Jump to content

TTJ

Members
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

About TTJ

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 07/17/1977
 1. Pari matsia valittu SKY:lle

  Kalenterissa!
 2. Ecclestone & Briatore

  Kauppaa kuulutellaan salaattina maailmalla. Onko kukaan nähnyt seuran puolelta virallista tiedotetta? Tiedottaminen on seuralla ollu aina tosi vahva laji... No, toivotaan että kaupat on tehty ja herrat pumppaa ärriin sen verran rahaa että pelataan premieriä vuosikymmenen loppuun mennessä. Huomenna Rayn muistoks kaks-muna.
 3. QPR - Luton 9.4.

  No osas pojat matsin valita...mahtanu olla paska tunnelma Ei me sit vissiin pudottu! Come on u r`s!
 4. Leeds-Q.P.R.

  terveiset elland roadilta. hyvältähän toi peli näytti vaikka leeds taisi pari kertaa puita paukuttaakin. ärriä paikalla vissiin joku pari tuhatta, ER ekaa kertaa tällä kaudella (käsittääkseni) loppuunmyyty. "YOU´RE NOT FAMOUS YOU´RE NOT FAMOUS YOU´RE NOT FAMOUS ANYMORE!!!" kannatti tehdä pitkä reissu, hyvää settiä. WE ARE QPR!
 5. Sir John Gregory

  Helvetin hienoo! Saints vielä hirveessä vormussa, ei salettiin helpolla tullu toi voitto. Pelasko se Chelskistä vuokralle tullut junnu, Smith?
 6. John Gregory

  Macca sai sitten kenkää kun Gregory vei Waddockin paikan ja Waddock Maccan paikan. Varmaan puhtaasti rahakysymys, vaikka ei toisaalta sen peluuttama puolustuskaan varsinaisesti rautaa ollut....toisaalta, paskasta ei saa marmelaadia.
 7. John Gregory

  Gregoryhan on Paladinin vanhoja kalakavereita, joten pikkasen tässä haisee tälläinen hyvä veli -asetelma. Toisaalta äijällä on meriittejä Villan kanssa. Pisteet todella GP:lle siitä että teki edes jotain vielä kun paskat ei ole puntissa (vai onko...?). Kellään tietoa mitä Gregory on tehnyt viimeset kolme vuotta? Ilmeisesti ei mitään fudikseen liittyvää? Waddockin mukana roikuttaminen tosiaan vähän ihmetyttää. Samankaltainen juttu oli muistaakseni Ollien kanssa jonkin aikaa sen jälkeen kun managerin pallilta tuli potkut. Ei mitään duunia, mutta sopimustakaan ei terminoitu. Mitä se teki, siivos katsomoita? Todella omituista jättää GW roikkumaan mestoille, voisko olla ettei se käytännössä paljon jengin kanssa puuhastele? Kaikenkaikkiaan mun mielestä oikea veto ottaa Gregory puikkoihin.
 8. Coventry 18.11.

  coventry, cardiff....whatever
 9. Coventry 18.11.

  http://boards.rivals.net/default.asp?sid=925&p=16&style=2&forumId=3672&action=1&replytoid=531232244 Tukkaan tulee siis sieltäkin.....
×