Jump to content

FinnKop

Members
 • Content count

  28
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by FinnKop

 1. Emiratesille matsia katsomaan

  :lol: Chelskin miehelle. 2 krt Anfieldillä ja 1 kerta Milano Chämppäri peli.
 2. Emiratesille matsia katsomaan

  Kukkuu eikös täältä kukaa oo käyny Emireitil?
 3. Ucl 07-08

  Arsenal sit tuli. Seuraavaks olis sit chelski, sit vois tulla scum finaalii. Pidetää
 4. Inter-Liverpool

  Ihan näin muuten vaa. INTER oli se aneemisempi joukkue kun katsotaan molemmat pelit. Ja teille INTER faneille, eikö olisi kiva kun omat kannattajat kannattaisivat omaa joukkuetta eikä viheltäisi (kaiken lisäks PILLILLÄ) 60min toiselle joukkueelle.
 5. Ucl 07-08

  Scumit olis kiva tiputtaa, mut ei olis kiva tippuu viel Huomen se on sit selvil ja kuukauden pääst selvil kui kävi. LIVERPOOL:hug:
 6. Ucl 07-08

  Käitti - antaisin 4 ehkä 5. Uskomattomat ratkaisut. puolustus päähän täys pujottelukeppi. Babel - 6 ihan hyvä. peli meni pieleen aikaisen kortin takia. Tuli todella varoivaiseksi molempiin suuntiin. Nämä kommentit San Sirolta. Oh When The REDS... Go Marching In... OH WHEN THE REDS GO MARCHING IN
 7. Liverpool-fanit Huomio!!!!

  Terve vaan. Missäs Baarissa/Pubissa seuraat poolin pelejä? Kaikki tervetulleita ELMOon (kamppi). "Liverpool kannattajien baari"
 8. Ucl 07-08

  Onkos tääl milanoon lähtiöitä? Liput pelii vai muuten vaa? Millois matkustatte ja mis yövytte?
 9. Inter-Liverpool

  Niin monesti kun ollaan nähty niin joukkueet valitsevat yleensä peli suunnaksi normaalin. eli pelataan toinen puoliaika omia faneja päin. kummassa päädyssä mahtaa interin "fanit" olla?
 10. Inter-Liverpool

  Onko tietoa mihin katsomopäätyyn inter hyökkää kotona toisen puoliajan? Inter - Liverpool peliin on liput ja maksoi kokonaiset 15€ Kiitos YNWA
 11. Lippuja peleihin?

  1.9.2007 LIVERPOOL v Derby County Ai Ai Ai mikä reissu. Liput saatiin otteluun. KYLLÄ. Eliskä luukku aukeaa 9.30 mutta kannattaa mennä jo 8.30 jonottelemaan. Vaikka taululla luki että SOLD OUT niin lippuja oli, niin kuin jonottajiakin. Ei ollut kuulemma varma löytyisikö 3 vierekkäistä paikkaa, mutta löytyi kumminkin. Puoli tuntia ennen ottelun alkua kuuluttivat että ei ole enään lippuja myynnissä ja täydeltähän se näytti. (bbc ilmoitti 44076 eli tuhat vajaa, ne menee varmasti vieras joukkueen fanien vierestä). Eli jos on menossa katsomaan peli vähän huonompaa seuraa vastaan kannattaa melkein toimia näin. (ei mikään varma juttu) Lennot: Finskil Hel-Man-Hel (halpa) Juna: Man-L'pool-Man (12,60£) Majoitus: Liverpoolissa Throstles Nest Hotelissa (suosittelen, n3-4€ taksilla keskustaan ja anfieldille.) Ottelu: 34£ Muut menot: £££...
 12. Liverpool FC 07-08

  Loisto homma. pitäisiköhän ihan pubii asti mennä kattoo:rolleyes_ani: Toro Ei ainakaa avaukses, toiv yussi ja Babel olis ainaki mukana.
 13. Liverpoolin siirrot 07-09

  Aika paljo saivat pulittaa TOROsta, mut maali miljoonaa kohti pitää tehä (valioliigas) . no jos sen Garcian 4millii vähentää siit. Eli vähintää 21maalii. Mutta missä kylässä (jossai päi sveitsii) Pool pelaa Bremenii vastaa täs kuus? Jos iha lähtis kattoo TOROn "Debyyttiä"
 14. Liverpoolin siirrot 07-09

  korkeintaa 1.5mil£ maksaisin (poolin tarjous). mutta luulen et hämi haluu 4-7mil£(just tehny pitkän sopparin).
 15. Viro - ENGLANTI 06.06.2007 A Le Coq Arena - Tallinn olisiko tällä foorumilla kiinnostusta lähteä katsomaan ko. ottelua tallinnaan???
 16. Lippuja peleihin?

  Uefa Mikä Siinä Kinnaa? Missä menee oikeuden ja kohtuuden raja kun jaetaan lippuja Chämppäri vinaaliin? Molemmat joukkueet saavat 17000 lippua. Mikä on aivan liian vähän ainakin liverpool faneille. 9000 uefa arpoo hakemuksien kesken. 20 000 LIPPUA "UEFA FAMILY" MJÖTÄÄÄÄHHH ! ! ! mikä se on tuomarit valmentajat omistajat kaikki mahdollinen turha pukupelleporukka. UEFA HEREILLÄ
 17. New Anfield

  Tästähän puhuttiin jo mielestäni ennen kuin uusia omistaja ehdokkaita oli julkaistu. Yhteinen stadion kaatui kun everton ei halunnut näin käyvän.
 18. Poolin siirrot 2006-2007

  Itse epäilen tuota Maccaroonin tulemista. (pelannu n. 4pelii tälkaudel) (mitä hyötyy) Jerzy "NENÄ" Dudek sais jo lähtee ennen ku taas loukkaantuu jossai reeneis ja kukaa ei tarjoo siit pennin jenii. Crouch lähdössä? korvaajan pitää olla sen luokan kaveri et jos Bellamy tai Dirkk loukkaantuu nii ei jäädä imee peukkuu. Niili nii no. kyl ne finnanin kaa pelailla vuorotelle vaik, muuten vois kyl jäädä bläkii JA MOMO EI OO TOD 'EL AKAAN LÄHÖS MIHINKÄÄ JUVEE Kiitos. Loppukausi tappioitta kiitos.
 19. Liverpoolin kausi 2006 - 2007

  Piru toinen peli minkä missasin tällä kaudella:cry: . Onneks tuli voitto:alien: . G8 oli kyl pirteen näkönen ku oon kattonu jotai klippei netist. Nyt vieras peleihin samallainen meininki.
 20. Liverpoolin kausi 2006 - 2007

  Tänään Kaatuu psv ANFIELDILLÄ
 21. Liverpoolin kausi 2006 - 2007

  Juu hyvää peliä jälleen. mutta kun ei niin ei. Penantin kulmat on jotain aivan kauheeta. ja mikä on ku ei "uskalleta" hyökätä loppuun asti, "pari" paikkaa missä päästiin hyvään hyökkäykseen ja sit pysähdyttii vähä ennen 16sta viivaa ja takas omalle puolelle pallo. No kyl tää täst viel (kai) Keskiviikkona pupiin kattoo ku joukkue pelaa omalla tasolla ja loisto jalkapalloa.
 22. Liverpoolin kausi 2006 - 2007

  Zenden himaan ei jaksa kattoo. välil ollu kyl pirteimpii mut kamoon. Tilalle "10paikalle" Garsia. Warnokki pelas hyvän pelin birree vastaa vois kyl tulla kehii ja Riise keskelle. Toivotaan VOITTOA, mutta ollaan optimistisia ja veikataan 0-0, 1-1 tai 1-0 (pikestä)
 23. Liverpoolin kausi 2006 - 2007

  Taas JÄRJETÖNTÄ divari toimintaa vieraissa. 3 OMIIN. MITÄ IHMETTÄ ! ! ! Mestaruus kyl on menny jo, mut mestareiden liigaan kova luotto. niitä pelejä on ilo katella kun näkee sitä POOLIA mitä haluaa. Jos chämppäri paikka ens kaudeks liigast... Jos Chämppäri voitto (paikka samalla)... Jos Cupeis pelattais viel hyvin... ... Nii kai tää kausi olis taas +san puolella.
 24. Näin se menee. KIITOS. ja täällä kyseltiin "olisiko tällä foorumilla kiinnostusta lähteä katsomaan ko. ottelua tallinnaan???" ei mitä mieltä olette tai onko se hyväksyttävää lähteä yms. jos ei kiinnosta nii shhhh................
 25. hyvä kysymys. Toivoin suomea tietenkin mut lopputulos oli selvä ennen pelin alkua. Tänä päivänä voisi olla aika paha. Arvokisoissa Suomea tietenkin.
×