Jump to content

FinnKop

Members
 • Content count

  28
 • Joined

 • Last visited

About FinnKop

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 12/11/1982
 1. Emiratesille matsia katsomaan

  :lol: Chelskin miehelle. 2 krt Anfieldillä ja 1 kerta Milano Chämppäri peli.
 2. Emiratesille matsia katsomaan

  Kukkuu eikös täältä kukaa oo käyny Emireitil?
 3. Ucl 07-08

  Arsenal sit tuli. Seuraavaks olis sit chelski, sit vois tulla scum finaalii. Pidetää
 4. Inter-Liverpool

  Ihan näin muuten vaa. INTER oli se aneemisempi joukkue kun katsotaan molemmat pelit. Ja teille INTER faneille, eikö olisi kiva kun omat kannattajat kannattaisivat omaa joukkuetta eikä viheltäisi (kaiken lisäks PILLILLÄ) 60min toiselle joukkueelle.
 5. Ucl 07-08

  Scumit olis kiva tiputtaa, mut ei olis kiva tippuu viel Huomen se on sit selvil ja kuukauden pääst selvil kui kävi. LIVERPOOL:hug:
 6. Ucl 07-08

  Käitti - antaisin 4 ehkä 5. Uskomattomat ratkaisut. puolustus päähän täys pujottelukeppi. Babel - 6 ihan hyvä. peli meni pieleen aikaisen kortin takia. Tuli todella varoivaiseksi molempiin suuntiin. Nämä kommentit San Sirolta. Oh When The REDS... Go Marching In... OH WHEN THE REDS GO MARCHING IN
 7. Liverpool-fanit Huomio!!!!

  Terve vaan. Missäs Baarissa/Pubissa seuraat poolin pelejä? Kaikki tervetulleita ELMOon (kamppi). "Liverpool kannattajien baari"
 8. Ucl 07-08

  Onkos tääl milanoon lähtiöitä? Liput pelii vai muuten vaa? Millois matkustatte ja mis yövytte?
 9. Inter-Liverpool

  Niin monesti kun ollaan nähty niin joukkueet valitsevat yleensä peli suunnaksi normaalin. eli pelataan toinen puoliaika omia faneja päin. kummassa päädyssä mahtaa interin "fanit" olla?
 10. Inter-Liverpool

  Onko tietoa mihin katsomopäätyyn inter hyökkää kotona toisen puoliajan? Inter - Liverpool peliin on liput ja maksoi kokonaiset 15€ Kiitos YNWA
 11. Lippuja peleihin?

  1.9.2007 LIVERPOOL v Derby County Ai Ai Ai mikä reissu. Liput saatiin otteluun. KYLLÄ. Eliskä luukku aukeaa 9.30 mutta kannattaa mennä jo 8.30 jonottelemaan. Vaikka taululla luki että SOLD OUT niin lippuja oli, niin kuin jonottajiakin. Ei ollut kuulemma varma löytyisikö 3 vierekkäistä paikkaa, mutta löytyi kumminkin. Puoli tuntia ennen ottelun alkua kuuluttivat että ei ole enään lippuja myynnissä ja täydeltähän se näytti. (bbc ilmoitti 44076 eli tuhat vajaa, ne menee varmasti vieras joukkueen fanien vierestä). Eli jos on menossa katsomaan peli vähän huonompaa seuraa vastaan kannattaa melkein toimia näin. (ei mikään varma juttu) Lennot: Finskil Hel-Man-Hel (halpa) Juna: Man-L'pool-Man (12,60£) Majoitus: Liverpoolissa Throstles Nest Hotelissa (suosittelen, n3-4€ taksilla keskustaan ja anfieldille.) Ottelu: 34£ Muut menot: £££...
 12. Liverpool FC 07-08

  Loisto homma. pitäisiköhän ihan pubii asti mennä kattoo:rolleyes_ani: Toro Ei ainakaa avaukses, toiv yussi ja Babel olis ainaki mukana.
 13. Liverpoolin siirrot 07-09

  Aika paljo saivat pulittaa TOROsta, mut maali miljoonaa kohti pitää tehä (valioliigas) . no jos sen Garcian 4millii vähentää siit. Eli vähintää 21maalii. Mutta missä kylässä (jossai päi sveitsii) Pool pelaa Bremenii vastaa täs kuus? Jos iha lähtis kattoo TOROn "Debyyttiä"
 14. Liverpoolin siirrot 07-09

  korkeintaa 1.5mil£ maksaisin (poolin tarjous). mutta luulen et hämi haluu 4-7mil£(just tehny pitkän sopparin).
 15. Lippuja peleihin?

  Uefa Mikä Siinä Kinnaa? Missä menee oikeuden ja kohtuuden raja kun jaetaan lippuja Chämppäri vinaaliin? Molemmat joukkueet saavat 17000 lippua. Mikä on aivan liian vähän ainakin liverpool faneille. 9000 uefa arpoo hakemuksien kesken. 20 000 LIPPUA "UEFA FAMILY" MJÖTÄÄÄÄHHH ! ! ! mikä se on tuomarit valmentajat omistajat kaikki mahdollinen turha pukupelleporukka. UEFA HEREILLÄ
×