Jump to content

wave

Members
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

About wave

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 06/01/1984
 1. UEFA Cup 2007/2008

  peliin menossa? Ajattelin pitkästä aikaa kirjoittaa tänne... Itse vielä mietin, että jaksanko lähteä anjalankoskelle katsomaan peliä, kun se tulisi urheilukanavaltakin ja oulusta on ikävän pitkä matka sinne. Mypa peli olisi hyvä paikka Suomi-Blackburn faneille tavata toisensa...? Tietääkö kukaan tornio-blackburn fanin yhteistietoja, että voitaisiin mennä samalla kyydillä ja takaisin?
 2. Blackburnin kannattajat suomessa?

  Suomi-Rovers seura? Itsekkin seuraan rakkaan Blackburnin edesottamuksia tarkasti, paikanpäällä en ole vielä käynyt, mutta tarkoitus olisi lähteä jo ehkä tällä kaudella. Olisi hienoa, jos saisimme edes kerran kaudessa järjestettyä yhden tapaamisen esimerkiksi pk-seudulle ja sitä kautta luoda oma Suomi-Blackburn seuran. Tunnen aina itseni niin yksinäiseksi, kun joudun selittelemään seura valintaani , Olisi kiva olla omiensa joukossa, hahah. Ei muuta kun kaikki fanit antakaa itsenne ilmi, niin tiedämme onko meitä enemmän?
 3. Olisin kiinnostunut tietämään montako meitä roverssien kannattajaa suomen maasta löytyy? Ei varmaan kovin montaa. Onko Blackburnin faneilla mitään yhteistä toimintaa kuten esimerkiksi everton faneilla on suomi-everton seura? Olisi hauska tavata muitakin Rovers faneja ja vaikkapa järjestää yhteinen matka Blackburniin katsomaan roverssien peliä!?... Blackburn-Bolton= 1-0
×