Jump to content

Melrose

Members
 • Content count

  594
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Melrose

 1. Romelu Lukaku

  Koko joukkue alisuoritti koko kauden. Niin myös yksittäiset pelaajat, tässä tapauksessa myös Lukaku. Ei pelannut joukkueelle eikä valmentajalle. Poislukien ne muutamat hetket OGn tulon jälkeen. Antaisin vielä vuoden aikaa näyttää, onko miehestä mihinkään.
 2. Manchester United- Kausi 2018-19

  Me fanit varmaan ajattelemmekin näin. Mutta ajatteleeko omistajat?
 3. Manchester United- Kausi 2018-19

  Onhan se selvää, että jos joukkue on täynnä nobodyja, ei pelata euroopassa eikä valiossa taistella pokaaleista, niin näkyyhän se sponssituloissa. Ja se ei taas miellytä omistajia joille merkkaa vain raha.
 4. Manchester United- Kausi 2018-19

  Samaa mieltä ehdottomasti👍
 5. Manchester United- Kausi 2018-19

  Hienolta kuulostaa tuollaiset suunnitelmat, ainakin paperilla. Jos alisuorittajista ja liigajyristä halutaan eroon, niin ketä sinne jää? Joukkueen runko pitää kuitenkin säilyttää ja myyntejä ja ostoja sitten siihen ympärille. Ja toistan nyt itseäni: riittääkö omistajien kärsivällisyys rakentamaan joukkuetta kärsivällisesti vuosia eteenpäin? Ja toistuviin sijoituksiin neljän sakin ulkopuolelta? Uskon myös että painetta tulee sponsoreilta pepsi-tähtiin ja näkyvyyteen Mest.liigassa. Ja väkisin tulee mieleen, että olisiko toisenlainen valmentaja saanut tämän joukkueen pelaamaan myös loppukauden voitokkaasti? Itse pidin OGstä pelaajana ja toivon todellakin että hän menestyy myös valmentajana.
 6. Aika jäätävää. Pari ylärimaa jäi harmittamaan mutta ei tästä lopulta jäänyt seliteltävää. Joukkue täynnä alisuorittajia, loppuja ei kiinnosta. Eikä valmennuksen kuviotkaan vakuuttaneet. Pari nuorta ihan jees esitys mut eihän heidän varaan voi peliä jättää. No aina on ensi kausi. Ja sitä seuraava.
 7. Juuri tämän vuoksi 6 pistettä kahdesta viimeisestä pelistä ei ole mikään varma juttu. Toisaalta hienoa että mestaruustaisto ja kilpailu neljän sakissa on ollut niin tiukka. Vaikka ManUn tilanne harmittaakin ja tarvitaan kaikkien futisjumalien apua että mest. liigaa pelataan ensi kaudellakin. Mutta toivottavasti omat pelit hoidetaan ja lähdetään siinä mielessä positiivisissa fiiliksissä kesätauolle.
 8. Manchester United- Kausi 2018-19

  Saas nähdä riittääkö omistajilla kärsivällisyyttä, tähän asti sitä ei ole riittänyt Sir Alexin jälkeen. Jos ei päästä mest. liigaan ensi kaudeksi niin siirtoikkunasta tulee varsin haastava. Ja siihen jos lisätään nykyisten tähtien lähtöhalut niin OGn projektista tulee pidempi kuin se 1-2 vuotta ennenkuin pokaaleista haaveillaan. Se sopii hyvin, joukkueen rakentaminen pitkällä tähtäimellä ja ilman turhia toiveita pikamenestyksestä. Onko OG oikea mies tähän tehtävään nähdään aikanaan, toivottavasti saa työrauhan ja toivottavasti nuoret lupaukset malttavat pysyä joukkueessa.
 9. Manchester United- Kausi 2018-19

  Mun mielestä päävalmentajan pitäisi olla taktikko ja sit apuvalmentajien näitä entisiä legendoja henkeä luomassa.
 10. 21.4.2019 Everton vs Manchester United @Goodison Park

  Mikään ei ole ManUssa nyt oikein kohdallaan. Mihin hävisi OGn aikaansaama draivi? Tuliko liian aikaisin annettua jatkosopparia? Kesän parilla hankinnalla ei tätä kurssia käännetä, muutosten tulee olla isompia. Mutta ryhdytäänkö niihin ja onko edes haluja, onko oletusarvona vain bisneksen pyörittäminen pelillisten arvojen kustannuksella. Mutta nyt viimeisten viikkojen aikana ollaan palattu lähtökuoppiin. Tämä tilanne on valtava pettymys.
 11. CL 16.4.2019 Barcelona vs Manchester United@Camp Nou

  Samoja ajatuksia Blindistä, tykkäsin miehestä jo ManUssa enkä olisi luopunut miehestä. Toka puoliajan juutuinkin sitten katsomaan Ajaxin peliä. Mutta ManUlla aloitti toivomani hyökkäyskolmikko jolta tehot jäivät puuttumaan. Itselleni varsinkin Rasse jälleen pettymys, ei maailmanluokan viimeistelijä jota joukkue kaipaa. Muutenkin joukkuetta pitäisi uusia rankalla kädellä enkä itse aloittaisi Youngista. Menee tosiaan hyvänä rotaatiopelaajana. Hyökkäys ja osa keskikenttää näyttäytyy itselle alisuorittajana. Ja de Gea, ajoittain huippu mutta ajoittain meillä on oma karius. Onko OG sitten oikea valmentaja, onko taktisesti riittävän hyvä, sitä en osaa sanoa. Mutta se että pudottiin Barcalle ei liene kellekkään yllätys.
 12. CL 16.4.2019 Barcelona vs Manchester United@Camp Nou

  Jaahas, de Gea teki perinteiset.
 13. CL 10.4. 2019 Manchester United vs Barcelona@Old Trafford

  Yllättävän hyvin ManU taisteli. Young ei yksin ole tuossa porukassa se jolla ei taso riitä näihin karkeloihin. Onneksi nousee uutta polvea kuten esim. Fred ja McTominay. Jos OG saa rauhassa rakentaa joukkuetta ja saadaan oikeasti laadukkaita hankintoja, niin ties vaikka alettaisiin parin vuoden päästä taas realistisesti taistelemaan kärkisijoista. Ja onhan tämä ottelupari vielä auki, mutta tarvitsee tosiaan aika monta onnenkantamoista mikäli pyttyä nostellaan.
 14. CL 10.4. 2019 Manchester United vs Barcelona@Old Trafford

  Kyllä matsi pitää tuijottaa, myös Ajax - Juve vaikuttaa kiinnostavalta. Pelko persiissä tässä kyllä ollaan, kun tuota avausta kattoo. Mut nyt vähän tarvitaan onneakin.
 15. 2.4.2019 Wolverhampton wanderers vs Manchester United

  Tollaset naureskelijat joutaa alasarjoihin hakemaan uskottavuutta uralleen. Mutta joo, kyllähän nämä pelit tulisi hoitaa kun vielä oli mahdollisuudet neljän sakkiin. Ja toki on vieläkin mutta hatarammat. Oli kyllä tylyä nähdä miten joukkueen alun hyvä esitys muuttui totaalisesti tasoitusmaalin jälkeen. Mestareiden liigan paikka ensikaudellakin olisi eduksi kesän siirtomarkkinoilla. Vähän ollaan tultu takapakkia viime peleissä eikä kovin suuri ole luottamus Barca-peliin lähdettäessä eikä itseasiassa taistelussa neljännestä paikasta. Harmittaa kun hyvä taistelu näyttää hyytyvän kevään ratkaisupeleissä.
 16. 10.3.2019 Arsenal vs Manchester United@Emirates Stadium

  Tuo on ehdottomasti totta ja sitä olisi pitänyt miettiä kesällä kun vahvistettiin joukkuetta. Nyt Top4 taistelu on niin tiukkaa että mitä tahansa voi tapahtua.
 17. 10.3.2019 Arsenal vs Manchester United@Emirates Stadium

  Tosiaan parempaan ollaan menty, kuinkahan alas oltaisiinkaan valahdettu jos Mou olisi jatkanut? Mutta neljän sakkiin on tälläkin kaudella paljon halukkaita. Itse olin kesän hankintoihin varsin pettynyt ja mielestäni nyt se alkaa näkyä. Kliinisten maalintekijöiden puute on yksi tälläinen. Alex on ollut täysi floppi, Martialin ja Lingardin loukkaantumiset/ailahtelevaisuudet, on liikaa jäänyt Lukakun ja Rassen harteille. He kun eivät yksin ole suurseuran ykköspyssyjä. Hienoa että moni muu, kuten Pogba, Lindelöf, Young, Smalling ym. ovat päässeet tasolleen tai löytäneet kokonaan uuden vaihteen. Nuoria on nostettu esiin ja näinollen tulevaisuutta alettu rakentamaan. Pointtini lienee se, että vaikka OG tekee joukkueen kanssa pieniä ihmeitä koko ajan, katseet täytyy suunnata tulevaisuuteen, koska ManU lähti neljän sakin haastamiseen takamatkalta. Tehtävä ei ole mahdoton mutta varsin haastava. Itse odottelen jo joukkueen vahvistumista kesällä ja uutta kauden alkua jolloin lähdetään taisteluun samalta viivalta muiden kanssa. Teoreettisia mahdollisuuksia on vaikka triplaan, mutta itse pistän jäitä hattuun, tunnustan realiteetit ja ennenkaikkea nautin joka pelistä jonka tämä uusi ManU meille tarjoaa!
 18. No onhan tää aivan loistavaa ja osin kakkos-, kolmosmiehistöllä. Harvoin enää on saanut näin hyviä fiiliksiä ManUn peleistä. Tosiaan kuin vanhoina hyvinä aikoina!
 19. 24.2.2019 Manchester United vs Liverpool

  Vielä tässä tällä menolla alivoimalle joudutaan. Olelta taktisia virheitä mikäli laittanut puolikuntoisia peliin.
 20. Sitkeesti ManU roikkuu tässäkin cupissa vielä mukana. Hyvää pelaamista joskaan ei tuo smurffien peli ihan uomissaan ole. Mut ilo seurata omien esitystä, usko omaan pelaamiseen näkyy. Moni mies nostanut tasoaan.
 21. Varovasti toivoin että tästä otteluparista olisi menty jatkoon, mutta ehkä yhteispeli olisi pitänyt saada kuntoon jo heti kauden alussa. Eikä joukkueen vahvistaminen kesällä, tammikuusta puhumattakaan, onnistunut toivotulla tavalla. Ei mopolla moottoritielle. Nyt joukkueen focus valion neljännen sijan varmistamiseen ja turha haihattelu pois.
 22. Uskomattomassa nosteessa mennään edelleen. Peli-ilo löytynyt kentälle ja kotikatsomoon. Yleensä olen ollut sitä mieltä ettei valmentajan vaihdolla kesken kauden ole niin suurta merkitystä. Täytynee tässäkin asiassa muuttaa näkökantaansa. Mutta totuuden nimissä täytyy todeta että on Arsullakin näköjään omat vaikeutensa.
 23. 13.1.2019 Tottenham Hot Spurs vs Manchester United@Wembley

  No niin, uuden tulemisen kovin haaste. Toivottavasti joukkueella riittää näyttöhaluja ja OG on saanut kuviot kohdilleen ja iskostettua ne joukkueelle.
 24. Liverpool FC - Kausi 2018/19

  Ja jos ei nouse niin asenne on ainakin ollut oikea. Antijalkapalloa, oman joukkueeni alkukausi mukaan lukien, on nähty liiaksikin.
×