole tällä kaudella nähty.
 13. Vahvistetut siirrot / sopimusuutiset

  Hyvä näin kun ei parempiakaan saada😏
 14. Manchester United vs Arsenal @ Old Trafford

  Syötti ja viimeisteli oman maalin😆 Mutta De Gealta hieno torjunta👍
 15. Manchester United vs Arsenal @ Old Trafford

  De Gean hurmos jäi mm-kisojen töppäilyihin. Nyt miehellä enemmänkin päivän kunto ratkaisee tuleeko niitä huippupelastuksia. Noita haparointejakin on alkanut tulemaan. Mutta joo, puolustus on välillä aika hassua.
 16. 1.12.2018 Southampton vs Manchester United@ St Marys Stadium

  Enkä minä ymmärrä McTominayn hyvyyttä tällä tasolla. Mutta tyytyväinen vierastasuriin tällä nyky-Manulla⚽💪
 17. 1.12.2018 Southampton vs Manchester United@ St Marys Stadium

  Toki peli katsotaan ja omia kannustetaan⚽ Ja paineetta, eiköhän neljän kärki ole jo liian kaukana ja välissä liian vahvoja halukkaita neljän sakkiin. Omat suosikit, monen inhokit, Lukaku ja Fellaini avauksessa💪
 18. 24.11.2018 Manchester United vs Crystal Palace@Old Trafford

  Edelliseen kommenttiin 100 pros. peukku!
 19. CL 7.11.2018 Juventus vs Manchester United@Allianz Stadium

  CMore Sport 1 niin ei tarvii striimien kanssa tapella. Ryöstö tosiaan ja Murikalta jäätävät tuuletukset, media ja vihaajat kiittää😏
 20. CL 23.10 2018 Manchester United vs Juventus@Old Trafford

  Samaa mieltä, että Maticin lönkyttely Juven maalissa kostautui. Lindelöfiltä tosiaan hyvä peli. Ja hyökkäyskolmikkoon en ollut tyytyväinen, mutta ketä tilalle mikäli muut ovat loukkaantuneina? Mielestäni hyökkäyskin kaipaisi vahvistuksia tammikuussa.
 21. 20.10.2018 Chelsea - Manchester United @ Stamford Bridge

  Olihan jännä peli. Tuloskin tyydyttävä, ei pudottu sarjataulukossa kuin yksi pykälä. Jäi jännitettävää vielä kierroksen viimeisiinkin otteluihin, löytyykö ManU lopulta sijalta 11? Smurffien apuvalmentajan tuuletukset aika legendaarisia, saas nähdä jatkoseuraamukset. Kieltämättä voitto olisi maistunut ja täysi pistepotti tullut tarpeeseen.
 22. 6.10.2018 Manchester United vs Newcastle United

  Hyvä fiilis myös kotikatsomossa. Hieno taistelu koko joukkueelta. Tuli ihan vanhat ajat mieleen jolloin voitto väännettiin vaikka väkisin. Alku oli mitä oli mutta lopputulos ratkaisee.
 23. LC 25.9.2018 Manchester United vs Derby County @Old Trafford

  Ja onko sekään realistinen mikäli otteet eivät muutu? Mikään ei viittaa siihen. Monta vuotta on pyristelty ja jotenkin pysytty pinnalla. Nyt taitaa tulla totaalinen uppoaminen. Näen sen tosin hyvänä koska pohjalta on vaan yksi suunta. Ylöspäin. Ehkä se vaatii sen että päästään taas menestykseen kiinni. Ei mikään joukkue dominoi ikuisesti.
 24. LC 25.9.2018 Manchester United vs Derby County @Old Trafford

  No joo, eipä mennyt ihan putkeen tämäkään. Positiivisena puolena tietysti se, että nyt voi keskittyä muihin tärkeimpiin peleihin. Ja se että ehkä tämäkin peli herättäisi ajatuksia johtoportaan suunnassa, tyyliin pitäisikö tehdä jotain muutoksia esim. valmennukseen.
 25. LC 25.9.2018 Manchester United vs Derby County @Old Trafford

  Joo tässä cupissa on saumat mikäli suuret peluuttaa junnujaan. Mutta peli kerrallaan tässäkin mennään ja kaikki pitäis voittaa. Mikään peli ei tällä kaudella tule olemaan helppo.
×