Jump to content

Royfish

Members
 • Viestit

  2 543
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

1 seuraaja

Tietoja käyttäjästä Royfish

 • Taso
  Royfish
 • Syntymäpäivä Elokuu 11

core_pfieldgroups_99

 • Minä kannatan:
  NewcastleUnited

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Pori, Western Finland
 • Interests
  FC Jazz, PSG, WHU
 1. Kirjallisuus

  Just viime viikolla luin loppuun ko opuksen.... Niin, ehkä vähän entisen toistoa, eli jos olet lukenut jo vaikkapa Karalahden tai Fleyryn yms kirjan, niin kupletin juonihan tässäkin aivan sama. "Vaikeuksien kautta voittoon", toki pienillä eroilla juonenkäänteisiin. Kyllähän tuo Jarna on aikamoinen taiteilija ollut, eritoten kaukalon ulkopuolella. Itseasiasshan tuo ura jäi moniin muihin verrattuna huomattavasti pienemmäksi, kun maajengi- ja NHL-pelejä ei juurikaan kertynyt yms yms. Kouluarvosanalla 7,5 tai ehkä 8-. Hieman mua ainakin häiritsi, kun näitä juttuja kuvattiin jotenkin varsin positiivisessa valossa? Toisin kuin esim. noissa aiemmin mainituissa kirjoissa. Mutta luepa ihmeessä! Kerro sitte oma näkemyksesi!
 2. Kirjallisuus

  Nyt lukulampun alla Atik Ismailin "Futaajat maailmalla, ammattina jalkapallo". Kertoo siis suomalaisista pelaajista, jotka ovat lähteneet maailmalle ammatilaisiksi futaamaan. Atik on valinnut henkilöitä, joiden tarina on erikoisesti jollain tavalla koskettanut juuri häntä. On Aulis Rytköstä, Kalevi Lehtovirtaa, Arto Tolsasta, Pasi Rautiaisesta, Jari Litmasen kautta ihan vielä melkein nykyään futaileviin, kuten Väykkä & co. Atikin erinomainen kerrontatyyli tempaa kyllä mukaansa! Loistavia tarinoita, joskin myös jotkut surullisiakin, kuten Tolsan uran jälkeinen elämä.... Isot suositukset!!
 3. Kakkonen

  Jees, perjantaina oltiin kattomassa kun Jazz voitti nuo samat, jotka tänään ne "Naapurin Naketkin" hoiteli No juu, tiukkaahan tuo oli alkuun, kun HIFK meni 0-1 johtoon nopiasti. Oli kuitenkin perjantai niin Perjantai teki toudella hienon juoksupallon päätteeksi tasoituksen! Siis Iyam Friday. Jazz otti tuon jälkeen peliä enemmän ja enemmän haltuun, ja vieraitten tilanteet jäi lopun kaiken vähiin. Tolppaa ja ylärimaa kilisi, mutta tulihan se 2-1 voittomaalikin, Lehtisen toimesta. Jazz nyt jo vuoden verran ollut tappiottomana kotikentällään, Tuulen Stadionilla. Vieraissa sen sijaan sitten on tullut mustaa sarakkeeseen, ja siksi nousukarsinnat on 9 pisteen päässä. Tosin Salpalla 2 peliä enemmän, eli periaatteessa 3p, edellyttäen että nämä 2 peliä hoidetaan voitokkaasti.... Lauantaina jatkuu, gästerna från Karis, häntäpäähän lukittunut BK-46 tulee vastaan. Tässä vois BK-46:sta käyttää ravitermiä "parempi kuin viime sijoitukset antaa ymmärtää", eli täydellä tähänkin mentävä. Vahvistuksia joukkueeseen julkistettiin äskettäin, eli TPV:sta paluumuuttaja Riihimäki saapuu rosteriin jo lauantaiksi!
 4. Kakkonen

  Toi peli olis pitäny voittaa! Siis Jazzin! Näitä ei saa tulla enää, tai viimisetkin nousuhaaveet kariutuu.... Tänään otetaan varmat 3p Helsingin IK:lta. Parin tunnin päästä tuulen stadionilla Sääkin on kuin morsian ja Bryggare pukukopissa
 5. MM-kisat 2018 Yleisketju (Äänestys)

  Jeh, det var kukku det! Englannilta paras sijoitus mun elinaikana, tai siis Englanti sivusi parasta sijoitustaan, olihan 4. myös Italiassa 1990. Harry Kane maalikuningas, plussan puolelle jäi 3Lions-lasien läpi kateltunakin nämä kisat Ja finalisteista paras voitti! Ei kahta sanaa. Olin Ranskan kannalla kaikilla mittareilla. PiVekin osui sen kautta! Onnea siis Les Bleus ja sen kannattajat! Ja sitten alkaa U19-EM Seinäjokisilla ja Vaasassa. Tiketit perjantain Englanti-Ukraina peliin hankittu. Ei muuten ole hinnalla pilatut, oliko nuo 6 eur/jakkara, eli sinne vaan, jos osuus kohdille! Saas nähdä tuleeko twiittiä, miten Sauli Niinistö oli ne kisat sitten järjestänyt?? Mahtavaa kesän jatkoa kaikille tasapuolisesti!
 6. Kakkonen

  Jeeps, onhan mulla taustalla pelaaminenkin! Oon pelaillu pienestä junnusta asti tähän päivään. Eli vieläkin tässä potkitaan kutosessa, yritetään pysyä nuorten mukana.... Samoin myös seurannut olen pelejä samoilta ajoilta asti. Muistan lauantain mustavalko-TV:n lähetykset, Englannin liigaa Aulis Virtasen selostamana. Faijan kanssa niitä väijyttiin... "Mustavalko-vastaanottimissa Ipswich pelaa tummissa ja vierasjoukkue Liverpool valkoisissa paidoissa" Ekat MM-kisat muistan kunnolla vuodelta 1986 Mexico. 1982 myös jotain, mutta olin sillo viel aikas pieni ja nuori!! Paikan päälläkin tullu oltua samoilta ajoilta asti. Sieltä nuo asitimukset juuri tuleekin! Juurikin se nurmikko, kahvi ja maggara! On muuten sillon pienenä tullu keräiltyä pelaajien nimmareitakin, ja se vihko on vieläkin tallessa! Sillon oli Valkeakoski lähimpiä liiga- tai SM-sarjan paikkakuntia, ja Hakan peleissä noita tuli muun muassa nappailtua. Löytyy Oka Huttusta, Popovitsiä ja kumppaneita. Vierasjoukkueilta mainittakoon ainakin Pasi "kikkarapää" Rautiainen, Atik Ismail, Marko Myyry yms yms. Kerran kävi sellainenkin jännä juttu, että RoPSin Steven Polack potkas alkulämmittelyssä pallon katsomoon. Mä heti otin pallon ja lähdin palauttamaan sitä Polackille, joka oli jo kävellyt sitä hakemaan myös. No, äkkiä nimmarivihko esiin ja kah, sieltä siis löytyy myös Polackin signeeraus Olispa silloinki ollu äly-luureja, niin tottahan ois kuvatkin otettu! Vaan ei edes tiedetty mitä selfie ja älyluuri edes ovat???!?!?
 7. Kirjallisuus

  Enpä ole lukenut. Luonnon ja ympäristönsuojelu, ekologinen ajattelu, ilmaston lämpeneminen yms on tärkeitä asioita! Mutta jotkut Linkolan tavat ja ajattelut päämäärää kohti on vähintäänkin kyseenalaisia..... Ja enemmänkin, enkä niitä allekirjoita! Mutta voisihan noita lukea, joskus, jos ei parempaakaan kirjaa ole lähellä
 8. Kirjallisuus

  Jee, jee! Luettu on täälläkin! Nyt on työn alla eri mielenkiintoinen, surullinenkin opus "Dragsvik - vankileirihelvetti" Kertoo tästä vaietusta synkästä valkoisen Suomen salaisuudesta. Aikamoinen häpeätahra, vaikka vuosia nyt jo kulunutkin tuo tasan 100.... Suositukset, etenkin jos yhtään aihe ja ylimalkaan historia kiinnostaa! Tästä ei puhuttu koulussa, nimittäin.... Saman aiheisia sisällissotaan liittyviä on tullut luettua muitakin. Sekä romaani- että ihan ns. dokumentaarisia opuksia. esim. Jorma Pakkasen "Susiturkki" ja sitten hieman erilaisempi kertomus Auer & Wuolle: Sisällissota. Tämä Auerin & Wuolteen tarina kertoo kaverista joka lähti sis.sotaan punakaartin puolella. Mutta vaihtoi kesken sodan valkoisiin. Suositukset näillekin! On toki muitakin, Seppo Jokisen uusin, " Lyödyn Laki" ja Lee Childia.... Lukemisiin! Luetaan kun tavataan!
 9. MM-kisat 2018 Yleisketju (Äänestys)

  Jeeps! Ja painiotteet kovemmat kuin Porin toril, nakkarijonos, aamuyöl neljän aikaa.... Todellaki lähti lapasesta dumarilla. Niinkuin senkin jo mainitsin, ei punainen pariinkaan kertaan keltapaidoille olis ollu oikeusmurha.... Mut nyt eteenpäin, kuin Juti Tammelan torilla! Ja seuraava vastus puolustuspitoinen SvFF Blåguld. Helpompi ja helpompi, mikä näissä enää tällä tasolla on helppo?? Mutta olisko sittenkin ainakin paperilla helpompi kuin Kolumbia? Ainakaan yhtään kovempi ole... On kyllä Ruotsikin pelannut hyvin! Ei tuosta Zlatanin puuttumisesta ainakaan haittaa ole ollut? Usein tämmöset isot starat syö toisilta liikkumatilaa, niin vissiin nytkin? Ruotsille iso hanska, 8 parhaan joukkoon on hyvä lopettaa kisat
 10. Kakkonen

  Jep, jep. Niin se taitaa olla vaan, että Suomi on kiekkokansaa enemmän? Tai siis vain ja ainoastaan Suomi ja suomalaisethan on menestyshullua, ei edes kiekkohullua... Jos menestystä alkaa tulla, vaikkapa keinutuolin vuolennassa, ollaan ME siinä hyviä ja ME voitetaan! ME ollaan keinutuolikansaa... Kunnes jäädään siinä(kin) kuudenneks ja ihan paska laji, paskoja ovat... Mutta jos joku laji nyt eniten ihmisiä puoleensa täällä vetää, niin kiekko. Totta puhut kans, että ohan se futis parasta paikan päällä! Se fiilis, kahvi, makkararillin tuoksu, aidon nurmikon tuoksu... Ei voita mikään! Toki tuo nurmikkokin on laajalti vaihtumassa muovimattoon, mutta esim. Porin UK:lla on vielä aito nurmi
 11. MM-kisat 2018 Yleisketju (Äänestys)

  niin, eihän näistä tyylipisteitä jaeta... Voittoon riittää usein 1 maalikin! Jännäkshän tuo meinas mennä... mutta murtuihan sitten rp-kisan taikakin! Jatkossa, olen pahoillani Ja sit finaaliiiiiin..... We´re going to Luzniki! Easy! ps. aika rumaa futista pelas Kolumbia. Olis voinu punaistakin pariin otteeseen näyttää... Vaikka kuinka 3Lions-lasien läpi katsoinkin, niin tuskin voi kukaan kieltää? Esim pelissä rankkuun johtanut tilanne. Tuostahan olis vapaapainissakin saanu huomautuksen!
 12. MM-kisat 2018 Yleisketju (Äänestys)

  Tuohon kysymykseen "mikä japanilaisia vaivaa?" Oisko vastaus, yltivät maksimiinsa, ei riittäny enää patit.... ? Kyls se jotenkin noin menee. Eihän kukaan, missään ennakoissa, uumoillut Japanialle pistettäkään koko karkeloissa. Tuskinpa itsekään lähtivät "kannua nostamaan". Mutta tässä jälleen tää futiksen hienous arvokisoissakin versus kendo... Siihenkin nähden siis, eri hyvä saavutus, hyvät kisat Nipponilta Toki tuossa eilisessä olis ehkä 2-0 johdossa voinu enempi puolustaa sitä johtoa...? Mene ja tiedä, helppo täältä on olla kaukaa viisas ja etenkin jälkiviisas Olisko myös Belgia ollu hieman tehoton? Kyllähän se pitkälti yhtä maalia oli eilen. No mutta, PiVe lapun pelasti tuon 3-2 voittomaali viime hetkillä, muuten kyllä sympatiat Nipponin puolella.... Näittekö muuten jutun, kuinka siistiksi oli Japanian joukkue jättänyt pukukopin pelin jälkeen? Ja vielä kiitos-lapun kirjoittaneet pöydälle! Ja sitten tänään: COYL! Football´s coming home!!! Huudetaan ruudulle, KOVAA!!!
 13. MM-kisat 2018 Yleisketju (Äänestys)

  Oikotie ja oikotie.... Nythän sitten JOS ja toivottavasti kun Englanti pääsis finaaliin, ja vielä voittais sen, niin alkaa nämä katkeran kateelliset puheet , just tästä mukamas helposta tiestä. Säkästä, sattumasta ja mistä lie.... Niitä odotellessa! Mutta täytyy kyllä rehellisesti todeta, etten Englannilta nyt ihan ihmeitä odotellut, eikä itseasiassa edes suuri futisyleisö saarivaltakunnassakaan. Siinä mielessä tää on jo nyt mukava fiilistellä! Onhan sitä niin monen monta kertaa petytty... Eikä tässä tosiaan mitään vieläkään ole voitettu. Kolumbialainen kahvi, ilman maitoa, voi olla vahvaa juotavaa.... ps. Ja niin monen monta kertaa kuultu kettuilua Saksmannien, Italojen yms Arggujen kannattajilta! Nyt ei onneksi niitä kuitenkaan kuulla!!
 14. Kakkonen

  Muuten, Kaima Paakkanen, minkämoisia yleisömääriä siellä päin kakkosessa? Siellähän tarjontaa on moninkertaisesti kaikilla sarjatasoilla, toki myös yleisömassaakin sata kertaa enempi.... Täällähän taas oli surkuhupaisaa katsella tyhjiä lehtereitä. Nyt lauantaina oli varmaan kaikkein huonoin määrä koko kaudella? En kuullut tai löytänyt ilmoitettua määrää, mutta eihän tuo millään yli 200 ollut! Ja siihenkin on laskettu pari lokkia ja leppäkerttua... Toki ajankohta oli huono, kun kesälauantai, mökkejä, veneilyä, festareita ja vielä himppusen päällekkäin MM-kisoja... Kyllähän tuo karsii pahimmat jokojoko-tuularit vähintään! Mutta että, eihän täällä voi hyvällä tahdollakaan yleisöryntäyksestä tai suomalaisittain muotitermistä "futisbuumi" puhua!
 15. MM-kisat 2018 Yleisketju (Äänestys)

  Jees, monet ovat puhuneet "yllätyksistä", kun vaikkapa Arg tai nyt Esp putos jne jne. Mutta sehän mielestäni on juuri tän futis-karkelon suola, että nimenomaan miltei kuka vaan, voi voittaa kenet tahansa! Kaikki jotka kisoihin yltää, on miltei mahdollisia mestareitakin! Toisin kuin vaikkapa kiekossa, jossa se 5 tai 6 on ainoita realistisia, koko historian aikana... Ei esim. Venäjän voitto nyt todellakaan ollut mikään jymypaukku? Espanja ei ole esittänyt mitään erikoista, ja Venäjällä kotikisat, siis 12 pelaaja kotiyleisö ja 13 & 14 pelaaja FIFA ja Putin... Siksipä juuri en niin hurjasti liputa tuota isäntämaata.... Mutta, jos joku olis ISO yllätys, niin tänään Japani! Tuskin sitä nähdään, ja isot patit Belgialle PiVeen Three Lionsin kannattajana katseet jo huomisessa! Paljon puhuttiin, kannattiko hävitä tuo Belgia-peli? No, komsii, komsaa.... Seuraava vastus Kolumbia. Erittäin hankala, versus tuo em Japani! Toki tämän jälkeen on sitten ainakin paperilla helpompaa. Tod.näk. Brasilian sijaan Swe/Sui, jne jne. Kuitenkaan en pitäisi mitenkään yllätyksenä, päinvastoin, näihin Englannin pettymyksiin jo vuosien saatossa paatuneena, jos tässäkin kyyneleet silmissä katsotaan vierestä kun huum... eikun kahvimaa juhlii No, we still believe, ja potkis tulee kotiin!!
×