Jump to content

GuNNeR

Members
 • Content count

  125
 • Joined

 • Last visited

About GuNNeR

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 05/27/1989

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Oulu ja Tornio
 • Interests
  Jalkapallo,Arsenal,Metallimusiikki
 • Occupation
  Ylioppilas ja Humakin Yhteisöpedagogi opiskelija.

Contact Methods

 • Skype
  heikkiter@hotmail.com
 1. Vitutusketju

  Nyt kyllä vituttaa, kuin sitä kuuluista pientä oravaa Gigantti ja sen niin loistava asiakaspalvelu! Ostin joulukuussa 2010 Gigantista 800€ läppärin, joka kesti ensimmäisen kuukauden moitteettomasti, mutta helmikuun puolella minun täytyi viedä konehuoltoon, jossa se oli noin kolme viikkoa huollossa siihen vaihdettiin uusi emolevy, kone oli normaalissa käytössä huollon jälkeen vain viikon, kun siitä hajosi kovalevy ja se ylikuumeni, ei muuta kuin taas valittamaan Giganttiin laitteesta kone lähti taas huoltoon etelä-suomeen, asiasta teki vittumaisemman vielä, että minulla meni vanhan kovon mukana yli 30op verran kouluhommia, joita en kerennyt pelastaa. Kone oli jälleen huollossa semmoiset kaksi viikkoa ja sain jälleen takaisin, kone oli tällä kertaa käytössä kaksi viiikkoa ja kuusi päivää, kun taas toissa päivänä ilmeni kovalevy ongelmia ja ei muuta kuin piti taas mennä oulun giganttiin valittamaan ja vaatimaan jo uuttakonetta, myyjät olisivat jo olleet valmiita antamaan hyvitykseksi uuden koneen, mutta päättävä puoli, eli huoltopuoli oli asiasta toista mieltä ja se perkeleen laitos lähti taas kohti etelä-suomea ja infocare oy:tä, josta sain tietää, että sattumoisin Infocare omistaa MSI merkin korvausoikeudet, eli koneella ei ollut varsinaista maahantuojaa, vaan korvauksista tämmöisissä tapauksissa vastaa helvetti vieköön huoltofirma, miten vittu tämänlainen tilanne voi olla, että huoltofirma saa tehdä bisnestä ja paaskaa tuota, miten moisesta jäniksenpyörästä pääsee pieniasiakasa irti, koska vain ja ainoastaan huoltoyhtiö hyötyy tilanteesta, koska sehän voi korjata konetta niin mielivaltaisesti kuin se haluaa! Loistava oikeusvaltio tämä suomikin pientäkuluttajaa poletaan ja ainoastaan kauppaketju ja huoltoyhtiö hyötyy tilanteesta! Muutenkin Gigantin asiakaspalvelu on ollut aivan perseestä varsinkin huoltopuolella töykeää ja ylimielistä palvelua! Paitsiolaiset älkää ikinä ostako mitään arvokasta kodinelektroniikkaa Gigantista, koska takuut ja muut asiakastyytyväisyys vakuudet ovat Gigantille ilmeisesti pelkkää sananhelinää ja valeita! Onko jollakin muullakin moisia kokemuksia?
 2. Hankintoja 09/10 Kaudeksi (Arsenal)

  Kyllähän tuo Gignac kelpaisi myös meikäläiselle, mutta itselläni ei ole minkäänlaista ennakkokäsitystä, että millainen pelajaa on kyseessä. Andre-Pierre Gignac:sta, tiedän vain sen, että mies oli viime kaudella hurjassa iskussa Toulousen-paidassa. Kyllähän tuo Chamakh myös kelpaisi jos hänen kanssaan olisi kesäksi tehty jo tuo mainitsemasi ennakkosopimus, kunhan Bordeaux, saisi ketään vastineeksi, kuten Gallasta! Toivotaan, että Wenger heittäisi muutaman ässän hihastaan ja toisi Grovelle kokeneen keskuspakin, sen uuden hyökkääjän ja ennen kaikkea tekisi "Wild"-Billy Gallasille uuden vähintään kehden vuoden jatkopahvin.
 3. Hankintoja 09/10 Kaudeksi (Arsenal)

  Ei taida Huntelaarista tulla ainakaan tammikuussa tykkimiestä, mikäli Wengerin sanomisiin on luottamista. Arsene on eilen asiasta puhunut Arsenalin virallisilla nettisivuilla, jolla Wenger teki selväksi, että Huntelaar voidaan unohtaa siirto-spekulaatioista. Tässä linkkiä kyseiseen artikkeliin: http://www.arsenal.com/news/news-archive/hitman-huntelaar-is-not-on-our-radar- Itsekkin kuuluun siihen ryhmän, joka olisi avosylin toivottanut Huntelaarin tervetulleeksi Emiratesille, mutta ilmeisesti asian voi unohtaa Tammikuun ajaksi ainakin. Sääli, sillä mielestäni Huntelaar olisi ollut juuri semmoinen pelaaja, jota Arsenal mielestäni olisi tarvinnut. Jospa se Dzeko sitten päättäisi pukea suurimman ja kauneimman jalkapalloseuran pekipaidan päälleen, eli Arsenalin!
 4. Vitutusketju

  Joo'o, on se hyva huomata, etta en ole ainut, jota hajottaa tuo armeijan harmaisiin lahteminen. Itsellani suuntana on Rovaniemen ilmatorjunta rykmentti, joka taitaa olla viela pohjoisemmassa, mita teidan palvelus paikkanne. Nyt taytyy vain nauttia naista viimeisista vapauden viikoista!
 5. Loistavaa musiikkia

  Itsekkin allekirjoitan täysin saman, mitä Pikherz ja Mate ovat räpistä sanoneet. Meikäläisen kalloon ei vaan iske millään kaiken maailman räpit, ja voin sanoa, että olen yrittänyt kyllä ymmärtää ja kuunnella räppiä, mutta minunkin mielestäni räppi on täyttä p***aa. Kaiken maailman telttahousuineen ja sun lättälippiksineen, nuo räppihommat laittaa aina verenkiehumaan kun tuollaista porukkaa kävelee kaupungilla vastaan. Minun mieleeni on raskaampi metallimusiikki, kuten Amon Amarth jne. PE, mikä vikä meissä pohjalaisissa on?
 6. Foorumille lappu luukulle ?

  Morrooo, En kyllä itsekkään ymmärrä, että miksi tämä forkka pitäisi lopettaa. Minäkin kuulun siihen porukkaan, joka kirjoittelee harvemmin, mutta muuten käyn lukemassa muiden kirjoituksia monta kertaa päivässä. Olen laskenut, että päivässä Paitsion parissa menee noin kaksi tuntia. Totta on, että foorumilta on kadonnut hyviä kirjoittajia, mutta mielestäni se ei riitä syyksi foorumin lopettamiselle. Silloin kun itsekkin (ennen muinoin) foorumille liityin oli suorastaan nautinto taistella ManU-fanien kanssa sanallisesti. Monien kirjoittelijoiden katoamisella saattaa olla syynä opiskelu kiireet ja esimerkiksi Armeija jne. Mutta Itse en lähtisi foorumia sulkemaan, pienen kirjoittelijoiden katoamisen takia, koska varmasti tänne saadaan myös uusia tulemaan. Löytyyhän täältä vielä(kin) laatukirjoittajia, kuten Cesc ja muut! Osa paitsion käyttäjistä varmaankin on siirtynyt foorumilta Irc:in puolelle.
 7. Opiskeluketju

  Juu'u, tänäänhän tuo historian yo-koe oli mielestäni oli vaikeampi kuin viime kevään koe. Plussaa tälle päivälle oli se, että kerkesin tällä kertaa kirjoittaa kaikki kuusi vaadittua esseetä, kun viime keväänä en kerennyt kirjoittaa kuin neljä esseetä kuuden tunnin aikana ja tuloksena oli B. Jospa tällä kertaa natsaisi ja tulis vaikkapa tuo C tai parempi. Viime keväänä lähtiin hakemaan vähintään C:tä, mutta sain tyytyä siihen B:hen. Keskiviikkona olisi sitten pitkä-Englanti ja Perjantaina lyhyt-Ruotsi. Ruotsista jos paukahtaisi edes A niin ei muuta kun juhlat pystyyn, sillä ruotsi ei ole vahvimpia alojani. Pikherz, olitko kirjoittamassa viime viikolla äidinkielen tekstitaitoa? Jos olit niin mitä co. kokeessa oli aiheina?
 8. Vitutusketju

  Tällä hetkellä minua vituttaa kuin pientä oravaa Arsene "vitun" Wenger! Ukko jolle joutais antaa potkut Arsenalin seurajohdon toimesta! Nyt vaan kerta kaikkiaan riittää tuota patonkileuan idealistista paskaa ja turhaa toivomista, että Diabystä sun muista umpisurkeista ja laiskoista paskoista kehittyisi "uusi Patrick Vieira:ja" ja sun muita suuruudenajan legendoja!
 9. *Ihmettelyketju*

  Mistäs paikkakunnalta ja kaupasta saa noin halvalla Fosters'sin 6-packin? On kyllä hel*etin halpaa olutta jos Fosters'sia saa alle 10€:lla! Täällä Kiimingissä 6-packista saa maksaa reilusti yli 13€ jos nyt puhutaan 0,5l tölkeistä. Muutenkin minua ihmetyttää tämä valtion typerä alkoholin verojen nostot ja paljous alennuksien poistaminen, mikäpäs siinä jos valtio haluaa edes auttaa viinaralleja Viroon.
 10. Loistavaa musiikkia

  Aivan loistava levy, parasta Amorphista tähän mennessä! Levy tuli ostettua eilen ja tehokuuntelelussa meikäläisellä vielä pitkään. Melodioista löytyy melodisemmasta metallista-Death metallin tyyliseen musiikkiin ja mielestäni Joutsenen laulu on parhaimmalla tasolla, kuinka miehellä voi olla noin monipuolinen laulu?
 11. Synttärionnittelut

  No kiitosta onniteluista! Pitkät juhlat tulee varmaan pidettyä Perjantaina. Opiskelija budjetin mukaan täytyy juhlia, mutta eiköhän sitä jotakin kivaa tule tehtyä.
 12. Synttärionnittelut

  No pherkeles nyt kun vuorokausi on jo vaihtunut, niin meikäläisellekin tuli yksi vuosi lisää lasiin. Paras syntymäpäivälahja olisi ollut Gunnrssien mestareiden liiga voitto, mutta ehkä se on ensi vuonna vuorossa?!
 13. Arsenal 07-09

  Joo'o, nyt alkaa olla tämän Goonerin mitta täynnä tuota v*tun raskalaista patonkileuka Wengeriä! Ei muuta potkut tuolle, ellei hän itse ymmärrä erota! Per*ele eikö se Wenger tajua, että tuommoisilla lahjattomillla paskoilla, kuten Syltty, Diaby jne. kaltaisilla pelaajilla ei ole mahdollisuuksia voittaa yhtään mitään. Wengerin idioottimaisella nuoriso "unelmalla" ei voida edes uneksia suurten voittamisesta saati sitten mistään mestaruuksista! Esitys oli surkeata paskaa jälleen kerran, toivottavasti Wengerkin ymmärtää herätä tästä omasta pikku "unelma maailmastaan!" Mr. Wenger it's time to wake up!
 14. Loistavaa musiikkia

  Tässä on kaikille metallikulinaristeille maistiaisia uudelta Amorphiksen-levyltä, jonka nimi on Skyforger. Levy tosin julkaistaan vasta Toukokuussa, joten täytyy soittaa vain tätä piisiä siihen asti. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=fRMOGGfj07E&feature=channel]YouTube - Amorphis - Silver Bride (Live)[/ame] Olin itse todistamassa tämän uuden piisin iskevyyttä Teatrialla, kun Amorphis oli siellä soittamassa ja täytyy myöntää, että piisi iski meikäläiseen kuin veitsi voihin! Meikäläinen odottaa kyllä tätä uutta Amorphiksen-levyä vesikielellä. Joutsenen örinä on ihan helvetin kovaa tavaraa ja sitä on luvassa lisää uudella levyllä.
 15. Arsenal 07-09

  Toddiih poijjaat, nyt voidaan todella alkaa taistelemaan neljännestä sijasta kun City meni kaatamaan Villan. Arsenalin ja Villan välinen ero on "enään" vain kolme pistettä, joten eiköhän tämä herätä pelaajissakin aivan uutta toivoa ja toivottavasti se samalla herättäisi sen pedon, jota mekin saimme viime kaudella todistaa. Nyt voin sanoa, että meikäläisessä heräsi tänä iltana uutta toivoa, että me sittenkin voisimme pelaata metsurien liigaa ensi kaudella, loppu on nyt täysin pelaajien käsissä. Come on Gunners!
×